Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικά ζούπη.

Κοιμηθήκαμε απύρετες αλλά με αλγκοφρεν στις 6.40. Επόμενη κρίσιμη μέτρηση στις 12.30 και ελπίζω να είναι ακόμα απύρετη!

Για τα μωρά που δεν κοιμούνται... κουράγιο και υπομονή... ολα περνάνε φάσεις!

Για τα κακά της πούκης... ηρέμησε Μάρα... η κωτίτα έχει αφοδεύσει και 7 φορές σε μια μέρα τώρα μεγάλη όχι τόσο μικρή που είνα η δικιά σου που μπορεί να έφτανε και 8!

Αν ξεχνάω κάτι σημαντικό σχωρνάτε με αλλά όπως είδατε δεν έχω μεγάλη διάθεση για γράψιμο... τα χέρια μου πονάνε και μύτη, αυτιά λαιμός τα έχω αποχαιρετήσει!

Σας παρακολουθώ αν και σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς λέω...

Καληνυχτώ :)

Αν ξεχνάω κάτι σημαντικό σχωρνάτε με αλλά όπως είδατε δεν έχω μεγάλη διάθεση για γράψιμο... τα χέρια μου πονάνε και μύτη, αυτιά λαιμός τα έχω αποχαιρετήσει!

και τι κάνεις γι' αυτά?? ότι κι εγώ... θα μου πεις...

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Γεματο απογευμα το σημερινο, μας ετρεξε καλα το τερατακι μου, περασαμε καλα τουλαχιστον..

Στα δυσαρεστα τωρα: Εγω με μπουκωμα, καταρροη, πεφτω για υπνο το μεσημερι και ξυπναω με πονολαιμο και δεκατα (37.8 ). Ειμαι με depon και εχει κολλησει εκει. Πριν λιγο εδειξε 38. Σκ@τα. Ελπιζω μονο να μην κολλησει η μικρη και χασει το σχολειο που τοσο της αρεσει.. :( Αυριο θα ξαναπαω γιατρο γιατι σημερα το πρωι που πηγα μου ειπε πως ειναι αλλεργια, με πλακωσε στα clarityne-d και τελος. Για να δουμε αυριο τι θα απαντησει στον πυρετο..

Αυτα κορες.. Καληνυχτω κι εγω σε ολα τα μετωπα (οπως λεει και η μανουλο-Ελλ :-P)..

Περαστικα μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λοιπόοοοον...έχουμε και λέμε:

Ο μικρός κοιμηθηκε με τα χίλια ζόρια και έχει ήδη ξυπνήσει μία φορά.

Ο μεγάλος εμφάνισε αλλεργική αντίδραση (τοπικό ερεθισμό και κνησμό στιν κορμό) στην αντιβίωση και του τη σταμάτησα. Το πρωί θα τον ξαναπάω στο γιατρό να δούμε αν ξεπεράστηκε το πρόβλημα - νομίζω πως ναι, από ό,τι μπορω να καταλάβω.

Εμένα μου ξεκίνησε η εποχική αλλεργική ρινίτιδα, φταρνίζομαι και καίνε τα μάτια μου. Χαπακώθηκα και θα το συνεχίσω καθημερινά ανελλιπώς ως τον Σεπτέμβριο.

Αυριο το απόγευμα έχουμε και ραντεβού στον παιδοοφθαλμίατρο. Ελπίζω να ακούσουμε από εκεί τουλάχιστον τιποτα ευχάριστο και να σταματήσουμε τις ασκήσεις με το πατς στο μάτι. Αμαρτία να χάνει καλοκαιριάτικα τα απογεύματα το παιδί του μέσα στο σπίτι.

Το μόνο σχετικά ευχάριστο είναι ότι αύριο θα πάει ο ηλεκτρολόγος στο σπίτι της παραλίας που σας έλεγα και μετά ο μπογιατζής. Θα πάω να διαλέξω χρώμα μες στη βδομάδα. Φαντάζομαι σε καναδυο βδομαδες να 'ναι ετοιμο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Αυτή η άνοιξη γενικά στο λαιμό μου κάθεται.

Τέλοσπάντων, αυτά τα ολίγα. Ζούπυ πότε θα το πάρεις απόφαση να ασχοληθείς και λίγο με σένα? Τι περιμένεις, να πέσεις σε κανα κρεββάτι? Τότε θα 'ναι αργά!

Περαστικά και πάλι σε άρρωστες και άρρωστα...και καληνυχτα. Τα λεμε αύριο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ είναι κανείς άρρωστος?

Περαστικά στη Ζωίτσα...

Ο Π. επιπεφυκίτιδα έχει τελικά, δεν ήταν τσίμπημα. Όλα οκ.

Κατά τ' άλλα εγώ χθες ξεκουραζόμουν από τις κρεπάλες του ΣΚ.

Βικάκι, υπομονή και μόλις έρθει το μωρό θα χαλαρώσει και η μεγάλη!!!θα δεις..

Καλημέρα :) Εμείς βαρέσαμε ένα 40αρι στις 3.30 κάναμε μπάνιο, ήπιαμε αλγκοφρεν και μέχρι στιγμής απύρετη. Στις 7 είχε και υποθερμία... μάλλον τελειώσαμε λοιπόν... κοιμάται ακόμα η ταλαίπωρη. Πριν λίγο ξύπνησε και ο καλός μου! Θα πάνε και στις τράπεζες σήμερα να μοιράσουν μικρόβια στους υπαλλήλους χαχαχα

Τελικά η Ζωίτσα δεν την γλίτωσε όπως ήθελα να ελπίζω :(

Εγώ μάλλον θα την γλιτώσω την αντιβίωση... δείχνει μάλλον ότι πάω κι εγώ για ύφεση... θα δείξει.

Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω μετρό... χθες έτσι κι αλλιώς ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δεν πολυκαταλάβαινα ή χθες ο κόσμος ήταν επίσης βαριεστημένος! Σήμερα κάνανε σαν τους παλαβούς! Κόντεψαν να με ποδοπατήσουν στο Σύνταγμα! Έλεος δηλαδή σαν τα ζώα κάνουν για να μπουν και να βγουν από τους συρμούς! Άσε που αυτοί που είναι να μπουν αρνούνται να περιμένουν αυτούς που θα βγουν! Μα πως θα μπεις χρυσή μου ανεγκέφαλη με την ντεκαπάζ στο κεφάλι αν δεν βγούμε εμείς; Που θα μπεις;!;!

Μ' αρέσει που κάνω όνειρα εγώ ότι θα πηγαινοερχόμαστε με το Μετρό με τη μικρή! Ε όνειρα θα μείνουν!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Τι έγινε ρε κορίτσια με τις ιώσεις? Έλεος πια...........καλά είναι και μικρά τα δικά σας. Άντε περαστικά και αγύριστα.

Εγώ έχω ανοίξει ένα σωρό μέτωπα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δεν προλαβαίνω ούτε για κατούρημα να παω.

Χτες είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού στις 4.30, λέω άντε κάμια ώρα θα είναι. Στις 7 τους λέω με συγχωρείτε κύριοι, πρέπει να φύγω.

Πήγα σπίτι , πήρα τη μικρή και την πηγα να δει ένα κουταβάκι που θα πάρουμε την Παρασκευή από μια κυρία στην γειτονιά μας (ναι ξέρω ο σκύλος μου έλειπε!)

Σήμερα έχω μάστορα πάλι να μου φτιάξει την αντλία στο υπόγειο της πολυκατοικίας, αφού ήρθε ο μηχανικός και έδωσε το οκ.

Αν στο σκάψιμο ξαναπέσει σε σίδερα οπλισμού.............θα με δείτε στις ειδήσεις να ουρλιάζω σαν παλαβή από τα νεύρα μου.

΄

Και κάπου μέσα σε όλα αυτά πρέπει να πάω να ψωνίσω δώρα για παιδάκια, πράγματα για το σκυλάκι, να ΄κανονίσω για την συντήρηση των a/c στο σπίτι................πρέπε, πρέπει, πρέπει............αααααααααααααααααααααα.... (εμότικον που βγάζει αφρούς).

Μην με ξεχάσετε αν χαθώ:D

Πυρετους βλεπω βηχα βλεπω χαμος, τι να παω περαστικα σε ολα τα μικρα και τους μεγαλους. Ο Μαριος ειναι καλυτερα με μιξες ακομα και κοιμηθηκε ολο το βραδυ, εγω ειχα βηχα ολο το βραδυ και ξυπναγα συνεχεια. Σημερα θα ερθει και ο γιατρος του Μαριου ειχα κανονισει εμβολιο που δεν θα του το κανω αλλα θα ερθει να τον δει. Εγω ξεκινησα δευτερη αντιβιωση και ελπιζω να με πιασει γιατι ειμαι πολυ χαλια.

Κουραγιο σε ολους μικρους μεγαλους και υπομονη το λεω σε εσας για να το ακουω εγω.

Εγω ξεκινησα δευτερη αντιβιωση και ελπιζω να με πιασει γιατι ειμαι πολυ χαλια.

πως παίρνεις αντιβίωση? στην έδωσε γιατρός ή την παίρνεις μόνη σου (sorry αν το'χεις γράψει, δεν πρόλαβα ναδω)

Ξεχνιέσαι εσύ; Είσαι σαν το σεξ! :lol:

Τώωωωωωωωωρα μάλιστα...............κοντεύω να το εξασκώ κάθε πάσχα και χριστούγεννα..........άρα θα ξεχαστώ:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...