Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γυρισε πριν απο λιγο η μικρη. Με κλαμματα φυσικα, με το που μας ειδε.. Στο τελος θα νομιζουν πως την κακοποιουμε και δεν θελει να καθησει σπιτι μαζι μας.. :( Τεσπα..

Εφαγε λεει το πρωι ψωμι με βουτυρο και μελι, μπανανα και φυσικο χυμο πορτοκαλι και το μεσημερι με πολλη ορεξη :shock: ενα γεματο πιατο :shock::shock: σπανακορυζο :shock::shock::shock: μονη της :shock::shock::shock::shock:

Αυτη την εβδομαδα μαθαινουν για τα λαχανικα, μεσα απο καρτελες, εικονες, το τραγουδι "ο χορος των μπιζελιων" και λοιπα..

Καλο μου Ριακι.. :( Εισαι πιεσμενη απο ολες τις μεριες και με το δικιο σου και γι' αυτο αισθανεσαι ετσι! Ομως θα συμφωνησω με την Αερικια τη φιλη μου :-P Το πουκιδιο θα αρρωστησει κι αλλες φορες, το οικονομικο ειναι ζητημα και μαλιστα -μειζον-, ομως με αυτο που κανεις καταστρεφεις τον εαυτο σου! Στο τελος θα πεσεις κατω! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρα κοπελα μου συνελθε. Η ιωση της πουκι δεν μετριεται ως κακο, απλα ως αναγκαιο κακο που θα το δεις ΠΟΛΛΕΣ φορες....για τον πεθερο θα πω μονο κουραγιο. Αυτα ειναι τα ασχημα. Τα αλλα πρεπει απλα να αλλαξεις εσυ ροτα για να τα δεις θετικα. Εισαι πολυ αρνητικη και φορτισμενη τωρα. Και καλα κανεις και δεν φευγεις απο το παιδι. Για μενα δεν τιθεται καν θεμα.

Περαστικα σε ολους. Ρε παιδια....εγω τι να πω......

'μου ρχετε, μου ρχετε, να το στην γωνια που θα παει'.......

προς στιγμην ομως ειμαστε καλα. Πηγαμε και πηραμε το 3ο ζευγαρι γυαλια ηλιου και ελπιζω να ΜΗΝ το χασουμε ΚΑΙ αυτο. Και πηρα και αντιλιακο της Avene....για το παιδι, καλη ειναι λετε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

αυτές τις μέρες θα πάω στον παιδικό που έχουμε εδώ να ρωτάω σιγά σιγά γιατί απο σεπτέμβρη στανταρ θα χρειαστούμε. σήμερα τους έκανα ενα τηλ. ρώτησα πόσα παιδάκια έχουν στο αντίστοιχο τμήμα του μικρού και μου παν 7. τι πρέπει να τους ρωτήσω όταν πάω και τι πρέπει να προσέξω?

Και στης Μαριας το τμημα τοσα ειναι, με το Μαρακι 8. Οπως λεει και το σοφο Αερικο, να ακους μονο το ενστικτο σου. Φυσικα θα κοιταξεις να εχουν καθαρους χωρους, να ειναι οκ απο αποψη υγιεινης και να μην υπαρχουν "σκοτωστρες" στο χωρο (π.χ. Νο 1 σκοτωστρα για εμενα ειναι οι κουνιες -οι κουνιστες οχι αυτες του υπνου-.. Κουνιουνται τα παιδακια σαν μανιασμενα, περναει το δικο μου ανεμελο και να σου η διασειση :? ) Κατα τα αλλα, ενστικτο και παλι ενστικτο! Αλανθαστο βγαινει!

προς στιγμην ομως ειμαστε καλα. Πηγαμε και πηραμε το 3ο ζευγαρι γυαλια ηλιου και ελπιζω να ΜΗΝ το χασουμε ΚΑΙ αυτο. Και πηρα και αντιλιακο της Avene....για το παιδι, καλη ειναι λετε?

Και καλα θα συνεχισετε να ειστε! ;)

Εμεις εχθες πηραμε το 1ο μας, μεσα απο το μετρο μολ.. Δεν το εβγαζε με τιποτα η ψωναρα! Τσεπωσε και ενα καπελακι της betty boop απο τα h&m και κυκλοφορουσε μεσα στο μολ με γυαλια ηλιου και καπελο η δικια σου! Της λεει ενας σεκιουριτας καποια στιγμη "πολυ χαϊλικι η δικια σου" :lol: Τωρα για το αντιηλιακο: Η avene ειναι πολυ καλη εταιρεια, οποτε πιστευω θα ειναι πολυ καλο! Ποσο πηγε το μαλλι? Εγω τεινω στη frezyderm φετος. Περυσι ειχαμε παρει του Κορρε (πολυ καλο κι αυτο).

gM4vp2.png

Και καλα θα συνεχισετε να ειστε! ;)

Εμεις εχθες πηραμε το 1ο μας, μεσα απο το μετρο μολ.. Δεν το εβγαζε με τιποτα η ψωναρα! Τσεπωσε και ενα καπελακι της betty boop απο τα h&m και κυκλοφορουσε μεσα στο μολ με γυαλια ηλιου και καπελο η δικια σου! Της λεει ενας σεκιουριτας καποια στιγμη "πολυ χαϊλικι η δικια σου" :lol: Τωρα για το αντιηλιακο: Η avene ειναι πολυ καλη εταιρεια, οποτε πιστευω θα ειναι πολυ καλο! Ποσο πηγε το μαλλι? Εγω τεινω στη frezyderm φετος. Περυσι ειχαμε παρει του Κορρε (πολυ καλο κι αυτο).

Θελω φωτο της ψωναρας pls......:D:D

τα γυαλια πηγανε 62 και το αντιλιακο 20....:shock::shock:......εχμμμ........

Θελω φωτο της ψωναρας pls......:D:D

τα γυαλια πηγανε 62 και το αντιλιακο 20....:shock::shock:......εχμμμ........

Θα ανεβασω το βραδυ!! :D

Τα γυαλια κι εμας 62 εκαναν. Το αντιηλιακο για αυτη την εταιρεια, φθηνο ειναι Ελλ! Μην το σκεφτεσαι! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ρηνιώ και γλυκοφλεβαρίτσα...

είμαι η ζώπυρον και είμαι καλά!:tongue:

καλά μου κορίτσια, πάσχω απλά από τον αυχένα μου!!:) από τα παιδάτα μου ακόμη:rolleyes:, με θυμάμαι να παραπονιέμαι για πόνο και δυσκαμψία!:shock:

από τότε δηλαδή που ήμουνα ψηλή - λυγερή - αδύνατη...

(εντάξει, παραμένω ψηλή...):cool:

Θα ανεβασω το βραδυ!! :D

Τα γυαλια κι εμας 62 εκαναν. Το αντιηλιακο για αυτη την εταιρεια, φθηνο ειναι Ελλ! Μην το σκεφτεσαι! ;)

Ρε φιλε τα ιδια πηραμε......; :shock:

Εμας ειναι της chicco με σχεδια της disney και πορτοκαλι σκελετο!!

Εμας ειναι Disney σκετο κοκκινα με ασπρο και τον Μικυ στο πλαι......τα ιδια....χαχαχα.....!......τα ιδια πηραμε.....:D:D:D:D

ΥΓ: Η μικρη ΔΕΝ κοιματε και τραγουδαει κουνια μπελα.......ΑΓΚΡΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡ

Διαφημίσεις

Εγω απο τα optical μεσα απο το μετρο μολ της τα πηρα cultακι! :)

Τα δοκιμασε επιτοπου κιολας, αλλα δεν ειχε ποικιλια στα σχεδια! Ετυχε να μας αρεσει το συγκεκριμενο και να κανει και στη μικρη!

gM4vp2.png

Εμας ειναι Disney σκετο κοκκινα με ασπρο και τον Μικυ στο πλαι......τα ιδια....χαχαχα.....!......τα ιδια πηραμε.....:D:D:D:D

Ακριβως ετσι!!! Χαχαχα!!! :D:D:D:D

gM4vp2.png

κορες από πού πηρατε γυαλακια?

εγώ παρηγγειλα από την bolle μεσω νετ και της πέφτουν λιγο μεγάλα..λεω να τα κρατησω για του χρονου....

Εγω πηρα απο τα Optical Παπαδιαμαντοπουλος. Ποτε δεν παιρνω παπουτσια και γυαλια μεσω ιντερνετ....καμια φορα πολυ σπανια ρουχα. Ειδικα ομως τα παραπανω θελω να τα δοκιμαζει να τα βλεπω ;)

Εγω απο τα optical μεσα απο το μετρο μολ της τα πηρα cultακι! :)

Τα δοκιμασε επιτοπου κιολας, αλλα δεν ειχε ποικιλια στα σχεδια! Ετυχε να μας αρεσει το συγκεκριμενο και να κανει και στη μικρη!

Μπα που να σκασεις.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ουτε ραντεβου να ειχαμε ρε φιλε.......!!!!!!

Λοιπόν Μάρα χαλάρωσε... δεν έχεις κάνει κάτι κακό... το "απλήρωτη" και η αβεβαιότητα της δουλειάς διογκώνει και όλα τα άλλα και προφανώς σου βγαίνουν νεύρα, άγχος και τσακώνεσαι με τον σύζυγο! Η πούκι θα πάθει πολλές ιώσεις οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσέ το γιατί δεν μπορείς να βάλεις το παιδί σε γυάλα!

παραντουράει = λαλάει... και ειναι ετοιμος για καυγα καθε μέρα...καθε μισάωρο ας πουμε...σημερα που εσκασε και το 8εμα του πατερα του ειναι σε μια κατασταση φρικωδίας. και ναι οντως πιέζομαι απο παντου...αλλά ΠΑΝΤΟΥ όμωσ και πάνω απ όλα δεν νιωθω καλά μεσα μου... δλδ η παροιμιώδης αισιοδοξία μου εχει πάει περιπατος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...