Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό μας μάρανε, η ψηφοφορία για τους μετανάστες!

Ειρήνη κι εγώ σαν τη μάρα, δεν πολυελέγχω τα αιτήματα φιλίας. Υπέθεσα ότι είναι Μαροφίλος και Κιουλτοφίλος, αλλά προφανώς είναι το άλυτο μυστήριο των αναλ!

Είμαι πτώμα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σας και απο εδω.....πηραμε τα χαρτια για τον παιδικο ΑΛΛΑ επειδη δεν εχουμε κανει ολα τα εμβολια εγραψε η γιατρος υπολοιπονται τα ταδε που θα γινουν μεσα στον προβλεπομενο χρονο πριν τον Σεπτεμβρη. Τωρα λετε να ειναι θεμα αυτο? Δεν ξερω.....

Κρις η μικρη εχει αγχος αποχωρισμου. Ενα παιδι που παει παιδικο απο 9 μηνων δεν εχει θεμα προσαρμογης. Προς Θεου. Εχει μαθει. Απλα ειναι στην φαση της μεγαλυτερης προσκολησης επανω σου. Θα περασει. Τωρα πως θα της το κανεις πιο ανωδυνο? Εγω δεν ειμαι υπερ το γυρναω την πλατη μου σε σενα και φευγω....αυτο μπορει να το εκλαβει ως απορριψη. Εγω θα εχανα χρονο απο την δουλεια μου ή θα πηγαινα νωριτερα και θα της μιλαγα. Συνεχεια για του τι συμβαινει. Και θα περιμενα να την παρουν μεσα και θα την χαιρετουσα απο μακρια και θα την φιλουσα. Θα την αφηνα εκεινη να μου γυρισει την πλατη εστω και με κλαμματα οχι εγω. Και μετα θα εφευγα.

Φαιη μου τι επαθες? γιατι ψυχοπλακωμα?

Ειρηνη και απο εδω περαστικα. Οσο για τον Μαριο εγω θα ελεγα αναλογα πως αντιδρα τωρα. Εγω δεν θα εστελνα την μικρη αν δεν την εβλεπα οτι η ιδια θελει. Ακομα και να την γραψω αν την δω να κλαιει και να οδυρετε και να χτυπιεται σαν χταποδι θα την παρω και θα φυγω. Εννοω οτι τον παιδικο τον θεωρω χρησιμο οσο το παιδι τον θελει (απαξ και εχεις επιλογη να μην δουλευεις). Ο Μαριος θελει τετοια αλληλεπιδραση? Αν οχι καθυστερησε το και δουλεψε το στις παιδικες ΠΟΛΛΕΣ ωρες ομως. Να εχει εκει αλληλεπιδραση. Με σενα ειναι και το θεμα της υγειας βεβαια.....δεν ξερω.

Εμεις σημερα πηγαμε Εθνικο το απογευμα και 7 μπαινει ενα μηχανακι μεσα και σφυριζε και φωναζε 'κλεινει κλεινει απο την αστυνομια'.....λεω και εγω τι εγινε. Μετα εμαθα τον χαμο στο κεντρο. Δεν μπορω να το σχολιασω και οσο θελω να μιλησω εδω μονο σιγη.......ειμαστε χυτρα που βραζει......ποτε θα σκασει δεν ξερω.

Καλη συνεχεια.

ΥΓ: Την επομενη εβδομαδα εχουμε μμρ.......καλη μας τυχη.......μουφ.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ξεκινησε η αλλη πορεια...ηδη γινεται της ψιλο τρελης... φαιη..επειδη μενεις κοντ.α.. να ερθω το πρωι να κανω ενα ντουζακι? 10 λεπτάκια 8α κανω δεν 8α ενοχλησω... γιατι εγω να παω σπιτι σημερα...μπαα..δεν προβλέπετε

Οποτε θελεις! :) Θα σου στειλω με πμ το κινητο μου και οποτε σε βολευει παρε με.. Ειτε για μπανιο, ειτε για καφε, ειτε για υπνο! Θα χαρω πολυ! :)

Γεια σας και απο εδω.....πηραμε τα χαρτια για τον παιδικο ΑΛΛΑ επειδη δεν εχουμε κανει ολα τα εμβολια εγραψε η γιατρος υπολοιπονται τα ταδε που θα γινουν μεσα στον προβλεπομενο χρονο πριν τον Σεπτεμβρη. Τωρα λετε να ειναι θεμα αυτο? Δεν ξερω.....

Οχι, δεν πιστευω πως θα εχετε θεμα Ελλ! Ολα θα πανε καλα, θα την παρουν, εμενα αυτο μου λεει το ενστικτο μου! :)

Φαιη μου τι επαθες? γιατι ψυχοπλακωμα?

Ενταξει μωρε.. Λιγο οσα εχουν γινει, λιγο το αγχος αποχωρισμου που σκεφτομαι πως θα αποχωριστω οσονουπω το Μαρακι, λιγο απο ολα.. Δεν θελω και πολυ εγω, με ξερεις αλλωστε! :P

ΥΓ: Την επομενη εβδομαδα εχουμε μμρ.......καλη μας τυχη.......μουφ.......

Ολα καλα θα πανε! Εμεις το καναμε στους 14 μηνες και δεν καναμε ουτε πυρετο, ουτε γκρινια, ουτε τιποτα. Θα δεις και το Στεφακι θα αντιδρασει πολυ καλα! ;)

Για τον Αθανασοπουλο που λεγατε.. Μου εστειλε κι εμενα αιτημα πριν λιγες μερες. Ειδα την Κικη και τη Ρια κοινους φιλους, οποτε επιβεβαιωσα. Πηγα να δω τοιχο και φωτογραφιες και ο τυπας τα ειχε κλειδωμενα ολα. Οποτε.. delete! Τον διεγραψα!

Πηγαμε κι εμεις παιδιατρο.. Ειδε τη διαγνωση της αναπτυξιολογου, ειπε πως το παιδι ειναι μια χαρα και για εκεινον θα κανω μεγαλη σαχλαμαρα αν την παω για επανεξεταση. Μου ειπε πως εκεινος υπογραφει οτι με τον παιδικο η Μαρια θα κανει στροφη 180 μοιρων και να σταματησω το αγχος γιατι κοντευω να βγαλω ενα φυσιολογικοτατο παιδι ως αχρηστο. Τελος, μου ειπε πως αν ενα παιδι ωριμαζει πιο αργα απο ενα αλλο παιδι, δεν σημαινει πως ειναι λιγοτερο εξυπνο.

Μου αρκει. Θα ακυρωσω το ραντεβου με την αναπτυξιολογο και δεν θα ψαξω τιποτα αλλο πια παρα μονο αν μου εφιστησουν την προσοχη απο τον παιδικο (που το απευχομαι). Κουραστηκα απο ολο το θεματακι, δεν θελω αλλο. Και εν κατακλειδι, ανωριμο/ξεανωριμο κατα 4 μηνες, ειναι το παιδι μου, το γουσταρω ετσι, κανω ο,τι καλυτερο μπορω και θα αρκεστω σε αυτο.

Κικη περαστικα στο μικρακι σου!

Μαρκοπουλακι εμπιστευσου το ενστικτο σου! Ολα θα πανε καλα!

Edit: Οι μυξες της Μαριας ειπε ειναι ψιλοιωσουλα. Εχετε το νου σας οσες συναντηθηκαμε προσφατα! Και σορρυ ρε κοριτσια, αλλα θα ορκιζομουν πως ειναι αλλεργια γιατι δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα (ουτε πυρετο, ουτε βηχα, ουτε τιποτα).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω δεν νιωθω Ελλ οτι ειναι ετοιμος ουτε δειχνει να θελει τρελα να ειναι συνεχεια με παιδακια, απολαμβανει την παρεα των πολυ δυο παιδιων απο εκει και περα νιωθει ασχημα αυτο εχω καταλαβει. Τον τελευταιο καιρο εχει μεγαλη προοδο σε πολλα πραγματα τεραστια θα ελεγα γιαυτο απο ενστικτο πιστευω οτι πολυ συντομα θα εχει στρωσει και σε αλλα επιπεδα.

Για μενα θα ηταν τελεια πιστευω να παει απο την επομενη σεζον οχι αυτη που ερχεται που θα ειναι πιο μεγαλος και ια επικοινωνει καλυτερα σε ολους τους τομεις. Συν οτι το θεμα της υγειας μου ειναι μεγαλος παραγοντας και αυτος. Τι να το κανω να παει φετος παιδικο αν θα αρρωσταινουμε και οι δυο συνεχως. Πως θα ανταπεξελθω μετα μονη μου εγω και συνεχως αρρωστη??/

Δεν ξερω ειναι πολλα αυτα που σκεφτομαι. Ηδη και μονο με εμενα που μεγαλωνει περνοντας πολλες ωρες εχει μαθει να σεβεται τα παιδακια και να μην τα χτυπαει και προσπαθω πολυ να του μαθαινω τι ειναι σωστο και τι λαθος.

Κι εγω ετσι πιστευω Μαρα μου.. Και ειμαι σιγουρη πως θα με βγαλει ασπροπροσωπη το μικρακι μου! :)

Εχεις πμ!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

markomana αντι για παιδικο ισως θα μπορουσατε να ξελυσαξετε σε παιδοτοπους παρκα παιδικες και λοιπα παιδικοειδη.. γιατι το μονο που με αγχωνει στην περιπτωση σου ειναι οι ιωσεις και εσυ και οχι τοσο ο μικρός...

dZJip3.png

ωραια ερχεται ο αντρας μου να με παρει.... 8α συνεχισω δουλεια στο σπιτι βεβαια αλλα ατ λιστ 8α ειμαι σπιτι μου...η κυψελη λεει αναστατη γιατι οι χρυσαυγουλοι κανουν...περιπολιες

dZJip3.png

Α βρηκα ποιος με κολλησε χαχα!!!!! Τουλαχιστον να γλυτωσει ο Μαριος.

Κοριτσια ουτε η Κιουλτ ξερει τον Αθανασοπουλο ουτε η Κικη διαγραψτε τον .

:shock: Εισαι αρρωστη???

Οχι ρε πο**τη μου.... Οχι εσενα!

Συγγνωμη ρε Ειρηνακι... Χιλια συγγνωμη κοριτσι μου..... :-(:sad::-(:sad:

gM4vp2.png

ωραια ερχεται ο αντρας μου να με παρει.... 8α συνεχισω δουλεια στο σπιτι βεβαια αλλα ατ λιστ 8α ειμαι σπιτι μου...η κυψελη λεει αναστατη γιατι οι χρυσαυγουλοι κανουν...περιπολιες

Τι εννοείς περιπολίες???Με τι αρμοδιότητα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...