Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέραααααααααα!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια μας και υπομονή το καλοκαιράκι πλησιάζει...

Και το δικό μας ΣΚ ήταν full!

Χθες βράδυ βγήκαμε πάλι... πήγαμε για φαγητό σε μία κρητική ταβέρνα. Ξινό μας βγήκε βέβαια! Αλλά νταξ... Θα το ξεπεράσουμε!

Γιατί Νίτσα μου ? Τί πάθατε ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα...και συναγωνιστικούς χαιρετισμούς στης ξαγρυπνισμένες από το μετερίζι της αϋπνίας! :-(:-(:-(

Με πέθανε πάλι ο μικρός, με πέθανε. 5 φορές ξύπνησε. Όλη νύχτα τον κουνούσα στα χέρια, στο καρότσι, τον χάιδευα στην κούνια, έφτιαχνα γάλατα...ανάθεμα αν κοιμήθηκα ένα 2ωρο σερί. Κι έχω ξεσυνηθίσει και δεν αντέχωωωωωωω....να 'ταν άρρωστος θα το καταλάβαινα, αλλά αυτός είναι μια χσρά! Κι από φαί, κοντεύει να φάει κι εμάς όλη μέρα! Τι στην ευχή παθαίνει? 19 μήνες δεν είχαμε πρόβλημα για να αποκτησουμε τώρα? Τα νεύρα μου, μιλάμε! :mad::mad::mad:

Απόψε θα του δώσω ντεπόν και θα του βάλω και την μπεξαντέντ στα ούλα, μήπως και δω φως, αλλιώς δε με βλέπω καλά. Είπαμε να πάμε και για ένα ρημαδοφαί το μεσημέρι κι εγώ σέρνομαι. Άι σιχτίρ πια!!!!

Χαίρομαι που περασατε καλά οι μισές αλλοπρόσαλλες το ΣΚ. Εμείς πήγαμε στην εκδήλωση του ωδείου του μεγάλου, που τραγουδούσε με τη χορωδία. Πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά. Από του χρόνου θα αρχίσουν να μαθαίνουν και φλογέρα, επειδή ειναι το πιο εύκολο για αρχή. Γενικά ο δικός μου έχει δείξει μια προτίμηση στα πνευστά, αν και η μάνα του ονειρευεται να τον δει πρώτο βιολί. :rolleyes::cool:

Για τις άλλες μισές άρρωστες, περαστικά και προσοχή!:!:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελίνα αυτό με τον ύπνο πού το "κόλλησε" ο μικρός?

Και εμείς έχουμε ένα θέμα, γι'αυτό ρωτάω. Από 4 μηνών ξεκίνησε να κοιμάται σερί. Έπινε δλδ γάλα κατά τις 9 και έπειτα ως τις 6 το πρωί κοιμόταν. Όταν όμως αρρώστησε πριν 2 εβδομάδες και επειδή είχε μπούκωμα, την βοηθούσε να κοιμάται στο καρότσι με κάποια κλίση. Και τώρα αφού έγινε καλά, δεν κοιμάται με τπτ στην κούνια. Και επίσης άρχισε να ξυπνάει και τη νύχτα κι αν δεν πιει γάλα δεν ξανακοιμάται. Τι πράγματα είναι αυτά?????:rolleyes::rolleyes:

Ξέρει καμιά κάποιο κόλπο να την επαναφέρω στον σωστό δρόμο??????

Διαφημίσεις

Πάθαμε πολύ ποτό... και πάθαμε πρησμένο μάτι Π. -εντελώς όμως.

Σήμερα στις φλέβες μου τρέχει ρακί (βαι βαι βαι) όχι αίμα!!! είμαι να πεθάαααααααανωωωωωωω.........

ωωωωωωωωωωωωωω ωραια είναι αυτα!!!!!!!!!!!!!

εμοτικον που βγάζει αφρούς από τη λύσσα του και που σαπίζει στο ξύλο το δίποδο:mad::mad::mad::mad:

με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει ποιός έτος είναι γεννημένη η μικρή .......το 2004 ή το 2005?:confused::confused::confused:

Είναι ένας απογραφέας εκεί και ρωτάει και δεν του'ρχοτανε στο μυαλό......είχε πονοκέφαλο:mad::mad::mad::mad::mad:

Οχι πέστε μου..............πως να αντιδράσω τώρα????????????????????

Πάθαμε πολύ ποτό... και πάθαμε πρησμένο μάτι Π. -εντελώς όμως.

Σήμερα στις φλέβες μου τρέχει ρακί (βαι βαι βαι) όχι αίμα!!! είμαι να πεθάαααααααανωωωωωωω.........

Ααααααα φιλενάδα "εθελέστα επαθέστα" που λένε και στο χωριό μου ! Άντε καλέ από εκεί και με ανησύχησες !!!!

Πάντως, όντως, η επόμενη ημέρα είναι εφιαλτική.... :D

εμοτικον που βγάζει αφρούς από τη λύσσα του και που σαπίζει στο ξύλο το δίποδο:mad::mad::mad::mad:

με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει ποιός έτος είναι γεννημένη η μικρή .......το 2004 ή το 2005?:confused::confused::confused:

Είναι ένας απογραφέας εκεί και ρωτάει και δεν του'ρχοτανε στο μυαλό......είχε πονοκέφαλο:mad::mad::mad::mad::mad:

Οχι πέστε μου..............πως να αντιδράσω τώρα????????????????????

Αχ χάρλοου χάρλοου:tongue:

Την ίδια ακριβώς ερώτηση μου έκανε ο σύζυξ και για τα 2παιδιά... Κι εκείνη την ώρα, κατέβηκα όπως ήμουν στην πιλωτή (σκέφτηκα ποιός ξέρει τι μ@λ@κίες τους έχει πει)! Είχε δώσει ΚΑΙ λάθος ημερ/νίες γέννησης:shock::shock::shock:

Εντάξει βρε κορίτσια...

Για να πω την αμαρτία μου κι εμένα την ώρα που με ρώταγε ημερομηνίες γέννησης των παιδιών σκεφτόμουνα σαν το γάϊδαρο που θέλει να κλ... όλο τα μπερδεύω... είναι που τα έχω κάνει κοντά-κοντά γι 'αυτό...

Διαφημίσεις

Μας περίμενε η μητέρα μου το απόγευμα, στις 19.00, και λίγο πριν φύγουμε απ' το σπίτι πέφτει τηλέφωνο και κάλεσμα στην ταβέρνα. Οπότε λέω, πάμε στη μάνα μου αφήνουμε τα παιδιά για να μην γκρινιάζουν ότι δεν τα βλέπουν. Συνεννοούμαστε ταυτόχρονα με πεθερικά, να πάνε για καφέ στους γονείς μου και να πάρουν τα παιδιά μαζί τους στο σπίτι, όλα good μέχρι εκεί.

Πάμε στο ταβερνάκι και πίνουμε όλο το Βόσπορο! μα όλο όμως... και το άτιμο το ρακί κατεβαίνει νεράκι!!!

Πέφτει τηλ. κατά τις 11.00 από την πεθερούλα και μας λέει ότι ο Π. δεν μπορεί να κοιμηθεί (σοκ εγώ!) επειδή έχει πρησμένα μάτια. Τεσπα, σε 5' ήμασταν σπίτι. Και βλέπω το παιδί με το 'να μάτι κλειστό από το πρήξιμο και το άλλο να πλησιάζει... Απανωτά τα εγκεφαλικά! μου ερχόταν να κλάψω έτσι που τον έβλεπα. Ο κακόμοιρος να κοιτάζεται στον καθρέφτη κ να κλαίει εγώ να ψάχνω το tobradex. Ε, λέω μάλλον αλλεργία είναι... είχε κ λίγη τσίμπλα αλλά τόοοοοσο πρήξιμο? Σας έχει συμβεί?

Καλά μάλλον αλλεργία είναι έτσι όπως τα λες ???? Αλλά το παιδί πρήστηκε με την μία ? όχι σταδιακά ? Μίλησες με παιδίατρο ? Σήμερα πώς είναι το ματάκι του ?

Περαστικά... καλά τα λες... ξυνό σας βγήκε εν τέλει το ταβερνάκι..

Ξέρει καμιά κάποιο κόλπο να την επαναφέρω στον σωστό δρόμο??????

Περνάνε όλα τα παιδάκια τέτοιες φάσεις, μη σε ανησυχεί! Μεγαλώνοντας θα περάσει και τη φάση που θα θέλει να κοιμάται μαζί σας:shock:

Τι έκανα εγώ!

Ο Π. ήθελε να κοιμάται ντε και καλά στον καναπέ. Με το που τον έπαιρνε ο ύπνος σηκωτό και στο κρεβάτι του. Σιγά σιγά ξεκόψαμε.

Βραδινό γάλα, πάλι με τον Π. (η Ο. κοιμάται σερί, δεν ξυπνάει ποτέ για φαϊ). Του κάναμε χαμομήλι για να ξεγελιέται και να μην χορταίνει απαραιτήτως κι έτσι το ξεπεράσαμε κι αυτό;).

Καλά μάλλον αλλεργία είναι έτσι όπως τα λες ???? Αλλά το παιδί πρήστηκε με την μία ? όχι σταδιακά ? Μίλησες με παιδίατρο ? Σήμερα πώς είναι το ματάκι του ?

Περαστικά... καλά τα λες... ξυνό σας βγήκε εν τέλει το ταβερνάκι..

Όταν τους πήγαμε στη μαμά μου, ήταν μια χαρά και το βράδυ που επιστρέψαμε τρελάθηκα!!!!:shock::(

Πολύ πρησμένο, δεν το περίμενα! Έχουμε στη γειτονιά 2πεύκα και κάθε άνοιξη-καλοκαίρι υποφέρει το παιδί. Έτσι μου 'ρχεται να πάω να τα ξυλώσω...:(

Πήρα την πεθερά μου τηλ., δεν πήγε νήπιο σήμερα, κ μου λέει ότι άρχισε να ξεπρήζεται. Θα τον δω κι εγώ μόλις επιστρέψω και το απόγευμα θα πάμε οφθαλμίατρο αν δεν έχει υποχωρήσει!

Καλησπέρα!

Περαστικά στα αρρωστούλια, και στα πρησμένα ματάκια, και στο hangover!

Αναρωτιέμαι, με αφορμή τον Στρος Καν, είναι δυνατόν ένας τετοιος άνθρωπος να κυβερνάται σε τέτοιο βαθμό από τα πάθη του;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...