Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι είναι ηθική; Θα μου πει κάποιος; Μπορεί κάποιος να μου δώσει τον ορισμό;

Ανάλογα, για ποιον πολιτισμό? Γιατί διαφορετικές κουλτούρες=διαφορετική ηθική;)

μέσα για πάρκο, και αύριο και σήμερα!

αλλά το ποδήλατο δεν θέλω να το βγάλω έξω, μου είναι αδύνατο στα κωλοδρομάκια να το κουμαντάρω, το έχω για μέσα στο σπίτι προς το παρόν.

Παλ, σήμερα θα δούμε 1 σπίτι το απόγευμα και θα τελειώσω το σπίτι.

αλλά αύριο πρωί, αν θες, ψήνομαι τρελά!

Νίτσα μου εγώ δεν θίχτηκα προσωπικά και το ξέρεις. Απλά μου έκανε τέτοια εντύπωση το να το ακούω από άτομο που προέρχεται από οικογένεια με μεταναστευτικό παρελθόν. Όπως λες κι εσύ "πεινάνε κι αυτοί". Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι? Ότι εμείς έχουμε ένα σπιτάκι, μικρό, νοικιασμένο έστω και μια οποιαδήποτε δουλίτσα, έχουμε τον τρόπο μας και θα ζήσουμε. Αυτοί?

Δεν δικαιολογείται η βία σε καμία περίπτωση σίγουρα. Γύρω μας σκοτώνονται άνθρωποι και καταστρέφονται περιουσίες αλλά η λύση θα ήταν να τους διώξουμε όλους? Και να τους στείλουμε πού? Να τους κλείσουμε στις φυλακές?

Αυτά που συμβαίνουν είναι ένας άσχημος φαύλος κύκλος, αλλά μην ξεχνάμε πως σήμερα και με την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε στη θέση τους γι'αυτό ας είμαστε συντηρητικοί στα λόγια μας. Και προπάντων ανθρωπιστές. Το ότι κάποιοι σκοτώνουν/κλέβουν/λεηλατούν, δεν σημαίνει πως το κάνουν όλοι.

Νιτσάκι μου συμφωνώ με την Κέλυ!

Και όπως λες σε επόμενο μήνυμά σου, δεν έχει να κάνει με έλληνες, κινέζους, αλβανούς κτλ, αλλά με ανθρώπους.

Ρώτα τους γονείς σου, ή τις γιαγιάδες σου αν ζουν να σου πουν τι αντιμετώπισαν εκείνοι ερχόμενοι Ελλάδα, που ήταν κι Έλληνες.

Η λυση δεν ειναι φυγε εσυ να ζησω εγω (ο νομος του ισχυρου αν και ειναι ο δυνατοτερος της φυσης ειναι ομως και πολλες φορες αδικος). Η λυση ειναι να μπορεσουμε να ζησουμε ολοι μαζι. Εξαλλου Νιτσακι πολλοι απο τους αλλοδαπους που βλεπεις 'δουλευουν' την κλεψια κατω απο Ελληνικη αρχηγια. Αν ειναι ετσι λοιπον και με βαση τα λεγομενα σου Ελληνες καθηκια επισης θα επρεπε να φυγουν. Δεν γινεται αυτο. Σε μια μοντερνα χωρα υπαρχουν ολα. Ειδικα στις μεγαλουπολεις.

Επισης οταν ο λαος πειναει γινονται πολεμοι. Τωρα αν αυτοι ειναι πραγματικοι ή πολεμοι του δρομου λιγη σημασια εχει. Πειναει κοσμος. Και ο Ελληνας και ο ξενος. Και θα γινουν σφαγες και απο Ελληνες και απο ξενους αν δεν στρωσει λιγο η κατασταση. Αυτο που πιστευω οτι μπορουμε εμεις να κανουμε ειναι να προσπαθουμε να μην.....μισουμε.....δεν θα προσφερει τπτ αυτο. Και αν φυγει ο ξενος νομιζεις θα επανελθει η Ελλαδα? ΔΕΝ.....με τπτ. Γιατι ποτε δεν ηταν στρωμενη. Χρονια τωρα δεκαετιες τρωει τα σωθικα της. Και οταν εφτασε να τρωει τα κοκκαλα της ΤΟΤΕ φανηκε το προβλημα. Και αυτο δεν δημιουργηθηκε απο τους ξενους, αλλα απο τους Ελληνες καρεκλοκενταυρους........

ΥΓ: Και ειναι τωρα ωραια εικονα αυτοι Ελληνες χρυσαυγιτες να σακατευουν οποιον αλλοδαπο μικροπωλητη βρηκαν στον δρομο τους. Με πια αιτια? Επειδη καποιος κακουργος ξενος ή Ελληνας εσφαξε τον πατερα εκεινον? .....ειναι αυτο δικαιολογια να βγαζουμε τα γαιδουρια απο μεσα μας?......τι λετε ρε παιδια......

ΥΓ2: Νεα παιδια γεματα μισος.....κριμα......δεν εχω λογια ειλικρινα....

Πόσο συμφωνώ ρε Ελλ, πόσο, ούτε εγώ να τα έγραφα!

Φαιάκι, δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη για εσάς! Μπράβο το Μαράκι!μπράβο!άψογη!ανεξάρτητή!Χίλια μπράβο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μ' έπιασες;)

Φοβάσαι πλέον όχι μόνο στο κέντρο αλλά και μέσα στο σπίτι σου!

Τραγικό έτσι?

νιτσάκι μου, τώρα τι να σου (πρωτο)πω...

επειδή πολλές ώρες την ημέρα περπατάω - δουλεύω - ζω... πραγματικά στο μάτι του κυκλώνα, έχω φίλους που κάνουν το ίδιο,

γνωρίζω τα πράγματα εμπειρικά και στις αληθινές τους διαστάσεις κι όχι ακαδημαικά ή από τα φερέφωνα-δημοσιογράφους...

η κατάσταση είναι πραγματικά εξοργιστική - αδιέξοδη - αισχρή - επικίνδυνη αλλά η λύση δεν είναι ούτε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ούτε ο εμφύλιος πόλεμος ούτε ο θρησκευτικός πόλεμος ούτε οι μακελάρηδες χρυσαυγίτες...

κι επειδή έχω πολυαγαπημένους μου ανθρώπους στην ξενητειά, είμαι και λίγο παραπάνω ευαισθητοποιημένη με το θέμα...

Ναι ρε μιλάμε για ανθρώπους.

Οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες ήρθαν με αξιοπρέπεια, ξεκινώντας από το 0. Φιλοξενήθηκαν σε εστίες, σε συγγενείς. Δεν σκότωσαν ούτε λήστεψαν. Δούλεψαν σκληρά για να δημιουργηθούν. Και τους συγχαίρω!

Αναφέρομαι καθαρά στα εγκλήματα που γίνονται εν μέσω κρίσης από όποιον κι αν είναι...

Έτσι πρέπει? και ποιά είναι η λύση? Υπάρχει?

Εγώ, ειλικρινά, φοβάμαι μη μας συμβεί τίποτα κακό!!! είτε είναι από Έλληνα, είτε από Αιθίοπα, είτε από Ιάπωνα...

Φοβάμαι για μένα που δε βγαίνω πλέον μόνη το βράδυ, φοβάμαι για το Γιάννη, φοβάμαι για τα παιδιά.

Τα παιδιά, όχι στο κέντρο της Αθήνας, ούτε στο mall δεν τα παίρνω!

Θα μου πείτε δεν είναι η λύση αλλά είναι ο μόνος τρόπος να τα προστατέψω, προς το παρόν...

προς το παρόν (γιατί δεν έχω χρόνο, θα επανέλθω αργότερα) θα μεταφέρω αυτό που έγραψα από κει (και αναφέρομαι γενικά κι όχι σε σένα νίτσα) :

Κανένα κομματάκι οργής περισσεύει για τις... κυβερνήσεις... που εκλέγουμε και μας κυβερνούν...?

Το "άρον άρον" και το "νίπτω τας χείρας μου" φαίνονται μάλλον πιο βολικά...

Εγω θα ξαναφωναξω. Η καταντια μας δεν ειναι ΣΗΜΕΡΙΝΗ....ειναι δεκαετιων σακος με σκατα στην πλατη που ανοιξε.......και θα φωναξω ΠΑΛΙ.....δεν ηταν αποτελεσμα των μεταναστων. Οι Ελληνες την καναμε ετσι την Ελλαδα και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

γειά σου ζώπυρον.

είδα μόνο τα τελευταία, οπότε ...με αφορμή αυτά...

οι δικοί μας πρόγονοι Νίτσα ήταν αφεντικά κ άρχοντες, έφυγαν σαν κηνυγημένοι, ήρθαν σαν τσιγγάνοι, τους αντιμετώπισαν σαν Τούρκους...

όμως, με τη στάση τους απέδειξαν ότι είναι Έλληνες περισσότερο από τους ντόπιους, άρχοντες, γιατί δούλευαν, σπούδαζαν, σέβονταν, πίστευαν, ήξεραν από οικονομία, από εμπόριο, .... πολύ καλύτερα από ότι οι ντόπιοι.

όσο για τους αλλοδαπούς κ τα έκτροπα... οι ευθύνες είναι μοιρασμένες σε όλους μας κ ας αναλογιστούμε όλοι μας το μερίδιο ευθύνης μας, αντί να αναθεματίζουμε τους μεν ή τους δε ή να εκφράζουμε έκπληξη ή αγανάκτηση.

μπορώ να δω λογική στον φοβισμένο Έλληνα, μπορώ να δω λογική και στον φοβισμένο αλλοδαπό.

ακόμα δεν είδαμε τίποτα όμως από παραλογισμό. είναι μόνο η αρχή

είχα καιρό να σας γράψω κ είπα να το ξεφτιλίσω λίγο...

Αυτό που ξέρω είναι ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ!!!

Κανένα λαμόγιο... γιατί όλοι τους βουτηγμένοι στα σκατά είναι!

Σεβούλα ναι έτσι είναι... Οι Πόντιοι στα ξένα ήταν Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι. Έτσι αντιμετωπίστηκαν τότε. Αλλά απέδειξαν τι αξίζουν με τη λεβεντιά τους και την νοικοκυροσύνη τους!

Όσο για τους αλλοδαπούς το αφήνω ασχολίαστο... και δεν είναι μόνο ρατσιστικοί οι λόγοι!

καλησπέρα κορίτσια...να ρωτήσω αν ξέρει καμία γιατί κλειδώθηκε το θέμα της κοπέλας που ο άντρας της κοίταζε πονηρά site στο parent's;γνωρίζει κάποια;και συγνώμη αν παρεμβαίνω στην παρέα σας.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα!!

ΦΑΙΑΚΙΙΙΙΙ πολυ χάρηκα οταν διάβασα τα νέα σας!!!Ειδες μωρε καμια φορα ειναι πολυ απλές οι λύσεις.....

Νιτσάκι να δω πότε θα μιλήσουμε.......

Κοιμήθηκα 1,5ώρα και είμια σούπερ μιλάμε μετά το ξενύχτι που μου έκανε η κόρη μου..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

όσο για τους αλλοδαπούς κ τα έκτροπα... οι ευθύνες είναι μοιρασμένες σε όλους μας κ ας αναλογιστούμε όλοι μας το μερίδιο ευθύνης μας, αντί να αναθεματίζουμε τους μεν ή τους δε ή να εκφράζουμε έκπληξη ή αγανάκτηση.

μπορώ να δω λογική στον φοβισμένο Έλληνα, μπορώ να δω λογική και στον φοβισμένο αλλοδαπό.

ακόμα δεν είδαμε τίποτα όμως από παραλογισμό. είναι μόνο η αρχή

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω... και κυρίως με τα bold...

Όσο για τους αλλοδαπούς το αφήνω ασχολίαστο... και δεν είναι μόνο ρατσιστικοί οι λόγοι!

τι εννοείς βρε νίτσα μου?

Εγω θα ξαναφωναξω. Η καταντια μας δεν ειναι ΣΗΜΕΡΙΝΗ....ειναι δεκαετιων σακος με σκατα στην πλατη που ανοιξε.......και θα φωναξω ΠΑΛΙ.....δεν ηταν αποτελεσμα των μεταναστων. Οι Ελληνες την καναμε ετσι την Ελλαδα και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ......

ακριβώς...

καλησπέρα κορίτσια...να ρωτήσω αν ξέρει καμία γιατί κλειδώθηκε το θέμα της κοπέλας που ο άντρας της κοίταζε πονηρά site στο parent's;γνωρίζει κάποια;και συγνώμη αν παρεμβαίνω στην παρέα σας.

E και γιατί ρωτάς εδώ και δεν ρωτάς στα άλλα καφέ? Υπάρχει κάποιος λόγος? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?

E και γιατί ρωτάς εδώ και δεν ρωτάς στα άλλα καφέ? Υπάρχει κάποιος λόγος? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?

Εσυ Κελλομανα γιατι αρπαζεις τον κοσμακι απο το μαλλι?....:rolleyes: Δεν ξερω Ρινιω προφανως γιατι εγιναν αναφορες.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...