Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σορρυ που δεν συμμετέχω στο σημερινά σοβαρά θέματα αλλά είμαι κάπως today... τρεις λαλλούν και 2 χορεύουν.

Τώρα σερφάρω και κοιτάω μελαχροινούς γκόμενους............μήπως θέλω να πω κάτι στον εαυτό μου????

Να πω κάτι...και μη με πάρετε με τις πέτρες...έχετε σκεφτεί σοβαρά την αποκέντρωση? Την εσωτερική μετανάστευση? Έχετε πουθενά στην επαρχία συγγενείς ή σπίτι? Για όλες τις Αθηναίες μιλάω.

Εγω ειμαι Πλακιωτισσα.....ολοι οι δικοι μου Αθηνα ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Δεν εχω τπτ εκτος. Εχει ο αντρας μου οικοπεδα στον Βολο και σπιτι στην Λαμια......αλλα εκει που ειναι το σπιτι ΜΕΣΑ στην μεση της πολης δεν μου αρεσει να παω να μεινω. Εδω που ειμαι βγαινω απο την πορτα και μπαινω μεσα σε....δασος......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Είσαι τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...............κοντεύω να ξαναπέσω στα ψυχοφάρμακα όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος.

Μάλλον εγώ είμαι η τρελλή:(:(:(:(

όχι... είμαστε δύο οι τρελλές...!

Σκέφτομαι να κάνω καμιά εξτρά δουλειά μπας και μαζέψω κα'να φράγκο να τη στείλω σε ιδιωτικό.

Αλλά πως βγάζεις τουλάχιστον 5 χιλιάρικια σε 4 μήνες?

(το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν προλαβαίνω να γίνω "νόμιμη" και δεν θέλω να με μπουζουριάσουν:tongue:, άσε που οι νόμιμες δεν βγάζουν και καλά λεφτά).

Πάω να ψάξω για τα bespar και τα zirtek μου (μαμώ την αλλαεργία και τις κρίσεις πανικού μου δηλαδή).

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα :) Ελπίζω να βρέξει να ξεσπάσει γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα η αναποφασιστικότητα του καιρού και των μετεωρολόγων!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα! (Με συνάχι, πόνους σε όλα μου τα κοκκαλάκια, βήχα κτλ κτλ). Ευτυχώς η Κέλλυ είναι καλά με τα κλασικά -τσιρίδες, φωνές, τατατά, τραβάει μαλλιά-.

Δείτε λίγο αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2019189#post2019189

Στα πλαίσια της οργάνωσης μίας παιδικής - νεανικής λέσχης εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην περιοχή της Σαλαμίνας (θα λειτουργησει δανειστικη βιβλιοθηκη και θα γινονται δραστηριοτητες σε παιδια 4-15 ετων τους καλοκαιρινους μηνες) ζητάμε οσοι γονείς διαθέτουν βιβλία παιδικού και εφηβικου περιεχομένου (επισης ευπρόσδεκτα ειναι και τα υλικά χειροτεχνίας,ζωγραφικης, κατασκευων κλπ οπως και πλήρη επιτραπεζια παιχνιδια) τα οποία δεν χρειάζονται πλεον, είναι σε καλή κατάσταση και δεν βρίσκουν αλλού να τα προωθήσουν, αν θέλουν να μας τα δωρήσουν (όχι πώληση, μόνο δωρεά και εφόσον διαπιστώσουμε ότι μπορούμε να τα διαθέσουμε λόγω περιορισμένου χώρου).

Όσες έχετε κάτι που θέλετε και μπορείτε να το διαθέσετε θα είναι ευπρόσδεκτο, διότι εδώ στη Σαλαμύκονο που είμαστε δεν υπάρχει τίποτε μη ιδιωτικό για τα παιδάκια μας. Και γιατί όχι, τώρα που μάθατε και το δρόμο;) μπορείτε να κάνετε εκδρομούλες και να παίζουν τα μικρά μας αλλά να μαθαίνουν κιόλας!

Καλημέρα όλη μέρα :)

καλημέρα σε όλους!:D

σέρνομαι εγώ, σέρνεται η σύνδεσή μου, σέρνεται ο καιρός...

μπέμπα μου, πολύ ωραία κίνηση!

μάρκο, πως είσαι?

πάω για το μεροκάματο...

Καλημερα κοριτσια μου! Τι κανετε!

Στο μεταξύ η γιαγιά μου -για όσες θυμούνται η γραία μας έχει περάσει το κοντέρ των 100- έχει παραισθήσεις!!!.

Λεει η θεία μου ότι την άκουσε τα ξημερώματα να λέει ότι "το Ομορφάκι (η ανηψιά μου) κάνει μπάνιο και κρυώνει" ή κάτι τέτοιο.

Κάπου είχα ακούσει ότι όταν πλησιάζει η "ώρα" του (κανένος γέρου μάλλον), βλέπει διάφορα ακαταλαβίστικα για τους υπόλοιπους????

Μπας και της γνέφει ο Άγιος Πέτρος και πρέπει να προετοιμαζόμαστε?

περιστατικο Νο1:

Η γιαγια φωναζει τη μανα μου και σε συνομωτικο υφος της λεει:

"Παιδι μου, χτες ηρθε ο Αη Γιωργης στον υπνο μου και μου ειπε οτι καποιοι θα μας κλεψουν το χωραφι, αλλα μην ανησυχεις! Μετα ηρθε ο Μακης ο Τριανταφυλλοπουλος και ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο! "

περιστατικο Νο2:

Η γιαγια μου τελειως αλαφιασμενη παιρνει τηλεφωνο τη μανα μου:

"Μα τι ηθελε ο Μ. (πατερας μου) και μπλεκοταν! Το βλακα! Του τα χα πει εγω!"

"Τι εγινε?", ρωταει η μανα μου

"Πηγε ο Ανδρεας (συμπεθερος) στη Ζακυνθο και εκλεψε την εικονα του Αγ. Διονυσιου και τον κηνυγαει η αστυνομια, και ο βλακας ο Μ. τον εχει κρυψει στο υπογειο της Ρανιας για να τον σωσει! Να! Πηγαινε να δεις!"

κουκουρουκουκου! χαχαχαχαχα

αμε! πως δε ζει? ζει και βασιλευει! οχι μονο βασιλευει, κανει και ΤΗ ζωη ρε φιλε! ολο εκδρομουλες μου ειναι!

εγω ειπα του πατερα μου να της βαλουμε ενα chip παντως γιατι θα τη χασουμε καμια μερα! χεχε! αλλα οκ, εχει το κινητο, οποτε κατι γινεται....

Το σεπτεμβρη ξεκινησε πηγε 2 βδομαδες στις Οινουσσες και την περιμεναμε να γυρισει, αλλα που?! Μετα απο 2 μερες μας πηρε τηλεφωνο οτι ειχε παει Τηνο και Μυκονο....Ακους? Τις γιαγιαδες στο παρα 5 τις θυμασαι? Ε! Αυτη ειναι! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...