Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α! Και φυσικα αυριο θα σηκωθουν και τα χαλια να πανε ταπητοκαθαριστηριο και φυσικα μεσα στην εβδομαδα θα ερθει ψυκτικος για τη συντηρηση των κλιματιστικων. Επισης αυριο ειναι και το σερβις του αυτοκινητου και μετα εχουμε ραντεβου για την ασφαλεια και το ΚΤΕΟ.

Οπως πηρα εχθες την "προικοδοτηση" απο το ταμειο του πατερα μου, ετσι και εφυγε παιδια.. Ολο λεφτα δινω.. :( Τουλαχιστον εγινε δουλεια με αυτα τα ρημαδιασμενα..

Παω να κοιμηθω μεχρι το τελος του μηνα.. Οσο ειμαι ξυπνια, συνεχεια μου ζητανε (οι υποχρεωσεις)! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...περαστικά και πάλι!

Ellephriem σ'ευχαριστώ...κι εγω νομίζω οτι αν ξεκινήσω νωρίτερα θα αγχωθώ τζάμπα...

Zopiron δε θέλω να σε τρομάξω αυτό με τον αυχένα και την τάση ημικρανίας....έχω τελειώσει παραιατρικό επάγγγελμα κι όταν είμασταν στη σχολή μας έλεγαν οτι ο Μάης είναι ο αγαπημένος μήνας της μηνιγγήτιδας...επειδή μοιάζουν τα συμπτώματα με αυτά της κοινής ίωσης τσεκαρέ το λίγο με τον γιατρό σου..αυτός ο πόνος στον αυχένα μπορεί να μην είναι απο πιάσιμο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ουφφφφ αλλες δυο φορες σημερα αφοδευσε η μικρή... σαν πάστα πατημένη η υφή της.. η παιδιατρος λέει δίαιτα και τσαγάκι παιδικό... αυριο υποτι8ετε οτι φευγουμε για ικαρια για γαμο βαφτιση..και εννοειται οτι εγω τουλάχιστον δεν 8α πάω πουθενα... δεν παιζει να ιεμαι 10 ωρες μακριά απο το παιδί μου ακομη και αν τελικα δεν εχει τπτ... ΔΕΝ το ρισκάρω

dZJip3.png

καλημέρα κορίτσια...περαστικά και πάλι!

Ellephriem σ'ευχαριστώ...κι εγω νομίζω οτι αν ξεκινήσω νωρίτερα θα αγχωθώ τζάμπα...

Zopiron δε θέλω να σε τρομάξω αυτό με τον αυχένα και την τάση ημικρανίας....έχω τελειώσει παραιατρικό επάγγγελμα κι όταν είμασταν στη σχολή μας έλεγαν οτι ο Μάης είναι ο αγαπημένος μήνας της μηνιγγήτιδας...επειδή μοιάζουν τα συμπτώματα με αυτά της κοινής ίωσης τσεκαρέ το λίγο με τον γιατρό σου..αυτός ο πόνος στον αυχένα μπορεί να μην είναι απο πιάσιμο...

Καλησπερα Ρηνιω.. Κι εγω νοσηλευτικη τελειωσα! :)

Οσο για τη μηνιγγιτιδα, δεν θα διαφωνησω, απλα ξερω λιγα πραγματακια παραπανω καθως η Μαρια μου περασε 2 φορες οταν ηταν 2 μηνων βρεφακι.. :( Περα απο τη δυσκαμψια στον αυχενα δεν θα εμφανιζε και πυρετο η Ζουπυ μας? Εσυ τι λες?

Ειχα την εντυπωση πως μηνιγγιτιδα ανευ πυρετου δεν παει.. Λες να εχουμε το νου μας ετσι κι αλλιως? Γιατι εγω ειμαι μονιμως με ενα θερμομετρο στα χερια.. :-(

gM4vp2.png

Μαρα μου καλα κανεις κοριτσακι μου και δεν πας. Κι εγω ετσι θα αντιδρουσα! Ασε που και να πας θα εχεις συνεχεια το μυαλο σου εδω και δεν θα περασεις καλα! Περαστικα σας οπως και να 'χει!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ρηνιω.. Κι εγω νοσηλευτικη τελειωσα! :)

Οσο για τη μηνιγγιτιδα, δεν θα διαφωνησω, απλα ξερω λιγα πραγματακια παραπανω καθως η Μαρια μου περασε 2 φορες οταν ηταν 2 μηνων βρεφακι.. :( Περα απο τη δυσκαμψια στον αυχενα δεν θα εμφανιζε και πυρετο η Ζουπυ μας? Εσυ τι λες?

Ειχα την εντυπωση πως μηνιγγιτιδα ανευ πυρετου δεν παει.. Λες να εχουμε το νου μας ετσι κι αλλιως? Γιατι εγω ειμαι μονιμως με ενα θερμομετρο στα χερια.. :-(

εννοείται κούκλα μου οτι όποιος έχει παραπάνω γνώση δίνει και πιο σωστή πληροφόρηση!!!και εννοείται οτι προτιμώ να με βρίσει δημόσια για την κοτσάνα που έκανα να την τρομάξω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εννοείται κούκλα μου οτι όποιος έχει παραπάνω γνώση δίνει και πιο σωστή πληροφόρηση!!!και εννοείται οτι προτιμώ να με βρίσει δημόσια για την κοτσάνα που έκανα να την τρομάξω...

Οχι βρε 'συ! Δεν το ειπα για αυτο..

Βασικα επειδη ειμαι λιγακι τρελαμενη με το θεμα (καθως καηκα :(), ελεγα μηπως ξερεις κι εσυ κατι παραπανω.. Αν δηλαδη μπορει να εχει καποιος μηνιγγιτιδα χωρις να εχει πυρετο.

Σορρυ κιολας που πεταχτηκα, απλα καταλαβαινεις.. Ακουω μηνιγγιτιδα και λεω "ποιος με φωναξε?" :mrgreen:

gM4vp2.png

h paiδιατρος συστησε διαιτα...κοτοπουλάκι υγρα χαμόμηλα κλπ κλπ και οχι πολύ γάλα.. ειναι λέει κοινη ιωσουλα που γενικά κυκλοφορεί... ειπα κ εγω.. ολος ο κόσμος άρωστος και εμεις θα ξεφυγουμε? :P

dZJip3.png

Οχι βρε 'συ! Δεν το ειπα για αυτο..

Βασικα επειδη ειμαι λιγακι τρελαμενη με το θεμα (καθως καηκα :(), ελεγα μηπως ξερεις κι εσυ κατι παραπανω.. Αν δηλαδη μπορει να εχει καποιος μηνιγγιτιδα χωρις να εχει πυρετο.

Σορρυ κιολας που πεταχτηκα, απλα καταλαβαινεις.. Ακουω μηνιγγιτιδα και λεω "ποιος με φωναξε?" :mrgreen:

προς Θεού!!

η κοπέλα που μας έκανε μάθημα τότε μια καταπληκτική παιδίατρος μας έλεγε οτι έχει τα συμπτώματα της κοινής ίσωσης,οτι ο Μάης είναι ο μήνας έξαρσης για την αυχενική δυσκαμψία φυσικά αλλά δε θυμάμαι καθόλου μα καθόλου πόσος υψηλός πρέπει να είναι ο πυρετός για να ανυσηχήσεις....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

α ωραια...κι άλλο μετωπο. πηραν τηλ απο την κλινικη που ειναι οπ πε8ερος μου. εχει πεσει πολυ ο αιματοκριτης και αρνειτε να φάει και να πιεί... 8α του βαλουν σωληνάκι στη μυτη.... μάλιστα./...

dZJip3.png

ανακεφαλαιωση

πουκι με ιωση χεστική

πε8ερος με θεμα, μαλλον μετράμε αναποδα πλέον

απλήρωτη

συζυγος παραντουράει

σχέση μεταξύ μας σκατά

εχω χάσει τη μπάλα... εχω κάνει κάτι και το πληρώνω? ενοχλησα κάποιον? τι εχει γινει?

dZJip3.png

Λοιπόν Μάρα χαλάρωσε... δεν έχεις κάνει κάτι κακό... το "απλήρωτη" και η αβεβαιότητα της δουλειάς διογκώνει και όλα τα άλλα και προφανώς σου βγαίνουν νεύρα, άγχος και τσακώνεσαι με τον σύζυγο! Η πούκι θα πάθει πολλές ιώσεις οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσέ το γιατί δεν μπορείς να βάλεις το παιδί σε γυάλα!

παραντουράει;

Αν και ούτε εγώ ξέρω τι σημαίνει , μου αρέσει πολύ σα λέξη.Μάρα κάνε ένα εξπλέιν πλιζ. κατα τ'αλλα υπομονή, ο δικός μου το 'χε περάσει αυτό με το συνεχές χέσιμο πριν κανα μήνα. δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα μόνο που έκανε κακά 5-6 φορές την ημέρα. επειδή δεν ήταν υδαρή δεν ανησύχησα, υπέθεσα ότι "τρώει πολύ βγάζει πολύ". σε 3-4 μέρες επανήλθε στα φυσιολογικά χωρίς παρατράγουδα

φαντάζομαι ότι κανένας σκ__το πλανήτης έχει τα νεύρα του γιατί κι εμένα εδώ με πάει μαμιώντας. σημερα το μικρό ήταν θηριάκι, ανεξήγητη γκρίνια και νευράκια. του βαλα θερμόμετρο, όλα φυσιολογικά. τώρα κοιμήθηκε. το απόγευμα θα τον παμε με τον πατέρα του καμιά βολτα να περάσει καλά το κοπέλι μην έχει πάλι γκρίνια.

αυτές τις μέρες θα πάω στον παιδικό που έχουμε εδώ να ρωτάω σιγά σιγά γιατί απο σεπτέμβρη στανταρ θα χρειαστούμε. σήμερα τους έκανα ενα τηλ. ρώτησα πόσα παιδάκια έχουν στο αντίστοιχο τμήμα του μικρού και μου παν 7. τι πρέπει να τους ρωτήσω όταν πάω και τι πρέπει να προσέξω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...