Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγω ζουπη με συγγενεις δε μιλαω για τετοια θεματα πλεον! γιατι καθ' ο,τι ολο το σοι (κι εγω βεβαια :mrgreen:) ξεροκεφαλοι και φωνακλαδες, και δε βγαινει πουθενα παρα μονο στο να εχω πονοκεφαλο απο τις πολλες φωνες! :twisted:

φιλους εχω διαλεξει αναλογα

κοίταξε... επειδή εγώ είμαι καθημερινά μέσα στο πρόβλημα που συζητάμε, με πιάνει ο κάθε αρχιλαλάκας ή μου τηλ και μου λέει ότι παπαγιά του κατέβει στο κεφάλι (για το καλό μου υποτίθεται)!

φίλους κι εγώ έχω διαλέξει κι οι περισσότεροι είναι αστέρια αλλά έχω φάει από κάποιους και κάτι ήττες...

υ.γ. σβήνω τσιγάρο και την κάνω! καληνύχτα μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εγώ τ ανοίγω το μαγαζί, ε?

Το γρουσούζεψα χθες και σήμερα ήταν μεγάλη νύχτα...

Κάτι ήθελα να πω στην Νίτσα...που μου στενοχωριέται...για τον Π...

Κάποτε Νιτσάκι μου έκανα διακοπές στο σπίτι μιας φίλης μου. Ο αδερφός της, 30 χρονών τότε, στα 7 από πυρετικούς σπασμούς απέκτησε νοητική στέρηση. Συζητούσαμε λοιπόν με τη μαμά του και της έλεγα πόσο στενοχωριέται η μαμά μου που ο αδερφός μου είναι τραυλός. Και μου λέει: αχ, ας ήταν και το δικό μου παιδί τραυλό...Με πιάνεις;)

Ελλ,και σένα ήθελα κάτι να σου πω, αλλά τελικά λέω να το γράψω δημοσίως γιατί αισθάνομαι ότι αφορά πολύ κόσμο εδώ. Μόλις βγει το πρόγραμμα του ΕΕΤΑΑ θα σας πω να κάνετε αίτηση. Είναι ένα πρόγραμμα της ΕΕ και αφορά το να στέλνουμε τα παιδιά μας σε παιδικούς είτε δημόσιους ή ιδιωτικούς δωρεάν. Θέλει κάποιες προϋποθέσεις κτλ. Κυρίως, όσες δεν εργάζεστε, πάτε βγάλτε κάρτα ΟΑΕΔ. Τώρα δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, θυμήστε το μου όμως από Δευτέρα.

Φαιάκι μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτό το σταθμό που πάει η Μαρία μήπως μπει.

Θυμήστε το μου πλιζ, ναι?

Αερικάκι περαστικά

Αγγελίνα σε νιώθω...και εγώ κράσαρα προχθές.

Οι υπόλοιπες καλά?

Βικάκυ, τι έγινε με την αμνιό?

Φυστίκι έρχεσαι και φεύγεις σας τον άνεμο:tongue:

Ρηνιώ καλωσήρθες!

Μου διαφεύγει τίποτις?

Άκτιβ καλά ξηγιέσαι.

Ζούπυ, πως και έχεις να κάνεις με τέτοια θέματα?

Αν κάτι ξεχνώ, συγγνώμη!

Φιλιά θα τα πούμε μετά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα σε ολες το κρυωμα καλα κρατει δεν μπορουσα να κοιμηθω ολο το βραδυ και σορρυ που δεν ειπα καληνυχτα στο τσατ χθες σε οσες ημασταν αλλα ο Μαριος δυσκολευοταν απο την ιωση και ξυπναγε συνεχεια και ξαπλωσα διπλα του .Αυτος ειναι σε καλυτερη κατασταση απο μενα εχει μονο μιξες εγω χαλια.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες το κρυωμα καλα κρατει δεν μπορουσα να κοιμηθω ολο το βραδυ και σορρυ που δεν ειπα καληνυχτα στο τσατ χθες σε οσες ημασταν αλλα ο Μαριος δυσκολευοταν απο την ιωση και ξυπναγε συνεχεια και ξαπλωσα διπλα του .Αυτος ειναι σε καλυτερη κατασταση απο μενα εχει μονο μιξες εγω χαλια.

Kαλημέρα!!Ώχ το αντράκι μου αρρώστησε;έτσι ήμασταν και εμείς!!Εγώ ακόμα ταλαιπωριέμε.....Περαστικά σας και υπομονή!!!

Καλημερα σας! Απο το πρωι τρεχω σαν τον ...... :mad: Ειχα κλεισει ραντεβου στις 9μιση στο κομμωτηριο για βαφη και ισιωμα επειδη αυριο εχουμε βαφτιση (κατι ξαδερφια του Β). Σηκωθηκαμε οικογενειακως με το ζορι στις 8. Να πιουμε εναν καφε σαν ανθρωποι με ενα τσιγαρο στο μπαλκονι, να πιει η Μαρια γαλα, να φαει δημητριακα.. Μετα μεχρι να πλυνει δοντια και να ντυθει πηγε 9 παρα 10. Παιδια αργοκινητο καραβι μιλαμε.. Τη χρονομετρησα επιτηδες σημερα να δω ποση ωρα θα μας παιρνει καθε πρωι χωρις να χανουμε το σχολικο. Τεσπα.. Πηγα κομμωτηριο, γυρισα, πηγαμε κουνιες, φαγαμε φρουτοκρεμα.. Ετοιμαζομαστε για αυγο. Πηγαμε και τη μανα μου στη δουλεια στο ενδιαμεσο. Ανοιγουμε την πορτα για να παμε στο αμαξι και τσουπ! να σου ο απογραφεας.. :rolleyes: Του λεει ο Β. "μαστορα καιγεται ο απαυτος μου". Δεν απαντησε καν ο χριστιανος, μας αφησε χαρτακι πως θα ερθει σημερα στις 18:30.

Το βραδυ θα παω για φαγητο με 4 φιλεναδες απο την εποχη που δουλευα. Δεν ξερω πως τους προεκυψε και με ενημερωσαν, αλλα γουσταρω φαση, περνουσα καλα στη δουλεια τοτε και θα παω. Ευτυχως εχει αδεια ο Β. και θα κρατησει τη μικρη! Τεσπα! Μη σας ζαλιζω αλλο, επιγραμματικα αυτα τα νεα μας! :)

Φαιάκι μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτό το σταθμό που πάει η Μαρία μήπως μπει.

Δεν σε επιασα βρε Κικιτσα μου.. :confused: Τι εννοεις?

Χριστινα πως ξυπνησε η Κωτανινα μας σημερα?

Μαρκοπουλακι περαστικα και παλι!

Ζουπυ περαστικα και σε εσενα!

Αγγελινα πως κυλησε το βραδυ σας? Κοιμηθηκε τελικα ο μικρος στην κουνια του ή ξαναζητησε καροτσι?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα :) Η μικρή μου ξύπνησε στις 7.40 και ήπιε γάλα με τον πατέρα της. Εμένα με ξύπνησαν στις 9.00 φέρνοντάς μου τον καφέ στο κρεβάτι!!! Παίξαμε και μπήκαμε σε διαδικασία φρούτων. Την άφησα να φάει με τη θεία κι εγώ απολαυσα βολτούλα στο κέντρο της Αθήνας με το κατινάκι και ένιωσα λίγο άνθρωπος χωρίς παιδί :) Ήπιαμε και ένα καφεδάκι και γύρισα την ώρα που τελείωνε σχεδόν το φαγητό της για να την βάλω για ύπνο. Έκατσα να διαβάσω τα χθεσινά νέα στο φβ και τελείωσα τώρα :P λογοδιάρροια είχατε μάρσι, αγγελίνα και ακτιβ τη νύχτα ε?

Η μικρή μου πήγε και κούνιες με τον μπαμπά και τη θεία και μετά πήγαν και στο Metro Mall και είδαν κουκλοθέατρο και ζωγράφισαν! Της έμεινε καημός όμως που δεν πρόλαβε το face painting και μου το έδειχνε στο φαγητό χαχαχα.

Από υγεία σκάει (εκτός από τις μύξες) και τα κακά της σα να στρώνουν... θα δείξει αύριο... πάντως εφόσον το παιδί είναι καλά δεν ανησυχώ! Κι εφόσον δεν είχε προστεθεί και κάτι στη διατροφή της μέχρι που έκανε κακά δεν περίμενα και τρομερές αλλαγές.

Το απόγευμα έχουμε σεμινάριο στον σταθμό.

Εγώ είμαι χειρότερα από την κωνσταντίνα αλλά λίγο τα trebon λίγο το dexarin με κρατάνε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Τι όμορφη μέρα η σημερινή...Εμείς σηκωθήκαμε στις 9.00 χαλαρά-χαλαρά. Πήγα ψώνισα κάτι δωράκια. Ο Γ. τάισε κι έντυσε τα παιδιά κι όταν επέστρεψα πήγαμε σε παιδότοπο. Καφεδάκι εμείς, παιχνίδι τα παιδιά. Πήγαμε έπειτα και σ-μ...Πολύ χαλαρά κι ωραία! Το βράδυ έχουμε και πάρτι (ενηλίκων)!

Κικίτσα έχω ακούσει μπόλικα τέτοια. Δεν σας είπα που την Πέμπτη στο κέντρο ήταν μια κα (45ετ. περίπου) με τον 11χρονο γιό της?

Τη ρωτάω αν κάνουν εργοθ. ή λογοθ. και μου λέει εργοθ. λόγω αυτισμού. Εγώ, εν τω μεταξύ, είδα το παιδί που φερόταν κπ περίεργα όταν μπήκανε αλλά δεν το κατάλαβα το ζώον. Κι αισθάνθηκα τόσο άσχημα... Της είπα για μία επιστημονική ημερίδα που γίνεται στις 21/05 με θέμα "Εργοθεραπεία & αυτισμός" στο Ηράκλειο.

Ζώπυρον τι κάνεις? πως είναι το ζωπυρόπαιδο?

Εμείς έχουμε γίνει πολύ επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που βάζουμε στο σπίτι μας. Άσε που με τους μισούς έχω τσακωθεί και οι άλλοι μισοί μου φέρονται καλά αλλά έχουν λανθασμένη άποψη για το ποιόν μου... Ο κόσμος έχει πολλές ανασφάλειες. Βλέπει μία γυναίκα δυναμική που τα φέρνει βόλτα με όλα και τρομάζει! Φυσικά η αντίδραση είναι αρνητική! Παρεξηγημένο άτομο, εντελώς!

Χριστίνα πως περάσατε καλέ?

πού είστε κοπελούδια; επέστρεψα η άσωτη!

Καταρχήν χίλια μπράβο στο Μαράκι που το πήρε τόσο ζεστά το θέμα του παιδικού, εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ευδιάθετες και να διαπρέψετε!

Μαρκοπουλάκι περαστικά σας βρε παιδί μου, πάνω που είχατε ορθοποδήσει να την πάλι η παλιοΐωση. Να τα χιλιάσετε όμως με τον αντρούλη σου, να είστε παντα δυνατοί κι ενωμένοι σαν γροθιά! :D

Εμείς εδώ διάγουμε βίο ανθόσπαρτο χιχιχιχχιχι, πόσο διαφορετικά είναι να έχεις βοήθεια στο θέμα παιδί! Την πάει ο μπαμπάς βόλτα κάθε μέρα, οπότε η μικρή κοιμάται και το μεσημέρι, αφού λυσσάει στην παιδική (μάλιστα μαθαίνω ότι είχαμε και τον πρώτο έρωτα με ένα άλλο πιτσιρικάκι :rolleyes:) κι έτσι κοιμόμαστε κι εμείς καμιά ωρίτσα. Γενικά είναι άααααλλο πράγμα να υπάρχει ένα δεύτερο σετ χέρια! Και τα απογεύματα πάμε και καμιά βόλτα όλοι μαζί. Επίσης η κοινωνική μας ζωή βγήκε από την παρατεταμένη χειμερία νάρκη κι όλο ρεστοράν και καφέδες κανονίζουμε.

Τη Δευτέρα είναι και η τελετή αποφοίτησης, οπότε πρέπει να αρχίσω τους καλλωπισμούς.

Το μόνο κακό είναι ότι θα χωριστούμε πάλι για το καλοκαίρι, εγώ τέλος του μήνα γυρίζω πίσω, κι ο καλός μου θα μείνει εδώ μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της δουλειάς. Ελπίζω μόνο να μην πάρει πολύ...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Έκατσα να διαβάσω τα χθεσινά νέα στο φβ και τελείωσα τώρα :P λογοδιάρροια είχατε μάρσι, αγγελίνα και ακτιβ τη νύχτα

Από υγεία σκάει (εκτός από τις μύξες) και τα κακά της σα να στρώνουν... θα δείξει αύριο... πάντως εφόσον το παιδί είναι καλά δεν ανησυχώ! Κι εφόσον δεν είχε προστεθεί και κάτι στη διατροφή της μέχρι που έκανε κακά δεν περίμενα και τρομερές αλλαγές.

:tongue::Dειχαμε ρεντα χτες...χαχα!

Μπραβο στην Κωνσταντινα και υπομονη σε εσενα

Εμείς έχουμε γίνει πολύ επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που βάζουμε στο σπίτι μας. Άσε που με τους μισούς έχω τσακωθεί και οι άλλοι μισοί μου φέρονται καλά αλλά έχουν λανθασμένη άποψη για το ποιόν μου... Ο κόσμος έχει πολλές ανασφάλειες. Βλέπει μία γυναίκα δυναμική που τα φέρνει βόλτα με όλα και τρομάζει! Φυσικά η αντίδραση είναι αρνητική! Παρεξηγημένο άτομο, εντελώς!

Εγω Νιτσα,βλεπω οτι τωρα τελευταια ολοι γυρω μου κοιτανε την παρτη τους...Δεν ξερω αν ειναι ιδιον των καιρων ή απο παντα ηταν ετσι κι απλα εγω δεν το ειχα καταλαβει...Νομιζω ομως οτι οι ανθρωποι πλεον δεν εχουν μπεσα να το πω...??Δεν τους νοιαζει τιποτε αλλο περα απο τον εαυτουλη τους να το πω???

Δεν μπορω ειλικρινα να το δεχτω οτι ετσι εχουμε καταντησει..και δεν μου αρεσει οτι αναγκαζομαι κι εγω να το κανω ως φυσικη αντιδραση μιας και απογοητευομαι απο συμπεριφορες συγγενων και φιλων!

Προσπαθω ειλικρινα να μπω στην θεση του αλλου αλλα επειδη κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια βρισκω οτι καπου μπαζει η κατασταση!!

Τεσπα την υγεια μας να εχουμε,καλη καρδια και ναι...ευτυχως που υπαρχει η αμεση οικογενεια μας στην τελικη!!

Εμείς εδώ διάγουμε βίο ανθόσπαρτο χιχιχιχχιχι, πόσο διαφορετικά είναι να έχεις βοήθεια στο θέμα παιδί! Την πάει ο μπαμπάς βόλτα κάθε μέρα, οπότε η μικρή κοιμάται και το μεσημέρι, αφού λυσσάει στην παιδική (μάλιστα μαθαίνω ότι είχαμε και τον πρώτο έρωτα με ένα άλλο πιτσιρικάκι :rolleyes:) κι έτσι κοιμόμαστε κι εμείς καμιά ωρίτσα. Γενικά είναι άααααλλο πράγμα να υπάρχει ένα δεύτερο σετ χέρια! Και τα απογεύματα πάμε και καμιά βόλτα όλοι μαζί. Επίσης η κοινωνική μας ζωή βγήκε από την παρατεταμένη χειμερία νάρκη κι όλο ρεστοράν και καφέδες κανονίζουμε.

κινκα..ειλικρινα χαιρομαι πολυ για σενα!

Καλησπέρες!!!

Σημερα ωραία μέρα...Βολτούλα με το Αερικούλι στο κέντρο με την καθοριστική βοήθεια της τελείωσα με μπομπονιέρες!! αντε να μαζεύομαι σιγα σιγα..

Ηπιαμε και μια καφεδούμπα και γυρισαμε στα μωρα μας!!!!

Κατα τα άλλα όταν πήγα να πάρω το παιδι απο την μαμα...χαλασε αρκετα η ωραία διαθεση αλλα τεσπα, μεγάλη κουβέντα!!!

Φαίη καλό το μαλι???

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...