Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλι καλα ειναι καλυτερα το παιδι.... ο ρε μαρκοπουλια τι σε βρηκε καλοκαιριατικα..παντως ο καιρος μια μαλακια ειναι..ιδρωνουμε σκαμε και μετα με ενα αερακι τσουφ κρυωμα... να βαλω την πουκι σε γυαλα μεχρι τον καυσωνα?

dZJip3.png

καλησπέρα !

βικάκι καλό κουράγιο με τους έμετους. εμένα στην εγκυμοσύνη με βοήθησαν οι μπανάνες. μου έκοβαν τη ναυτία αμέσως

κατερινάκι εύχομαι γρήγορα να βγάλετε άκρη. κι όσο για την ατάκα της πεθεράς σε πληροφορώ οτι αρκετές την έχουν στο ρεπερτόριο τους. μη σκας!

ράννια τα πήρα πολύ με το ζώο με το ικάριαμ

κουράγιο με τις αρρώστιες και τη γκρίνια των μικρών. κι ο δικός μου έχει ψιλογκρίνια αυτές τις μέρες.παίζει να διψάνε , που λέει και η μάρα, γιατί κι ο δικός μου θέλει συνέχεια να πίνει νερό. λίγο να περάσει η ώρα και να μην πιεί γκρινιάζει

χριστινιώ ελπίζω να στε καλύτερα

Ναι βρε Μαρα μην αγχωνεσαι η διαρροια ειναι αλλο πραγμα.

μωρε το ξερω αλλα η κουρουθνοπε8ερα ελεγε μεσα απο το τηλ οση ωρα μιλουσα με τη μανα μου "να παρουμε την παιδιατρο να παρουμε την παιδιατρο"

εχουμε και το 8εμα του συντροφου της αδερφφη μου... ηρ8ε το παιδακι να την δει.. εξετασεις γιατι ειχε κατι αιμοροιδες.. τελικα.. πως μου το ειπανε να δειτε.. φλεμονωδη κολιτιδα? κολιτιδικη φλεγμονη? καπως ετσι...

dZJip3.png

οτι ζεσταινονται ζεσταινονται ειναι γεγονος..αλλα πΟΣΟ να τα γδυσεις ρε γμτ???? ειμαι τοσο ηλι8ια και τοσο φοβιτσιαρα που απορώ.. τι το ήθελα το παιδι? για να βλεπει τη μανα του φρικαρισμενη με ολα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Της εξεγησα Μαρα πως δεν φταιει για τους εμετους αυτη.

Αλλα χθες ηταν εκτος εαυτου και εγω απο τα νευρα μου για πρωτη και τελευταια φορα ελπιζω της ερειξα μια μπουφλα.

Κι εχω και τυψεις

κλειστοι χωροι δεν παιζουν..παιζουν βεραντες χωράφια και κλπ...παιδάκια και παλι δεν παιζουν πολλά τωρα αν παμε πχ για καφε και ειναι παρακειμενα παιδάκια ε φανταζομαι οτι αν ακουσω κανενα να βηχει 8α την μαζεψω διακριτικα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Της εξεγησα Μαρα πως δεν φταιει για τους εμετους αυτη.

Αλλα χθες ηταν εκτος εαυτου και εγω απο τα νευρα μου για πρωτη και τελευταια φορα ελπιζω της ερειξα μια μπουφλα.

Κι εχω και τυψεις

απο τη μια η εγκυμοσυνη απο την αλλη η εφηβη..να σ πω.. μην ασχολησαι για λιγο..κανε λιγο την τρελη...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...