Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμας ειναι Disney σκετο κοκκινα με ασπρο και τον Μικυ στο πλαι......τα ιδια....χαχαχα.....!......τα ιδια πηραμε.....:D:D:D:D

ΥΓ: Η μικρη ΔΕΝ κοιματε και τραγουδαει κουνια μπελα.......ΑΓΚΡΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡ

απο τα λητω, περυσι... :)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω τρομερο προβλημα με τη μικρη... απο τη δυσκοιλιοτητα, σταματησε πλεον να θελει να κανει κακα... κατατρομαξε... ουτε με κλισμα πλεον...

κι οταν πια, φτασει στο απροχωρητο και δεν γινεται αλλο να μη βγουν, κανει και εμετο ταυτοχρονα... απο το σφιξιμο...

ειμαστε σε απογνωση... μεχρι και τσισα φοβαται πλεον να κανει...

εχουμε ραντεβου αυριο με τον παιδιατρο να μας καθοδηγησει...

απο τα λητω, περυσι... :)

:D:D:D

απλά ρε παιδια πώς να το θεσω... εχετε νιωσει ποτέ ΜΟΝΕΣ σας? σολο καριέρα που λένε; δλδ μιλάμε για αφόρητη μοναξιά

Νομιζω ετσι αισθανομαι συνεχεια.. Ειλικρινα μονη μου..

Αλλα να σου πω και το αλλο: Ετσι εχω μαθει να βασιζομαι στις δικες μου δυναμεις, στις δικες μου αντοχες, στα δικα μου ποδια! ;) Και ξερω πως δεν θα με ριξει κατω τιποτα πια.. Γιατι οπως και να το κανουμε αντεχω.. Γκρινιαζω, φωναζω, παραπονιεμαι, αλλα την προτιμω τη σολο καριερα μου, πιστεψε με! :D

Απο την αλλη σε καταλαβαινω.. Το να σκορπιζεσαι σε 1000 μετωπα δεν παλευεται ρε φιλε.. Κανε τις επιλογες σου Μαρα και θεσε προτεραιοτητες.. Τωρα, πριν να ειναι αργα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

:D:D:D

Νομιζω ετσι αισθανομαι συνεχεια.. Ειλικρινα μονη μου..

Αλλα να σου πω και το αλλο: Ετσι εχω μαθει να βασιζομαι στις δικες μου δυναμεις, στις δικες μου αντοχες, στα δικα μου ποδια! ;) Και ξερω πως δεν θα με ριξει κατω τιποτα πια.. Γιατι οπως και να το κανουμε αντεχω.. Γκρινιαζω, φωναζω, παραπονιεμαι, αλλα την προτιμω τη σολο καριερα μου, πιστεψε με! :D

Απο την αλλη σε καταλαβαινω.. Το να σκορπιζεσαι σε 1000 μετωπα δεν παλευεται ρε φιλε.. Κανε τις επιλογες σου Μαρα και θεσε προτεραιοτητες.. Τωρα, πριν να ειναι αργα! ;)

μολις ηρεμησω λιγο νομιζω οτι 8α βρω τον τροπο να το "μαζεψω" το 8εμα. απολυτη προταιραιοτητα ειναι η πουκι..ολα τα αλλα 8α τα βαλω σε μια σειρα... σαμ χαου

dZJip3.png

μαρακι, δεν ειναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ δυσκοιλια, αλλα ειναι πολυ φοβισμενη πλεον...το προβλημα μας πλεον, ειναι καθαρα ψυχολογικο.... κι αυτο ειναι το δυσκολοτερο..

της λες, 'κανε κακα' και κανει εμετο... τι αλλο να σου πω

Ελα ρε Φυς τι λες ρε γμτ... :(:(:(

Εμας παλι κρατιεται στο σταθμο επειδη προφανως ντρεπεται και μολις ερχεται σπιτι τα αμολαει. Βεβαια αυτα "σφιγγουν" οσο τα κραταει και ποναει η κακομοιρα!

gM4vp2.png

apo to prvi eytyxvw δεν εχει χεσει άλλο. εφαγε τα φρουτα της μπανανα μηλο και κοιμάται... το φαγητο της 8α ειναι ελαφρυ και βλέπουμε. την ικαρια την εχω βγαλει ηδη απο το μυαλό μου. απο τη μια η μικρη απο την άλλη ο πε8ερος μου...δλδ νταξ καποια πράγματα ειναι και 8εμα διάθεσης και σοβαρότητας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Θα στρωσει με τη διατροφη το μικρακι βρε, μη σκας!

Τωρα για την Ικαρια στο ειπα και πιο πριν, ουτε εγω θα πηγαινα! :)

gM4vp2.png

παναγιτσα μου, εχω βαφτισει στην ικαρια.............

τι ταλαιπωρααααααααααααααααααααααααα..... ουτε να το θυμαμαι δε θελω.....

μαρα, στην διαρροια εγω δινω μιση μπανανα χτυπημενη στο μουλτι με μια φρυγανια.... εγγυηση!!!!!

τουλαχιστον στην αθηνα κατι να γινει φτου κακα ειμαι μιση ωρα πετώντας που λένε.. απο την ικαρία πως? κολυμπώντας; ενημερωσαμε ηδη τα παιδιά και εννοειται οτι κατανοουν το όλο θεμα//νταξ σιτ χαπενς δεν μπορω να ασχοληθω τωρα με το σαβουαρ βιβρ μου

dZJip3.png

φιστικι εμας δεν ειναι ακριβως διάροια..ειναι αλλεπαληλο χεσιμο σφιχτο αλλα πυροβολικου βαθμου...και μονο 1 κενωση υδαρη ντεμί. η παιδιατροσ λεει ιωση εγω λεω οτι απλά μετα απο 4 μερες που εριχνε μονο μικρουτσικα κακακια, τα βγαζει ολα τώρα.ε 8α διεξει

dZJip3.png

Εμας ειναι της chicco με σχεδια της disney και πορτοκαλι σκελετο!!
Ρε φιλε τα ιδια πηραμε......; :shock:
Θα ανεβασω το βραδυ!! :D

Τα γυαλια κι εμας 62 εκαναν. Το αντιηλιακο για αυτη την εταιρεια, φθηνο ειναι Ελλ! Μην το σκεφτεσαι! ;)

Θελω φωτο της ψωναρας pls......:D:D

τα γυαλια πηγανε 62 και το αντιλιακο 20....:shock::shock:......εχμμμ........

κορες από πού πηρατε γυαλακια?

εγώ παρηγγειλα από την bolle μεσω νετ και της πέφτουν λιγο μεγάλα..λεω να τα κρατησω για του χρονου....

Βρε κόρες...

Sorry κιόλας αλλά (λέω μήπως) σας έπιασαν ολίγον τα οπίσθια ?????

Αγόρασα από το Factory το Σάββατο που μας πέρασε γυαλιά ηλίου της Chicco και για τα 2 παιδιά 10ευρώ/τμχ από αρχική 30... τα λέω καλά ή μήπως έγω πάρει μάπα γυαλιά ? Αλλά πόοοοοση πια διαφορά να έχουν (αναρωτιέμαι)........:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...