Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εγω τον εστειλα παιδικη μιας και ειχε μονο μιξα και η παιδικη που ειναι κοντα ειχε μονο δυο παιδακια μεσα πιο μεγαλα. γενικα σε αυτη δεν πανε πολλα παιδια γιατι ειναι σε σημειο που δεν φαινεται απο το δρομο πριβε κατασταση. Δεν παλευοταν μεσα λυσσαγε να βγει.

Φγητο εστειλε η μανα μου και εγω την εβγαλα στο κρεβατι ευτυχως. Τωρα τον ταισα δυο μπουκιες εφαγε παλι και θα κοιμηθει οπου ναναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είναι το θέμα ότι δεν έπρεπε να είμαι στην παιδική χαρά κάτω από τον ήλιο γιατί εγώ είμαι χάλια! Αλλά επειδή σήμερα η παιδική χαρά περιελάμβανε και γιαγιά Κ ο μπαμπάς δεν ήθελε να πάνε οι τρεις τους! Και δεν μου έφτανε που έπρεπε όλο το πρωί να μαζεύω τον αμάζευτο από προχθες (γιατί 2 άτομα με 1 παιδί χθες δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε τα ποτήρια από το γραφείο) έπρεπε να τρέχω και στην παιδική και να κάνω τσουλήθρα και να κουνάω και να σκύβω... Δεν ξέρω αν ξέρεις τι σημαίνει καταρροή, μπούκωμα, πόνος αυτιών σε συνδυασμό με ήλιο; Ε αυτό έχω! Και όταν γυρίσαμε έπρεπε και να μαγειρέψω!

δες... : σε αυτό το κομμάτι έχεις απόλυτο δίκιο!! και το δίδαγμα είναι : προστάτεψε κι αγάπησε τον εαυτό σου!!

Ναι ζούπη καθώς η μικρή είναι απύρετη!

σ' αυτό φιλενάδα... θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν συμφωνώ! ένα παιδί που εχθές είχε πυρετό, σήμερα (για οποιαδήποτε αιτία) δεν το πάμε παιδική χαρά - για διάφορους λόγους... (άκου και τους πιο "έμπειρους", σκατά στα μούτρα μου)!:cool:

νίτσα μου, χαίρομαι που δεν έχεις άγχος και κάνατε και καλή αρχή! ο γιος σου είναι τόσο γλυκό κι έξυπνο παιδί που με τις σωστές παιδαγωγούς είμαι σίγουρη πως θα διαπρέψει! και πάνω απ' όλα θα είναι ήρεμος και χαρούμενος!

μάρκο, ο παιδίατρος τι λέει για τη διατροφή του Μ.?

Καλησπέρα...

Η μικρή επιτέλους κρεβάτι! ουφ σήμερα εχει κοιμηθει μόνο μισή ωριτσα στις κούνιες με τη Νιτσα και ξυπνησε και πολυ νωρις το πρωι γιατι είχε γκρίνια..

ΟΜΩΣ το μεσημεράκι την εβγαλα στη βεράντα που χαζεψε χαχα επλενε και την βεραντα και γελαγε σα χαζη. την τάισα έξω και το εφαγε οοοολοοοο για πρώτη φορα.

Η Νιτσα εχω να δηλώσω και απο εδω ειναι γυναικαααρααααα (φτου σου) και τα ζουζούνια της κουκλακια!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι ξανα..

Λοιπον.. Με ταξι δεν παμε γιατι η μικρη δεν στεκεται στα ταξι. Δυσανασχετει.. Για να φανταστειτε, απο το σπιτι της μανας μου ως το δικο μου (10 λεπτα στη χειροτερη με αμαξι), γινεται πανζουρλισμος οποτε μπαινουμε στο ταξι. Κλαιει, κοπανιεται, με χτυπαει, γενικως δεν δειχνει να πολυγουσταρει. Αφετερου, η αποσταση ειναι μακρια, γινεται μυστηρια ωρα (απο αποψη κινησης) και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα στο ταξι. Προτιμω να τα κρατησω και να της την κανω ιδιωτικα την εξεταση να μην ταλαιπωρηθει κιολας. Τωρα για το αν μας παιρνει να μην γινει αυριο το τριπλεξ..: Θα γινοταν για προληπτικους λογους (επειδη οταν ηταν βρεφακι ειχε εντοπιστει φυσημα της ταξεως 1/6). Ο παιδιατρος λεει πως τωρα πια δεν ακουει κατι, οποτε οχι, δεν καιγομαστε να γινει σονι και ντε αυριο. Το δικο μου το θεμα ειναι γιατι να ενημερωθω τελευταια στιγμη πως το αμαξι εχει βλαβη, οταν αυτο εχει συμβει εδω και μια εβδομαδα. Τι αλλαξε δηλαδη εχθες και μου το ξεφουρνισε?

Τεσπα.. Η εξεταση ακυρωθηκε ουτως η αλλως, εχω παρει τηλ. τη διευθυντρια της Μαριας και εχω ζητησει να στειλει σχολικο κανονικα. Αλλα νομιζω πως αυριο εφοσον θα λειπει και το παιδι, εχει ερθει η ωρα για μια εκ βαθεων συζητηση. Με το διποδο φυσικα..

Κατινακι.. Νομιζω με ρωτησες χθες αλλα πανω στην αναμπουμπουλα σε εγραψα.. Συγγνωμη κοριτσακι μου! Το μαλλι βγηκε μια χαρα.. Δεν εκανα και καμμια τραγικη αλλαγη. Απλα ξαναπερασα το χρωμα (κοκκινο και σε καθε εφαρμογη "πιανει" καλυτερα και φαινεται εντονοτερο) και τα ισιωσα. Του Β. δεν του πολυαρεσε γιατι λεει πως μοιαζω με αναρχι :rolleyes: και προτιμα το καστανο. Του ειπα κι εγω να παει να βαψει την καραφλα καστανη και να αφησει τις δικες μου -κοκκινες- τριχες στην ησυχια τους!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χαχα να εισαι εισαι καλα με εκανες και γελασα με το μαλλι. Μην στενοχωριεσαι αφου μπορεις να την κανεις και αλλη μερα. Τωρα που θα λειπει η μικρη μην αρχιζετε να τσακωνεστε πεστου τα ομως ενα χερακι.

Καλησπερα και απο εδω......πηγαμε Αττικο παρκο το απογευμα και μετα λυπης εμαθα πως ηταν εκει το Φιστικι καποιες ωρες νωριτερα. Κριμα.....που δεν την ειδα απο κοντα. Ειμαι νεκρη απο κουραση ειλικρινα. Και με φουλ πονοκεφαλο.

Ζωπ η γενικη βγηκε καθαρη σημερα στο ιασω αλλα αυριο το πρωι θα ΞΑΝΑΠΑΡΩ ουρα να τα παω στην δικη μας που την εμπιστευομαι τυφλά. Ευτυχως πλεον κανει πιπι κατα παραγγελια και ειναι ευκολη η συλλογη τους. Την σηκωνω το πρωι την πλενω και τα μαζευω σε ποτηρακι. Ουτε σακουλακια ουτε κολλημα ουτε κλαμματα. Οποτε δεν με νοιαζει κανω γενικη και καθε μερα που λεει. Εννοειτε οτι ουρολοιμωξη σκεφτηκα πρωτη και μου πηγε η καρδια στον πρωκτο!......

Περαστικα σε μυξοαρρωστα μωρα.....και Κρις....? Οταν λες σε εμενα να κοιταξω τον εαυτο μου και μου δινεις υπερπολυτιμες συμβουλες επιβιωσης, ΕΣΥ τις ακους? ή οχι......?

Φαιη καντα πρασινα και μην ρωτας αμα ετσι σου αρεσουν, ε, αμα πια......

Νιτσα το ΞΕΡΩ οτι εισαι κουκλα αλλα θελω να σε γνωρισω απο κοντα. Παρα πολυ. Και εσενα Κατινακι. Χαιρομαι που περασατε καλα. Ποτε θα ερθετε απο την ΔΙΚΗ μας παιδικη να σας φιλοξενισουμε?.......Λεω να σας πω για ΣΚ επομενο. Και οσες μαζευτητε......(Ζωπ....και για σενα χτυπαει η καμπανα-επισης για σενα, αυριο θα παω με την μικρη Εθνικο κηπο να δουμε την παιδικη βιβλιοθηκη.....).......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Exει βιβλιοθηκη μεσα στον Εθνικο κηπο? Την ιωση μου την ατιμη για ποσες ημερες ειναι μπας και γινουμε καλα και προλαβουμε??? Τοο καλο νεο ειναι οτι ο Μαριος τον τελευταιο καιρο επιτελους δινει σημασια στα παραμυθια οποτε πρεπει να εφοδιαστω καινουργια.

Ολη την ημερα με ειχε στην αρνηση γιατι τα εχει παρει μαζι μου που του βαζω ορο και τραβαω μιξες συν οτι δεν τον πηγα εγω βολτα και δεν ηθελε να με δει αλλα τωρα λιγο πριν κοιμηθει με πηρε μια μεγαλη αγκαλια απλωσε τα χερια του στα μαγουλα μου μου κρατησε το προσωπο με τα δυο χερακια και μου ειπε ποοοκ μαμακα για παντα!!!! Μιλαμε ελιωσα γιατι πιστευα οτι δεν με θελει επειδη τον ταλαιπωρω συνεχεια με τους ορους. Ποσο γλυκο ειναι αυτο το παιδι και ποσο αντρακι ταυτοχρονα ειχε απιστευτο βλεμμα!!!!

Ενταξει κραξτε με ειμαι κουκουβαγια!!!

Γεια σας και απο εμας!

Μολις κοιμηθηκε το ταλιμπανακι..

Παλ δεν ξερω μωρε.. Δεν νομιζω κιολας.. Δεν φερεται ετσι σε γενικες γραμμες.. Η πανσεληνος φταιει? :confused: Τι να πω!

Μαρκοπουλακι εχεις κι εσυ τα δικια σου να εισαι κουκουβαγια!! Τι τρυφερη στιγμη!

Ελλ ολα μια χαρα θα ειναι! Θα το δεις! Ισως ειναι λιγακι ερεθισμενη η περιοχουλα και γι' αυτο παραπονεθηκε!

Φυυυυς!!! Τι να σου λεω για τον απογραφεα.. Ειδε κι επαθε ο αντρας μου να με μαζεψει απο τα πατωματα! Μεχρι και το παιδι εβαλε τα κλαμματα οταν σηκωθηκε να φυγει (χωρις πλακα).. Δεν υπηρχε αυτο..... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ λεμε!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μιλαμε ελιωσα γιατι πιστευα οτι δεν με θελει επειδη τον ταλαιπωρω συνεχεια με τους ορους. Ποσο γλυκο ειναι αυτο το παιδι και ποσο αντρακι ταυτοχρονα ειχε απιστευτο βλεμμα!!!!

Ενταξει κραξτε με ειμαι κουκουβαγια!!!

:P:p:p:p:p:p

αντε ρε... χαζο :-P:-P:-P

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...