Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ενταξει ο γιος μου εχει βαλθει να με τρελανει τελειως.Του διαβαζα ενα μικρο παραμυθακι που ηθελε πριν κοιμηθει και μολις τελειωσα γυρναει βαζει την μουρη του φεις του φεις με την δικη μου και αρχισε να μου χαιδευει το μαγουλο και με καρφωνε με τις τεραστιες ματαρες του και σαν να ηθελε κατι να μου πει και του λεω κανεις χαδακια στην μαμα μωρο μου?? Και τι σκεφτεσαι θελεις κατι να μου πεις. Και μου απανταει Ποοκ μαμα Ειηνη ποοκ μεταφραση σαγαπω μαμα Ειρηνη!!!!!!!!!!! Και δωστου χαδια και να με κοιταζει μεσα στα ματια!!!!!!!!!!!!!!

Ενταξει πατησα γατι λεμε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει ο γιος μου εχει βαλθει να με τρελανει τελειως.Του διαβαζα ενα μικρο παραμυθακι που ηθελε πριν κοιμηθει και μολις τελειωσα γυρναει βαζει την μουρη του φεις του φεις με την δικη μου και αρχισε να μου χαιδευει το μαγουλο και με καρφωνε με τις τεραστιες ματαρες του και σαν να ηθελε κατι να μου πει και του λεω κανεις χαδακια στην μαμα μωρο μου?? Και τι σκεφτεσαι θελεις κατι να μου πεις. Και μου απανταει Ποοκ μαμα Ειηνη ποοκ μεταφραση σαγαπω μαμα Ειρηνη!!!!!!!!!!! Και δωστου χαδια και να με κοιταζει μεσα στα ματια!!!!!!!!!!!!!!

Ενταξει πατησα γατι λεμε..........

Λιώνω μόνο που το φαντάζομαι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Αερικό καλορίζικο και καλοτάξιδο. Ότι πρέπει το avensis για οικογένεια.

Αγγελίνα σ' ευχαριστώ πολύ. Είμαι πιο αισιόσοξη πλέον.

Ειρήνη ο Μάριος είναι τρομερός...που να δεις μεγαλώνοντας! Ο Π. όλη την ώρα με αγκαλιάζει/φιλάει/ εκδηλώνει την αγάπη του και τρελαίνομαι, που είναι και μεγαλύτερο παιδάκι!

Ο Γ. έχει ένα οπελ αστρα του '00 και του λέω...έλα να πουλήσουμε οπελ και μαζντα να πάρουμε 1 οικογενειακό αυτοκίνητο. Και ποιός θα το οδηγεί? μου λέει...εγώ του απαντώ...

Ε κι εκεί όπως καταλαβαίνετε το χάνουμε!

Λοιπόν...

το μεσημέρι πάω πάλι στον τύπο που σας έλεγα και σήμερα ετοίμασα ερωτήσεις. Το βράδυ περιμένουμε κάτι φίλους μας. Κατά τις 20.00, τι να φτιάξω? γρήγορο-εύκολο για 8άτομα?

xalo girls!

εφυγα στα μισα της πορειας γιατι με επιασε η μεση μου (τι πρωτοτυπο). μπαινω στο αμαξι και τσουπ! περναει η πορεια απο μπροστα μου! γαμω τη τυχη μου με τους κωλοδιαδηλωτες! :tongue::tongue::tongue::tongue: οποτε την πηγα σχεδον ολη αλλα μηχανοκινητα! χεχε!

λιμπερο δεν εμεινε στο βασιλοπουλο ουτε για δειγμα, μονο βρακακια και οχι ανοικτες πανες.

εμεις ολες τις πανες τις φοραμε, οποια ειναι πιο φθηνη παιρνω (συνηθως carrefour, ειναι πολυ καλες), αλλα τωρα οι λιμπερο εβγαιναν 3 ευρω φθηνοτερα.

εκει που τρελαινομαι ειναι που οι pampers οι πορτοκαλι εχουν εδω 13 ευρω και στην αγγλια 5. αλλα δε στελνουν! γκρρρρρ....

αγγελινα, στην ταρατσα ειναι σκετο το μπετον? η πιο φθηνη λυση ειναι να τη στρωσετε με πλακακι. φυσικα, η σκεπη ειναι η πιο ωραια λυση. τεσπα, οταν το αποφασισετε τα ξαναλεμε αν θες. :-)

απο αυτοκινητο...εγω εχω ενα ρενω κλιο, το ειχα παρει στο πρωτο ετος το δεκεμβρη του '98. εχει κανει τα απειρα χιλιομετρα, εχει βγει πολυ σκυλι. ηθελα να το αλλαξω, καποια στιγμη πηγα και κοιταξα να παρω το ονειρακι μου (audi a3), αλλα μας επιασε η κριση, οποτε το αφησαμε. αλλαξαμε το αλλο αμαξι και πηραμε Qasquai. Αν και οταν φτιαξουν τα πραγματα, που δε το κοβω, θα το αλλαξω κι εγω. αλλα πλεον εχω μπει σε τελειως αλλη λογικη σχετικα με το αμαξι, ειδικα οταν εχεις ενα παιδι.

Το αμαξι το "δευτερο" πρεπει να μη καιει καθολου, να μην εχει ακριβο σερβις και να ειναι μικρομεσαιο. οχι μικρο, οχι μεγαλο. και να παρκαρεις ευκολα αλλα και να εχει πορτμπαγκαζ. Οποτε, αν ειχα τωρα λεφτα θα επαιρνα το χιουνται I5. Νομιζω για εργαζομενη μαμα ειναι οτι πρεπει, γιατι συνδιαζει και βουνο και θαλασσα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[quote name=Nitsa2;1001673Λοιπόν...

το μεσημέρι πάω πάλι στον τύπο που σας έλεγα και σήμερα ετοίμασα ερωτήσεις. Το βράδυ περιμένουμε κάτι φίλους μας. Κατά τις 20.00' date=' τι να φτιάξω? γρήγορο-εύκολο για 8άτομα?[/quote]

καμμιά μακαρονάδα? καρμποναρα ισως?

Καρμπονάρα για 8? χμχμχμ υλικά έχω...οπότε ναι, παίζει... Και γλυκό για μετά, σκέφτομαι.. ακόμη πιο γρήγορο. Πρόταση?

Και τα babylino είναι ωραία. Παίρνεις στην εταιρεία ΜΕΓΑ και σου στέλνουν κουπόνια, γλυτώνεις πολλά.

Διαφημίσεις

Γλυκο μιλφειγ πανευκολο!

αλλα πρεπει να πας σουπερ μαρκετ!

θα παρεις 2 πακετα μπισκοτα σαβαγιαρ, 1 σαντυγι, 2 κρεμες ΣΤΙΓΜΗΣ, ζαχαρη αχνη,γαλα. θα στρωσεις μια σειρα μπισκοτα, θα βαλεις την κρεμα, αλλη μια στρωση μπισκοτα, θα βαλεις τη σαντυγι και απο πανω ζαχαρη αχνη. Δε νομιζω να σε παρει πανω απο 10' και ειναι πολυ νοστιμο και εντυπωσιακο.

ΚΑλημέρα!!!!!!!!!!!!

Ναι είμαι πολύ χαρούμενη που περάσαμε χθες τελικό, και πιστεύω ότι πάμε για πρωτιά:tongue:

Οντως εχθες ηταν πολυ ωραιο ολο το σκηνικο.. :)

Καλημέρα από το σπίτι... αποχαιρετάμε το παλιό μας αυτοκίνητο σήμερα και θα πάμε οικογενειακώς την τελευταία μας βόλτα μέχρι τη δουλειά... μετά θα κινούμαστε με ένα...

yaris!!!!!!!!!!!!

μέχρι να έρθει το δικό μας :D

Καλοριζικο και παλι και καλοταξιδο!

Καλημέρα!!

Δύσκολη μέρα χτες με τη μικρή...Άσχημες ναυτίες σήμερα από το πρωί και θέλω να κτυπήσω και ένα σαντουιτσάκι αλλά μπα...Δε βλέπω να κατεβαίνει. Η λιγούρα θα μου μείνει πάλι :evil:

Κουραγιο Σκεκακι!

Καλημέρα κορίτσια!

Χτες έκανε ο Π. την 1η εργοθεραπεία και πήγε καλά για αρχή. Συμπαθηθήκαν με τον εροθεραπευτή. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και δεν θα κάνει για πολύ καιρό. Τις έχει τις δεξιότητες. Θα κανονίσουνε ομαδική για να δούμε πως λειτουργεί σε ομάδα.

Μπραβο ρε Νιτσακι! Πολυ καλα τα νεα σας!

Καλημέρα στην γλυκιά παρέα!!Τι κάνετε κορίτσια;είστε καλά;Εγώ δυστηχος όχι...αρρώστησα και δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ γιατί με πονούσε ο λαιμός μου!!

Περαστικα Γιωτα!

Εμεις καλα. Σημερα μας εστειλε τη γραπτη γνωματευση η αναπτυξιολογος, η οποια εχει ως εξης:

Συμπεράσματα

Η Μαρία είναι ένα αξιολάτρευτο παιδί, που δέχεται πολλή φροντίδα και πλούσια ερεθίσματα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Κατά τη σημερινή αξιολόγηση διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζει μια μικρή ανωριμότητα περί τους 4 μήνες στην ψυχοκινητική της ανάπτυξη σε συνδυασμό με στοιχεία χειριστικής συμπεριφοράς. Καθώς το παιδί δε έχει εκτεθεί συστηματικά σε επαφή με άλλα παιδάκια και είναι αρκετά προσεγγίσιμο και χαρούμενο παιδί, συστήνεται η έναρξη παρακολούθησης παιδικού σταθμού και δίνονται οδηγίες προαγωγής της ανάπτυξης στους γονείς (επισυνάπτονται)

Πηγαμε και στο ραντεβου με τον 1ο παιδικο σταθμο. Εμεινα πολυ ικανοποιημενη και απο τους χωρους και απο το κλιμα. Η Μαρια δεν μας αναζητησε κα-θο-λου και οση ωρα μιλουσαμε με τη διευθυντρια ηταν μεσα στην ταξη κανονικα με τα υπολοιπα παιδια. Οταν ανοιξαμε την πορτα για να την παρουμε καθοταν στο τραπεζακι με τα υπολοιπα παιδια και εδειχνε στη δασκαλα της που βρισκεται το μηλο στο φυλλαδιο που ειχε μπροστα της. Ρωτησα τη δασκαλα ποση ωρα καθεται ετσι εκει και μου ειπε απο την ωρα που την αφησαμε (γυρω στο 10λεπτο):shock::shock: Πλανταξε οταν την πηραμε απο εκει για να φυγουμε.

Λειτουργει απο τις 6μιση το πρωι ως τις 4μιση το απογευμα. Εχει παιδιατρο και παιδοψυχολογο (καλα οπως και οι υπολοιποι παιδικοι σταθμοι), το φαγητο το καλυπτουν εκεινοι και δεν χρεωνουν σχολικο για την περιοχη μας. Επισης δεν θελουν εγγραφη ουτε χρεωση για υλικο. Κοστιζει 300 ευρω το μηνα. Τα τμηματα ειναι ανα 8 εως 10 παιδια με δυο παιδαγωγους. Η Μαρια ηταν το μικροτερο παιδι εκει μεσα. Τα υπολοιπα ηταν απο 30 μηνων και ανω.

Αυτα. Το απογευμα θα παμε και στον αλλο που σας ελεγα και θα σας γραψω εντυπωσεις.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

. Κοστιζει 300 ευρω το μηνα. Τα τμηματα ειναι ανα 8 εως 10 παιδια με δυο παιδαγωγους. Η Μαρια ηταν το μικροτερο παιδι εκει μεσα. Τα υπολοιπα ηταν απο 30 μηνων και ανω.

Αυτα. Το απογευμα θα παμε και στον αλλο που σας ελεγα και θα σας γραψω εντυπωσεις.

στάθηκα σε αυτό..υπάρχουν παιδικοι σταθμοι στην αθήνα με τέτοιες τιμές???????

όλα σούπερ...αλλά συνέχισε το ψάξιμο !

στάθηκα σε αυτό..υπάρχουν παιδικοι σταθμοι στην αθήνα με τέτοιες τιμές???????

όλα σούπερ...αλλά συνέχισε το ψάξιμο !

Κι εγω επαθα ενα νταμπλας οταν το ειπε γιατι περιμενα να μου την ανακοινωσει την 500ρου αλλα μαλλον με λυπηθηκε ο παντοδυναμος.. Και 300 ευρω και σχολικο??? Ειλικρινα νιωθω τυχερη!

Επισης τη ρωτησα για τα θεματα "αιφνιδιων ελεγχων" και μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα. Δεν ειμαι υποχρεωμενη να τους ενημερωνω, οποτε θελω μπορω να πηγαινω να τσεκαρω.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγω επαθα ενα νταμπλας οταν το ειπε γιατι περιμενα να μου την ανακοινωσει την 500ρου αλλα μαλλον με λυπηθηκε ο παντοδυναμος.. Και 300 ευρω και σχολικο??? Ειλικρινα νιωθω τυχερη!

Επισης τη ρωτησα για τα θεματα "αιφνιδιων ελεγχων" και μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα. Δεν ειμαι υποχρεωμενη να τους ενημερωνω, οποτε θελω μπορω να πηγαινω να τσεκαρω.

πώς λεγεται παιδί μου ο σταθμός??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...