Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με αφορμή ένα πμ που μου έστειλε η Λευκούλα -που καλά έκανε- αντιδρώντας στο ποστ μου #24464 θέλω να πω ότι έχω αγανακτίσει.

Πριν 2μήνες περίπου σκοτώσαν ένα περιπτερά, μετανάστες, για 130ε ο οποίος άφησε πίσω του 3ορφανά. Συγγενής του Γ. και ζούμε την κατάσταση καθημερινά. Δεν με νοιάζει από που είναι και τί...ας είναι και από τη Ρωσσία όπου γεννήθηκε η μητέρα μου (ποντιακές ρίζες, ελληνική υπηκοότητα). Να τους στείλουν πίσω...

Ή ο άλλος ο κακόμοιρος που θα αντίκρυζε μετά από μερικές ώρες την κορούλα του... Τι θα λέει τώρα αυτή η κοπέλα, πόσο θα καταριέται?

Πεινάει ο ελληνικός λαός, πεινάνε κι αυτοί και γι αυτό το λόγο συμβαίνουν όλα αυτά! Κλέβουν και σκοτώνουν ασύστολα. Γιατί?

Δλδ αν αύριο-μεθαύριο μείνουμε κι εμεις χωρίς δουλειά και υποφέρουμε θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους κι όποιον πάρει ο χάρος? για να κερδίσουμε 100-200ε ή όσα είναι!

Πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη...

Μην ξεχνάτε ότι αύριο μπορεί να είμαστε εμείς ή τα παιδιά μας!

Νίτσα μου εγώ δεν θίχτηκα προσωπικά και το ξέρεις. Απλά μου έκανε τέτοια εντύπωση το να το ακούω από άτομο που προέρχεται από οικογένεια με μεταναστευτικό παρελθόν. Όπως λες κι εσύ "πεινάνε κι αυτοί". Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι? Ότι εμείς έχουμε ένα σπιτάκι, μικρό, νοικιασμένο έστω και μια οποιαδήποτε δουλίτσα, έχουμε τον τρόπο μας και θα ζήσουμε. Αυτοί?

Δεν δικαιολογείται η βία σε καμία περίπτωση σίγουρα. Γύρω μας σκοτώνονται άνθρωποι και καταστρέφονται περιουσίες αλλά η λύση θα ήταν να τους διώξουμε όλους? Και να τους στείλουμε πού? Να τους κλείσουμε στις φυλακές?

Αυτά που συμβαίνουν είναι ένας άσχημος φαύλος κύκλος, αλλά μην ξεχνάμε πως σήμερα και με την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε στη θέση τους γι'αυτό ας είμαστε συντηρητικοί στα λόγια μας. Και προπάντων ανθρωπιστές. Το ότι κάποιοι σκοτώνουν/κλέβουν/λεηλατούν, δεν σημαίνει πως το κάνουν όλοι.

Η λυση δεν ειναι φυγε εσυ να ζησω εγω (ο νομος του ισχυρου αν και ειναι ο δυνατοτερος της φυσης ειναι ομως και πολλες φορες αδικος). Η λυση ειναι να μπορεσουμε να ζησουμε ολοι μαζι. Εξαλλου Νιτσακι πολλοι απο τους αλλοδαπους που βλεπεις 'δουλευουν' την κλεψια κατω απο Ελληνικη αρχηγια. Αν ειναι ετσι λοιπον και με βαση τα λεγομενα σου Ελληνες καθηκια επισης θα επρεπε να φυγουν. Δεν γινεται αυτο. Σε μια μοντερνα χωρα υπαρχουν ολα. Ειδικα στις μεγαλουπολεις.

Επισης οταν ο λαος πειναει γινονται πολεμοι. Τωρα αν αυτοι ειναι πραγματικοι ή πολεμοι του δρομου λιγη σημασια εχει. Πειναει κοσμος. Και ο Ελληνας και ο ξενος. Και θα γινουν σφαγες και απο Ελληνες και απο ξενους αν δεν στρωσει λιγο η κατασταση. Αυτο που πιστευω οτι μπορουμε εμεις να κανουμε ειναι να προσπαθουμε να μην.....μισουμε.....δεν θα προσφερει τπτ αυτο. Και αν φυγει ο ξενος νομιζεις θα επανελθει η Ελλαδα? ΔΕΝ.....με τπτ. Γιατι ποτε δεν ηταν στρωμενη. Χρονια τωρα δεκαετιες τρωει τα σωθικα της. Και οταν εφτασε να τρωει τα κοκκαλα της ΤΟΤΕ φανηκε το προβλημα. Και αυτο δεν δημιουργηθηκε απο τους ξενους, αλλα απο τους Ελληνες καρεκλοκενταυρους........

ΥΓ: Και ειναι τωρα ωραια εικονα αυτοι Ελληνες χρυσαυγιτες να σακατευουν οποιον αλλοδαπο μικροπωλητη βρηκαν στον δρομο τους. Με πια αιτια? Επειδη καποιος κακουργος ξενος ή Ελληνας εσφαξε τον πατερα εκεινον? .....ειναι αυτο δικαιολογια να βγαζουμε τα γαιδουρια απο μεσα μας?......τι λετε ρε παιδια......

ΥΓ2: Νεα παιδια γεματα μισος.....κριμα......δεν εχω λογια ειλικρινα....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας!! :D

Ετοιμαστειτε για το σεντονι μου!! :cool:

Σημερα το πρωι επισκεφτηκαμε τον προτελευταιο παιδικο. Ηταν αψογος απο αποψη εγκαταστασεων αλλα με ξενισαν τα εξης δυο πραγματα: Πρωτον ηθελαν 380 ευρω με δικο μας φαγητο και δευτερον αναποδογυρισε η Μαρια ενα μπαουλακι με τουβλακια και η παιδαγωγος στραβωσε και της ειπε με εντονο υφος "βοηθησε με τωρα να τα μαζεψουμε". Οποτε φυγαμε απο εκει και πηραμε τηλ. τον σταθμο που ειχαμε κλεισει ραντεβου την Τριτη και τους ρωτησαμε αν μπορουμε να παμε σημερα (για να ξεμπερδευουμε). Μας ειπαν πως μπορουμε και πηγαμε. Ηταν αψογος απο ολες τις μεριες απλα ηταν πολυ φορτωμενο το προγραμμα του (Αγγλικα, κολυμβηση, μπαλετο κλπ) και ηταν και ο πιο ακριβος απο ολους (480 ευρω). Οποτε τα βαλαμε κατω και καταληξαμε στον πρωτο παιδικο που μας ειχε κανει "κλικ" απο την αρχη.

Πηγαμε απο εκει, η Μαρια ετρεξε στη δασκαλα της και μας "εφτυσε" κανονικοτατα, συμπληρωσαμε την αιτηση, συζητησαμε για αλλη μια φορα με τη διευθυντρια και μετα απο κανενα μισαωρο πηγαμε μεσα στην ταξη να την παρουμε. Καθοταν στα ποδια της δασκαλας της και ζωγραφιζε και μολις της ειπαμε να ερθει να φυγουμε, εβαλε τα κλαμματα. Μας προτεινε λοιπον η διευθυντρια να την αφησουμε για οσο καθησει και αν δεν δυσανασχετησει θα μας την φερουν εκεινοι με σχολικο στις 13:30. Μας ρωτησε αν μπορει να της δωσει ψαροσουπα και της ειπαμε να της δωσει αλλα να μην περιμενει και πολλα πραγματα γιατι η Μαρια δεν τρωει ψαρι ευκολα. Οποτε φυγαμε..

Πηγαμε στο δημαρχειο, βγαλαμε το χαρτι για την εγγραφη της, καναμε δυο ψιλοδουλιτσες και επιστρεψαμε σπιτι.. Η ωρα περνουσε και δεν μας ειχανε παρει κανενα τηλεφωνο. Στις 13:30 κι ενω ειμαι στο μπαλκονι και μιλαω στο τηλ., σκαει μυτη το σχολικο! Κατεβαινω να την παραλαβω και μου λεει η συνοδος πως εφαγε ενα πιατακι τιγκα ψαροσουπα! :shock: Η Μαρια με το που καταλαβε πως θα την επαιρνα εβαλε τα κλαμματα! Παιρνω τηλ. στο σταθμο, μιλαω με τη διευθυντρια και με ενημερωνει πως δεν γκρινιαξε κα-θο-λου :shock: πως δεν μας αναζητησε καθολου, πως την ταϊσε η δασκαλα της ενα πιατο γεματο ψαροσουπα, πως ξαπλωσε απο μονη της για να της αλλαξουν πανα οταν της το ειπε η δασκαλα της και πως τη βαλανε με κλαμματα στο σχολικο γιατι ηθελε να κατσει και αλλο στο σχολειο! :shock:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Παιδια ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρουμενη, ειλικρινα! Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και την Τριτη (τη Δευτερα δεν θα παει γιατι πρεπει να κανει τριπλεξ καρδιας στο Παιδων Πεντελης)! Μολις μπηκε σπιτι ηπιε ενα ποτηρακι γεματο νερο (πηγαμε απροετοιμαστοι σημερα και δεν της ειχα μαζι ουτε πανες, ουτε αλλαξια, ουτε μωρομαντηλα, ουτε sudocrem, ουτε ποτηρακι, ουτε τιποτα) και ζητησε μονη της να κοιμηθει. Βαλαμε πυτζαμακια και κοιμηθηκε κατευθειαν!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! Ειλικρινα σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλύτερη προσαρμογή Φαίη δεν θα μπορούσε να έχει το παιδί μας :) Ούτε κι εσύ! Με το καλό και πάλι! Νιώθω τόσο συγκινημένη όσο κι όταν πήγε η δική μου στον παιδικό! Αι σιχτίρ ρε... σας αγαπάω :D

Nιτσάκι... κι εμένα με ξένισε το ότι τα έγραψες εσύ αυτά!

Φαίη πολύ χαρούμενα τα νέα σας! Μπράβο... πήρες τη σωστή απόφαση!

Κορίτσια, είμαι πολύ ανθρώπινη αλλά και αγανακτισμένη.

Λυπάμαι, ειλικρινά, όλους τους συνανθρώπους μας που πεινάνε!!! κι ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους που υποφέρουν. ΑΛΛΑ δεν δικαιολογώ με τίποτα το έγκλημα εις βάρος της ανθρωπότητας.

Είμαι πολύ σκληρή κ απόλυτη σε ότι αφορά εγκλήματα και δεν πα να είναι και ο πατέρας μου ο ίδιος!

Είναι άδικο...

Σκεφτείτε αυτή τη μάνα, μάνες είστε και είμαστε όλες, που είναι στο μαιευτήριο ακόμη με ηρεμιστικά που της φάγανε τον άντρα! Σκεφτείτε τον περιπτερά που άφησε 3ορφανά πίσω του! Σκεφτείτε όλους αυτούς που υποφέρουν επειδή τους φάγανε κπ δικό τους άνθρωπο.

Όλοι οι από πάνω φταίνε...

Ανοίξαν τα σύνορα και βάλανε κόσμο μέσα χωρίς να έχουν υπολογίσει αν όλοι αυτοί (οι μη Έλληνες) θα έχουν δουλειά εδώ αύριο-μεθαύριο... Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!

Τον άλλον με ελικόπτερο τον πήρανε από την αυλή του Κορυδαλλού... Πόσα μα πόσα ατιμώρητα εγκλήματα!

Όπως είπε κπ από εμάς -η χάρλοου νομίζω- θα ανοίγουμε την εφημερίδα και θα διαβάζουμε "η δολοφονία της ημέρας"...

Φαίη πολύ χαρούμενα τα νέα σας! Μπράβο... πήρες τη σωστή απόφαση!

Κορίτσια, είμαι πολύ ανθρώπινη αλλά και αγανακτισμένη.

Λυπάμαι, ειλικρινά, όλους τους συνανθρώπους μας που πεινάνε!!! κι ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους που υποφέρουν. ΑΛΛΑ δεν δικαιολογώ με τίποτα το έγκλημα εις βάρος της ανθρωπότητας.

Είμαι πολύ σκληρή κ απόλυτη σε ότι αφορά εγκλήματα και δεν πα να είναι και ο πατέρας μου ο ίδιος!

Είναι άδικο...

Σκεφτείτε αυτή τη μάνα, μάνες είστε και είμαστε όλες, που είναι στο μαιευτήριο ακόμη με ηρεμιστικά που της φάγανε τον άντρα! Σκεφτείτε τον περιπτερά που άφησε 3ορφανά πίσω του! Σκεφτείτε όλους αυτούς που υποφέρουν επειδή τους φάγανε κπ δικό τους άνθρωπο.

Όλοι οι από πάνω φταίνε...

Ανοίξαν τα σύνορα και βάλανε κόσμο μέσα χωρίς να έχουν υπολογίσει αν όλοι αυτοί (οι μη Έλληνες) θα έχουν δουλειά εδώ αύριο-μεθαύριο... Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!!

Τον άλλον με ελικόπτερο τον πήρανε από την αυλή του Κορυδαλλού... Πόσα μα πόσα ατιμώρητα εγκλήματα!

Όπως είπε κπ από εμάς -η χάρλοου νομίζω- θα ανοίγουμε την εφημερίδα και θα διαβάζουμε "η δολοφονία της ημέρας"...

στην ερώτηση μου όμως δεν απάντησες...ή μηπως αυτό ΄δεν είναι εγκλημα????

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας!! :D

Ετοιμαστειτε για το σεντονι μου!! :cool:

Σημερα το πρωι επισκεφτηκαμε τον προτελευταιο παιδικο. Ηταν αψογος απο αποψη εγκαταστασεων αλλα με ξενισαν τα εξης δυο πραγματα: Πρωτον ηθελαν 380 ευρω με δικο μας φαγητο και δευτερον αναποδογυρισε η Μαρια ενα μπαουλακι με τουβλακια και η παιδαγωγος στραβωσε και της ειπε με εντονο υφος "βοηθησε με τωρα να τα μαζεψουμε". Οποτε φυγαμε απο εκει και πηραμε τηλ. τον σταθμο που ειχαμε κλεισει ραντεβου την Τριτη και τους ρωτησαμε αν μπορουμε να παμε σημερα (για να ξεμπερδευουμε). Μας ειπαν πως μπορουμε και πηγαμε. Ηταν αψογος απο ολες τις μεριες απλα ηταν πολυ φορτωμενο το προγραμμα του (Αγγλικα, κολυμβηση, μπαλετο κλπ) και ηταν και ο πιο ακριβος απο ολους (480 ευρω). Οποτε τα βαλαμε κατω και καταληξαμε στον πρωτο παιδικο που μας ειχε κανει "κλικ" απο την αρχη.

Πηγαμε απο εκει, η Μαρια ετρεξε στη δασκαλα της και μας "εφτυσε" κανονικοτατα, συμπληρωσαμε την αιτηση, συζητησαμε για αλλη μια φορα με τη διευθυντρια και μετα απο κανενα μισαωρο πηγαμε μεσα στην ταξη να την παρουμε. Καθοταν στα ποδια της δασκαλας της και ζωγραφιζε και μολις της ειπαμε να ερθει να φυγουμε, εβαλε τα κλαμματα. Μας προτεινε λοιπον η διευθυντρια να την αφησουμε για οσο καθησει και αν δεν δυσανασχετησει θα μας την φερουν εκεινοι με σχολικο στις 13:30. Μας ρωτησε αν μπορει να της δωσει ψαροσουπα και της ειπαμε να της δωσει αλλα να μην περιμενει και πολλα πραγματα γιατι η Μαρια δεν τρωει ψαρι ευκολα. Οποτε φυγαμε..

Πηγαμε στο δημαρχειο, βγαλαμε το χαρτι για την εγγραφη της, καναμε δυο ψιλοδουλιτσες και επιστρεψαμε σπιτι.. Η ωρα περνουσε και δεν μας ειχανε παρει κανενα τηλεφωνο. Στις 13:30 κι ενω ειμαι στο μπαλκονι και μιλαω στο τηλ., σκαει μυτη το σχολικο! Κατεβαινω να την παραλαβω και μου λεει η συνοδος πως εφαγε ενα πιατακι τιγκα ψαροσουπα! :shock: Η Μαρια με το που καταλαβε πως θα την επαιρνα εβαλε τα κλαμματα! Παιρνω τηλ. στο σταθμο, μιλαω με τη διευθυντρια και με ενημερωνει πως δεν γκρινιαξε κα-θο-λου :shock: πως δεν μας αναζητησε καθολου, πως την ταϊσε η δασκαλα της ενα πιατο γεματο ψαροσουπα, πως ξαπλωσε απο μονη της για να της αλλαξουν πανα οταν της το ειπε η δασκαλα της και πως τη βαλανε με κλαμματα στο σχολικο γιατι ηθελε να κατσει και αλλο στο σχολειο! :shock:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Παιδια ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρουμενη, ειλικρινα! Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και την Τριτη (τη Δευτερα δεν θα παει γιατι πρεπει να κανει τριπλεξ καρδιας στο Παιδων Πεντελης)! Μολις μπηκε σπιτι ηπιε ενα ποτηρακι γεματο νερο (πηγαμε απροετοιμαστοι σημερα και δεν της ειχα μαζι ουτε πανες, ουτε αλλαξια, ουτε μωρομαντηλα, ουτε sudocrem, ουτε ποτηρακι, ουτε τιποτα) και ζητησε μονη της να κοιμηθει. Βαλαμε πυτζαμακια και κοιμηθηκε κατευθειαν!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! Ειλικρινα σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!! :D:D:D

χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ!:D:D:D:D

μικρούλα μου σ' αγαπάω!;)

καλησπέρα...

η εντύπωση που έχω εγώ από χθες ιδίως κι έχοντας ανθρώπους μέσα στο πρόβλημα (φίλους, συνεργάτες - στο κέντρο) είναι ότι...

μυρίζει... αίμα, σκοτάδι και μίσος...

κι ότι τα τάγματα θανάτου αυτοεξουσιοδοτήθηκαν να εκκαθαρίσουν τον τόπο...

λυπάμαι... μα πάρα πολύ όμως... πάρα πάρα πολύ... κι αηδιάζω και φοβάμαι... για μας (όλους) και τα παιδιά μας...

καλησπέρα...

η εντύπωση που έχω εγώ από χθες ιδίως κι έχοντας ανθρώπους μέσα στο πρόβλημα (φίλους, συνεργάτες - στο κέντρο) είναι ότι...

μυρίζει... αίμα, σκοτάδι και μίσος...

κι ότι τα τάγματα θανάτου αυτοεξουσιοδοτήθηκαν να εκκαθαρίσουν τον τόπο...

λυπάμαι... μα πάρα πολύ όμως... πάρα πάρα πολύ... κι αηδιάζω και φοβάμαι... για μας (όλους) και τα παιδιά μας...

Μ' έπιασες;)

Φοβάσαι πλέον όχι μόνο στο κέντρο αλλά και μέσα στο σπίτι σου!

Τραγικό έτσι?

φαίη, καλή αρχή και καλοτάξιδο το παιδί... (συγκινήθηκα)...!

αρρωστούλια, περαστικά και προσοχή (είπαμε κάνουν επιπλοκές αυτές οι ανοιξιάτικες ιώσεις)!

σεβούλα, καλησπέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...