Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kινκα σε καταλαβαινω απολυτα και εγω οταν εχω αλλο ατομο στο σπιτι και δεν ειμαι μονη ολη την ημερα νομιζω οτι κανω διακοπες.

Καλα κανετε και περνατε καλα το αξιζετε!!!!!!!!!!!!!!

Εγω τα τελευταια χρονια ειδικα εχω γινει πολυ επιλεκτικη στους ανθρωπους που βαζω σπιτι μου παντα ημουν αλλα τωρα αν ο αλλος δεν ειναι κοντα σε αυτα που σεβομαι και πιστευω απλα τον κραταω διακριτικα μακρυα, ειδικα γαιδουριες παρτακιδες τους εχω εξορισει τελειως απο την ζωη μου και ειμαι μια χαρα. Πιο μικρη χαριζομουν πιο ευκολα τωρα πια επιλεγω ποιους θελω να εχω στην ζωη μου ακομα και αν προκειται για σεγγενεις.

Τα νεα απο το μετωπο της ιωσης ειναι οτι ο Μαριος παραμενει με μιξες μονο και εγω ξεκινησα αντιβιωση γιατι αρχισα να ποναω και στο αυτι, σερνομαι ολη την ημερα απο εδω και απο εκει.

Με τον Μαριο και το φαγητο εχω αγανακτησει το πρωι δεν ηθελε ουτε την φρουτοκρεμα τον αφησα αφου δεν ηθελε με τιποτα και γυρισε δυο και απο την παιδικη χαρα και παλι δεν ηθελε να φαει μιλαμε απογοητευση η κατασταση. Κατα τις 3 και μιση εφαγε δυο κουταλιες φαγητο και λιγο ψωμι και το εραψε μετα το στομα και κοιμηθηκε. Τωρα το απογευμα του ξαναδωσα φαγητο δεν ηθελε και του εκανα φρουτοκρεμα ξανα και καπως εφαγε ευτυχως. Ολη την ημερα ειναι με μιση φρουτοκρεμα και δυο μπουκιες φαγητο τρελα με πιανει φοβαμαι οτι θα καταληξουμε σε κανενα νοκοκομειο απο την αφαγεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι...ειδες??Οταν ειδα το ονομα της στους friends σου..(μου την εβγαλε προτεινομενη) εμεινα καπως ετσι:shock:

Εφαρμοσμενα Μαθηματικα νομιζω εε??

Εχω καιρο να την δω απο κοντα αλλα τις προαλλες την πηρε το ματι μου σε ενα καφε...

Ηταν και συναδελφος του αντρα μου καποια στιγμη στην προσθετη!

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!!

εμεις είχαμε την παράσταση της μικρής στο θεατρο το πρωι..λεγοταν "μες του Αιγαιου τα νερά" και μας ταξιδευε στα νησιά του αγιαιου με παρδοσιακά τραγουδια και παιχνιδια..

τα παιδιά άψογα..τα μεγαλύτερα λέγαν και μικρά ποιηματα του ελυτη..εμεις ως μικρότερα χορεύαμε μονο και λεγαμε τραγουδάκια ολα μαζί...

ευχαριστούμε πολύ την κα Ηλεκτρα Δημογλου θεατρολογο που έφτιαξε αυτήν την παρασταση..φωτο και βίντεο θα βάλω στο φατσοβιβλιο :)

μετά πήγαμε και ψωνισαμε παπουτσια για την μικρή...δυο ζευγαράκια απο ένα μαγαζί με καταπληκτικες τιμές στο κορωπι που μου το σύστησαν οι φιλες στις ιντερνετικές..

και μετά πήγαμε για ψαράκι στο πορτο ράφτη..οπου πάθαμε το εξής..παραγγειλαμε σαγανάκι γιατι αρέσει στην μικρή και άκουσον άκουσον αυτός το άλοιφε με αυγό πάνω για να παιρνει χρώμα...ευτυχώς η μικρή αφού το εφαγε μετά από λιγο έκανε εμετό..μάλλον ο οργανισμός δημιουργεί από μονος του αντισωματα στις τροφές που δεν δεχεται..γκρρρρρρρρ

αμαν αμαν....

παλι καλα που το παιδι το εβγαλε.

Ναι τα παιδια με αλλεργία δεν δέχονται τις επικυνδινες τροφές συνήθως η δεν τις τρωνε ή κάνουν εμετο..

Αντε ωραια με την παρασταση αναμένω φωτοςςςςςςς

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

χάλια χάλια χάλια! έχουν σπάσει τα νεύρα μου!

πυρετός 38,7 η μικρή και 38.5 μισή ώρα μετά το ντεπόν!

αι σιχτίρ πια αι σιχτίρ!!!

καλησπέρες!!!!!!!!!!!!!

Μαρκοπουλάκι καλό κουράγιο με την υγεία σου και το Μάριο.... ρε γμτ θαφάει κάποια στιγμή!!! αλλά μια απορία... τα παιδιά που δε τρώνε δε πεινάνε;;;;;; αλήθεια το ρωτάω.....

Αερικο υπομονη ρε.... προσφατα τα πέρασα και σε καταλαβαίνω.....

Culte είδες;; μια χαρα τα πήγε η μικρη!!!! για να καταλάβω.... η μικρή πάει παιδικό, σχολείο η κατι τέτοιο και δώσανε παρασταση;;;; η είναι κάποιο εργαστήρι παιδικό;;;

Κατινάκι αν σε κόλλησα μα την παναγία σου μιλάω θα μπω κι εγώ και το παιδί σε γυάλα! γμτ το κερατό μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...