Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

XAXAXAXAXAXAXAXA:D:D:D:D

Πολύ πρώτη η γιαγιά σας.

Εμάς δυστυχώς έπεσε (πάλι) και μια από τα ίδια.

Δηλαδή το τι ταλαιπωρία περνάει η θεία μου δεν λέγεται.

Είπε ο προπάπους μου (γύρω στα 85 τότε) κάποια στιγμή στην κηδεία του αδερφού της μάνας μου (33 χρ.) "'Α! ρε Θεέ γιατί αφήνεις εμένα να ζω και πήρες το εγγόνι μου?"

Μιλάμε η γιαγιά μου και ο προπάπος μου (οκ εν τόπο χλοερό τώρα αυτός) έχουν θάψει το μισό σόι......τι αδέρφια, ξαδέρφια, παιδιά, εγγόνια.

Βαριά κόκκαλα οι γέροι στο σόι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

δεν λέω για την κριση βρε φιλενάδα...

για τα επεισόδια που έγιναν χτες...και τη δολοφονια τα ξημερώματα

κι εγώ γι'αυτά λεω

καθε τρις και λίγο κάτι γίνεται στο Χάρλεμ.........συγνώμμη στο κέντρο

Καλημέρα!

Πολύ βαριά κοιμήθηκα, σαν νε με χτύπησε κατακέφαλα ρόπαλο:P

Χτες εδώ 4 φορές έβρεξε, και 4 φορές ξαναέβγαλε ήλιο, ελπίζω σήμερα να είναι πιο νορμάλ τα πράγματα, γιατί θέλω και να βγω έξω για λίγο

και αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω, κάνε Θεούλη μου να είμαι αυτή

wonderwoman1.jpg

Θα τα προλαβαίνω όλα και θα λύσω όλα τα προβλήματα όλου του κόσμου

WOW Harlow με έστειλες!!!

Φοβερή ευχή...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!Τι καινούριο έχουμε πάλι? δεν έχω διαβάσει ακόμη εφημερίδες:(

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια ελιωσα με την γιαγια μου εφτιαξε το κεφι πρωι πρωι. Θυμηθηκα την δικη μου που λιγουςμηνες πριν φυγει εκει που καθοταν ξαφνικα μιλαγε σε ενα αγορακι που εβλεπε και μου ελεγε κοιτα τι ομορφο που ειναι το ατιμο κοιτα δοντακια που εχει κλαιει και αυτη η γουρουνα η μανα του κοιμαται διπλα και δεν ξυπναει, δωστου ενα πατατακι να φαει.

Εγω ειχα χαλια νυχτα καθως ματιασα τον Μαριο μου φαινεται δεν κοιμηθηκε καλα ξυπναγε ολο το βραδυ και εκλαιγε και με φωναζε πηγαινα τον κοιμιζα και μολις εφευγα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Κομματια ειμαι και ποναω ακομα αλλα ευτυχως υποφερτα.

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε?

Κατά τα άλλα είμαστε 9,99 κιλά :D ούτε καν 10! τσούπωσε λίγο αυτό το μήνα, αλλά η ντοτορέσα είπε θα τρώει όσο θέλει, απλά θα φροντίζουμε να τρώει περισσότερο λαχανικά και φρούτα. Αααα και μου είπε αυγό να τρώει όσο θέλει, είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, οπότε δίνω άφοβα όσο θέλει.

...

Κίνκα, του γιου μου του αρέσει πολύ το αγό. Όποτε του δίνω λέει: κιάλλο, και του δινω 1 ακόμη, και τα 2 με ψωμί εν τω μεταξύ, αλλά...φοβάμαι που το κάνω...λες δλδ να μη φοβάμαι, ε?

Θα σου πω μονο οτι η δικια μου ηταν χειροτερη. Παθαινε πατατρακ και μονο που στριβαμε την ΓΩΝΙΑ για να παμε παιδιατρο. Τωρα ολα οκ ;) Εξεταζεται κυρια.....αλλαζουν με την ηλικια.....οσο μεγαλωνουν τοσο περισσοτερα καταλαβαινουν. Στις αρχες αυτο ειναι ΣΟΚ γιατι τοτε 'πιανουν' οτι τα πασπατευουν αλλοι ενω πιο μικρα ΔΕΝ το καταλαβαινουν αυτο. Γιαυτο και ειναι πιο ησυχα. Ε, περναει η φαση του σοκ και μετα που καταλαβαινουν ακομα περισσοτερα ησυχαζουν.

Φιλακια να της δωσεις.....

Ο γιος μου όποτε βλέπει την παιδίατρο κλαίει, μόνο που τη βλέπει. Ε, όταν ήρθε σπίτι η γιατρός να δει τη μπέμπα μόλις βγήκαμε από το μαιευτήριο, του έκανε εμβόλιοεδώ σπίτι και κιχ δεν έβγαλε...μου έκανε εντύπωση...

Η δική μου κοιμάται9-10 ώρες το βράδυ και 2 το μεσημέρι.

Αερικό, ήθελα να σε ρωτήσω από χθες, τι ώρα την κοιμίζεις?

Εμάς κοιμάται 21:30 περίπου με 06:30 και 2-3 ώρες το μεσημέρι.

Να πω κάτι...και μη με πάρετε με τις πέτρες...έχετε σκεφτεί σοβαρά την αποκέντρωση? Την εσωτερική μετανάστευση? Έχετε πουθενά στην επαρχία συγγενείς ή σπίτι? Για όλες τις Αθηναίες μιλάω.

Εδώ εμείς τη σκεφτόμαστε που είμαστε Σαλόνικα! Αγγελίνα πως είστε?

Ράνια σούπερ η γιαγιά!

Καλημέρα!

Πολύ βαριά κοιμήθηκα, σαν νε με χτύπησε κατακέφαλα ρόπαλο:P

Χτες εδώ 4 φορές έβρεξε, και 4 φορές ξαναέβγαλε ήλιο, ελπίζω σήμερα να είναι πιο νορμάλ τα πράγματα, γιατί θέλω και να βγω έξω για λίγο

Ναι ρε γμτ! Μας έχει ταράξει ο κωλόκαιρος! Μια κρύο μια ζέστη!Δεν ξέρεις τι να κάνεις!

Φαιάκι, είδες? όλα καλά θα πάνε!

Κι εγώ βλέπω τώρα τα νέα και μου ανεβαίνει η πίεση.

Εμείς κόρες είχαμε πολύ δύσκλη νύχτα. Η μικρή ξύπνησε με κλάμματα. Με κλειστά μάτια και κλάμματα. Ούτε στην αγκαλιά δεν ηρεμούσε. Της έδωσα πάλι ντπόν, κανονική δόση αυτή τη φορά (3 μλ). Ίσως βέβαια έκανα βλακεία, γιατί της είχα δώσει και πιο νωρίς, 1,5 μλ περίπου.

Θα την πάω στο γιατρό σήμερα, γιατί φαίνεται ότι κάπου πονάει το μωρό. Ότι κλαίει από πόνο. Αυτί δεν είναι μάλλον, το τσέκαρα.

Αφού μετά δεν έιχα ύπνο, δε μπορούσα με τπτ να κοιμηθώ

Ειρήνη, πως είσαι σήμερα?

Νιτσάκι περιμένουμε νέα:rolleyes:

Ζούπυ κι εσύ καλύτερα καταλαβαίνω, ναι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αερικό, ήθελα να σε ρωτήσω από χθες, τι ώρα την κοιμίζεις?

Εμάς κοιμάται 21:30 περίπου με 06:30 και 2-3 ώρες το μεσημέρι.

Για ύπνο πέφτει μεταξύ 9.30 - 10.00 (με εξαιρέσεις που κοιμάται και 10.30) και τις καθημερινές την ξυπνάμε με χίλια ζόρια στις 7.00-7.30. Τα ΣΚ που την αφήνουμε να ξυπνήσει μονη της σηκώνεται 8 περίπου.

Το μεσημερι κοιμάται 1.30-3.30 (που κι εκεί στο δίωρο την ξυπνάμε γιατί αν την αφήσουμε να κοιμηθεί παραπάνω δεν κοιμάται το βράδυ). Έχουν υπάρξει όμως φορές που πέσαμε κι εμείς για ύπνο και κοιμήθηκε και τρίωρο το μεσημέρι.

Ανήσυχο ύπνο είχε και η δικη μου σήμερα. Αν και ο βήχας σταμάτησε στις 11.30 (ο γνωστός βήχας με ωράριο που μας πιάνει) ξύπνησε (?) στις 6 παρά φωνάζοντας "μαμά έλα εγιώ" όπου πήγα και κοιμόταν (!) και απλώς της έδωσα την πιπίλα της και έφυγα!

Θέλω να τελειώσει αυτή η φάση που περνάει με τον παιδικό που μπαίνουμε κάθε πρωί με κλάμματα! Με το που φτάνουμε στον παιδικό και τον βλέπει απέξω ενθουσιάζεται, μπαίνει μόνη της στον κήπο, ανεβαίνει τα σκαλιά, κάθεται να της αλλάξω παπούτσια αλλά μόλις είναι για να μπει μέσα αρχίζουν τα "μαμά μου" και κλάμματα... Δεν ξέρω πλέον τι άλλο μπορώ να κάνω!

Καλημέρα στην παρέα !

ΑΝ ΚΑΙ με αυτά που βλέπω ότι γίνονται σκ.... μέρα είναι ! Τί στο καλό ? Θα φοβόμαστε για τα πάντα τέλος πάντων ??????? Πόσο πια ?

Ζούπυ, Αγγελίνα2 : περαστικά

Μαρκοπουλάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα (εάν και ο καιρός δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα).... και τα δικά μου κοιμήθηκαν λίγο αλλοπρόσαλλα εχθές... τεσπα...

:-(:-( Χάλια διάθεση....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...