Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας και παλι!

Πριν λιγο ηρθε το βλασταρι μου απο τον παιδικο! Το φερανε με το σχολικο.. Λοιπον.. Η μικρη για αλλη μια μερα δεν μας αναζητησε λεπτο, δεν δυσανασχετησε επισης λεπτο και ηταν πολυ ευδιαθετη. Εφαγε κανονικα και εκλαψε μονο οταν την πηρα απο το σχολικο.. Με το που με ειδε εβαλε τα κλαμματα! Πηρα τηλ. τη διευθυντρια, μου λεει "χρυσο παιδι, σαν να μην υπηρχε καθολου, μονο οταν τη βαλαμε στο σχολικο διαμαρτυρηθηκε".. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι! Σημερα απο ο,τι μου ειπαν ειχαν παρτυ για τα γενεθλια του Κων/νου. Οποτε η μικρη ξετσουτσουνεψε γιατι ειχαν και κλοουν και τετοια.

Εγω καλα. Με ενημερωσαν σημερα πως μπηκαν τα λεφτα απο το ταμειο του πατερα μου. Πηγα, τα εβγαλα και ξεκινησα να πληρωνω.. :( Τουλαχιστον πληρωθηκαν 2 λογαριασμοι και εκλεισα ραντεβου και την Τεταρτη για ενα ΜΕΓΑΛΟ και ΚΑΛΟ σερβις στο αμαξι. Μετα σειρα εχει η ασφαλεια και το ΚΤΕΟ. Και αν μεινει τιποτα (λεμε τωρα) ας μπαλωθει οποια τρυπουλα εμεινε.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο εμας......προσοχη στην μικρη Κρις....πολυ κοντα η μια στην αλλη οι αρρωστιες και θα την εξαντλησουν. Καμια επιλογη να μην παει παιδικο καμια βδομαδα μπας και ορθοποδησετε υπαρχει?

Ειρηνη παρε γιατρο να σου δωσει αποχρεπτικο για τον βηχα και ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ! ΤΗΛ. ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΑΝΤΑ.

Νιτσακι μου αγαπη μου περαστικα στο κουκλι σου με τα ματακια του και σε σενα Κιουλτακι στο κοριτσι σου.

Φιλακια στις υπολοιπες.

Εμεις καλα ειμαστε 'προς στιγμην'. Νομιζα πως θα αρρωστησουμε ΑΚΟΜΑ δεν εχει γινει κατι. Θα δουμε. Μιλατε για ηλιο? Λοιπον αν και ξανθια και σκατο-κατασπρη εχω δερμα ελεφαντα και ΔΕΝ καιγομαι παρα μονο την πρωτη φορα στον ηλιο. Μετα μαυριζω. Και αν κατσω αρκετα κανω μαματο χρωμα. Περιεργο για ασπρο δερμα ξερω αλλα ειλικρινα ειναι πετσα δεν ειναι δερμα αυτο.....χοχοχο.....η μικρη εχει ευαισθητο δερμα αλλα δεν την παστωνω στα αντιλιακα. Αντιλιακο της βαζω ΜΟΝΟ στην παραλια και μονο λιγο στην αρχη. Μετα την αφηνω να την δει ο ηλιος λιγο. Κακο δεν κανει ειδικα απογευματα που παμε εμεις.

Μιμι στο πιπι ΔΕΝ ξαναπε οποτε δεν ξερω τι να υποθεσω. Βγηκε και η γενικη στο δικο μας μικροβιολογικο και ολα καλα. Τι να σας πω τωρα........Καταθεσαμε και τα χαρτια για τον παιδικο με αριθμο πρωτοκολου 1 .......χαχαχαχα......θα δουμε και απο εκει. Μεχρι Ιουλιο θα ξερουμε......

Φιλακια.........

ΥΓ: Α.....εχασα 2 κιλα........γιουχουυυυ.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μπράβο βρε Φαίη !!!!

Πόσο χάρηκα ! Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σας... λοιπόν: εγώ κι εσύ θα είμαστε μου φαίνεται οι μόνες μαμάδες που τα παιδιά τους ΚΛΑΙΝΕ όταν ΒΓΑΙΝΟΥΝ από το .... ομπόοοοοοοοοο (μετάφραση: σχολικό) !!!!!!

Μπράβο βρε Φαίη !!!!

Πόσο χάρηκα ! Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σας... λοιπόν: εγώ κι εσύ θα είμαστε μου φαίνεται οι μόνες μαμάδες που τα παιδιά τους ΚΛΑΙΝΕ όταν ΒΓΑΙΝΟΥΝ από το .... ομπόοοοοοοοοο (μετάφραση: σχολικό) !!!!!!

Α, καλα ναι στανταρακι....εμενα αποκλειετε να ειναι τοσο ησυχη στην μεταβαση. ΔΕΝ παιζει!....ευτυχως δεν εχουμε πουλμαν. Ειναι με τα ποδια ;):)

Μπραβο στο ΜΑΡΑΚΙ!!!!!!......φιλακια μικρακι μου!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλησπέρα!!

περαστικά στα αρρωστούλια και γρήγορα!και νιτσάκι γρήγορα να ξεπρηστούν τα μάτια του γιού σου, σαν αλλεργία μου ακούγεται κι εμένα.

πέρασα περίεργο σκ. καταρχήν τσακώθηκα άσχημα με την πεθερά μου. πήγε να με βγάλει ψεύτρα στο σύζυγο, μου γύρισε το μάτι ,άνοιξα το βόθρο κι άρχισα να βγάζω όοοτι παράπονο είχα μαζεψει τα τελευταία δύο χρόνια. αλλά να πω την αμαρτία μου το καταφχαριστήθηκα. ήταν τόσο καλό που μετά άναψα τσιγάρο.;)

επίσης αυτό το σκ γινόταν δίαφορα:μου χάλασαν κάτι λάμπες,μου σπασε μια κρεμάστρα τοίχου, έσκισα ένα φόρεμα, έκαψα το χέρι μου κτλ κτλ. μάλλον θα στείλουν τον επίτιμο να με απογράψει εμένα..

α !ελλ! εγώ τα βρηκα τα δύο κιλά που έχασες.

Διαφημίσεις

καλό καλοκαίρι:shock::rolleyes:

τι κάνουν οι ασθενείς? ενημερώστε καλέ! ανησυχώ!!

νίτσα, το ίδιο έχει πάθει κι ο γιος μου και... φτάσαμε μέχρι αντιβίωση! πήγαινε το παιδί οφθαλμίατρο!

αγγελίνα, βρες τι ενοχλεί το μωρό για να μην παγιωθεί η κατάσταση!

καλό μεσημέρι!

υ.γ. ελλ, για αυτό το σ/κ δύσκολο - το Σάββατο αποκλείεται γιατί έχουμε μεσημέρι και βράδυ γιορτές, την Κυριακή κάτι έχω αλλά δεν θυμάμαι, θα το δούμε όμως...

έντιτ : γλυκοφλεβαρίτσα, μπράβο! σπουδαία αρχή!!

κατερίνακρήτη, μπράβο και σε σένα που τα είπες!!

Γεια σααςςς!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ! μια νεα ακαδημαικη καριερα ανοιγεται μποστα στο μαρουδι μας μουαχαχαχαχ!

Κωτιτινι περαστικά μαναρι μου..και αερικια το ιδιο :P

αλλα αρωστα? το μαριουλη καλα? το ζοπυροπαιδο?

κινκα φιλια

βικαρα ολα οκ με την εξεταση?

αγγελινα...8α τ περασει..φαση ειναι..οταν ξυπναει αγκαλιτσα χαδακια και ολα καλα (εκτος αν εχει κανα κολικοειδες)

κατερινα..εμπαινε γιουτσο

ξεχασα τιποτις?

dZJip3.png

τα δικα μας νεα. πουκι ξεσαλωμένη ΟΛΟ το πσκ. ειχε και τελειο καιρο την βουτηξα και τρεχαμε σε παραλίες και γκαζον και λοιπά άλλα καλοκαιρινα μπιτς μπαρ. ενα μικρο 8εμα με οτν υπνο εχω ρε κοριτσια.. οσο πιο πολυ ξελυσαει την ημερα τοσο ανησυχος ο υπνος.. με ξυπνήματα με τσιριδα.. βλεέπει εφιάλτες? κανει προσες οτι εχει περάσει την ημέρα και αν την εχει ενοχλησει κάτι το τσιρίζει? δεν μπορώ να καταλάβω... απο υγεια καλά ειναι... απο ορεξη πάει μπουνια..δεν ξερω τι να υποθεσω

dZJip3.png

Θα το πνίξω, δε μου γλυτώνει! ΜΙΑ ΚΩΛΟΩΡΑ κοιμήθηκε όλη κι όλη για μεσημέρι! Μετά, τσιρίδα, ουρλιαχτό και γραπωμένος απ' τα κάγκελα! Πάω μέσα, βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, ήπιε λίγο νερό, κούνημα στα χέρια όχι, καρότσι όχι, τον βάζω στην κούνια, τον χαϊδεύω, κλείνει τα μάτια και μόλις κάνω να φύγω, υστερία! Τον παράτησα να σκούζει για λίγο, τον έπιασε αναφυλλητό, τον λυπήθηκε η μ/ανα μου και τον σήκωσε. Τον έχει στο σαλόνι τώρα κι εγώ κλειδαμπαρώθηκα στην κρεββατοκάμαρα και βράζω στο ζουμί μου. :mad::mad::mad:

Μήπως έπρεπε να του δώσω ντεπόν και το μεσημέρι? :confused: Τα 'χω παίξει, δεν το περίμενα αυτό! Μια βδομάδα τώρα παιδευόμαστε και όσο πάει, χειροτερεύει! Στο μεταξύ, τελείωσαν οι μέρες που έπαιρνε το οτριβίν και τώρα είναι και το μπούκωμα πιο έντονο...σκατά σκατά σκατά!!!!

Μαρή Μάρα, το παιδί 19 μηνών έφτασε, τώρα θα 'χει κολικούς?

Λευκή, εσύ τουλάχιστον το δίνεις το ρημάδι το γάλα και κοιμάται...εμένα ΔΕΝ κοιμάται!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Σκατά κι εγώ. 4 φορές προσπάθησα να την ταϊσω και δεν. 4 φορές έφτιαξα γάλα και το ήπιε ο νεροχύτης κι αυτή λαλαλα και τατατα και γκρίνια. Έχω κατεβάσει ό,τι παιχνίδια εχουμε και δεν έχουμε. Μέχρι και το ρολό το αλουμινόχαρτο της έδωσα να απασχοληθεί. 3 λεπτά και μετά κλάμα. Το σκασμένο.:(:(:(

τι μας εχει βολεψει εμας

- ρολοι επιτραπεζιο και βαλε βγαλε μπαταρια

- περιοδικο και σκισε σκισε με τα χερια χαρτια

- ξετουφιαζοντας τον σκύλο

- βολτα με καροτσι εξω

- χορός

- διαφημισεις (τα σταματαει ολα)

- βρες την φωτο που εχει τον παππού

- οσο και να τσιριζεις εγω 8α χορευω (τα σταματαει ολα οταν με δει ανεμελη να κανω πιρουετες)

- νερο (ειναι κ νεροφίδα)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...