Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κι εγώ ευχαρισρτώ για τα περαστικά, κοριτσάκια.

Ελλ, τι περιμένεις, παιδάκι μου? Κανόνισε να πας μην έχεις ντράβαλα! Μην το αμελεις!

Φαίη, πολύ χάρηκα με αυτά που άκουσα! Μου φαίνεται καταπληκτική περίπτωση ο παιδικός που ανέφερες. 300 ευρώ με τμήμα 8-10 ατόμων? Στην Αθήνα? Απιστεύτου! :shock::shock::shock: Εδω παντου ειναι 20 στο τμημα με δυο δασκαλες και η ταριφα 270 ευρω φετος. Εμεις εχουμε εκπτωση λόγω ξαδελφης ιδιοκτήτριας. Πάντως μου ακούγεται ιδανικη περίπτωση, αφού ειναι και κοντά στο σπίτι σας.

Ακτιβ, έχουμε πλακακι στην ταράτσα και μόνωση, αλλά το νερό μπαίνει από τα σοβατεπί...αν θυμάμαι καλα. Απο κάπου μπαίνει πάντως, σίγουρα. :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

UHUUUUUUUU

Μήπως ακούσατε αχνά νωρίτερα ένα μωρό να τσιρίζει; η δικιά μου στον παιδίατρο ήταν, είμαι σίγουρη ότι πρέπει να ακούστηκε και στο διάστημα ακόμη! Με το που μπήκαμε άρχισε πάλι να κοιτάζει γύρω της περίεργα, γαντζώθηκε πάνω μου (και καθόλου να μην την κρατούσα δεν θα έπεφτε χιχιχι) και με το που την πλησιάζε άνθρωπος (για την απλή εξέταση έτσι; όχι τίποτε τραγικό) πλάνταζε στο κλάμα! Μόλις έφευγαν από το δωμάτιο ησύχαζε. Μόλις άκουγε τα τακούνια της γιατρού έξω από την πόρτα, αεράμυνα πάλι! Αφού και η γιατρός είπε "είσαι πολύ μικρή ακόμη για να με φοβάσαι τόσο!" αλλά είναι στο χαρακτήρα του παιδιού λέει.

Κατά τα άλλα είμαστε 9,99 κιλά :D ούτε καν 10! τσούπωσε λίγο αυτό το μήνα, αλλά η ντοτορέσα είπε θα τρώει όσο θέλει, απλά θα φροντίζουμε να τρώει περισσότερο λαχανικά και φρούτα. Αααα και μου είπε αυγό να τρώει όσο θέλει, είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών και σιδήρου, οπότε δίνω άφοβα όσο θέλει.

Μου είπε επίσης ότι τώρα είναι μια καλή ηλικία να μάθω πέντε βασικά για πρώτες βοήθειες, κυρίως τι κάνουμε σε περίπτωση πνιγμού.

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά, της είπα αυτά που κάνει (παλαμάκια, μου δίνει να φάω κλπ) και μου είπε ότι πάει πολύ καλά, πατήσαμε κι ένα εμβόλιο για ενθύμιο και φύγαμε κιουρίες.

Στην έξοδο όσο πλήρωνα (245 δολάρια το κοστουμάκι!) ήρθε μια νοσοκόμα και της χάιδεψε το πόδι, πάτησε πάλι τις τσιρίδες χαχαχαχαχα μόλις βγήκαμε απ' έξω μιλούσε στα σκιουράκια και τα πουλάκια στο πάρκο...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

UHUUUUUUUU

Μήπως ακούσατε αχνά νωρίτερα ένα μωρό να τσιρίζει; η δικιά μου στον παιδίατρο ήταν, είμαι σίγουρη ότι πρέπει να ακούστηκε και στο διάστημα ακόμη! Με το που μπήκαμε άρχισε πάλι να κοιτάζει γύρω της περίεργα, γαντζώθηκε πάνω μου (και καθόλου να μην την κρατούσα δεν θα έπεφτε χιχιχι) και με το που την πλησιάζε άνθρωπος (για την απλή εξέταση έτσι; όχι τίποτε τραγικό) πλάνταζε στο κλάμα! Μόλις έφευγαν από το δωμάτιο ησύχαζε. Μόλις άκουγε τα τακούνια της γιατρού έξω από την πόρτα, αεράμυνα πάλι! Αφού και η γιατρός είπε "είσαι πολύ μικρή ακόμη για να με φοβάσαι τόσο!" αλλά είναι στο χαρακτήρα του παιδιού λέει.

Θα σου πω μονο οτι η δικια μου ηταν χειροτερη. Παθαινε πατατρακ και μονο που στριβαμε την ΓΩΝΙΑ για να παμε παιδιατρο. Τωρα ολα οκ ;) Εξεταζεται κυρια.....αλλαζουν με την ηλικια.....οσο μεγαλωνουν τοσο περισσοτερα καταλαβαινουν. Στις αρχες αυτο ειναι ΣΟΚ γιατι τοτε 'πιανουν' οτι τα πασπατευουν αλλοι ενω πιο μικρα ΔΕΝ το καταλαβαινουν αυτο. Γιαυτο και ειναι πιο ησυχα. Ε, περναει η φαση του σοκ και μετα που καταλαβαινουν ακομα περισσοτερα ησυχαζουν.

Φιλακια να της δωσεις.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

γεια σας!! γεια σας!! γεια σας!!

εξακολουθώ να είμαι κρυωμένη με τα νεύρα μου στο κόκκινο.... δε το αντέχω, δε το αντέχω.....

όλα μου φταίνε, με όλους τα βάζω.....

άντε να δω που θα καταλήξουμε......

ρε κορίτσια, τα παιδιά σας πόσες ώρες κοιμούνται;;;;;

έχω φάει κόλημα, ότι κάτι ε πάει καλά με τον κων μου.... νομίζω κοιμάται πολύ, κουράζεται εύκολα, τον βλέπω να τρίβει και τα μάτια του και λέω να τον πάω για τίποτα εξετάσεις.....

O δικος μου ακομα παθαινει υστερια με τον γιατρο μονο που τον βλεπει δεν χρειαζεται να τον ακουμπησει τον θυμαται καλα απο τις προηγουμενες φορες.

Κοιμηθηκε μολις και εγω δεν ειμαι στα καλα μου ενα ατιμο δρεπανακι μου εχει δαγκωσει την σπονδυλικη στηλη και ποναω αρκετα παροτι εχω παρει πονσταν και εχω ψιλοχεστει μην με πιασει καμια κριση. Αυτα τα ωραια.

Ο δικος μου τωρα αρχισε να κοιμαται βραδυ ψιλοκαλα. Κανε του αιματολογικες αλλα μπορει να ειναι και στο παιδι να αγαπα τον υπνο.Παντα κοιμοταν πολυ η τωρα τελευταια???

Κοιμηθηκε μολις και εγω δεν ειμαι στα καλα μου ενα ατιμο δρεπανακι μου εχει δαγκωσει την σπονδυλικη στηλη και ποναω αρκετα παροτι εχω παρει πονσταν και εχω ψιλοχεστει μην με πιασει καμια κριση. Αυτα τα ωραια.

Τι σημαινει αυτο βρε Ειρηνη, εχει να κανει με την αναιμια σου?......:(

Ελενη εμενα κοιματε 12 ωρες το βραδυ και απο 1-5 μεχρι 2 ωρες μεσημερι. Συνολο 14 ωρες......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ειρήνη περαστικά να είναι!!!!!

κοιμάται δέκα ώρες περίπου για βράδυ και 3-4 για μεσημέρι.....

αλλα μου φαίνεται κουράζεται πολύ εύκολα..... και σαν να τρίβει τα μάτια του....

αιματολογικές αν του κάνω από που θα του πάρουν αίμα;;;;

η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν φίλος του ύπνου.....

επειδη σερνομε αδυνατω να απαντησω σε κα8εμια..νιτσα γιεεεε! φαιη γιεεε, κινκα γιεεεεεε, μανα λαμογιου γιεεεεε

δεν γραφω αλλο σερνομε

μάνα λαμόγιων!!!!! όχι λαμόγιου......

2 τα λαμόγια!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...