Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλοταξιδο ξανα Κρις!!!!!!!!!!!! Πολυ ωραιο το αβενσις!!!!

Μαριος ξυπνησε 2 ηπιε γαλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 ουαου!!!!!!!!!!!

Περασαμε τελεια χθες και σε ευχαριστουμε πολυ βρε συμπεθερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου τώρα που λέτε για μικρά αυτοκίνητάκια/σαραβαλάκια. Το 2006 έβγαλα το δίπλωμα και την επόμενη μέρα αφού το πήρα στα χέρια μου πήγα σε μια αντιπροσωπεία γνωστού στη Θεσσαλονίκη για τουτού. Είχε πολλά μικρά μεταχειρισμένα, αλλά με το που μπήκα στο seicento το ερωτεύτηκα! Ήταν ό,τι έπρεπε για'μένα. Το πήρα 3000 ευρώ, μοντέλο του 99. Πριν το είχε μια κυριούλα 60χρονη από το Κιλκίς που το χρησιμοποιούσε μόνο για να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ οπότε ήταν σαν καινούριο. Μαζί με τη Μαυρούλα μου (το seicento δλδ) είχαμε γυρίσει την Ελλάδα ολόκληρη. Το ξέσκισα! Ποτέ δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα!

Αλλά το έδωσα μια βδομάδα πριν γεννήσω. :-(:sad::-( Ο Τάσος είχε ένα opel tigra διθέσιο, εγώ αυτό το μικράκι και σε κανένα δεν μπορούσαμε να βάλουμε την Κέλλυ μας. Το ένα αποκλειόταν λόγω χώρου και το άλλο επειδή ήταν παλιό και ούτε αερόσακους είχε ούτε τπτ.:-(:sad::-( Τα δώσαμε λοιπόν και τα δύο και πήραμε το focus.

Το δικό μου το έχει πάρει ένας γείτονας κι όποτε το βλέπω μου λείπειιιιιιιι η Μαυρούλα μου...

Αυτά.

(ξέρω, χεστήκ@τε για τη Μαυρούλα αλλά είπα κι εγώ να πω τον πόνο μου!:tongue:)

Καλημέρα στην γλυκιά παρέα!!Τι κάνετε κορίτσια;είστε καλά;Εγώ δυστηχος όχι...αρρώστησα και δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ γιατί με πονούσε ο λαιμός μου!!!Τα νεύρα μου έχω....έχω να κάνω και δουλειές αλλά κουράγιο γιόκ....πρίν λίγο ξυπνήσανε και οι μικρές μου!!!Για τι αυτοκίνητα μηλάτε;

Διαφημίσεις

Καλοταξιδο ξανα Κρις!!!!!!!!!!!! Πολυ ωραιο το αβενσις!!!!

Μαριος ξυπνησε 2 ηπιε γαλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 ουαου!!!!!!!!!!!

Περασαμε τελεια χθες και σε ευχαριστουμε πολυ βρε συμπεθερα.

Όποτε θέτε συμπεθέρα :) Ο παιδότοπος μας (:lol:) λειτουργεί κάθε μέρα όλη μέρα χαχαχαχα

Καλημέρα!

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου τώρα που λέτε για μικρά αυτοκίνητάκια/σαραβαλάκια. Το 2006 έβγαλα το δίπλωμα και την επόμενη μέρα αφού το πήρα στα χέρια μου πήγα σε μια αντιπροσωπεία γνωστού στη Θεσσαλονίκη για τουτού. Είχε πολλά μικρά μεταχειρισμένα, αλλά με το που μπήκα στο seicento το ερωτεύτηκα! Ήταν ό,τι έπρεπε για'μένα. Το πήρα 3000 ευρώ, μοντέλο του 99. Πριν το είχε μια κυριούλα 60χρονη από το Κιλκίς που το χρησιμοποιούσε μόνο για να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ οπότε ήταν σαν καινούριο. Μαζί με τη Μαυρούλα μου (το seicento δλδ) είχαμε γυρίσει την Ελλάδα ολόκληρη. Το ξέσκισα! Ποτέ δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα!

Αλλά το έδωσα μια βδομάδα πριν γεννήσω. :-(:sad::-( Ο Τάσος είχε ένα opel tigra διθέσιο, εγώ αυτό το μικράκι και σε κανένα δεν μπορούσαμε να βάλουμε την Κέλλυ μας. Το ένα αποκλειόταν λόγω χώρου και το άλλο επειδή ήταν παλιό και ούτε αερόσακους είχε ούτε τπτ.:-(:sad::-( Τα δώσαμε λοιπόν και τα δύο και πήραμε το focus.

Το δικό μου το έχει πάρει ένας γείτονας κι όποτε το βλέπω μου λείπειιιιιιιι η Μαυρούλα μου...

Αυτά.

(ξέρω, χεστήκ@τε για τη Μαυρούλα αλλά είπα κι εγώ να πω τον πόνο μου!:tongue:)

Κι εμείς focus πήραμε Λευκή! Είχα εγώ ένα γκετζ που κάηκε :( κι ο Λ ένα για τη δουλειά του alfaromeo προπολεμικό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Έλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ δες τι είδα στο mamakid.gr

Παιδική Βιβλιοθήκη

e8nikos_kipos_4.jpgΊσως δεν γνωρίζετε ότι μέσα στον Εθνικό Κήπο υπάρχει η Παιδική Βιβλιοθήκη. Εδώ τα μικρά σας έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους, διαβάζοντας βιβλία και ακούγοντας ταυτόχρονα μουσική και παραμύθια.

Ακόμα στον χώρο τα μικρά μας μπορούν να παίξουν σκάκι ή παζλ, να ζωγραφίζουν και να ψάχνουν ιδέες και πληροφορίες για τις εργασίες τους.

Συνήθως τα βιβλία, τα παιχνίδια και οι δράσεις προορίζονται για παιδιά άνω των 3 ετών, ωστόσο και στα μικρότερα παιδιά δίνεται η δυνατότητα να απασχοληθούν. Μάλιστα, το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα γίνεται η αφήγηση παραμυθιού στις 11.30 και στις 12.30. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής, Δευτέρας από τις 09.00-15.00 (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3236503).

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Γιώτα, αν σε παρηγορεί, κι εγω με πονόλαιμο και συνάχι. Τι περιμένεις με το βρωμόκαιρο? :mad:

Ζούπυ, Λευκή, εσείς πώς είσαστε σήμερα?

Αερικό, καλές βόλτες. Τι χρωμα το πήρατε?

Νίτσα, καλή συνέχεια κι ελπίζω να ξεμπερδέψετε γρήγορα.

Εμας μπάζει η ταράτσα κι εχει βγάλει υγρασία σε μερικά σημεία στο ταβάνι.. Μόλις σταματήσουν οι βροχές, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για έξτρα μόνωση. Το καλύτερο από όλα βέβαια θα ήταν μια σκεπη...θα προσπαθήσω να ψήσω τον άντρα μου να το προχωρήσουμε μες στο καλοκαιρι.

Δυστυχώς στη συζήτηση περί τουτού δεν μπορώ να συμμετάσχω, καθότι πανάσχετη και wanna stay that way. :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέραααα :P

Αερικό καλοταξιδο το καινουργιο αυτοκίνητο. Είστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε μετά απ΄όσα έγιναν στην Ιαπωνια? Ξανανοιξε η Toyota?

Εγώ πριν 4 χρόνια άλλαξα το ibiza που είχα και το είχα στουκάρει πολύ άσχημα (θαυμα που βγηκα ζωντανη :oops:) και πήρα το citroen C4 το κουπέ...

Ωραιο αυτοκίνητο αλλά είναι 3πορτο και δεν βολευει με το παιδί και ειναι αργοκίνητο καράβι επειδή ειναι μόνο 1400κε. Έπρεπε να είχα πάρει 1600 γμτ

Κατά τα άλλα είναι πολύ άνετο, έχει μεγάλους χώρους και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα

Μπλε το παραγγείλαμε και η παραλαβή θα γίνει γιατί είναι αυτοκίνητα που είχαν ήδη έρθει τελωνείο πολύ πριν το τσουνάμι ;) Αλλιώς δεν έπαιζε να τον πείσω για Toyota!

Περαστικά Αγγελίνα

Αγγελίνα_2 περάστικα και σε εσένα!!!Κορίτσια με κερδίζετε σε θέμα αυτοκινήτου...εγώ έχω ενα του '21 αυτοκίνητο:-(:sad::-(:sad::-( δύο χρόνια είμαι οδηγός,φρέσκια...λογικό ο άντρας μου να μου πάρει ένα πολύ παλιό!!TOYOTA STARLET έχω... χαχαχαχαχαχαχαχαχα...πάντος στην δουλειά μου με πάει και δεν το αλάζω με τίποτα...το έχω αγαπήση.Ο άντρας μου θέλει να πάρω το δικό του αυτοκίνητο αλλά εγώ με τίποτα...είναι ολοκληρο αεροπλάνο...πολύ μεγάλο τζιπ 2000 κυβικά...ούτε να το παρκάρο δεν μπορώ καλά καλά να κάνω με αυτό...και στην σαλαμίνα με τόσους στενούς δρόμους δε είναι για τζιπ όταν είσαι απειρος οδηγός!!!:?::?::?::!::!::!::!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...