Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πεθερά είπε ότι κοιμήθηκε τις συνηθισμένες ώρες μέσα στη μέρα.

δεν σκέφτηκα να μην την πιστεψω.

δεν έφαγε τίποτα περίεργο, όσο ήταν μαζί μου. μου είπε η πεθερά ότι της έδωσε τα συνηθισμένα για φαγητό...

τώρα βασσανίζει το πιάνο της.

θα κάνουν υπομονή οι από πάνω.

Ορεξάτη η Χρυσπούλα!!! κάνε υπομονή μέχρι να κουραστεί... είναι και μία καλή ευκαιρία να τη χαρείς, είπαμε...

Κορίτσια, συγνώμη αλλά κουτουλάω από τη νύστα...έχω και τα χάλια μου και άντε να βρεις και φαρμακείο...

Καληνύχτα σε όλες..

Διαφημίσεις

Εγώ νιώθω κουρασμένη και οι κλειδώσεις μου από τα φάρμακα με έχουν ταράξει! Ο βήχας συνεχίζει αλλά τουλάχιστον δεν με πνίγει...

σε λίγο θα πάω για τα εισπνεόμενα...

Νίτσα το comtrex θα το πάρεις μόνο αν έχεις και πυρετό ή δέκατα ;) Αν αντέχεις μην πάρεις τίποτα... μόνο τρεμπονάκι για τις βλέννες να ρευστοποιούνται.

Η Τσόκλη έχει αφιέρωμα στα σύγχρονα μουσεία και σήμερα είναι Αλεξανδρούπολη αν θυμάμαι καλά από το πρόγραμμα.

Η Τσόκλη έχει αφιέρωμα στα σύγχρονα μουσεία και σήμερα είναι Αλεξανδρούπολη αν θυμάμαι καλά από το πρόγραμμα.

μια τουρκάλα είναι με την τσόκλη.:confused:

έδειχνε Κωνσταντινούπολη πριν λίγο.

Διαφημίσεις

kale grapse greeklish :D σε πειράζουν τα τέρατα για να αισθάνεσαι άσχημα :lol:

Που είναι αυτή η ζώπυρον; Νύσταξα λέμε!

OK Aerikouli.

To thema pou legame me endiaferei logo tou oti tha paei o megalos ton September. Ki epeidi den mporo na ksanagrafto sto forum, mporei kapia na mou pei enotita kai titlo thematos? Me to link then mpaino.

zopiron ithela na sou po tin apopsi mou gia tin anadoxi pou aneferes, alla tha to kano apo to grafeio, stin glossa mas.:rolleyes: Alitheia, ti se xalaei sthn Agatha Christie?

Sevi min anisyxeis, kai o mikros mou ta kanei afta pou kai pou.

Kalinyxta se oses aposyrthikan.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...