Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε μπας, λέω εγώ τώρα, κι έριξαν τις τιμές ? Λέτε να τους έπιασε το φιλότιμο ?

Καλό αυτό πάντως... ακούγεται αισιόδοξο...

Και, γνώμη μου, από όλα όσα έχεις περιγράψει μου έκανε κλικ ο πρώτος σταθμός. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κοριτσακια κι εμενα ο πρωτος μου αρεσε περισσοτερο!

Σας ευχαριστω που με εμψυχωνετε και με βοηθατε να διαλεξω! :D

Μεταξακι ισως να της εριξαν τις τιμες.. Who knows? Αλλα εχω την εντυπωση πως ο δημος μας ειναι και λιγακι πιο φθηνος απο αλλους δημους, γενικα. Οχι μονο στους παιδικους, αλλα και στα μαγαζια του. Αυτο εχω παρατηρησει εγω με το λιγο που κυκλοφορω με το παιδι. Δεν ξερω αν ισχυει στα αληθεια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Απαντώ συνοπτικά και στις δύο σας ζούπη και μεταξάκι :)

Όχι δεν έχω άγχος... κάθε πρωί πάω με την πεποίθηση ότι σήμερα θα μπούμε Κανονικά. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε μετά την τελευταία της αρρώστια που έκατσε 2 μέρες στο σπίτι μαζί μου. Στο καπάκι μετά από αυτό είμαστε συνέχεια με κόσμο (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) είτε μέσα στο σπίτι μας είτε σε άλλο σπίτι είτε έξω. Δηλαδή εδώ και 2 εβδομάδες έχουμε ξανακυλήσει ενώ είχαμε ένα διάστημα 1 μήνα που ούτε ματιά δεν μου έριχνε! Έτρεχε στους φίλους της!

Ο Λ. λέει πως ίσως να εχει στο μυαλό της ότι μαζί μας περνάει καλύτερα με ολα όσα κάνουμε και ίσως να έπρεπε να χαλαρώσουμε λίγο... δεν ξέρω :(

Πάντως εμένα το άγχος με πιάνει με το 'μαμά μου'... ναι εκεί παραδίδω όπλα και με πόνο ψυχής την διώχνω από πάνω μου! Και μετά θέλω 2 τσιγάρα απανωτά για να συνέλθω!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσα!

μου έλεγε φίλη που ψάχνει εδώ για παιδικό για το παιδί της, ότι οι περισσότεροι συνήθως είναι κάποιας θρησκείας και συνδέονται με κάποια εκκλησία, οπότε στους λίγους κοσμικούς που μένουν γίνεται χαμόοοοοος από αιτήσεις! φανταστείτε ότι πάνε και γράφουν τα παιδιά και κρατάνε θέσεις από πριν γεννηθούν ακόμη! τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα πρέπει να κάνεις αίτηση για να σε δεχτούν σε σταθμό!

τώρα που έχω και άντρα στο σπίτι και δεν είμαι σαν γυναίκα ναυτικού :D μπορεί να μην μπαίνω τόσο συχνά, θα σας παρακολουθώ όμως! Ναι, είμαι από αυτές τις τύπισσες που όταν βρίσκουν γκόμενο παρατάνε τις φίλες :tongue::tongue::tongue:

xxx

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

γλυκοφλεβαρίτσα μου, όταν βγάλεις κάποια άκρη με τους σταθμούς, δεν γράφεις και δίπλα να πάρεις γνώμες / εμπειρίες κι από άλλες μαμάδες?

Το εκανα μολις Ζουπυ μου!! :D Ευχαριστω!

Ξεκιναμε για παιδιατρο! Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αερικό, από το ελάχιστο που σας ξέρω (διαβάζοντας) νομίζω πως είστε μια πολύ δεμένη οικογένεια που τα κάνετε όλα μαζί! πολύ ωραίο αυτό!!

μήπως όμως πρέπει λίγο ν' αρχίσετε να "σπάτε" το τρίο σας και ν' αφήνετε την μικρούλα (όχι μόνο για το σχολείο) ή εκ περιτροπής σπίτι σας (μία ο ένας και μία ο άλλος) ή και μόνη της σε κάποιο φιλικό σπίτι με άλλα παιδάκια? για να πιάσει καλά το μύνημα ότι δεν την "αφήνετε" μόνο στον σταθμό? αν κρίνετε βέβαια ότι πρέπει να γίνει αυτό, πολύ μαλακά και σταδιακά!

όσο για το ότι βάζει τα κλάματα, εκείνη την ώρα οπλίσου με υπομονή και κουράγιο, μίλα της και φύγε από τον σταθμό με χαμόγελο! (μετά, μπορείς να καταρρεύσεις με την ησυχία σου...)

μπορεί και να είναι όλα άκυρα που λέω - είναι τόσο μικρούλα ρε γμτ...

μάρκο, έχεις σκεφθεί / έχετε κοντά σας κάποιο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης όπου μπορείς ν' αφήνεις το παιδί όσες μέρες / όσες ώρες θες, ίσα ίσα για ένα μίνι πρόγραμμα? λιγότερα παιδιά, πιο ελεγχόμενη κατάσταση και πρόβα για τον παιδικό σταθμό του χρόνου!

...τώρα που έχω και άντρα στο σπίτι και δεν είμαι σαν γυναίκα ναυτικού :D μπορεί να μην μπαίνω τόσο συχνά, θα σας παρακολουθώ όμως! Ναι, είμαι από αυτές τις τύπισσες που όταν βρίσκουν γκόμενο παρατάνε τις φίλες :tongue::tongue::tongue:

xxx

μόνο αυτό : αχαχαχαχαχαχαχαχα! έχεις πολύ πλάκα ρε συ κινκάκι! εγώ σε συγχωρώ - εξαφανίσου, πάνε στο σύζυγο λέμε!!:tongue:

Αυτο Ζοπ ειχα στο μυαλο μου για τον χειμωνα που ερχεται εχουμε ενα στον Πειραια συν οτι δυο φορες την εβδομαδα συνηθως βλεπει παιδακια. Για παιδικο το ενστικτο μου μου λεει οχι ακομα και οχι μονο το ενστικτο μου,.Θελω ομαλα να μπει σε αυτη την διαδικασια.

(από αυτόπτες μάρτυρες) :

στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους γίνεται χαμός...

Έλληνες διαδηλώνουν (και κατά των ξένων), αλλοδαποί μαγαζάτορες κλείνουν τα μαγαζιά τους και τρέπονται σε φυγή, οι εγκάθετοι κάνουν τη δουλειά τους...

είμαι πολύ λυπημένη και πολύ προβληματισμένη (ναι... και φοβισμένη)...

Διαφημίσεις

ξεκινησε η αλλη πορεια...ηδη γινεται της ψιλο τρελης... φαιη..επειδη μενεις κοντ.α.. να ερθω το πρωι να κανω ενα ντουζακι? 10 λεπτάκια 8α κανω δεν 8α ενοχλησω... γιατι εγω να παω σπιτι σημερα...μπαα..δεν προβλέπετε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...