Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου αγγελίνα μου! μπα... τα ίδια είμαι - ευελπιστώ με την αντιβίωση κι από αύριο, ν' αρχίζει να καλυτερεύει το πράμα!

εσύ πως είσαι, το παιδί?

Γεια σας!

Πηγαμε το απογευμα στον 2ο παιδικο. Καλα ηταν απο αποψη χωρων. Η Μαρια ψιλοστραβωσε αλλα παταω στο γεγονος πως δεν ειχε παιδακια μεσα και γι' αυτο γκρινιαζε. Το ποσο ηταν αρκετα κοντα στου αλλου παιδικου (315 ευρω ηθελε ο 2ος μαζι με σχολικο), ΑΛΛΑ ηθελαν τωρα και την εγγραφη και το υλικο ολης της χρονιας (260 ευρω) και περαν αυτου, επρεπε να τους πηγαινω εγω τα φρουτα και το μεσημεριανο της μικρης. Κατα τα αλλα δεν βρηκα κατι μεμπτο.

Αυριο θα παμε και σε αλλον αν και εγω νομιζω εχω καταληξει.. στον πρωτο! :) Και το απογευμα θα παμε παιδιατρο για εμβολιακι.

Κικνατζουτζου πολυ καλα τα νεα σας! Μπραβο σας ρε κοριτσακι! Κι εμενα ετσι κανει η μικρη οποτε παμε παιδιατρο.

Μαρκοπουλακι γιατι ετσι ρε ματακια?

Μπουνιτσα (που λεει και η Μαρα) η δικια μου κοιμαται 9 ωρες το βραδυ και 2 το μεσημερι.

Ζουπυ μου περαστικα.. Συνεχεια σε ξεχναω, με συγχωρεις!

Αγγελινα περαστικα και σε εσενα κοριτσαρα!

Μαρα φιλακια ρε!

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα.. :)

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σημερα στην διαδηλωση..32 χρονοσ σε βαθυ κωμα απο ξυλο αστυνομικων... οι γιατροι λενε οτι παιζει και να μην την βγαλει καθαρη

ξέρουμε την επίσημη πρόφαση γι' αυτό? γιατί τον χτύπησαν...?

λοιπον παιρνω το σαρκιο μου κ παω να μαζεψω τσαντες και συμπράγκαλα

φιλιά κλπ κππ

καλέ, εσύ δεν είχες κάτι ντράβαλα με κοινόχρηστα ή κάτι τέτοιο?

Διαφημίσεις

γλυκοφλεβαρίτσα, φιλάκια!

κίνκα, πως είναι ο μπαμπάς σου?

μάρκο, περαστικά!

μάρα, καλά ξεμπερδέματα με... το ντιμπέιτ! η κατάσταση πάντως στο κέντρο γενικά είναι πολύ πολύ δύσκολη!

μπουνίτσα, μπορεί να θέλει να κοιμηθεί πιο ποιοτικά / περισσότερες ώρες / να κατανείμει τις ώρες διαφορετικά μέσα στη μέρα / μπορεί νάχει καμιά μικρή αναιμία - κάνε του εξετάσεις!

Εγω είμαι κάπως ακόμα...σήμερα είχα και δέκατα. Ο μικρός με μύξες, ξυπνάει το βράδυ και πλαντάζει, ο μεγάλος πολύ καλύτερα ( με αντιβίωση βέβαια), σήμερα πήγε παιδικό και ωδείο. Γύρισε χοροπηδώντας και τραγουδώντας το "ρόλο" του στη μουσική εκδήλωση που θα έχει το ωδείο του την Κυριακή. Πολύ φιλόμουσο μου βγήκε αυτό το παιδί μου...να ονειρευτώ να τον δω σολίστα διεθνούς φήμης ή γίνομαι πολύ γελοία και μόνο που το λέω? Έχει και μια φωνούλα, σαν αηδονάκι! (κουκουβααααα!)

Ειρήνη, πολύ στενοχωρήθηκα...:(:(:(

Ελπίζω να είναι από τον καιρό μόνο.

Ελένη, αν τον πας, θα του πάρουν αίμα από τη μέσα μερια του χεριού, κανονικά όπως εμάς, νομίζω. Δεν έχει κάνει ποτέ αιματολογικές? Εμάς η παιδίατρος μας βάζει 1 φορά το χρόνο, από τότε που θα χρονίσουν.

Ευχαριστώ για τα περαστικά και πάλι, κόρες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

χαλο ολ!

ξέρουμε την επίσημη πρόφαση γι' αυτό? γιατί τον χτύπησαν...?

Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας

11/5/2011

Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!

Διαφημίσεις

zopiron

για εξετασεις μας βλεπω.... αλλα ρε γμτ πως θα κάτσαι να του πα΄ρουν αίμα;;;

που θα βρουν φλέβα;;;;

αναιμία;;; δηλαδή;;;

Δεν είναι δύσκολο...ο μικρός μου είχε κάνει πρώτη φορά ασαράντιστος ακόμα. Μην τα θυμαμαι καλύτερα.

Αναιμία=χαμηλός αιματοκρίτης, έλλειψη σιδήρου κλπ. Θα του δωσουν σίδηρο σε μορφή σταγόνων ή σιροπιου κι αυτο είναι όλο. Θα του ανοίξει και την όρεξη! Μην ανησυχείς καθόλου, δεν είναι τίποτα, τα περισσότερα παιδάκια εμφανίζουν σε αυτές τις ηλικίες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

zopiron

για εξετασεις μας βλεπω.... αλλα ρε γμτ πως θα κάτσαι να του πα΄ρουν αίμα;;;

που θα βρουν φλέβα;;;;

αναιμία;;; δηλαδή;;;

βρε, μην φοβάσαι, θα βρουν τρόπο να του πάρουν αίμα (μάλλον με πεταλουδίσα)! και ναι, μπορεί να του λείπει π.χ. σίδηρος, σιγά το πράγμα!!

Θα διερευνήσουν και...θα 'λεγα τώρα...

Λοιπόν κόρες, τις αντιλήψεις μου πάνω κάτω τις ξέρετε...αλλα με όλα αυτά που συμβαίνουν, με βλέπω κι εμένα οσονούπω σε καμια πορεία να κρατάω πανώ μαζί με την Άκτιβ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

άκτιβ, ο αρχηγός της ελάς λέει θα το διερευνήσουν....

αερικό που είσαι? θέλω να σου πω ένα τραγούδι!

α ναι...θα κοιμηθουμε ησυχοι τοτε...

τι τραγουδι? θελουμε κι εμεις! :D (οπου γαμος και χορος....:tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...