Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλα τα πηγε ο μικρος στην γιουροβιζιον.

Κρις πως ειναι το παιδι? Ελλ περιμενουμε νεα μπες οποτε μπορεις.

Ζοπ ελπιζω να μην σηκωσατε πυρετο.

Εμεις δυσκολη νυχτα και αποψε ειχαμε ευτυχως χωρις πυρετο αλλα ξυπναγε απο τις μιξες και ηθελε να μου κραταει το χερι ολο το βραδυ. Εγω χαλια ακομα.

Καλημερα καλα τα πηγε ο μικρος στην γιουροβιζιον.

Κρις πως ειναι το παιδι? Ελλ περιμενουμε νεα μπες οποτε μπορεις.

Ζοπ ελπιζω να μην σηκωσατε πυρετο.

Εμεις δυσκολη νυχτα και αποψε ειχαμε ευτυχως χωρις πυρετο αλλα ξυπναγε απο τις μιξες και ηθελε να μου κραταει το χερι ολο το βραδυ. Εγω χαλια ακομα.

Περαστικα Μαρκο μου.....εμας βγηκαν ολα αρνητικα στην γενικη αλλα μου ξαναπε μιμι στο πιπι. Δεν ξερω .....ειπα στην Φαιη οτι εινια λιγο κοκκινο. Μηπως εχει ερεθιστει και την τσουζει? Θα ξανακανω αυριο ουρων στην δικια μου μικροβιολογο....τι να σας πω.....ειμαι λιγο ετσι :shock:......

Κρις δεν επρεπε να πας παιδικη, εκανες σαχλαμαρα. Αυτο ηθελα να σου πω το πρωι και δεν προαβαινα. Κατι τετοιες κουλαμαρες λεει και ο Λ και μου ερχετε να τον μπουφλησω. Την αλλη φορα δεν μου το'πε και σας το'λεγα και εσας? (μα εσυ κοιμηθηκες μεσημερι).....ρε δεν με χ!ζεις ρε ......θα τα πουμε πιο αναλυτικα το βραδυ. ΑΝ και εφοσον ειναι καλα η μικρη θα παρουμε και την Δ και θα παμε Αττικο.....αν ερθει καμια σας πειτε μου να σας εχω στον νου μου. Θα ειμαστε εκει μετα τις 4......

τα λεμε αργοτερα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μπραβο που βγηκε καθαρη!!!!! Να δεις δεν θα ειναι τιποτα θα ερεθιστηκε λιγο μπορει και απο οτιδηποτε.

Ψυχραιμια καλα θα ειναι η μικρη.

Κρις και εγω σου ειπα να μην πας δεν με ακους.

Καλησπέρα... και που να δείτε και τη συνέχεια! Δεν φτάνει που πήγα... δεν φτάνει που προσπαθώ όλη μέρα σήμερα να της βάλω όρια και μου τα πηδάει... έκατσε και σε μια γωνία και απολάμβανε καφέ... κι εγώ ανεβοκατέβαινα τσουλήθρες και κούναγα κούνια για να την ενώσω με τη γιαγιά... και πρέπει και να του μαγειρέψω κιόλας! γρρρρ

Γεια σας και απο εμας..

Δεν εχω καταφερει μεχρι αυτη τη στιγμη που σας μιλαω να πω ουτε το ονομα μου απο την τρεχαλα... Πολυ γεματο το προγραμμα μας ρε φιλε..

Λοιπον.. Εχθες το βραδυ βγηκα οπως σας ειχα πει.. Περασα πολυ ομορφα, γελασα πολυ, εφαγα επισης πολυ (τι πρωτοτυπο :rolleyes:) και επεστρεψα κατα τις 00:30. Ανοιγω την πορτα, ο Β. στον καναπε μουτρωμενος. Τι επαθες? Τιποτα.. Πως μου τη δινει ρε φιλε οταν το κανει αυτο! Με τα πολλα μου ξεφουρνιζει πως ειναι ετσι γιατι του ζαλισε η μικρη τα @@ για να κοιμηθει -λεει- και γιατι τα εβαλε κατω οταν κοιμηθηκε η Μαρια και συνηδητοποιησε πως δεν μας βγαζει το αυτοκινητο μεχρι το Παιδων Πεντελης που ειναι να παμε αυριο. Ξεκινησε - λεει - και αναβοσβηνει η ενδειξη πως δεν εχει λαδια, εδω και μια εβδομαδα (απο τη βαφτιση της μπεμπουλας της Λευκης) και θεωρει παρακινδυνευμενο να κανουμε τοσο μεγαλο δρομολογιο με το παιδι.. Οπως καταλαβαινετε, εχω μεινει μακακας.. Εχω πιει και 2 κρασους και προσπαθω να σκεφτω οσο πιο νηφαλια γινεται ΓΙΑΤΙ δεν μου το εχει πει εδω και μια εβδομαδα να ακυρωσω το ραντεβου και να την κανω ιδιωτικα να τελειωνω.. Τον ρωταω λοιπον και μου απανταει "νταξ μωρεεε.. δεν το σκεφτηκα"

............................................ (Ξινη μου βγηκε η εξοδος..)

Σημερα το πρωι (και μετα το χθεσινο ματς), ξυπνησαμε οικογενειακως στις 8. Ταϊσα το παιδι, το εντυσα, το αλλαξα. Εκεινος με μουτρα γιατι του ειπα εχθες πανω στον καβγα πως θα ηθελα να εχω λιγο απο τον στ@ρχιδισμο του. Τεσπα.. Ξαναταϊσα τη Μαρω φρουτοκρεμα κατα τις 10, αλλαξαμε πανα, φτιασωθηκαμε οικογενειακως και πηγαμε στη βαφτιση.. Στην οποια βαφτιση, κυνηγουσα το παιδι με το 10ποντο. Εκεινος τα βασικα και ουτε καν. Εν τελει τελειωσε η βαφτιση, χαιρετισαμε και φυγαμε σαν τους κυνηγημενους επειδη ειχε πιασει γκρινια τη Μαρω, προφανως επειδη ζεσταινοταν.

Γυρισαμε, αλλαξα το παιδι μισοκοιμισμενο και το εβαλα για υπνο. Δεν προλαβα να την ταϊσω, γιατι κοιμοταν ορθια. Εκανα ντους και τον εστειλα στη μανα μου να φερει φαγητο (ευτυχως ειχε μαγειρεψει και για εμας).

Αυριο θα στειλω το παιδι κανονικα στον παιδικο εφοσον δεν μπορουμε να παμε στο ραντεβου του νοσοκομειου. Απλα δεν εχω προλαβει να της αγορασω τσαντουλα και τα λοιπα και θα τη στειλω με προχειρα μονο για αυριο. Θα παω το πρωι να της ψωνισω.

Αυτα τα ολιγα..

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια και σε ολες τις μαμαδες φυσικα.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πρώτα απ' όλα γιατί δεν πάτε με ταξί; Το οικονομικό δεν είναι θέμα αυτό ξέχνα το!

Δεύτερον για την τσάντα της Μαρίας η ροζ που έχεις είναι μία χαρά! Εγώ με αυτήν την πήγαινα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελλ, χαίρομαι που βγήκαν καλές οι εξετάσεις της Σ. Μπορεί να ερεθίστηκε και από τροφή. Εμένα το παθαίνει η Ο. με τα πορτοκάλια. Σε τέτοιες περιπτώσεις της βάζω τη bepanthol baby και της περνάει γρήγορα ο ερεθισμός και το τσούξιμο.

Καλά μαρή Αερικιά, που το πήγες το παιδί αρρωστούλικο? Και ναι να του μαγειρέψεις! Τι θα φάει δλδ ο χριστιανός? αυγά?

Χθες εν τω μεταξύ ενώ είχε λιακάδα όλη μέρα, η βραδιά ήταν ελαφρώς κρύα οπότε βρίσκω φυσιολογικό που το παιδί ζήτησε ζακετούλα (Ζούπυ). Εύχομαι να ήταν αυτός ο λόγος!

Φαιήτσα μου, μη σκας κορίτσι μου! Κάνε το καλύτερο εσύ για το παιδί...οι άντρες πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν. Έχουν χαμηλό iq, τι να κάνουμε?

Εμείς χθες ήμασταν σε πάρτι στα παιδιά δίπλα. Κοιμήσαμε τα τέκνα μας στις 21.30 και πήγαμε. Τι ωραία που περάσαμε!!! Εγώ σηκώθηκα στις 9.15 σήμερα πήγα παιδική χαρά όπου συνάντησα και το Κατινάκι με το κουκλάκι της! Καλά το μωρό της Κατερίνας είναι σκέτη γλύκα, την τάιζε τη φρουτόκρεμα της κι εγώ παρακολουθούσα μονίμως τα τερατάκια μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστηθήκαμε. Εγώ είχα το μυαλό μου στα παιδιά μου -είναι και 2- και η Κατερινούλα καθόταν αμέριμνη με το μπουμπουκάκι της το ήσυχο... Πόσο μου έλειψε που ήταν μωρά και τα κάναμε ότι θέλαμε!!! όπου τα 'βαζες καθόντουσαν...

Ο σύζυξ στην κοσμάρα του, ξύπνησε στις 13.30, έκατσε λίγο μαζί μας και εξαφανίστηκε για καφέ. Και η παραδουλεύτρα σιδερώνει!!!

ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΝΙΤΣΟΣ, ΚΙΤΣΟΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα αλλο(παρμένες)!:tongue:

καταρχήν, συγνώμη για χθες το βράδυ που δεν καληνύχτισα αλλά έχει λίγες μέρες που η σύνδεσή μου δεν είναι καθόλου καλή, με πετάει συχνά έξω και δεν μ' αφήνει να ξαναμπώ!!:confused:

ο κανακάρης μου είναι συναχωμένος κι απύρετος (δόξα τον Μεγαλοδύναμο)!:D εγώ με τα... υπόλοιπα της χθεσινής ημικρανίας, προσπαθώ να το παίξω μαγείρισσα...:cool:

ελλ, έχε το νου σου για πιθανή ουρολοίμωξη...

αερικό, με όλο το θάρρος, συμπάθα με δηλαδή γιατί μπορεί να μην κατάλαβα και καλά... πήγες την μικρή παιδική χαρά?:shock:

έντιτ : μάρκο, γρήγορα περαστικά σας!

φαίη, καλή αρχή αύριο! το ραντεβού που έχετε σας παίρνει να το ακυρώσετε? από ιατρικής πλευράς εννοώ!

νιτσάκι, όλα καλά διαβάζω!

Εγώ πάντως είδα γιουροβίζιον και το φχαριστήθηκα!

Μου άρεσε πολύ της Γεωργίας και της Σλοβενίας!

κι εγώ είδα λίγο και κάποια τραγούδια μου φάνηκαν συμπαθητικά αλλά δεν θυμάμαι τις χώρες!:shock:

η δική μας συμμετοχή μου άρεσε - γιατί είχε και Ελληνικό στίχο και λίγο από μπουζούκι:D και - γιατί ο Λούκας το είπε ψυχωμένα!

αυτά... καλό μας μεσημέρι!!

Ναι ζούπη καθώς η μικρή είναι απύρετη! Εγώ είναι το θέμα ότι δεν έπρεπε να είμαι στην παιδική χαρά κάτω από τον ήλιο γιατί εγώ είμαι χάλια! Αλλά επειδή σήμερα η παιδική χαρά περιελάμβανε και γιαγιά Κ ο μπαμπάς δεν ήθελε να πάνε οι τρεις τους! Και δεν μου έφτανε που έπρεπε όλο το πρωί να μαζεύω τον αμάζευτο από προχθες (γιατί 2 άτομα με 1 παιδί χθες δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε τα ποτήρια από το γραφείο) έπρεπε να τρέχω και στην παιδική και να κάνω τσουλήθρα και να κουνάω και να σκύβω... Δεν ξέρω αν ξέρεις τι σημαίνει καταρροή, μπούκωμα, πόνος αυτιών σε συνδυασμό με ήλιο; Ε αυτό έχω! Και όταν γυρίσαμε έπρεπε και να μαγειρέψω!

Ναι όλα καλά Ζούπυ προς το παρόν, έχουμε δουλίτσα βέβαια αλλάτο καλό είναι ότι ηρέμησα, ξεαγχώθηκα και φάνηκε στο παιδί!

Κορίτσια εγώ γιατί τη σιχαίνομαι τη eurovision?

Έχω να ενθουσιαστώ από τότε που πήραμε 1η θέση με την Παπαρίζου.. Τη βαριέμαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...