Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινάκι, όταν μπαίνει κι αφού ηρεμήσει από τα κλάμματα πως περνάει? έχει φίλους? τι σου λένε οι παιδαγωγοί της? Σε ρωτάω επειδή η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της.

Ίσως τη βολεύει κιόλας να το κάνει αυτό επειδή βλέπει ότι ανησυχείς και στενοχωριέσαι κι έχει την ελπίδα ότι θα την πάρεις... Το είχα δει αυτό στον παιδικό σταθμό που πήγαινε ο Παναγιώτης.

Αγγελίνα, Ζούπυ τι έπαθαν?

Εμενα μεσα σε ολα με τρωει και το θεμα του παιδικου τι θα ηταν καλυτερο για τον Μαριο να παει φετος παιδικο η του χρονου δεν μπορω να καταληξω ακομα το σκεφτομαι απο εδω το σκεφτομαι απο εκει και αποφαση δεν παιρνω.

Πόσο είναι, ακριβώς?

Εσύ τον κρατάς τώρα?

Καλημερα σας!

Πριν λιγο γυρισαμε και απο τον 3ο παιδικο.

Ωραιος ηταν και αυτος, βρηκα μονο 2 αρνητικα. Το τμημα που θελει να βαλει η διευθυντρια τη Μαρια εχει μονο μικροτερα παιδακια (η Μαρια ειναι η μεγαλυτερη και τα υπολοιπα παιδακια δεν μιλανε) και το 2ο ηταν πως το τμημα της ειναι στον πανω οροφο και συμφωνα με το προγραμμα τους θα πρεπει να ανεβοκατεβει τις σκαλες 2 φορες (μια για να πανε στην κουζινουλα να φανε και αλλη μια για οταν τα κατεβαζουν στην αυλη να παιξουν). Να πω την αληθεια δεν με πολυενθουσιασε η ιδεα να ανεβοκατεβαινει σκαλες. :?

Κατα τα αλλα ηταν ο οικονομικοτερος και απο τους 3 που εχουμε παει μεχρι στιγμης. 230 με σχολικο και φαγητο δικο τους. Δεν ηθελαν ουτε εκεινοι εγγραφη τωρα και υλικο. Ο παιδιατρος ερχεται καθε 15 μερες και ο παιδοψυχολογος 1 φορα το μηνα. Αυτα.

Κατα τα αλλα "καλα". Ψυχοπλακωμα... Τεσπα, δεν θελω να πολυμιλαω και να σας ζαλιζω!

Το απογευμα θα παμε για εμβολιακι.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βρε μια χαρά περνάει :) Μετά από 2 λεπτά σταματάει το κλάμα και αρχίζει το παιχνίδι! Και φίλους έχει και αγκαλιές και φιλιά και χορούς! Και το κάνει από τότε που όταν είμαστε σπίτι ή έχουμε κόσμο ή πάμε εμείς αλλού!

Η χρονιά σε εμάς δεν τελειώνει ;)

Διαφημίσεις

Φαιη έχω δει στον δικό μας πως ανεβοκατεβαίνουν τα παιδάκια με τις παιδαγωγούς τους... δεν θα με άγχωνε αυτο σαν γεγονός... το ότι ειναι μόνο μικρότερα και δεν μιλάνε... ναι αυτό είναι αρνητικό... γιατί δεν μιλάνε; πόσο μικρότερα?

Ειναι 2 τμηματα. Το ενα ειναι απο βρεφακια εως 9 μηνων και το αλλο απο 1 ετους εως 22 μηνων το μεγαλυτερο. Δηλαδη η Μαρια μπροστα τους φανταζε θηριο.. Καταρχην πηγε και αρπαξε τα τουβλακια απο ολα τα παιδακια και το τελευταιο που παρακολουθουσε το "σιφουνα" Μαρια, της το εδωσε μονο του.

Εγω πως το ειδα: Σαν να εχουν να κερδισουν τα υπολοιπα απο τη Μαρια αλλα ο σκοπος μας ειναι να κερδισει η Μαρια απο τα αλλα αφου ηδη ειναι πισω. Παρολαυτα η διευθυντρια επεμεινε να γραφτει απο Σεπτεβρη στο μεγαλυτερο τμημα.

gM4vp2.png

Για να προσαρμοστεί καλύτερα στο είπε αυτό... Παρόλα αυτά εγώ έχω κολλήσει τώρα... 22 μηνών δεν μιλάνε;

22 μηνων ηταν το μεγαλυτερο και ηταν μονο ενα.

Τα υπολοιπα ηταν 12-16-18 (2 παιδακια)-20-22 και η Μαρια.

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

δεν λέω για την κριση βρε φιλενάδα...

για τα επεισόδια που έγιναν χτες...και τη δολοφονια τα ξημερώματα

καθολου καλα δε παμε ....

ναι... δεν πάμε καθόλου καλά!! η Αθήνα είναι ένα καζάνι που βράζει, με τους... αρμόδιους να σφυρίζουν αδιάφορα (για να μην πω προβοκατόρικα) κι όταν εκραγεί το καζάνι...

Θέλω να τελειώσει αυτή η φάση που περνάει με τον παιδικό που μπαίνουμε κάθε πρωί με κλάμματα! Με το που φτάνουμε στον παιδικό και τον βλέπει απέξω ενθουσιάζεται, μπαίνει μόνη της στον κήπο, ανεβαίνει τα σκαλιά, κάθεται να της αλλάξω παπούτσια αλλά μόλις είναι για να μπει μέσα αρχίζουν τα "μαμά μου" και κλάμματα... Δεν ξέρω πλέον τι άλλο μπορώ να κάνω!

αν και ηλικιακά είσαστε φουλ μέσα στο "άγχος αποχωρισμού", σκέψου μήπως ασυνείδητα βγάζεις κι εσύ αγωνία και της το μεταδίδεις? οι δασκάλες της τι λένε γι' αυτό?

Αχ είστε πολύ καλές. Λοιπον εμένα με λένε Κέλλυ, είμαι 18 χρονών, ψηλή, ξανθιά, αδύνατη με μακριά μαλλιά και καταγάλανα μάτια. Έρχομαι και στο χώρο σας Αβασάνιστα. Χρέωση με την ώρα. Δεκτές και προπληρωμένες κάρτες.

αχαχαχαχαχαχαχαχα! :lol::lol: πολύ καλό!!!!!! καλώς ήρθες "όμορφη κι έτοιμη για όλα"!:rolleyes::cool:

έντιτ : κικίτσα μου, με την αντιβίωση είμαι καλύτερα!

γλυκοφλεβαρίτσα μου, όταν βγάλεις κάποια άκρη με τους σταθμούς, δεν γράφεις και δίπλα να πάρεις γνώμες / εμπειρίες κι από άλλες μαμάδες?

χίλια χρόνια να ζήσει η γιαγιά σου ακτιβ!φοβερή !μου φτιαξε τη μέρα γιατί είμαι ολίγον τι ψυχοπλακωμένη σήμερα! πολύ καλό και το λινκ σου χριστινάκι !

να στε καλά ρε κορίτσια!

Αερικούλι,

Απορώ πάντως πώς μπορείς και την αφήνεις κάθε πρωί: για να φανταστείς, τα δικά μας, που δεν είχαν κανένα "Θέμα Προσαρμογής" ΟΚ αναφέρομαι στον Νικόλα γιατί το Σεμινάκι τί να έκανε το πουλάκι μου... 2 φορέ που έτυχε να τα πάμε εμείς αντί του κλασικού τρόπου (βλ. σχολικό) ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο κλάμα.... είχε μαυρίσει η ψυχή μου λέμε !

Και ναι, κλείνω περισσότερο προς το γεγονός πως έστω και ασυνείδητα, κουβαλάς μέσα σου το άγχος του αποχωρισμού και της το μεταδίδεις. Εάν σε αισθανθεί "Βράχο" δεν θα κάνει επεισόδια από αυτά τα σπαραξικάρδια ....

Θα μου πεις τώρα "Πώς?"

...Δεν ξέρω. Κάνεις την καρδιά σου πέτρα, που λένε. Φεύγεις χωρίς να γυρίσεις πίσω να κοιτάξεις....

Μπρρρρρρ....

Μαρκοπουλάκι,

Τον Μαριούλι, έτσι όπως τον έχω στο μυαλό μου, θα τον πήγαινα "σφαίρα¨Παιδικό από Σεπτέμβριο... να δεις πόσο πολύ θα αλλάξει προς το καλύτερο, πόσο θα ηρεμήσει (στο λέω με την καλή έννοια επειδή και ο Ν ζωή να έχει ήταν πολύ Ταλιμπάν) !!!!

Α! Ξέχασα... Φαίη,

Με τις τιμές που γράφεις για τους σταθμούς, ειλικρινά στο λέω, θα μετακομίσω.... !!!!!

Ρε 'συ ουτε εγω το πιστευα, ειλικρινα.. Και η δικη μας η κατασταση ειναι πολυ ζορικη.

Αφου ειχα πει στη μανα μου να υπολογιζει 400 - 450 τουλαχιστον.. Και παω εχθες και σημερα και ακουω τα 300!!! Δεν μπορεις να φανταστεις πως εχω χαρει! Ειδικα ο σημερινος με τα 230... Νομιζα πως δεν ακουσα καλα! Και μου δινει μετα αυτη το χαρτι με τις τιμες και κοκκαλωσα!

Ειλικρινα... Καποιος με λυπηθηκε!

Εμεις παντως θα χαρουμε να μας ερθετε κατα 'δω!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...