Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χμμ... εγώ τις καλημέρες τις λέω... και πέφτουν κάτω ;)

τς τς τς τς! με μπερδεύεις με άλλη!:tongue:

ποτέ δεν αγνοώ χαιρετισμό!:cool:

να πάω για ύπνο ή να γράψω δίπλα? θα ρίξω νόμισμα!

αγγελίνα, που χάθηκες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελίνα... κατεβαίνω σχεδόν καθημερινά στο κέντρο και λόγω των δουλειών μας (δικής μου και του άντρα μου) έρχομαι σ' επαφή με πολλές και διαφορετικές κοινωνικές ομάδες : η κατάσταση είναι εξωφρενική, αδιέξοδη και... εξωφρενική! και γρήγορα θα οδηγηθούμε σε... ανάφλεξη!

Να πω κάτι...και μη με πάρετε με τις πέτρες...έχετε σκεφτεί σοβαρά την αποκέντρωση? Την εσωτερική μετανάστευση? Έχετε πουθενά στην επαρχία συγγενείς ή σπίτι? Για όλες τις Αθηναίες μιλάω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Gene Simons και ξερό ψωμί (το χαβά μου εγώ).

Τα mesulid δεν μου κάνουν απολύτως τίποτε.........ναδα........πιο πολύ επιδρούν οι ασπιρίνες.

Αναμενόμενο,είπαμε είμαι αλλοπρόσαλλη ακόμα και σε ιατρικό επίπεδο (μήπως να βάλω υποφηφιότητα για πρόεδρος του καφέ?)

Διαφημίσεις

Να πω κάτι...και μη με πάρετε με τις πέτρες...έχετε σκεφτεί σοβαρά την αποκέντρωση? Την εσωτερική μετανάστευση? Έχετε πουθενά στην επαρχία συγγενείς ή σπίτι? Για όλες τις Αθηναίες μιλάω.

φιλενάδα, η απομάκρυνση από το πρόβλημα... δεν σημαίνει και τη λύση του... άσε που πρακτικά είναι αδύνατον!

Στο μεταξύ η γιαγιά μου -για όσες θυμούνται η γραία μας έχει περάσει το κοντέρ των 100- έχει παραισθήσεις!!!.

Λεει η θεία μου ότι την άκουσε τα ξημερώματα να λέει ότι "το Ομορφάκι (η ανηψιά μου) κάνει μπάνιο και κρυώνει" ή κάτι τέτοιο.

Κάπου είχα ακούσει ότι όταν πλησιάζει η "ώρα" του (κανένος γέρου μάλλον), βλέπει διάφορα ακαταλαβίστικα για τους υπόλοιπους????

Μπας και της γνέφει ο Άγιος Πέτρος και πρέπει να προετοιμαζόμαστε?

Αναμενόμενο,είπαμε είμαι αλλοπρόσαλλη ακόμα και σε ιατρικό επίπεδο (μήπως να βάλω υποφηφιότητα για πρόεδρος του καφέ?)

χαχαχαχαχαχα! καλό!!! θέτε να πάμε σε ανοιχτή ψηφοφορία??

χάρλοου, τώρα που σε βρήκα... έχεις άγχος για την κόρη σου και το δημοτικό?? γενικά, όχι μόνο για την πόρτα (μέγα θέμα βέβαια):shock:

Gene Simons και ξερό ψωμί (το χαβά μου εγώ).

Τα mesulid δεν μου κάνουν απολύτως τίποτε.........ναδα........πιο πολύ επιδρούν οι ασπιρίνες.

Τα mesulid τα συνηθίζει ο οργανισμός! Χρειάζονται διαλείματα!

φιλενάδα, η απομάκρυνση από το πρόβλημα... δεν σημαίνει και τη λύση του... άσε που πρακτικά είναι αδύνατον!

Αυτο είναι αλήθεια...αλλα εγω ομολογώ ότι θα προτιμούσα στην προκειμένη περίπτωση να στρουθοκαμηλίσω...:oops:

Χάρλοου, δεν έχω ιδέα για αυτό που λες για τη γιαγια...πάντως ο δικός μου ο παππούς πριν "φύγει", έλεγε στη γιαγιά μου ότι τον επισκέπτονταν (στον ξύπνιο του) η απο χρόνια νεκρή μάνα του κι ο ενας γιος του. Δεν λέω περισσότερα, μην αγριευόμαστε νυχτιατικα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

όπως θες εσύ! έλα αστειεύομαι, σ' αγαπάω ούτως ή άλλως!:cool:

ναι αυτό το άλλως είναι που δεν καταλαβαίνω και με χαλάει!

χάρλοου, τώρα που σε βρήκα... έχεις άγχος για την κόρη σου και το δημοτικό?? γενικά, όχι μόνο για την πόρτα (μέγα θέμα βέβαια):shock:

Είσαι τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...............κοντεύω να ξαναπέσω στα ψυχοφάρμακα όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος.

Μάλλον εγώ είμαι η τρελλή:(:(:(:(

'Εβγαλα και μια αύτρα στο στόμα............την έσκασα:confused::confused::confused::confused::confused:, κι έβαλα από πάνω pyralvex...............έαχω λαλήσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ τώρα τελευταία..........όλο λαλακίες σκέφτομαι και κάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...