Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως τωρα που τον σκεφτομαι...ΔΕΝ τον ξερω...σκεφτομαι μην ειν κανασ πελατης μου...τσου...κανασ πολιτικος μου φιλους μουχαχαχαχα τσου..κανας τσοντας συνεργατης...οχι...ρε εκανα μαλακια ε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

xa! και γιατι να πατε νεα αρτάκη που ειναι πολυβουα και να μην ερ8ετε στην κοσμικη αυλιδα.. :P στειλε μου στο γνωστο μαιλ το κινητο σου να σ στειλφω κ εγω του σπιτιου στην αυλιδα

dZJip3.png

μα τι απόλαυση να κάνεις γυμναστική χωρίς το μπόμπο να πηδάει στην κοιλιά σου και να κάνει πρρρρρρρ με το στόμα στον αφαλό σου! και να μην έρχεται από κάτω σου όταν κάνεις κάμψεις και να βλέπεις μια φατσούλα ανάποδα να σε κοιτάει και να γελάει :D:D

μικρή και μπαμπάς έχουν πάει βόλτα εδώ και δυο ώρες. Εγώ γυμνάστηκα και τώρα πάω να πλύνω κανά πιάτο και να μαγειρέψω τίποτις... απόλαυση!

η κατάσταση στην Αθήνα είναι τραγική, τα λέγαμε και χτες με τον άντρα, και πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν και χειρότερα... όλος ο κόσμος είναι στην τσίτα...

σήμερα βλέπω στο φβ ψηφοφορία, αν θέλουμε να απελαθούν άμεσα όλοι οι μετανάστες από την Ελλάδα... μακάρι να λυνόταν τόσο απλά το πρόβλημά μας...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

γκοτ ιτ...αν δεν εχετε φιλους πχ να δειτε στην αρτακη ε μην κανετε και μιαμιση ωρα δρομο και αλλη μια για να βγειτε απο χαλκιδα πρός αρτάκη. ελάτε σε εμάς να παμε σε μπιτσ καφε με γκαζον

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...