Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ανασηκωμένος ο δικός μου, μόνο στο καρότσι έχει νόημα, αλλά δεν ήθελε τώρα το μεσημέρι...:-(:sad::-( Στο κρεββάτι δεν παίζει, γιατί δεν κοιμάται ποτέ σε μια μεριά, όλο τούμπες φέρνει.

Αν είναι δόντια, έχει καλώς, δίνεις ντεπόν και ησυχάζεις, έστω για λίγες ώρες. Οι μύξες όμως του δικού μου του κρατάνε και 20 μέρες...χωρίς οτριβίν, πώς την παλεύουμε? Τις άλλες φορές δεν το έκανε ποτέ θέμα, που ήταν και μικρότερος...:confused::confused::confused:

Για να ζεσταινεται, δε φαινόταν. Νερο του δωσα, λίγο ήπιε και μετα ήθελε να σηκωθεί.

Και από βόλτες, έχει χορτάσει!

Λευκήηηηηηη κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό. :mad::mad::mad:

Τι θα κάνω που αύριο φεύγει και η μάνα μου?????

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι μου όλα τα κάνω πάνω κάτω αυτά που λες, με τη σειρά και εναλλάξ. Μιλάμε για 3 λεπτά αποσυντονισμού από την γκρίνια και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά. Ξέρω πως έχει αλλάξει η σειρά της μετά τα ζόρια που τράβηξε με την ίωση αλλά κι εγώ τώρα τα έχω φτύσει. Το βράδυ κοιμήθηκα 4 ώρες με διακοπές και τώρα κουτουλάω από νύστα και υπερένταση ταυτόχρονα.

Και η πλάκα είναι πως τώρα ήρθε ο πατέρας της και κάθονται και ξεκαρδίζονται στα γέλια μαζί κι εγώ είμαι έτσι:shock::shock::roll::roll::twisted::twisted::twisted:

Α και όταν είναι ξύπνιο, μια χαρά είναι το σκατό, μες στη ντίρλα! Καθόλου δεν γκρινιαζει! Μόλις έρχεται η ώρα του ύπνου, έχουμε δράματα!

Πάω να πιω έναν καφέ και θα ασχοληθώ λίγο με τα καλοκαιρινά. Τα λέμε αργότερα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελίνα κράτα την λίγο ακόμα. Δεν μπορεί να μείνει??? Θα τα φτύσεις και θα καταντήσεις σαν εμένα...

Ξέρω ρε γμτ αλλά αυριο έχει τη θεραπεία στο Θεαγένειο και μετά δεν κάνει να έρθει σε επαφή με παιδιά για μια μέρα, οπότε θα γυρίσει στο χωριο...κρίμα είναι κι αυτή, να έχει τα προβλήματά της κι εγώ να την ξενυχτάω...άσε. έχουμε κι άλλα εμείς εδώ...:-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφ πως αλλιως να βωοηθησω γμτ.. ρε σεις..μπας και σας βλεπουν και εσας τσιτωμένες και τσιτώνουν κ άλλο? μαλακιες λεω μπας και το βρουμε το κόλπο.... δεν τα παιρνουν οι πατυεραδες τους να πανε καμια βολτα να ισιωσετε λιγο?

dZJip3.png

καλησπέρα!!

περαστικά στα αρρωστούλια και γρήγορα!και νιτσάκι γρήγορα να ξεπρηστούν τα μάτια του γιού σου, σαν αλλεργία μου ακούγεται κι εμένα.

πέρασα περίεργο σκ. καταρχήν τσακώθηκα άσχημα με την πεθερά μου. πήγε να με βγάλει ψεύτρα στο σύζυγο, μου γύρισε το μάτι ,άνοιξα το βόθρο κι άρχισα να βγάζω όοοτι παράπονο είχα μαζεψει τα τελευταία δύο χρόνια. αλλά να πω την αμαρτία μου το καταφχαριστήθηκα. ήταν τόσο καλό που μετά άναψα τσιγάρο.;)

επίσης αυτό το σκ γινόταν δίαφορα:μου χάλασαν κάτι λάμπες,μου σπασε μια κρεμάστρα τοίχου, έσκισα ένα φόρεμα, έκαψα το χέρι μου κτλ κτλ. μάλλον θα στείλουν τον επίτιμο να με απογράψει εμένα..

α !ελλ! εγώ τα βρηκα τα δύο κιλά που έχασες.

Κατερινάκι μου.....η πανσεληνος δεν μπορει οοοολααααα αυτα μαζεμενα σε ενα σκ!

Πάντως εβγαλες τα αποθημένα σου στη πεθερα!!!! χαχα

Εμεις σήμερα...πήγαμε στην αλλεργιολόγο τη μικρή της κόλλησε τα πατσ στην πλατούλα θα μείνουν μέχρι Τετάρτη μεσημέρι και εβαλε τις σταγονίτσες στο χεράκι, 14 τροφές σύνολο. Στο χέρι βγηκαν όλα αρνητικα (θα τρελαθω με αυτο το παιδι).

Τ πατσ θα δούμε....πάντως μου ειπέ οτι είχε πολλλαααα αλλεργικά συμπτώματα και καμια φορα αν δεν δειχνουν κατι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλεργια.

Την Πέμπτη θα ξαναπάμε να δουμε τα πατσ και να μιλήσουμε λεπτομερώς. Απο πρώτη επαφη απογοητευτικα γιατι πάλι αφεθηκε το υπονοούμενο οτι δεν θα βγει ακρη...

Μετα λοιπον ειμασταν κοντα στο σπιτι των πεθερικών και μου λεει ο Δ. "πάμε να την δούνε 5 λεπτα δεν θα βγούμε απο το αμαξι απλά να μην λενε"

ΕΕ τι να πω και εγω παμε...αρχιζει η πεθερα μου (η μικρη απο το υπνο και την ζεστη μεσα στα μουτρα) "εμ βεβαια μας κοιταζει ετσι, ποιοι ειναι αυτοι πανω απο το κεφαλι μου...σαμοως μας βλεπει και συχνα...."

γκρρρρρρ να θελω να της χωσω μια...παλι καλα ανελαβε δραση ο Δ.

"θα πεις πολλες μαλακιες ακομη για να ξερω. κανονισε να σου στελνω φωτογραφιες"

Και μιας που λετε για ηλιο...εγω γυφτος μαυριζω και σε σκια οπως λεει και το Αερικο...η κορούλα μου ομως απο ότι βλέπω εχει πάρει το γαλατενιο δερματακι του μπαμπα...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

καλησπέρα κορίτσια...περαστικά στις αρρωστούλες αυτός ο καιρός είναι ιδανικός για ιώσεις και αλλεργίες (κι εγω γέμισα σπυριά αλλά μάλλον επειδή άλλαξα μαλακτικό ρούχων...το SUPLINE ξέρετε αν προκαλεί γενικά αλλεργίες;) θα ήθελα αλλοπρόσαλες γλυκές μου αν θέλετε να μου πείτε μια γνώμη...σκέφτομαι για γάμο τον Σεπτέμβρη του 2012 πότε να ξεκινήσω ετοιμασίες και τρεχάματα;σας ευχαριστώ.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσοπουλα!

εχει παρει το παιδι η γιαγια που παει για γυμναστικη , ο αντρας λειπει και θα κατσω καμια ωρα μονη μου!!!! Γιεεεες! Το κεφαλι μου εχει γινει καζανι. Το παιδι μου εχει βαλθει να με τρελανει και τα καταφερνει παρα πολυ καλα. Ολη μερα "μαμα", "μου μου μου", κλαμα, γκρινια, υπνος καθολου! ΠΟλυ θελει ο ανθρωπος?

Δε ξερω τι γινεται....επειδη διαβαζω διαφορα "κουλα" μου φαινεται οτι τα παιδια μας ειναι πιο αλλοπροσαλλα απο μας! γκρρρρρ :tongue:

Αρρωστακια περαστικα σας και γρηγορα παρακαλω! :D

Αχ Καθριν....ποσο θα θελα να το κανω κι εγω αυτο! Μα ποσο! (λεπτομεριες σε πριο πριβε καταστασεις)

μαρα, τι σημασια εχει?

παω σημερα που λετε να ρωτησω τι γινεται με κατι λεφτα που μας χρωσταει το δημοσιο. Ηταν 2 (ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ) υπαλληλοι. Ρωταω τον εναν, το και το του λεω...μου λεει βλεπεις τι γινεται! εχει ερημωσει η υπηρεσια, ειμαστε μονο 2 ποσα να προλαβουμε τη μερα.( Η αληθεια ειναι οτι ο ανθρωπος ηταν πνιγμενος μεσα σε μια στοιβα χαρτια, και ακομα και οταν μου μιλουσε εβγαζε δουλεια. ) Η αλλη η υπαλληλος στο πισι, με μανια, λεω θα κανει καταχωρησεις . Κοιταω....επαιζe ikariam το ζωον! Λεω να τη πεταξω τη μολοτωφ, να μη τη πεταξω....δε τη πεταξα τελικα .... κι αυριο μερα ειναι! :P

Επεξεργάστηκαν by Active Member
Ξεχασα τα μισα! :P

μετα απο 3 μερες που η πουκι εκανε μικρο-κουρ;δακια σφιχτα σημερα τα εχιε κανει 4 η 5 φορεες.. ολες στερεες εκτός απο μια ψιλο υδαρη..παρχει περιπτωση να την ερχω δηλητηριασει με τυροσαλατα που της εδωσα και με ψωμάκι με κασερι σε παρακειμενο ουζερι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...