Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :) Επιτέλους σήμερα μπήκαμε χωρίς κλάμματα! Φτάνοντας, παρκάραμε ακριβώς έξω από το σχολείο, και εκείνη την ώρα ήρθε το σχολικό με τα παιδάκια. Με τον οδηγό του Λεωφορείου έχουμε φάει κόλλημα τον τελευταίο καιρό οπότε εγώ το εκμεταλλεύτηκα. Ετοιμαστήκαμε γρήγορα γρήγορα βγήκαμε από το αυτοκίνητο και πήγαμε αγκαλιά μέχρι την πόρτα του κήπου όπου είχαν μπει τα παιδάκια και πίσω τους η διευθυντρια... Βάζω μια χαρούμενη φωνή "θα το πάρετε κι αυτό μαζί;" και μπήκε μέσα τρέχοντας! Της λέει η διευθύντρια "δεν θα πεις γεια στη μαμά" γυρνάει με κοιτάει γνέφει και φεύγει! Της λέω δεν πειράζει... ας μην μου πει τίποτα αρκεί να μην κλαίει χαχαχαχα

Ιατρικώς έχω βελόνες στον λαιμό, βήχα, και καταρροή... το παιδί μόνο καταρροή ευτυχώς οπότε παίζει να μην έχουμε το ίδιο πράγμα (I wish!)... Ξεκίνησα trebon, dexarhyn και άμα τα βρω σκούρα θα χτυπήσω και κανά comtrex! Ξύπνησα σα να με δέρνανε και λογικό αφού ο καλός μου κοιμήθηκε όλη τη νύχτα κολλημένος στην πλάτη μου, ακούνητος με αποτέλεσμα να μην μπορώ ούτε εγώ να κουνηθώ....

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερά και περαστικούλια στα άρρωστα.

Ρε σεις ειδοποιάτε ότι γίνεται τζέρτζελο δίπλα...........α! ρε Μάρα έλιωσα.

Τι να πούμε κι εμείς δηλαδή που ο συζυξ δουλεύει σε εταιρεία που βγάζει τέτοια DVD και όποτε βγάζει η Τζούλια καινούργιο πράγμα δεν σταματάει να βαράνε κινητά και σταθερά στο σπίτι.

Ο δε άντρας της κολλητής μου και ο πατέρας της κάνουν αμαν και πως για τις νεες κυκλοφορίες.

Μήπως να βγάλω το θεματάκι δίπλα να γίνω ένα πανικός? Καιρό δεν έχει να γίνει κάτι ή εγώ δεν παρακολουθώ?:D

Α! και επίσης σήμερα το πρωί το παιδί μου την ώρα που είμασταν στο αυτοκίνητο και την πήγαινα σχολείο, μου μίλαγε για νεκραταφεία και τάφους !!!!:confused::confused: (ήμαρτον Κύριε)

Φυσικά και έχουν! είναι και χειρότεροι πολλές φορές...Διαφθορά, όλοι μπλεγμένοι!

Αλλά πρέπει με κπ τρόπο να μπει μία τάξη ρε συ Κική. Ξεκινώντας από κει και καταλήγοντας στους δικούς μας, να τους στείλουν εκεί που πρέπει (κέντρα αποτοξίνωσης, σωφρονιστικά ιδρύματα κλπ κλπ)...Έλεγε χθες στις ειδήσεις για την επιχείρηση "σκούπα" που οργάνωσαν στο κέντρο. Μακακίες κάνανε πάλι..Ποιά σκούπα κ πράσινα άλογα? αυτό είναι επιχείρηση σφουγγαρίστρα για να μη σου πω και φαράσι.

Να είδες χαλάρωσε το παιδί... μια χαρά τα πήγατε! μπράβο..και του χρόνου τέτοια εύχομαι!

Περαστικά Αερικούλι και παίρνε τα φάρμακα μη γίνει κ το παιδί χάλια.

Τι έγινε καλέ πάλι και πού?

μιλάαααααααατε καλέ...ρίχνετε σύρμα

Διαφημίσεις

Διάβασα το δίπλα με τις τσόντες (δεν είχα διαβάσει νιέντε λέμε) και έλιωσα :lol:

Τι είναι ηθική; Θα μου πει κάποιος; Μπορεί κάποιος να μου δώσει τον ορισμό;

Κιουλτάκι ειλικρινά ελπίζω να μην σας πάρει από κάτω... Η κωνσταντίνα πάντως αν είναι όντως ίωση δεν έχει σημάδια πέρα της μύξας που όπως έχω ξαναπει σε εμάς είναι καθημερινό φαινόμενο και ειδικά αυτή την εποχή!

Και η Κωνσταντίνα σε όλο το δρόμο έλεγε "Γιωή καίει" (Η Ζωή κλαίει) και της εξηγούσαμε ότι έκλαιγε που φύγαμε αλλά θα την πάρουμε τηλέφωνο αύριο (δηλαδή σήμερα) για να της πούμε ότι θα ξαναέρθουμε :) (στείλε το σταθερό να σε πάρω το απόγευμα που θα γυρίσουμε).

Το πρωί η κόρη μου απολάμβανε κυριολεκτικά Αλκίνοο στο αμάξι. Της έβαλα το πρώτο cd του αλκίνοου και δεν μιλαγε καθόλου στη διαδρομή! Έκανε και τύμπανο τη θήκη του cd και φτάσαμε χωρίς να μιλήσει σχεδόν καθόλου! Είχε εκστασιαστεί το παιδί μου!

Έριξα κι έναν μαραθώνιο με την Wind για την σύνδεση του εταιρικού τηλεφώνου και με θαύμασε το big boss που κρατήθηκα και δεν άρχισα τα γαλλικά χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Μας άνοιξε ο καιρός ρε Παλ!

Αύριο αν μπορέσουμε θες να κανονίσουμε παρκάδα? Με τα ποδηλατάκια μας?

μέσα για πάρκο, και αύριο και σήμερα!

αλλά το ποδήλατο δεν θέλω να το βγάλω έξω, μου είναι αδύνατο στα κωλοδρομάκια να το κουμαντάρω, το έχω για μέσα στο σπίτι προς το παρόν.

Με πήρε η Φαίη τηλέφωνο....

Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!

Καλοτάξιδο να είναι το κορίτσι μας στα μονοπάτια του ομαδικού παιχνιδιού :)

Με πήρε η Φαίη τηλέφωνο....

Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!

Καλοτάξιδο να είναι το κορίτσι μας στα μονοπάτια του ομαδικού παιχνιδιού :)

Κι από εμένα ευχές για το Μαράκι!!!! Είμαι σίγουρη πως όλα καλά θα πάνε !!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...