Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θα διερευνήσουν και...θα 'λεγα τώρα...

Λοιπόν κόρες, τις αντιλήψεις μου πάνω κάτω τις ξέρετε...αλλα με όλα αυτά που συμβαίνουν, με βλέπω κι εμένα οσονούπω σε καμια πορεία να κρατάω πανώ μαζί με την Άκτιβ!

αλλος με τη βαρκα μαααααααααας! :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα διερευνήσουν και...θα 'λεγα τώρα...

Λοιπόν κόρες, τις αντιλήψεις μου πάνω κάτω τις ξέρετε...αλλα με όλα αυτά που συμβαίνουν, με βλέπω κι εμένα οσονούπω σε καμια πορεία να κρατάω πανώ μαζί με την Άκτιβ!

ε, αυτό να δω...:rolleyes:

Διαφημίσεις

ε, αυτό να δω...:rolleyes:

αμε αμε....γιατι οχι? ολα ειναι πιθανα! ακομα και του σπανου τα γενια, παρα τα οσα διαδιδονται!:tongue:

χωραω;;;;;

χιλιοι καλοι χωρανε! :D

Διαφημίσεις

Κι έχεις κλείσει ως γυναίκα και ως προσωπικότητα!:lol:

:D:lol::P:p:p:tongue::tongue::cool:

ρε συ...

άκτιβ και αγγελίνα, μπροστά στη πορεία, χέρι χέρι τα πανό!

ασύλληπτη εικόνα!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...