Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελιές!

Έκανα καλή αποτοξίνωση από το ίντερνετ αυτό το Σαββατοκύριακο και πολύ μου άρεσε!

Μάρα δεν ήρθαμε στα μέρη σας γιατί πήγαμε στις Μυκήνες. Είδαμε τον αρχαιολογικό χώρο (καταπληκτικός, αν δεν έχετε πάει να πάτε), μετά εεεεε... κλασικά γουρουνόπουλο στα Δερβενάκια (το βαφτίσαμε "ιστορική διαδρομή" γιατί έλεγε ο Τάσος "να κοίτα, εδώ έβαλε ο Κολοκοτρώνης τις φουστανέλες σε σκουπόξυλα και ξεγέλασε τους Τούρκους:tongue:) και έπειτα Λουτρά Ωραίας Ελένης για καφεδάκι. Περάσαμε τόσο τέλεια που έχω ξεμυαλιστεί και άρχισα να ψάχνω δωμάτια για τις διακοπές.:rolleyes::rolleyes: (φιλοδοξώ πως θα πάμε).

Αυτάααααα.

Ειρήνη και Χριστίνα περαστικά στα παιδάκια και σ'εσάς! Τα'χω περάσει πολύ πρόσφατα και ξέρω. Άσε που φοβάμαι μήπως σας κολλήσαμε εμείς και έχω και τύψεις... Αν είναι έτσι ρε κορίτσια συγγνώμη, δεν το ήθελα με τίποτα.:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλήμερα ladies.

Διάβασα στα πεταχτά.......περαστικούλια σας και καλή ανάρρωση.

Λοιπόν σήμερα θα πάμε να δούμε ένα κουταβάκι που έχει μια κυρία κοντά στην γειτονιά μου.

Χτες που πήγαμε σπίτι της, δεν το είχε εκεί, αλλά είχε το yorkie της ένα αξιολάτρευτο χαδιάρικο σκυλάκι.

Φυσικά η δικιά μου ούτε να το πλησιάσει.......χοροπήδαγε πάνω στου καναπέδες της γυναίκας κάθε φορά που την πλησίζε το σκυλί.

Με το πολλά της κράταγα το σκυλάκι και στο τέλος το χάιδεψε.....αρκεί να μην την έγλυφε:D.

Χτες σήκωσα χαλιά, έπλυνα μπαλκόνια και μετά από αυτές τις "τόσο βαριές δουλειές" είμαι σαν ανάπηρη.

ορισμένες φορές το λατρεύω τόσο το γραφειάκι μου.......έρχομαι κάθομαι και δεν σηκώνομαι να τραβολογιέμαι δεξιά και αριστερά:-P

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Πέρασα ένα πολύ γεμάτο ΣΚ, ευχαριστηθηκα βόλτες με την μικρή, αλλά το σκασμένο με ξεθέωσε!!! Μα να μην κάθεται ούτε ένα δευτερόλεπτο? :shock:

Βάλτε και εμένα στην λίστα με τις ασπρούλες, το τροπικο (λέμε τώρα) χρώμα που έπαιρνα το έχανα το πολύ μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη :(. Γι'αυτο και το έχω πάρει απόφαση και δεν κάθομαι καθόλου στον ήλιο, δεν υπάρχει κανενας λόγος

Μάλιστα πέρσι για πρώτη φορά έβγαλα σπυράκια στην πλάτη από τον ήλιο :shock::(

Ελπίζω τα αρρωστούλια να είναι ήδη καλύτερα ;)

Καλημερα ο Μαριος δειχνει καλυτερα και εγω χειροτερα βραζουν τα πνευμονια μου και ο πατερας του χαλια.

Κρις αν με πονσταν δεν επεφτε μιλαμε για δυνατο πυρετο φανταζομαι το αγχος σας. Ευχομαι να ηρεμησατε το υπολοιπο βραδυ περιμενω νεα σας.

Καλημέρα όλη μέρα και περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι ή θα αρρωστήσουν!

Είμαι με 4 ώρες ύπνο... η μικρή απύρετη το βράδυ. Ο Λ με ιλίγγους. Κι εγώ με το θερμόμετρο στο χέρι. Το πρωί στις 7.00 είχε 37,5 και στις 8.00 πριν φύγω 38. Έδωσα ντεπόν έφτιαξα γάλα και τους άφησα σπίτι αφού δεν με έπαιρνε να κάτσω εγώ. Στο γραφείο είμαστε πλέον μόνο 2 υπάλληλοι και οι 2 με μειωμένο ωράριο λόγω μητρότητας οπότε αν λείψει μία από τις δύο η άλλη τρώει πίπα 8ωρο! Και ήδη την βισμάτωσα την προηγούμενη εβδομάδα τη συνάδελφο... δεν έλεγε ξανά!

Το γέλιο είναι πως δεν έχει φαγητό η μικρή και ο πατέρας της θα πρέπει να μαγειρέψει με οδηγίες από μένα χαχαχαχα. Θα φωνάξει και τον πατέρα του για συμπαράσταση... Σαν εκδίκηση ακούγεται για όσα είπε/έκανε το ΠΣΚ!!!

Εγώ συνεχίζω τον γαϊδουρόβηχα... αν συνεχίσει έτσι μέχρι βράδυ θα ξεκινήσω αντιβίωση.

Διαφημίσεις

Καλημερα ο Μαριος δειχνει καλυτερα και εγω χειροτερα βραζουν τα πνευμονια μου και ο πατερας του χαλια.

Κρις αν με πονσταν δεν επεφτε μιλαμε για δυνατο πυρετο φανταζομαι το αγχος σας. Ευχομαι να ηρεμησατε το υπολοιπο βραδυ περιμενω νεα σας.

Ουπς......βλέπω τραβάτε χοντρά ζόρια έ?????

προσοχή στους πνεύμονες.

Εγώ από απλό κρύωμα που κατέληξε σε βροχγίτιδα, κονόμησα βροχγεκτασίες που θα τις έχω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Εγώ να μην μιλήσω για μαύρισμα έτσι; Μαυρίζω υπό σκιά!!! Η μικρή ευτυχώς δεν πήρε από τον πατέρα της αλλά ούτε κι από μένα. Δεν καίγεται αλλά δεν γίνεται και κατράμι!

Βασικά δεν αγχώθηκα γιατί είχα πια την εμπειρία πρόσφατη! Πριν 15 μέρες ακριβώς τρέχαμε με το ίδιο πράγμα... απλώς είναι αυτο που έλεγα... το ponstan εμάς δεν... Σήμερα θα πάρω αλγκοφρεν να έχουμε... και απορώ πως την πάτησα έτσι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και περαστικά στους άρρωστους!

Είχαμε ένα φουλ ΣΚ!Αιγκαίν! Γάμος, βάφτιση, γιουροβίζιον...μα δεν ήμασταν τέλειοι?Ε?

Κατά τα άαλα, δουλειές και πάλι δουλειές...γκρρρρ

Φαιάκο μου για τον ΕΕΤΑΑ, μπες www.eetaa.gr βρε εκεί που λέει δράση εναρμόνισης επαγγελματικής και οικονομικήςζωής να δεις το περσινό πρόγραμμα για λεπτομέρειες.

Δε θυμάμαι τι με ρώτησες...κάτι με ρώτησες γι αυτό αλλά δε θυμάμαι τι. Από Τετάρτη θα είμαι πιο λάσκα και θα μπαίνω πιο συχνά.

Τι άλλα νέα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέραααααααααα!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστάκια μας και υπομονή το καλοκαιράκι πλησιάζει...

Και το δικό μας ΣΚ ήταν full!

Χθες βράδυ βγήκαμε πάλι... πήγαμε για φαγητό σε μία κρητική ταβέρνα. Ξινό μας βγήκε βέβαια! Αλλά νταξ... Θα το ξεπεράσουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...