Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

να μαι κι εγω.....

και δηλώνω πως σήμερα για πρώτη φορα είδα τον μεγάλο μου να χτυπιέται σε τέτοιο βαθμό από τα νευρα του...... μέχρι που ανησυχησα.....

σα χταποδι κοπανιοτανε.......

Αερικο αυτο το θεμα με τα μαλακα κοπραναν μας έχει τσακισει ενα χρονο τωρα..... πολυ πονεμενη ιστορια..... αρκετες αντιβιωσεις και πολυ ταλαιπωρια....

Μαρκοπουλακι υπομονη ρε..... δε θα σου προτεινω κατι γιατι όλα θα σου τα έχουνε πει κ αλλα τοσα θα χεις δοκιμασει.... άρα υπομονη.....

το κρυολογημα πως παει;;;;;

να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον άντρα σου!!!!!!

Γλυκητατε Φλεβάρη πότε ξεκινάτε;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπέρα και πάλι ερώτησα η καημένη γιατί έσκασε κι εμένα το χειλάκι μου χτες και περίμενα την καυτή συνέχεια σήμερα αλλά τίποτα....μιας λοιπόν κι έμεινα με την κάψα το πρωι ξεσήκωσα τα χαλιά απ'ολο το σπίτι,καταλάβατε;;;;;:-P:-P:-P:-P

απλώς απόρησα ακριβώς επειδή δεν είχε κάποιο σχετικό μυνημα απο τη διαχείρηση κι ήθελα να δω πού ακριβώς έγινε η πατάτα!προφανώς είμασταν εκτός θέματος.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπέρα και πάλι ερώτησα η καημένη γιατί έσκασε κι εμένα το χειλάκι μου χτες και περίμενα την καυτή συνέχεια σήμερα αλλά τίποτα....μιας λοιπόν κι έμεινα με την κάψα το πρωι ξεσήκωσα τα χαλιά απ'ολο το σπίτι,καταλάβατε;;;;;:-P:-P:-P:-P

απλώς απόρησα ακριβώς επειδή δεν είχε κάποιο σχετικό μυνημα απο τη διαχείρηση κι ήθελα να δω πού ακριβώς έγινε η πατάτα!προφανώς είμασταν εκτός θέματος.

;) Καλως ηρθες........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

θα κλειδωθεί και το άλλο θέμα δηλαδή;οχι άμα είναι να το ξέρω να βάλω και ταμπελίτσα κάτω απο την υπογραφή!riniw1980 αριστερή και κρυφορατσίστρια (με τους κακούς ξένους όχι με τους καλούς-με τους καλούς είμαστε εντάξει)

Υ.Γ:κλειδώθηκε στις 23:35

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες...προσθεστε άλλη μία αλλόφρονα μάνα, δυστυχή και υστέρω...δεν έχω κουραγιο να τα διαβασω όλα τώρα...έχασα τιποτα συναρπαστικό?

κάτι έχασες... αλλά τέλος πάντων! τι νέα?

κάτι έχασες... αλλά τέλος πάντων! τι νέα?

Καλα θα τα διαβασω λιγα λίγα...ερχεται και ΣΚ. :mad::rolleyes:

Ολο νέα. Ο μεγαλος ανεβασε ενα 37,3 και με κοψοχόλιασε...ευτυχως τπτ. Ο μικρός κοιμάται πλέον ΜΟΝΟ στο καροτσι. Μολις παω να τον βαλω στο κρεββάτι, σπαραζει. Χθες ξημερωσα να τον κουναω και σημερα εκλαιγα από τα νευρα μου. Αυτα. :-(:sad:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

το χασα το παρτυ γαμω το διαολο μου! μιλατε ρε!!!!!!!!!!!!

Τι να πουμε βρε.....τζερτζελο γινεται διπλα......εγω ειπα οτι ηταν να πω.....παω νανι.....εσενα εχω να σε πετυχω μεσα και στο τσατ απο τον καιρο του Οθωνα.....ελεος δλδ......:rolleyes::rolleyes:

Καληνυχτα Ζωπ.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...