Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγκας ο Ισπανός !!! Γέλασα πολύ με το καναρίνι !

Μπράβο βρε Αερικούλι !

:D:D:D:D:D:D:D

ρε ...μπιπ.............έχω μαμηθεί στα γέλια και έχω μπει κάτω από το γραφείο για να μην με βλέπουν.

'Ελεος....λυπήσου με....θα χάσω την δουλειά μου.:D:D:D:D

!

Θέλω να τελειώσει αυτή η φάση που περνάει με τον παιδικό που μπαίνουμε κάθε πρωί με κλάμματα! Με το που φτάνουμε στον παιδικό και τον βλέπει απέξω ενθουσιάζεται, μπαίνει μόνη της στον κήπο, ανεβαίνει τα σκαλιά, κάθεται να της αλλάξω παπούτσια αλλά μόλις είναι για να μπει μέσα αρχίζουν τα "μαμά μου" και κλάμματα... Δεν ξέρω πλέον τι άλλο μπορώ να κάνω!

Άφηνέ την στην πόρτα και φύγε

Διαφημίσεις

Καλώς τη νέα μας φίλη :)

Καλό κάνει το γέλιο... το χρειαζόμαστε :( (δείτε το βίντεο εδώ: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107841&sms_ss=facebook&at_xt=4dcb7ac0b730caac%2C0 ) :( :(

Δεν παίζει ρε συ... θα με πάρει από πίσω και έχει σκαλιά... θα συζητήσω το απόγευμα μήπως την παραλαμβάνουν στον κήπο.... δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω πια!

Φανταζομαι Κρις μπροστα μου τα εχω και εγω τα ουρλιαχτα που θα ζησω οταν παει παιδικο. Ψυχραιμια και σταθεροτητα τι αλλο να πω, ισως αν την παιρνουν απο τον κηπο να ειναι πιο ηρεμη.

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον, οντως ο καιρος δεν με ευνοει ισια ισα με βαζει σε κινδυνο φανταστειτε οτι μεσα στο σπιτι ειμαι και με θερμανση και φοραω και 100 ρουχα για να μην νιωθω την υγρασια που μου τσακιζει τα κοκκαλα, και μονο το κεφαλι μου που γυριζω ποναει.

Ηρθε ο καγκελας για να μου βαλει τα καγκελα στην εξωτερικη σκαλα και με συγχωρδια κομπρεσερ καταφερα να κοιμισω Μαριο αθλος.

Νιτσακι να δεις που ολα θα πανε πιο ευκολα απο οτι νομιζεις με το παιδι ισως δεν χρειαζεται και τοσο τρομερη δουλεια οσο σου ειπαν στην αρχη δωστου χρονο.

Εμενα μεσα σε ολα με τρωει και το θεμα του παιδικου τι θα ηταν καλυτερο για τον Μαριο να παει φετος παιδικο η του χρονου δεν μπορω να καταληξω ακομα το σκεφτομαι απο εδω το σκεφτομαι απο εκει και αποφαση δεν παιρνω.

Αχ είστε πολύ καλές. Λοιπον εμένα με λένε Κέλλυ, είμαι 18 χρονών, ψηλή, ξανθιά, αδύνατη με μακριά μαλλιά και καταγάλανα μάτια. Έρχομαι και στο χώρο σας Αβασάνιστα. Χρέωση με την ώρα. Δεκτές και προπληρωμένες κάρτες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Μετά μη μου λέτε ότι παριστάνω την Κλάρα (ή όπως αλλιώς τη λέγανε) από το μικρό σπίτι στο λιβάδι, όταν ομιλώ περί μετανάστευσης! Φοβάμαι πλεον να ανοίξω το πισί, στην ιδέα του τι θα αντικρύσουν τα μάτια μου!

Κική, έννοια σου, και στη Θεσσαλονίκη να έμενα μια χαρά θα το σκεφτόμουν. Εγώ θυμάμαι τον αδελφό μου (η πεμπτουσία του λαιμαργου μωρού) να τα τρώει μια ζωή δυο-δυο τα αυγά...τίποτα δεν έπαθε, εφτάγερος ήτανε κι αν δεν ειχε εμένα την αχμάκω να τον κολλάω, δεν θα ειχε αρρωστήσει στη ζωή του. Συμπέρασμα: μπούκωνε και μη ερεύνα.

Ράννια, όλα τα λεφτα η γιαγιά...τα χρόνια της να πάρετε όλοι!

Χριστίνα κι εγω δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη λύση από αυτή που λες. Κρίμα ρε παιδί μου...και για το μωρό και για σένα, να σου τσακιζεται η ψυχολογία πρωί πρωί. :-(

Στο μεταξύ ο Ισπανός καταπληκτικός! Μωρέ δεν τους άφηνε να τσακιζόντουσαν καλύτερα! Γελοία υποκείμενα!

My_Kelly, αναφέρσου πρώτα, κάνε και μια αίτηση μετά χαρτοσήμου και θα περάσει το αίτημά σου από επιτροπη! :tongue::tongue::P

Μαρκοπουλάκι, χαίρομαι που είσαι καλυτερα! :D

Λοιπές ξαγρυπνησμένες αλλοπρόσαλλες, κι εμείς μια από τα ίδια. Ο μικρός ξύπνησε στις 5 παρά και δεν κοιμόταν με τίποτα. Τελικά τον κοίμησα κατά τις 6 στο καρότσι, τον άφησα εκεί και λιποθύμισα δίπλα του. Τουλάχιστον εγώ είμαι καλύτερα σήμερα...σα να μου πέρνάει το παλιοσυνάχι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...