Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

άκτιβ... ξανάνοιξε το θέμα...

αγγελίνα, κατάλαβα!

δεν με διώχνετε και μένα σιγά σιγά γιατί και το δικό μου νευρικό σύστημα είναι ψιλοσμπαράλια?

υ.γ. καληνύχτα ελλ! ωραία υπογραφή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φευγεις, φιλεναδα? Εγω θα κατσω λιγο ακομα να ηρεμήσω. Οσο σκεφτομαι το μωρο να κοιμαται στο καροτσι, μου ανεβαίνει η πίεση. Άντε να το κόψω τωρα αυτό. Και τα πηγαίναμε τόσο καλά στον ύπνο ρε γμτ...ΓΙΑΤΙ???? :-(:-(:-(:-(:-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

άστα ρε άκτιβ... δύσκολες και σκοτεινές εποχές ζούμε... αν ήξερες τι μου έχουν πει αυτές τις μέρες νέοι και προοδευτικοί άνθρωποι (φίλοι μου), θα πήγαινες να πηδήξεις στο λιμάνι... δεν πίστευα / πιστεύω στ' αυτιά μου... το φόρουμ θα με χαλάσει??

οχι ρε! ποιο φορουμ!? σιγα! εγω προσωπικα αυτα τα ακουω χρονια τωρα.... τις περισσοτερες φορες γελαω παντως (κλαυσιγελο θα το ελεγα καλυτερα). αν δε το ριξεις στη πλακα, δε τη παλευεις , ειναι να παρεις τα βουνα....

φιλενάδα, δεν γίνεται να το πάρω αστεία το θέμα... έγραψα από κει τους λόγους... αλλά οκ, κρατάω την ψυχραιμία μου - έχω χορτάσει μπαρουφολογία / τρομολαγνεία / εθελοτυφλισμό... real life... κι έχω πάθει ανοσία...

η αγγελίνα που χάθηκε?

Διαφημίσεις

Ζούπυ, δεν ηξερα τι αλλο να κάνω...στο κρεββάτι του δεν εμπαινε με τπτ, αρπαζόταν απ τα καγκελα και ούρλιαζε. Στο δικό μου δεν θελω επ' ουδενί να τον πάρω. Να τον αφήσω να σπαράζει να τους ξυπνήσει όλους? Ειδα οτι παρηγοριεται στο καροτσι και τον άφησα...δεν έβλεπα καμια άλλη επιλογή, βασικά. Ωχ ωχ ωχ και τα χω ξαναπερασει αυτά με τον μεγάλο...και δεν αντέχω πια η δολια μάνα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

στα αστεια δε το παιρνω καθολου! Απλα γελαω με ορισμενες αποψεις, ο θεος να τις κανει .....

εγώ τρομάζω με ορισμένες απόψεις συγγενών και φίλων μου...

εγω ζουπη με συγγενεις δε μιλαω για τετοια θεματα πλεον! γιατι καθ' ο,τι ολο το σοι (κι εγω βεβαια :mrgreen:) ξεροκεφαλοι και φωνακλαδες, και δε βγαινει πουθενα παρα μονο στο να εχω πονοκεφαλο απο τις πολλες φωνες! :twisted:

φιλους εχω διαλεξει αναλογα

τι να σου πω βρε αγγελίνα μου? αφού μπορείς και του κάνεις κάποια στιγμή τη μετάβαση από το καροτσάκι στην κούνια, πάλι καλά!

διώξτε με είπα, να πάω να ξεκουράσω το αρρωστιάρικο μου σώμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...