Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελλη μου έχω νεύρα.

Αντί για ωραιότατο σεχ που είχα σκοπό να κάνω μετά το διάβασμα του θέματος με τις τσόντες, ο σύζυγος ΚΑΙ έπαθε λάστιχο ΚΑΙ μόλις το άλλαξε τον χτύπησε μια κ@λόγρια στο φανάρι. Όπως κατάλαβες Ρινιώ μου πες τι θες ευθέως γιατί δαγκώνουμε σήμερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλη μου έχω νεύρα.

Αντί για ωραιότατο σεχ που είχα σκοπό να κάνω μετά το διάβασμα του θέματος με τις τσόντες, ο σύζυγος ΚΑΙ έπαθε λάστιχο ΚΑΙ μόλις το άλλαξε τον χτύπησε μια κ@λόγρια στο φανάρι. Όπως κατάλαβες Ρινιώ μου πες τι θες ευθέως γιατί δαγκώνουμε σήμερα.

Αλληλοφτιαχτηκατε με τις τσοντες χθες.....ανωμ!λες μουλ@ρες.....:tongue::tongue: Δεν πειραζει.....βρε ...αυριο το κοκο.........:D:D

Γεια σου Βικ, Ζωπ & Μαρκοπουλακι

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Να παει και να μην ξαναρθει αυτη η ημερα και εχω και επετειο τρομαρα μου και πνιγω ανθρωπο απο τα νευρα μου.

Θυμαστε απο την προηγουμενη ιωση ο Μαριος σταματησε να τρωει και το λιγο που ετρωγε και τωρα τελευταια με παρα πολλα κολπα τον καταφερνα να φαει καπως.Τωρα εχει απο την προηγουμενη Πεμπτη που δεν πιανει τιποτα και τωρα που αρρωστησε ακομα χειροτερα. Απο το πρωι δεν εχει φαει τιποτα παρα μονο την φρουτοκρεμα.

Εσπασαν τα νευρα μου παλευα απο το μεσηερι μεχρι τωρα να βαλει μια μπουκια στο στομα του απο το οτιδηποτε μολις σηκωνα κουταλι ουρλιαζε σαν στερικο μηηηηηηη. Ηθελε κουταλι να φαει μονος του του εδινα και επειδη ειναι αριστεροχειρας ξεκινακε το κοταλι γεματο και κατεληγε εντελως αδειο στο στομα του. Δεν ετρωγε τιποτα του πεφταν ολα αλλα επεμενε μονος του.

Αφου σπασανε τα νευρα μου και δεν επιανε τιποτα ολες αυτες τις ωρες αρχισα τον εκβισμο φαε μια κουταλια απο εμενα και θα παμε βολτα τιποτα ανενδοτος. Του πηρα τα παιχνιδια τιποτα του αρνηθηκα τραγουδια τιποτα, προτιμησε να μην παει βολτα και να μην παιζω μαζι του παρα να τον ταισω με αποτελεσμα να κοιμηθει νηστικος μονο με γαλα. Εσκασα παει μερες αυτη η κατασταση και χανω καθε ιχνους ψυχραιμια. Συν οτι ειμαι χαλια με ιωση μου ερχοταν να βαλω τα κλαμματα.

Διαφημίσεις

Μαρκο ψυχραιμια βρε......δεν κανεις τπτ ετσι. Το εχω δοκιμασει εγω στην δικια μου. Εννοω την πιεση. Οσο την πιεζα ΤΟΣΟ δεν ετρωγε. Το ειχε δει 'κοντρα' στην μανα, ή 'στομαχι μου ειναι λογαριασμος δεν σου πεφτει'. Ηθελε και εκεινη μονη της.

Παρτο αλλιως. Πρωτον οταν τρωει αλλαξε πιατο και κουταλι. Βαλτου μεγαλο πιατο να πεφτουν εκει τα φαγητα και μεγαλο κουταλι βαθυ ενηλικα. Κραταει περισσοτερο φαι και 'αδειαζει' πιο δυσκολα. Κατσε διπλα του και δειξε του πως να το κραταει. Και αστον. Οτι φαει. Κατι θα φαει περισσοτερο απο οτι τρωει με εσενα και την τακτικη που χρησιμοποιεις. Επισης ΜΗΝ τον πιεζεις. Θα μαλλιασω. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, και τα διαβαζες....αντι να περνουμε χαναμε. Δεν το ειχα παρει ζεστα, την αδιαφορια εννοω. Ωσπου μια μερα πανω σε καυγα παλι 'θα φας' 'δεν θελω' ξαφνικα αφηνω κουταλι κατω και της λεω 'δεν θες?' μου λεει 'οχι' και της λεω 'οκ δεν θα σε ξαναπιεσω ΠΟΤΕ το υποσχομαι'. Και το εκανα. Της πηρα το φαι απο μπροστα της και την εβαλα με γαλα. Δεν εστρωσε αμεσως. Αλλα μετα απο αυτο οταν δεν ηθελε δεν της εδινα. Και το φαι το μαζευα απο το τραπεζι. Εκανε κανα μηνα με γιαουρτακια και γαλα και λιγο φαι εδω και εκει και οταν ειδε πλεον οτι το φαι δεν ειναι καυγας και μου ειναι τελειως αδιαφορο εκει σταματησε να δημιουργει θεμα. Αρχισε να τρωει κανονικα. Μεχρι και φρικασε μου εφαγε τι να λεμε.

Ναι οκ, δεν θα γινει ποτε αερικοπουλο να κατεβαζει το μηλο για την πλακα της. Θα το αποθηκευει εκει και θα το ματσαλαει 30 ωρες. Ειναι η φτιαξια της ετσι. Δεν θα φαει ενα ολοκληρο ταπερ φρουτα, θα φαει 3 μπουκιες. Ε, δεν πειραζει. Αλλα θα τις φαει και δεν θα μου βγαλει την ψυχη.....καταλαβες? ;)

Περαστικα και στους δυο.....νομιζω ΚΑΙ εγω αρρωσταινω......θα σας πω αυριο σιγουρα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ελλ και την αδιαφορια εχω δοκιμασει αλλα με ασχημα αποτελεσματα δεν τρωει. Εγω γενικα το ειχα παρει χαλαρα δεν πιεζα γιατι γινοντουσαν χειροτερα τα πραγματα προσπαθουσα με ωραιο τροπο τωρα ομως δεν πιανει τιποτα εδω και μια εβδομαδα.

Σε πιατο ενηλικων τρωει εδω και καιρο δεν ηθελε παιδικο ουτε κουταλακι θελει τα δικα μας σε μικρο. Να του δειξω αρνειται θελει μονος του και επειδη ειναι σε καθισματακι στην διαδρομη της κουταλιας πεφτει ολο μεσα στο καθισμα αντι για το στομα του.

Καλησπέρα, είμαι πτώμα!!!

Όλη μέρα στο πόδι, σούπερ μάρκετ, λαϊκή, πήγα με Σοφία στο κέντρο σε 2 βιβλιοπωλεία να πάρω κάτι βιβλία για τη σχολή, μαγείρεψα μεσημεριανό, έφτιαξα κοτόσουπα για βράδυ, και κάτσαμε 2 ώρες στο πάρκο. ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ η υπηρέτρια Νο 2 να μου κάνει μασάζ στα πόδια, δεν την παλεύω άλλο.

Φάιη, με τέτοια αγάπη για το σχολείο, το βλέπω το Μαράκι καθηγήτρια πανεπιστημίου, στη χειρότερη γιατρό:P

Ελλη μου έχω νεύρα.

Ξέρεις τι είναι αυτά, ε;

Οι κατάρες της giotaki:razz:

Σε πιατο ενηλικων τρωει εδω και καιρο δεν ηθελε παιδικο ουτε κουταλακι θελει τα δικα μας σε μικρο. Να του δειξω αρνειται θελει μονος του και επειδη ειναι σε καθισματακι στην διαδρομη της κουταλιας πεφτει ολο μεσα στο καθισμα αντι για το στομα του.

Γενικά συμφωνώ με Ελλ, κι εμένα δεν μου αρέσει η πίεση και θεωρώ ότι έχει αντίθετα αποτελέσματα, βέβαια καταλαβαίνω ότι είσαι απελπισμένη:-(

Με τα χεράκια του δεν του αρέσει να τρώει; Γιατί η Σοφία ξεκινά με το κουτάλι ως κυρία, αλλά μετά βάζει χέρι για να το φχαριστηθεί.

Έχεις επετειο γάμου, κατάλαβα καλά; Χρόνια πολλά, πάντα αγαπημένοι!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια...να ρωτήσω αν ξέρει καμία γιατί κλειδώθηκε το θέμα της κοπέλας που ο άντρας της κοίταζε πονηρά site στο parent's;γνωρίζει κάποια;και συγνώμη αν παρεμβαίνω στην παρέα σας.

η μαρα φταιει!!! πφφφφφφφφφφ... αυτη και ο γκουζγκουνης της...

εδω παραλιγο να κλεισει και το δικο μου σπιτικο χτες.... (φιλε, τετοιο γελιο.... ξυπνησε ο αντρας μου και το παιδι μου, ΠΑΛΙΟΜΑΡΑ :mad::x:x )

τι κανετε κορες?? μαρκο, ζοριζεσαι με το φαι του μαριου ε? :( το οτι συμπασχω... δεν χρειαζεται να στο πω...

φετος δεν τρελαινομαι τοοοοοοοοοοσο πολυ, περυσι ομως.... η μερα μου κρινοταν απο το αν θα φαει η μαρια ή οχι...... εκλαιγα, χτυπιομουν, ουρλιαζα.....

εχει φαει και κατι ψιλες :-(

δεν παλευεται αυτο το πραγμα....

υπομονη... και γερα νευρα....

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλοτάξιδο να είναι το κορίτσι μας στα μονοπάτια του ομαδικού παιχνιδιού :)
Ξεκινησε κιολας??? Αντε καλη αρχη στο Μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι από εμένα ευχές για το Μαράκι!!!! Είμαι σίγουρη πως όλα καλά θα πάνε !!!!:D
Φαίη πολύ χαρούμενα τα νέα σας! Μπράβο... πήρες τη σωστή απόφαση!
χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ!:D:D:D:D

μικρούλα μου σ' αγαπάω!;)

φαίη, καλή αρχή και καλοτάξιδο το παιδί... (συγκινήθηκα)...!
Φαιάκι, δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη για εσάς! Μπράβο το Μαράκι!μπράβο!άψογη!ανεξάρτητή!Χίλια μπράβο!

Σας ευχαριστω πολυ ολες κοριτσακια!! Αγκαλιασατε ολες τη χαρα μου και την κανατε διπλη! Να ειστε καλα ολες!! :D

καλησπέρα κορίτσια...να ρωτήσω αν ξέρει καμία γιατί κλειδώθηκε το θέμα της κοπέλας που ο άντρας της κοίταζε πονηρά site στο parent's;γνωρίζει κάποια;και συγνώμη αν παρεμβαίνω στην παρέα σας.

Γεια σου Ρηνιω.. Λογικα θα βγαλει ανακοινωση η διαχειριση οπως τις περισσοτερες φορες, οποτε υποθετω θα μαθουμε ολοι.. Υπομονη! ;)

ΦΑΙΑΚΙΙΙΙΙ πολυ χάρηκα οταν διάβασα τα νέα σας!!!Ειδες μωρε καμια φορα ειναι πολυ απλές οι λύσεις.....

Ευχαριστω πολυ Κατινακι μου!! :D

Ελλη μου έχω νεύρα.

Παρασκευη και 13 σημερα... Ηθελα να το πω απο το πρωι αλλα το ειπα τωρα που κοντευει να αλλαξει η μερα! :tongue: Ελπιζω να βγαλετε ακρη με το αμαξι και να μη χτυπησε ο αντρας σου! Τα υπολοιπα λυνονται ολα! ;)

Να παει και να μην ξαναρθει αυτη η ημερα και εχω και επετειο τρομαρα μου και πνιγω ανθρωπο απο τα νευρα μου.

Θυμαστε απο την προηγουμενη ιωση ο Μαριος σταματησε να τρωει και το λιγο που ετρωγε και τωρα τελευταια με παρα πολλα κολπα τον καταφερνα να φαει καπως.Τωρα εχει απο την προηγουμενη Πεμπτη που δεν πιανει τιποτα και τωρα που αρρωστησε ακομα χειροτερα. Απο το πρωι δεν εχει φαει τιποτα παρα μονο την φρουτοκρεμα.

Εσπασαν τα νευρα μου παλευα απο το μεσηερι μεχρι τωρα να βαλει μια μπουκια στο στομα του απο το οτιδηποτε μολις σηκωνα κουταλι ουρλιαζε σαν στερικο μηηηηηηη. Ηθελε κουταλι να φαει μονος του του εδινα και επειδη ειναι αριστεροχειρας ξεκινακε το κοταλι γεματο και κατεληγε εντελως αδειο στο στομα του. Δεν ετρωγε τιποτα του πεφταν ολα αλλα επεμενε μονος του.

Αφου σπασανε τα νευρα μου και δεν επιανε τιποτα ολες αυτες τις ωρες αρχισα τον εκβισμο φαε μια κουταλια απο εμενα και θα παμε βολτα τιποτα ανενδοτος. Του πηρα τα παιχνιδια τιποτα του αρνηθηκα τραγουδια τιποτα, προτιμησε να μην παει βολτα και να μην παιζω μαζι του παρα να τον ταισω με αποτελεσμα να κοιμηθει νηστικος μονο με γαλα. Εσκασα παει μερες αυτη η κατασταση και χανω καθε ιχνους ψυχραιμια. Συν οτι ειμαι χαλια με ιωση μου ερχοταν να βαλω τα κλαμματα.

Καταρχην καλη επετειο! Καταδευτερον..... Καλο κουραγιο.. Πολυ στεναχωριεμαι ρε γμτ... :(

Φάιη, με τέτοια αγάπη για το σχολείο, το βλέπω το Μαράκι καθηγήτρια πανεπιστημίου, στη χειρότερη γιατρό:P

Ο,τι θελει ας γινει Παλ μου αρκει να της αρεσει και να περνα καλα! Απο εκει και περα κανεις δεν χανεται, απλα δυσκολευεται λιγακι περισσοτερο! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! :D

τι κανετε κορες??

Ρε φυς μια που σε πετυχα... Κανενα νεο στο blog σου θα διαβασουμε??? Αραχνες επιασε.. Φοβαμαι να το ανοιξω μην εμφανιστει και καμμια νυχτεριδα! :tongue::tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλώς το φυστίκι!

Λοιπόν προφανώς έχουμε ίωση... η μικρή το απόγευμα έκανε άσπρα κόπρανα μαλκά. Το μαλακά το δικαιολογώ γιατί απο φαί σήμερα νιέντε... μόνο φρούτα, ψωμί και δημητριακά και τώρα το βράδυ... ζήτησε φακές! Γαστρεντερίτιδα δεν είναι γιατί δεν θα έτρωγε καθόλου... any ideas?

Κρις εκανες καθολου αναζητηση στο google? Με τις λεξεις "ασπρα κοπρανα" να δεις τι θα βγαλει?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...