Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παραμυθενιο σπιτακι

Ειναι κοντα στην Αγιου Δημητριου (δηλαδη πολυ κοντα στο σπιτι μας)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι μην αγχωνεσαι....ηταν σπανια η περιπτωση. Ο γιατρος μου ειπε οτι στις ποσες εγκυμοσυνες εχει αναλαβει (μιλαμε για χιλιαδες, ετσι?) δε του χει ξανατυχει. Εγω μονο τη μανα μου οταν ηταν εγκυος σε μενα ξερω, κι εμενα! Ωραια κληρονομια ρε μανα! :tongue:

Καλα...βαλε αλλη μια στο κλαμπ....Το ιδιο και ο δικος μου γιατρος,μια αλλοπροσαλη εγγυο που ξερνοβολαγε 7 μηνες ειχε...εμενα:D!!

Αλλα...καλα τα εχασα τα κιλακια...τωρα που τα ξαναπηρα,μονο μια δευτερη εγγυμοσυνη με σωζει!!

Αμ δε...πριιιιιιτς!!!:tongue:

Φαιη,χαρηκα πολυ με τα νεα σας!!Μπραβο το Μαρακι.

Ακομη πιο πολυ χαρηκα με τα νεα της Νιτσας για τον γιοκα της!!Αντε,πηγαν να το βγαλουν το παιδι Πασαρη οι αλλες!!

Αερικο μεγεια το τουτου!!Εμεις Νισσαν Κασκαι σαν τηην Ακτιβ!!

Κατα τα αλλα...καλα!!Εδω στο σπιτι...βαρεμαρα!!Μου αρεσει που εδιωξα και το παιδι με τον πατερα της στις κουνιες να κανω καμια δουλεια...κι ακομη τιποτε!!Ναι...λοιδωρηστε με !!!

Τεσπα..παω να μαγειρεψω γιατι θα με σφαξει ο συζυγος!!Ποση υπομονη να κανει ο καημενος με εμενα που εμπλεξε:D

Καλημερα ειμαι ΠΑΛΙ ψωφια......γιατι?.....πρεπει να παω γυναικολογο ο κοσμος να χαλασει να δω αν εχω κυστη μεσα.....και το καθυστερω. Επισης ξαναπερασα απο τον προτυπο δημοσιο παιδικο σταθμο της περιοχης μου και εμεινα καγκελο. Εχει πολλες ταξεις και μεγαλο κηπο γεματο δεντρα και παιδικη χαρα με κουνιες και τραμπαλες και 2 τσουληθρες....και ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ θα μας παρουν εκει δεν παιζει. Ηταν κλειστα σημερα. Παω να παρω αιτηση αυριο.....γκρρρρρ.......

Κρις μου καλοταξιδο το τουτου σας. ΠΟΛΥ καλο! Και με πολλλλααααααααα χιλιομετρα σας ευχομαι ολα χαρουμενα! Φιλακια σματς σμουτς σμουτς !......Α, και ναι Κρις την εχω δει την παιδικη βιβιοθηκη πολλες φορες, ξερω που ειναι αλλα ο λαμακας δεν εχω μπει ποτε. Βλακεια. Θα επανορθωσω ΠΟΛΥ συντομα. Ευχαριστωωω.....μου λειψατε χθες τσουπρες....

Αγγελινα και ζωπυ......περαστικαααααααα

Φαιη τελικα βρηκαν κατι ε?.......εγω παντως επιμενω οτι τα βρησκουν επιτηδες. Ολα τα παιδια με καποιο θεμα. Και αν δεν βρουν θεμα πραγματικο βρισκουν στην συμπεριφορα. Μην με βαρατε......αλλα πιστευω οτι οι ανθρωποι αυτοι σε 'ορισμενες' περιπτωσεις οχι σε ολες, καπως πρεπει να δικαιολογησουν και αυτοι την υπαρξη τους.....και τα λεφτα που παιρνουν ....:P.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Φαιη τελικα βρηκαν κατι ε?.......εγω παντως επιμενω οτι τα βρησκουν επιτηδες. Ολα τα παιδια με καποιο θεμα. Και αν δεν βρουν θεμα πραγματικο βρισκουν στην συμπεριφορα. Μην με βαρατε......αλλα πιστευω οτι οι ανθρωποι αυτοι σε 'ορισμενες' περιπτωσεις οχι σε ολες, καπως πρεπει να δικαιολογησουν και αυτοι την υπαρξη τους.....και τα λεφτα που παιρνουν ....:P.......

Ναι, τη βρηκε 4 μηνες πιο πισω απο τα στανταρτς του τεστ.

Ισως να εχεις και δικιο ρε μανουλα, τι να σου πω!

Εγω κανω ο,τι περνα απο το χερι μου για να βοηθησω. Απο εκει και περα δεν ειμαι Θεος.

Καλη επιτυχια στο σταθμο! Θα την παρουν, θα δεις..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

τι κάνετε?χθες έκανα φασίνα, τά παιξα και το βράδυ όχι απλώς κοιμήθηκα αλλά έπεσα σε κώμα.

καλοσωρίσες καρδιές! εμένα με λένε κατερίνα , μένω στα νότια του νομού ηρακλείου και είμαι 33 ετών. έχω ένα γιό σχεδόν 13 μηνών!

λέτε για αμάξια ε? δε μπορώ να σας διαφωτίσω, σιχαίνομαι φριχτά την οδήγηση κι όταν μπορεί ο άντρας μου να οδηγήσει δεν όδηγω ούτε για αστείο.(ειδικά με το παιδί μέσα). στις σπάνιες φορές που πιάνω το ρημάδι το τιμόνι κάνω συλλογή απο μούτζες και "γαλλικά". εννοείται ότι μάρκες αυτοκινήτων δεν ξεχωρίζω με τίποτα. αν με ρωτήσει κάποιος τι αμάξι έχει ο άντρας μου θα απαντήσω "ένα μακρί ασημί" οπότε..

ο γιός μου μ'εχει κάνει λιώμα!κάθε τρεις και λίγο έρχεται και με ταίζει!κρατάει πχ ψωμάκι μου το φέρνει κοντά στο στόμα και μου κάνει "ααα !μιαμ μιαμ", έχει και κάτι παιχνίδια λαχανικά και συνέχεια κάνει ότι με ταίζει. να πω οτι δε λιώνω η μάνα, λιώνω. ανύπομονώ κι εγώ πάντως ν'ακούσω το "πόοοκ μαμά"(αχ αχ αχ)

καλησπέρα!

ευχαριστώ για τα περαστικά!!

πήγα τελικά παθολόγο... μου έδωσε αντιβίωση και μου συνέστησε προσοχή (όχι γιατί έχω κάτι ιδιαίτερο) αλλά γιατί το 80% των ιώσεων που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή καταλήγουν σε πνευμονία... (μου τόνισε, ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά!) φανταστείτε, εγώ είμαι έτσι 10 μέρες...!

κρατείστε τα λόγια του - είναι σοβαρός και μετρημένος γιατρός, δεν λέει αρλούμπες (πολλάκις και ποικιλοτρόπως τσεκαρισμένος)!

αγγελίνα, περαστικά!

φαίη, συνέχισε - πολύ ενθαρρυντική η πρώτη επίσκεψη!

αερικό, καλορίζικο και καλοτάξιδο το αμάξι!

νίτσα, μπράβο! καλή αρχή!

ξεχνάω κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό?:shock:

φιλιά σε όλες σας!!

υ.γ. η κίνκα καλά?

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

ως προς το ιατρικό ανακοινωθέν, χτες είχαμε μια μικρή βελτίωση, τώρα θα μιλήσω αργότερα με τον αδερφό να μου πει τα νεότερα..

έχουμε παιδίατρο στις 11, προβλέπεται μέγα δράμα! την τελευταία φορά που την είχα πάει τους κοιτούσε όλους με μισό μάτι σαν μποξέρ έτοιμος να τη ρίξει και μόλις πήγαιναν να την πλησιάσουν τσίριζε! μέχρι τότε της έπαιρναν αίμα κι αυτή γελούσε στη νοσοκόμα, αλλά στην τελευταία επίσκεψη ήταν πολύυυυ φοβισμένη.

χτες μου πνίγηκε με ένα κομμάτι μπισκότο, εγώ το ΖΩΟΝ της το έδωσα να το τρώει στο καρότσι... δοξάστε με! δεν θα το ξεχάσω ποτέ νομίζω, όταν την είδα να μην μπορεί να πάρει ανάσα έπαθα κλακάζ! ευτυχώς με άφησε να βάλω δάχτυλο να της το βγάλω... έκλαιγε μετά το καημενούλι και είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά μου... ευτυχώς έχω άπλυτο το τηγάνι, αλλιώς θα με κοπανούσα αλύπητα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κόρες αυτές τις μέρες με τη γκρίνια της μπέμπας και με τις δουλειές και με τη σκατοψθ=υχολογία έχω χαθεί.

Ζούπυ και αγγελίνα περαστικά.

Φαίη, είδες το Μαράκι, καλύτερα από σένα τα πήγε:tongue:

Αερικό ένα γύρο απόλα περικαλώ για το αμάξι κέρασμα

Νιτσάκι ανέβηκες λίγο με τα του Π. Για το άλλοπεριμένουμε νέα...

Wktmp2.png

qIogp3.png

ανύπομονώ κι εγώ πάντως ν'ακούσω το "πόοοκ μαμά"(αχ αχ αχ)

κι εγω!!!!!!!

ο μπαμπας μας μαλλον ανυπομονει να ακουσει παοοοοκ μπαμπα! χαχαχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...