Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

me thn αρμοδιοτητα του παπαρα ελληναρα βιτζιλαντε...κικη..ειμαι ΤΟΣΟ κουρασμενη, ΤΟΣΟ απογοητευμενη ΤΟΣΟ beated Γεβνικως που ειλικρινα τωρα που 8α κατεβω κατω ετσι και δω κανεναν 8α βγαλω το κεφαλι εξω απο το τζαμι και δεν ξερω και εγω τι 8α πρωτοπω...αφορμη ψαχνω να ξεσπασω..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αερικό, από το ελάχιστο που σας ξέρω (διαβάζοντας) νομίζω πως είστε μια πολύ δεμένη οικογένεια που τα κάνετε όλα μαζί! πολύ ωραίο αυτό!!

μήπως όμως πρέπει λίγο ν' αρχίσετε να "σπάτε" το τρίο σας και ν' αφήνετε την μικρούλα (όχι μόνο για το σχολείο) ή εκ περιτροπής σπίτι σας (μία ο ένας και μία ο άλλος) ή και μόνη της σε κάποιο φιλικό σπίτι με άλλα παιδάκια? για να πιάσει καλά το μύνημα ότι δεν την "αφήνετε" μόνο στον σταθμό? αν κρίνετε βέβαια ότι πρέπει να γίνει αυτό, πολύ μαλακά και σταδιακά!

όσο για το ότι βάζει τα κλάματα, εκείνη την ώρα οπλίσου με υπομονή και κουράγιο, μίλα της και φύγε από τον σταθμό με χαμόγελο! (μετά, μπορείς να καταρρεύσεις με την ησυχία σου...)

μπορεί και να είναι όλα άκυρα που λέω - είναι τόσο μικρούλα ρε γμτ...

Θα το συζητήσω με τον Λ. ;)

Κρις η μικρη εχει αγχος αποχωρισμου. Ενα παιδι που παει παιδικο απο 9 μηνων δεν εχει θεμα προσαρμογης. Προς Θεου. Εχει μαθει. Απλα ειναι στην φαση της μεγαλυτερης προσκολησης επανω σου. Θα περασει. Τωρα πως θα της το κανεις πιο ανωδυνο? Εγω δεν ειμαι υπερ το γυρναω την πλατη μου σε σενα και φευγω....αυτο μπορει να το εκλαβει ως απορριψη. Εγω θα εχανα χρονο απο την δουλεια μου ή θα πηγαινα νωριτερα και θα της μιλαγα. Συνεχεια για του τι συμβαινει. Και θα περιμενα να την παρουν μεσα και θα την χαιρετουσα απο μακρια και θα την φιλουσα. Θα την αφηνα εκεινη να μου γυρισει την πλατη εστω και με κλαμματα οχι εγω. Και μετα θα εφευγα.

Αυτό ακριβώς έλεγα στον Λ όταν γυρνούσαμε από Βάρη. Ότι μάλλον είναι άγχος αποχωρισμού γιατί τον τελευταίο καιρό έχει δεθεί πολύ μαζί μου. Και το γεγονός ότι ξεκίνησε αμέσως μετά την αρρώστια της (όπου εκεί ένιωθε ασφαλής μόνο μαζί μου) με κάνει να το πιστεύω ακόμα πιο έντονα! Αυτό που λες κάνω... την παίρνουν και μέχρι να φύγει από το οπτικό μου πεδίο της μιλάω (σ' αγαπώ μωρό μου θα τα πούμε το απόγευμα) και της στέλνω φιλάκια.

[quote name=sweet_february;1004494

Πηγαμε κι εμεις παιδιατρο.. Ειδε τη διαγνωση της αναπτυξιολογου' date=' ειπε πως το παιδι ειναι μια χαρα και για εκεινον θα κανω μεγαλη σαχλαμαρα αν την παω για επανεξεταση. Μου ειπε πως εκεινος υπογραφει οτι με τον παιδικο η Μαρια θα κανει στροφη 180 μοιρων και να σταματησω το αγχος γιατι κοντευω να βγαλω ενα φυσιολογικοτατο παιδι ως αχρηστο. Τελος, μου ειπε πως αν ενα παιδι ωριμαζει πιο αργα απο ενα αλλο παιδι, δεν σημαινει πως ειναι λιγοτερο εξυπνο.

Μου αρκει. Θα ακυρωσω το ραντεβου με την αναπτυξιολογο και δεν θα ψαξω τιποτα αλλο πια παρα μονο αν μου εφιστησουν την προσοχη απο τον παιδικο (που το απευχομαι). Κουραστηκα απο ολο το θεματακι, δεν θελω αλλο. Και εν κατακλειδι, ανωριμο/ξεανωριμο κατα 4 μηνες, ειναι το παιδι μου, το γουσταρω ετσι, κανω ο,τι καλυτερο μπορω και θα αρκεστω σε αυτο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΟ ΚΑΝΩ QUOTE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!

Κατά τα άλλα είμαι στην ίδια κατάσταση με την Μαρκοπουλίνα... μάλλον ανταλλάξαμε μικρόβια προχθές :lol:

κοβουν βολτες γυρω γυρω και τσεκαρουν μην ειναι κανας..μεταναστης και καλα

με πηρε η κουμπαρα μου τηλ..τα ιδια και στον κολωνο. της λεω βαλε το παιδι μεσα και σκασμος...μιλαμε οτι εχει κατα τρομοκρατη8ει η γυναικα επειδη ειναι αλβανιδα

dZJip3.png

Μου αρκει. Θα ακυρωσω το ραντεβου με την αναπτυξιολογο και δεν θα ψαξω τιποτα αλλο πια παρα μονο αν μου εφιστησουν την προσοχη απο τον παιδικο (που το απευχομαι). Κουραστηκα απο ολο το θεματακι, δεν θελω αλλο. Και εν κατακλειδι, ανωριμο/ξεανωριμο κατα 4 μηνες, ειναι το παιδι μου, το γουσταρω ετσι, κανω ο,τι καλυτερο μπορω και θα αρκεστω σε αυτο.

Εγω σου ξαναπα. Απαξ και το παιδι δεν εχει προβλημα που να βγαζει ματι ολες αυτες τις βλακοειδης διαγννωσεις 4 μηνες πισω, και 3 μηνες μια μερα και 2 λεπτα μπροστα τα βρισκω απλα λογους επιβεβαιωσης υπαρξης και ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες και τον ακυρωσες. Συνεχισε το οπως πας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Ειρηνη εμπιστευσου το ενστικτο σου κοπελα μου. Και εγω αυτο εκανα μεχρι τωρα και θα συνεχισω να κανω.

Περαστικα και στο Μαρακι .....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μάρα? μήπως να έρθεις να κοιμηθείς εδώ που είμαι κυριολεκτικά δίπλα σου; έχω ωραίο καναπέ που γίνεται διθέσιο κρεβάτι!

βασικα ειναι ψιλο ηρεμα και ολο το νταβαντουρι ειναι απο την κατω μερια της πατησιων.. οπου βρουν αλλοδαπο τον σαπιζουν στο ξυλο.. αλλα λογικα αργοτερα 8α κατεβουν οι αλλοι απο εξαρχεια και βιλλα αμαλιας και 8α γινει της ακολαστης....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ψιλοχαλια μπουνιτσα μου λαιμος συναχι βηχας αλλα ευτυχως απο τα κοκκαλα καλυτερα δεν ποναω τοσο πια. Ευτυχως συνηλθες ποσες ημερες σου εκανε?

απο τη παρασκευη το βραδυ ειμαι ετσι..... σημερα αρχισα να συνερχομαι...

πηρα σιροπακι για το λαιμο κι έναν ορο του κων για τη μυτη.... λογω θηλασμου δεν εχω πολλες επιλογες....

κρατησε αρκετα, μεχρι που φοβηθηκα μην το εχει γυρισει σε τιποτα αλλο τοσες μερες.....

περαστικουλια σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...