Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλος ο απογραφεας??/ Εμενα γιατι μου στειλανε εναν δασκαλακο πριν την συνταξη την τυχη μου μεσα?? Σε πηγαδι κατουρησα???

σωπα ρε, εμας μας απεγραψε μια κυριουλα, και στα πεθερικα μου σημερα το απογευμα που ετυχε να ειμαστε εκει, εσκασε μυτη ενας πιτσιρικακος τιγκα στο πιρσινγκ.... αυτο δε με χαλασε... αλλα ηταν ασχημος χαχαχχαχαχαχαχα

Parents are the last people on earth who ought to have children

ρε ΦΑΙΗ, τη τρελα μου μεσα...

για ολα τα αλλα ξερεις να παιρνεις τηλ.... γι αυτο, ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕΣ?????

Ρε δεν προλαβα ουτε το ονομα μου να πω.. Σαστισμενες καθομασταν και εγω και η μικρη.. Μονο ο Β. φαινοταν εκνευρισμενος! Ασε που ηταν καλοοος.. Μονο ονομα, ημερομηνια γεννησης και αν μεναμε αλλου πριν ρωτησε. Τιποτα αλλο! Ουτε τιτλους σπουδων, ουτε που κοιμηθηκαμε την 9η Μαϊου, ουτε τιποτα! Και σκεψου.. Βρεθηκε απογραφεας συνομιληκος μου!!!!! Μας ειπε πως σπουδαζει νομικη..

Τωρα ποιο τηλ...Ειχα δουλεια! 1,80 υψος, προσωπο με γωνιες, κορμι θανατηφορο, μακρια δαχτυλα.. Σταματω γιατι τα σαλια τρεχουν στο πληκτρολογιο!! :lol: Και λεει και ο Β. το θεϊκο μολις εφυγε και εβαλε τα κλαμματα η μικρη: "Κανονισε να μου φερεις κανεναν τετοιο καραγκιοζακο οταν μεγαλωσεις" :lol::lol::lol: ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλος ο απογραφεας??/ Εμενα γιατι μου στειλανε εναν δασκαλακο πριν την συνταξη την τυχη μου μεσα?? Σε πηγαδι κατουρησα???

Δεν υπηρχε Ειρηνακι αυτο.. Trust me! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι... βασανιζομαστε με δυσκοιλιοτητες παλι... αλλα εκτος αυτου... καλουτσικα...

ρε σεις, με τοταλ μπλοκ αντιηλιακο στη μουρη η μικρη σημερα, το οποιο της το ανανεωναμε και συνεχεια..... και παλι εγινε σαν αστακος η μουρη της.... ελπιζω να μην ξεφλουδισει...

ποσο ασπρο ειναι αυτο το παιδι (μα... απο που πηρε ρε, εγω ειμαι γυφτος και ο πατερας της ινδιανος.... ελεος..)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Εγω παλι Φυς θα παρακαλουσα να ξεφλουδισει. Γενικα το "καμμενο" δερμα, καλο ειναι να αποβαλλεται. Στο λεω εγω που γινομαι συνεχεια σαν αστακος με 50+ αντηλιακο και παρολαυτα δεν ξεφλουδιζω και το καψιμο γινεται ... ελιες.. Αν με πιανεις, καταλαβαινεις πως αυτο δεν ειναι και τοσο καλο! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να 'ξερα!

Αφου ειμαι ασπρη σαν το γαλα! Η μανα μου λεει πως οταν ημουν μωρο ημουν ξανθια. Ειναι και στο δερμα βεβαια..

Ο Β. παλι μελανουρι. Η Μαρια ευτυχως ειναι μεν ασπρη, αλλα με το αντηλιακο δεν καιγεται! Παλι καλα!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Μολις μπηκα σπιτι απο βολτα. Πως ειστε?

μαρκο περαστικα και στους δυο σας ρε (και στους 3 για την ακριβεια!;))

ειναι αλλος αρρωστος εκτος απο κρισοοικογενεια και μαρκοοικογενεια?

Είναι και η ζωίτσα.

Ιατρικό ανακοινωθέν συνέχεια (τα γράφω κι εδώ):

στις 12.30 είχαμε 39.2 (μία ώρα μετά το ponstan) και κάναμε μπάνιο (αφού πρώτα οργανώσαμε τα πάντα για να μην έχουμε τα καλά της άλλης φοράς!!!) Προσπάθησα μετά να κοιμηθώ μαζί της αλλά δεν βολευόταν και μου ζήτησε δις το κρεβάτι της οπότε την έβαλα... πριν λίγο μέτρησα (1.30) και είχαμε 37.2

και η νύχτα είναι μεγάλη!

Καλημερα.. Και ενω ειχα βαλει το ξυπνητηρι στις 8 παρα 10 να ξυπνησω το σπλαχνο μου, εκεινο (ω!τι εκπληξη) ξυπνησε στις 7....

Εχουμε πιει γαλα, εχουμε ντυθει, εχουμε φτιαξει τη τζιβα και περιμενουμε να περασει η ωρα για να ερθει το σχολικο να την παρει.. Εκεινη εχει λυσσαξει (οπως και ολο το Σ/Κ) να ζηταει "λολειο"... Αντε να δουμε! :)blank.gif

Πως ξημερωσατε σημερα τα αρρωστακια μας και οι μανουλες?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...