Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συνηθως οταν γινεται κατι στο κεντρο φευγω απο περιφεριακο κλπ κλπ...το θεμα ειναι οτι βρωμαει μπαρουτι..μεταφορικα μιλαω

συμφωνώ απόλυτα... κι όχι μόνο η νύχτα αλλά η γενικότερη κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική...

γμσε τα...σημερα πηρα ταξι να παω γραφειο..και ο ταριφασ επειδη ο μπροστινος δεν εφυγε γρηγορα στο φαναρι αρχισε και ΟΥΡΛΙΑΖΕ...μιλαμε οτι ωρυοταν οχι αστεια... ευτυχως διπλα ηταν αλλο ταξι, ανοιξα πορτα και την εκανα στο αλλο ταξι...δλδ ενα τσαφ ειμαστε ολοι να παρουμε αμπαριζα

dZJip3.png

ναι ναι! δεν μιλάω βέβαια μόνο για την καθημερινή τρέλα που βιώνουμε όλοι αλλά για την αδιέξοδη εκρηκτική κοινωνικοπολιτική κατάσταση - π.χ. στο κέντρο της πρωτεύουσας μιας Ευρωπαικής χώρας (Αθήνα) να έχουν στηθεί χαρακώματα κι οι μισοί να πλακώνουν και να σκοτώνουν τους άλλους μισούς και τούμπαλιν...

τέλος πάντων, πάω ν' ακούσω λίγο μουσική μπας κι αποφορτιστώ λιγάκι...

Διαφημίσεις

η πουκι στις δοξες της μπεμπα μου...λογοδιαρροια απιστευτη...τωρα αρπαζει κ ζακετα και φωναζει ιαια (γιαγια) ατα ατα αντε αντε... ποιος την πιανει..δοξα τον κυριο τουλαχιστον το παιδι μου ειναι καλα

dZJip3.png

μην αγχωνεσαι..σε λιγο κα8ε μερα 8α βγαζει και κατι αλλο ομιλητικα.. τατατα παπαπα κικικι κλακλακλα...αρχιζει και δουλευει η γλωσσα και δοκιμαζουν... η δικια μου και να μην η8ελε να αρχισει.. με ΤΟΣΗ λογοδιαροια στο σπιτι οι γιαγιαδες και ο παππους....μοιραιο ηταν... ολη μερα της μιλανε 3 αοτμα...+ οσοι ερχονται επισκεψη...

dZJip3.png

Η μικρή τελικά έχει κάτι που δεν το θυμάμαι, την ορολογία δλδ, εν ολίγοις έχει πόνο στην κοιλίτσα τπτ το ιδαίτερο, μόνο αναλγητικό είπε η γιατρός αν πονάει.

Περίσπαση κάτι μας το είπε.

Μάρα, να σε ρωτήσω, Αθανασόπουλος Δ στο φβ ποιος είναι?

Αυτά κοριτσούδια

Σας φιλώ θα σας δω μετά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...