Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

νίτσα, έχω γελάσει τρελλά με τα σχόλια σου δίπλα! χαλάρωσε όμως γιατί θα σου έρθει καμιά κάρτα στο κεφάλι...!:tongue:

αγγελίνα, γιατί σ' ενδιαφέρει τα μάλα το θέμα...?:rolleyes:

δωράκι, θα το δαγκώσω το χέρι του γιου σου!:D

επανέρχομαιιιιιιιιιιιιιιιι

Να σας πω... Αν με διώξουν από δίπλα... θα έχω κι εδώ κυρώσεις??? δε νομίζω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, το έχω δίπορτο:D.

Καλά είναι το αγοράκι μου.Χθες κοιμήθηκε σερί χωρίς πρόβλημα...μάλλον ανησύχησα υπερβολικά.

Και το φως που ανάβει, μάλλον το έχει δει παιχνίδι,γιατί το ανάβει και το μεσημέρι με ανοιχτά παντζουρια και τίγκα φως!

Κική αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αυτή την περίοδο με το γιό μου.. Επειδή βλέπει εφιάλτες θέλει να κοιμόμαστε μαζί είτε στο κρεβάτι μας είτε στο δικό του.

Χθες ξάπλωσα μαζί του και τελικά αποκοιμήθηκα.. Πως το ξεπέρασε?

Από την αγωνία ρε Χριστίνα... Πήγες στο γιατρό? πες τι έγινε..
Νίτσα μου το 'χετε εσείς οι πόντιες το καλόκαρδο... εμείς οι μανιάτισσες πάλι... όχι :lol:

Λοιπόν οι ακτινογραφίες έδειξαν αυτό που είπε και χθες μόνο που έχει ξεκινήσει να κατεβαίνει και στους πνεύμονες το μπούκωμα οπότε θα συνεχίσω και τη μισή αγωγή από αυτήν του άλλου... χωρίς το singulair... το εισπνεόμενο δηλαδή + 1 εισπνεόμενο από τη μύτη και αντιβίωση (η τρίτη) Augmentin. Φυσικά συνεχίζω και τα trebon...

Το καλό είναι πως μου έγραψε χωριστή συνταγή για τα 138? που είχα σκάσει και έτσι θα πάρω χρήματα πίσω τουλάχιστον.

Για 15 μέρες η νέα αγωγή!

Δεν θέλω άλλη αντιβίωση σας το είπα;

Και επιπλέον δεν θα μπορώ να μπω και στην πισίνα με τη μικρή μου :(

Τι δεν κατάλαβες πάλι βρε πόντια; :rolleyes:

Νίτσα εδώ έχουμε το ακαταλόγιστο όλες. Μάλλον όλες ΕΚΤΟΣ από το Αερικό.:tongue::tongue:

γιατί εξαιρούμαι παρακαλώ; :roll:

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα

καλά συγνώμη το δίπλα θέμα το αντιμετωπίσατε σοβαρά;

δεν καταλάβατε ότι κάποιος κάνει πλάκα; :confused: μου φαίνεται απίστευτο να το κατάλαβε μόνο η Νίτσα και το φυστίκι!

Κική αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αυτή την περίοδο με το γιό μου.. Επειδή βλέπει εφιάλτες θέλει να κοιμόμαστε μαζί είτε στο κρεβάτι μας είτε στο δικό του.

Χθες ξάπλωσα μαζί του και τελικά αποκοιμήθηκα.. Πως το ξεπέρασε?

Βασικά ο δικός μου κοιμάται ακόμη στην κούνια, σε βρεφικό κρεββάτι και δε χωράω να κοιμηθώ μαζί του (είναι 1 1/2 χρονών).:tongue:

Στο κρεββάτι μου επιχείρησα να τον πάρω και δε θέλει.

Μόνος του το ξεπέρασε.Χθες κοιμήθηκε μια χαρά.

Πάντως, ο ξάδερφος μου, μου είπε ότι είχε ακούσει από την επόπτρια του στη σχολή (είναι κοινωνικός λειτουργός) ότι αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει μέσα στο σπίτι ταραχή ανάμεσα στο ζευγάρι, ή όταν νιώθει το παιδί ότι δεν αγαπιέται αρκετά.Εκείνη είχε αυτό το πρόβλημα με την κόρη της, και της είπε μια μέρα πόσο την αγαπάει και άλλα τέτοια και έκτοτε σταμάτησε.

Βέβαια όλα είναι σχετικά.Εμείς έχουμε μεγάλη ηρεμία σπίτι, μπροστά στα παιδιά ειδικά, και το γιο μου τον έχουμε κατσιάσει στα φιλιά:mrgreen: και στο να του λέμε αγαπούλες.

Από την ομοιοπαθητική μου σύστησαν τα κορίτσια δίπλα και μια κρεμούλα, αλλά δεν πρόλαβα ούτε να την αγοράσω.Αν θες λινκ πες.

Αν συνέχιζε θα ανησυχούσα κι άλλο, αλλά σταμάτησε μόνο του.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια μου. σήμερα η αλλοπρόσαλλη είναι η κόρη μου. αφού ήπιε το γάλα, 330, με διακοπές για να μιλάει, αποφάσισε ότι δεν θέλει ύπνο στο κρεβάτι της. την πάω κι εγώ η δόλια μάνα στο δικό μου.

με τίποτα. χόρευε κ χοροπηδούσε μιλώντας στη γλώσσα της.

τώρα την έχω στο σαλόνι και μιλάει μεγαλόφωνα παρακαλώ, παίζει με τις παντόφλες μου κ τρέχει στο σπίτι για κυνηγητό.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

η μάνα της αλλοπρόσαλλης.

βρε κικίτσα. την έχω κάνει σφουγγάρι στα φιλάκια, χαδάκια, αγκαλιές. δεν είναι από εκεί. ούτε εντάσεις έχουμε πλέον.

παλαιότερα ο σύζυγος μιλούσε έντονα. αλλά τώρα το έκοψε.

δεν με πειράζει που κοιμάται στο κρεβάτι μας. αλλά κοιμόταν από τις 9.30-10.00 έως τις 12.30 στο κρεβάτι της. μετά την έπαιρνα στο δικό μας.

τώρα δεν κοιμάται πουθενά. σημερινό κατόρθωμα.

;;;;;;

όλο το απόγευμα χορεύαμε, ήμουν δίπλα της... τί έπαθε ρε φούστη μου.

Κοιμήθηκε πολύ μέσα στη μέρα και ετοιμάζεται να σου κόψει έναν από τους ημερήσιους ύπνους ;)

βρε κικίτσα. την έχω κάνει σφουγγάρι στα φιλάκια, χαδάκια, αγκαλιές. δεν είναι από εκεί. ούτε εντάσεις έχουμε πλέον.

παλαιότερα ο σύζυγος μιλούσε έντονα. αλλά τώρα το έκοψε.

δεν με πειράζει που κοιμάται στο κρεβάτι μας. αλλά κοιμόταν από τις 9.30-10.00 έως τις 12.30 στο κρεβάτι της. μετά την έπαιρνα στο δικό μας.

τώρα δεν κοιμάται πουθενά. σημερινό κατόρθωμα.

;;;;;;

όλο το απόγευμα χορεύαμε, ήμουν δίπλα της... τί έπαθε ρε φούστη μου.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αφηνίασε:lol::lol::lol::lol::lol:.

Τίποτα μωρέ!Άσε το κορίτσι να εκφραστεί!!!Μπορεί να την έπιασε λογοδιάροια!!Μπορεί απλά σήμερα να μη θέλει να κοιμηθεί νωρίς!Σιγά.

Σας αφήνω κι εγώ γιατί βλέπω τον άντρα μου να αφηνιάζει αυτός σε λίγο!!!

Καληνύχτα κούκλες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Η κόρη σου δεν είναι αλλοπρόσαλλη... το παιδί-θαύμα είναι!!! που τη βρίσκει τόση ενέργεια?

Χριστίνααα, δεν τα διάβασα νωρίτερα. Οπότε τώρα που θα πάρεις κι άλλη αντιβίωση θα στρώσεις. Και να σε πω... είμαι χάλια κι εγώ.. κρυωμένη, μπουκωμένη, αδύναμη.. τα contrex βοηθούν?

Κική, και σε εμάς μάλλον συμβαίνει το 2ο. Πρέπει να ζηλεύει την αδελφή του. Όλη την ώρα μου θέλει να τον αγκαλιάζω και να του λέω γλυκόλογα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...