Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χάρλοου, αυτές οι εκκρεμότητες με σκοτώνουν κι εμένα... Και μονίμως δεν προλαβαίνω τίποτα.

Κατέβασα καλοκαιρινά των παιδιών, έπλενα/σιδέρωσα και σήμερα θέλω να καθαρίσω τα ντουλάπια τους -βαι βαι βαι! μέχρι τις 6 βέβαια, μετά έχουμε εργοθεραπεία. Επίσης, μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες

1. πρέπει να καθαρίσω και τα δικά μου ντουλάπια + να κατεβάσω δικά μας καλοκαιρινά

2. να ψωνίσω ρούχα του γιόκα μου μιας κ δεν έχει τίποτα

3. να ολοκληρώσω τις εγγραφές τους (νήπιο/βρεφονηπιακό)

4. να πάω Αντωνιάδου για το χαρτί

5. να πάω νομάρχη για τα διαδικαστικά

6. συντήρηση a/c -οπωσδήποτε

7. συντήρηση φίλτρου νερού

8. ΝΑ ΠΑΡΩ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

Και μη χειρότερα αερικούλη!!

Μάρκο καλό πνευμονολόγο άμεσα...........έχω πάθει ζημιά στους πνεύμονες μετά από βρογχίτιδα κι επειδή ένας ηλίθιος πνευμονολόγος μου το πέρασε στο ντούκου.

Εγω δυστυχως λογω της παθησης εχω παγια συγκεκριμενη αντιμετωπιση γιατι ηδη στο παρελθον εχουν πυροδοτηθει τρεις πνευμονιες απο ιωσεις απλες λογω της παθησης. Κανω ακτινογραφιες κατα καιρους και το τσεκαρω.

Συν οτι παντα μια απλη ιωση εχιε κινδυνο να πυροδοτησει κριση της παθησης καθε φορα.

Καλημέρα ρε κορίτσια!

Τι μου κάνετε?

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκι και στις άρρωστες μανάδες (ΕιρήνηΧ2, Ζωή, Κωτίτα, Αερικό, Φαίη, Ζούπυ, και Μάριος...ή Μάριος καλά?)

Εγώ σήμερα θα τελειώσω το σπίτι, αισίως, και θα επανέλθω.

Η μαμά μου μας λυπήθηκε τόσο πολύ που μας είδε να έχουμε βαρέσει τιλι, που την Πέμπτη υποσχέθηκε να κρατήσει τα μωρά για να βγούμε τα 2 μας, εν όψει και της επετείου μας....

Σήμερα έχουμε ντόκτορ και εμβόλια.

Αυτά

Σας φιλώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα θα τελειώσω το σπίτι, αισίως, και θα επανέλθω.

ωχ ωχ! εχμ... να σου πω; μήπως να έκανες και το σπίτι της μαμάς, της θείας της γειτόνισας; εμείς εδώ θα είμαστε... θα σε περιμένουμε... :rolleyes:

Νιτσα οι εκκρεμοτητες οταν μπορουν λαυθουν ειναι καλες τι να πω και εγω που ειμαι κλεισμενη σε ενα σπιτι και ολες οι εκκρεμοτητες παραμενουν εκκρεμοτητες??? Χα,χα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Αν και από όσα διαβάζω οι μισές είναι κάτω στα πατώματα....

Εγώ έφτιαξα την Κυριακή τα ρούχα των παιδιών...

Χθες, ξεκίνησα τα δικά μας... ΟΚ, μέχρι ένα σημείο έφτασα*. Έκρυψα πουλόβερ, όλα τα χοντρά κλπ κλπ με την ντουλάπα μου (χα χα) δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Πήγα σήμερα σε έναν καλό κυριούλη στο καθαριστήριο και του ζήτησα από αυτές τις συρμάτινες κρεμάστρες που δεν πιάνουν χώρο και σηκώνουν και βάρος ! Να 'ναι καλά ο άνθρωπος μου έδωσε μπόλικες μπας και καταφέρω σήμερα να τελειώσω την ντουλάπα μου να μείνει μόνο η (μικρή ομολογουμένως) ντουλάπα του άντρα μου με τα κοστούμια και όλα τα συναφή... αυτή βέβαια είναι παιχνιδάκι !!!

Τί άλλο ? Πρέπει να πάρω τηλ

-τον κο για συντήρηση/επισκευή του A/C, τώρα πριν το ανοίξουμε -έσταζε και μου κάνει την κουρτίνα σκ...τά (για να την πλύνω μετά)-

-τον κο για τα χαλιά

-την παιδίατρο για εμβόλιο της μικρής

και δεν θυμάμαι ποιόν άλλο....

*στο τέλος ζαλίστηκα από το πολύ ανέβα-κατέβα και με την κ...μυρωδιά από τις σακκούλες... μου ερχόταν εμετός !!! Και να 'χεις και τα δυο πιτσιρίκια στην μέση του χαλασμού να παίζουν !!!Η καλύτερή τους !!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλες !!!

Θέμα

Δώσανε του Π. εργασία για το ΣΚ. Παραμυθάκι που του το διάβασα και έπρεπε να γράψει όνομα, τίτλο κ να ζωγραφίσει ότι τον εντυπωσίασε. Τεσπα, την έκανε κι επειδή δεν πήγε χθες λόγω ματιών έπρεπε να παραδοθεί σήμερα.

Αλλά ο καλός μου την έχασε την εργασία! Ψάχναμε όλοι μαζί χθες αλλά τίποτα...ένας Θεός ξέρει τι την έκανε!!!

Και σκέφτομαι τώρα εγώ.............. να πάρω στη δασκάλα του να της το πω ή όχι?

Καλημερα απο μια ακομα αρρωστη!

Πηγα γιατρο. Ιωση λεει, μονο σπρευ για τη μυτη και γαργαρες για το λαιμο. Τιποτα αλλο. Αντιπυρετικο, πολλα υγρα, πολλη ξεκουραση (ναι καλα :rolleyes:)

Το πρωι μας ξεκινησε σκ@τα.. Ορθια απο τις 6μιση να ζηταει "κολειο".. Ανοιξε τις πορτες, εβαλε την τσαντα της στους ωμους, δεν ηθελε να ντυθει, ηθελε απλα να ανοιξει την εξωπορτα και να παει "κολειο".. Ημουν που ημουν χαλια, δεν ειχα κουραγιο να τα βαλω με το θηριακι, οποτε ανελαβε ο Β. Την εντυσε, τη χτενισε, της εβαλε να φαει δημητριακα, την επλυνε και της εδωσε να πλυνει δοντια.. Ολα αυτα αφου τον ειχε λιανισει στο ξυλο τον καψερο για να παει "κολειο" (μην ξεχνιομαστε). Τελικα κατεβηκαμε κατω οικογενειακως να περιμενουμε το σχολικο και επειδη την ειχαμε απο τη μεσα μερια της πιλωτης, δηλ. δεν περιμεναμε στο δρομο, πηρε φορα και με δαγκωσε στο χερι τσιριζοντας και τρεμοντας απο τα νευρα.. :( Της πατησε τετοια φωνη ο Β. που ακομα κι εγω τρομαξα πως θα τον βαρεσει εγκεφαλικο. Εβαλε τα κλαμματα η καψερη, ζητησε να την παρω "καγκαλια" και μεχρι να προλαβω να της σκουπισω δακρυα και μυξες ηρθε και το σχολικο. Μολις το ειδε, μας παρατησε και μπηκε μεσα χαρουμενη, χαιρετωντας τα υπολοιπα παιδακια. Δεν μας χαιρετισε καν, επιασε τη διπλανη της απο το χερακι και ειπε "νανημελα Λενη" (=Καλημερα Ελενη, οπου Ελενη το κοριτσακι που καθεται διπλα της στο σχολικο) :) Περιμενα μια ωρα και πηρα τηλ. στο σχολειο να ρωτησω αν ειναι στεναχωρημενη απο τον τσακωμο με το μπαμπα της και μου ειπε η Ρενα πως αν δεν της το ελεγα, δεν θα καταλαβαινε πως το παιδι εχει μαλωσει με το μπαμπα του γιατι ειναι πολυ ευδιαθετο και πολυ συνεργασιμο. Οποτε ανακουφιστηκα!

Μετα ξεκινησε η τρεχαλα.. Πηγαμε στον Κωτσοβολο, πληρωσα τις δοσεις που εκκρεμουσαν απο το Σεπτεμβριο, πηγαμε ΔΕΗ και καναμε διακοπη της συνδεσης στο Λαγονησι καθως επισης πληρωσαμε και το ρευμα στο καινουριο σπιτι, πηγαμε vodafone και καναμε διακοπη της συνδεσης της hol στο παλιο μας σπιτι αφου πληρωσαμε τους ανεξοφλητους. Μετα πηγαμε απο ενα μαγαζι στη γειτονια μας και πηρα 2 ζευγαρακια παππουτσια της Μαριας, ενα πεδιλακι ανοιχτο και ενα μπαλαρινακι τυπου αθλητικο της puma. Γυρισαμε πριν λιγο και εχω βαρεσει ενα 39αρι ακατεβατο.. Εκανα ντους και αναμενω.

Αυριο θελω να κανω γενικη και να κατεβασω τα καλοκαιρινα. Τι λετε? Θα τα καταφερω? :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...