Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κοιτα, το τι ακριβως συμβαινει δε μπορω να στο πω με βεβαιοτητα, γιατι δεν το χω δει.

Αλλα, ναι, μετα απο 5 χρονια. Δε μου κανει εντυπωση. Ο υδροφορος οριζοντας αλλαζει, δεν ειναι στασιμος. Αλλες φορες περναμε περιοδους ξηρασιας και αλλες βροχοπτωσεων.

Φανταζομαι αντιστοιχα προβληματα θα εχουν και οι γειτονες, βεβαια.Το χεις ψαξει?

Τα νερα που θα μαζευει η αντλια τι θα τα κανεις?

(ειστε κοντα σε θαλασσα? ειναι θαλασσινο ή γλυκο νερο?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νερά θα παιρνάνε σε σωλήνα , θα βγαίνουν στο ισόγειο αλλά για να μην τρέχουν κάτω, θα βάλουμε τη σωλήνα να καταλήγει στο κοντινότερο λούκι.

Είναι γλυκό το νερό που βγαίνει και καθαρό.

Όλη η περιοχή είναι "νερουλή" και οι περισσότερες πολυκατοικίες έχουν αντλίες, καθώς στα παλιά τα χρόνια των νεάντερταλ η περιοχή ήταν θάλασσα:D, μετά έγινε ποτάμι..............και μετά πήγα να μείνω εγώ:tongue:

Τα νερά θα παιρνάνε σε σωλήνα , θα βγαίνουν στο ισόγειο αλλά για να μην τρέχουν κάτω, θα βάλουμε τη σωλήνα να καταλήγει στο κοντινότερο λούκι.

Είναι γλυκό το νερό που βγαίνει και καθαρό.

Όλη η περιοχή είναι "νερουλή" και οι περισσότερες πολυκατοικίες έχουν αντλίες, καθώς στα παλιά τα χρόνια των νεάντερταλ η περιοχή ήταν θάλασσα:D, μετά έγινε ποτάμι..............και μετά πήγα να μείνω εγώ:tongue:

μπας και έχετε χτίσει πάνω σε κανά ρέμα?????

λέω εγω......

λέω εγω......

υπαρχει προβλημα σε πολλες περιοχες culte. Και το πατρικο του αντρα μου το ιδιο προβλημα εχει. με τη διαφορα οτι τα νερα τα πετανε ολοι στο δρομο και γινεται ο κακος χαμος. Ασε που εχει πιασει αυτη τη πρασινιλα ο δρομος και καθε βδομαδα καποιος σπαει το χερι του εκει περα

Διαφημίσεις

λέω εγω......

Οχι ρε, η περιοχή είναι γενικά πόλύ "νερουλή"

Κηπο, λουλουδια εχεις? Μπορεις να βαλεις μια δεξαμενη να τα μαζευεις να εχεις να ποτιζεις τσαμπα.

Νο κήπος, νο λουλούδια.

υπαρχει προβλημα σε πολλες περιοχες culte. Και το πατρικο του αντρα μου το ιδιο προβλημα εχει. με τη διαφορα οτι τα νερα τα πετανε ολοι στο δρομο και γινεται ο κακος χαμος. Ασε που εχει πιασει αυτη τη πρασινιλα ο δρομος και καθε βδομαδα καποιος σπαει το χερι του εκει περα

τρομερή γυφτιά αυτό. Αφού κάνεις που κάνεις τη δουλειά σύνδεσε τό σωλήνα μ'ενα λούκι να τελειώνουμε.

Εμείς αν τα αφήσουμε να βγαίνουν στην πυλωτή, εκτός του ότι θα γίνεται ο δρόμος συνέχεια χάλια, θα πέφτουν συνέχεια νερά πάνω στις σιδερένιες ράγες που ακουμπάνε οι γκαραζόπορτες και θα τα πάρουμε στο χέρι τα σίδερα κάποια στιγμή.

τρομερή γυφτιά αυτό. Αφού κάνεις που κάνεις τη δουλειά σύνδεσε τό σωλήνα μ'ενα λούκι να τελειώνουμε.

Εμείς αν τα αφήσουμε να βγαίνουν στην πυλωτή, εκτός του ότι θα γίνεται ο δρόμος συνέχεια χάλια, θα πέφτουν συνέχεια νερά πάνω στις σιδερένιες ράγες που ακουμπάνε οι γκαραζόπορτες και θα τα πάρουμε στο χέρι τα σίδερα κάποια στιγμή.

εμ δεν εχει δικτυο ομβριων, οποτε αναγκαστικα.

Φτιαξε πισινα τοτε! Ευκαιρια ειναι! Θα χεις και pool boy!:tongue:

Ωχ ναι μπερδεύτηκα με το ματίζ.

Δοξασμένες εποχές...Έμενα στο δρόμο μονίμως, τι πλάκα! τα σκέφτομαι τώρα και γελάω...

Δεν ξέρω τι μλκ έχει γίνει. Πλημμυρήσαμε από την 1η χρονιά και οι γείτονες βέβαια διότι τότε δεν υπήρχε δρόμος και ήταν πιο χαμηλά από ότι έπρεπε ο χωματόδρομος. Τελικά, μας τον έφτιαξαν πριν 2χρόνια και πλημμυρήσαμε πάλι 1φορά πέρυσι με τις μεγάλες βροχές. Η αντλία τα βγάζει έξω και πέφτουν στην αποχέτευση.

Πρόσεχε τι λες!!!

Ακούς εκεί γυφτιά?:tongue:

Μια χαρά είναι...πάνε στην αποχέτευση και δεν την πληρώνουμε άδικα...

Διαφημίσεις

α εμένα είναι καινούργιο νιτσάκι και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη..

καιει πολύ λιγο και παρκάρω παντού!

Εγώ το είχα πάρει το 2004 (μοντέλο '00) και μου είχε αλλάξει τα φώτα, κυριολεκτικά. Και το πήρα φαντάσου 3.700ε, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Βόιδι εντελώς! είχα πάει με τον πατέρα μου, το είδαμε μας άρεσε και το πήραμε επί τόπου. Είχα μόλις 2βδομάδες το δίπλωμα και καιγόμουν για τουτού. Και μετά....ιστορίες. Μία το δυναμό, μία τα ηλεκτρολογικά, μία μου τρύπησε η αντλία βενζίνης. Άσε που ήταν φτερό στον άνεμο. Το κορυφαίο βέβαια ήταν που τράκαρα 2μέρες πριν το γάμο μου (2μήνες το είχα). Πάμε ταξίδι με το Γ. και μας παίρνει από το συνεργείο και μας λέει "η ζημιά είναι 3.000ε, να το φτιάξω?"ναι απαντώ εγώ:shock:. Ο Γ. εκείνη την ωρα έκανε βουτιές στη θάλασσα. χαχαχαχαχα

και του λέω Γ. έλα λίγο να σου πω...

Αντίδραση Ιωάννη :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Η αντλία τα βγάζει έξω και πέφτουν στην αποχέτευση.

Δεν πέφτουν στο δρόμο μαρή Νίτσα όμως να ενοχλούν.

Εμάς αν τα αφήσουμε να πέφτουν free στην πυλωτή θα μας καταστρέψει κάποια στιγμή τις σιδερένιες ράγες που ακουμπάνε οι γκαραζόπορτες.

Εγώ το είχα πάρει το 2004 (μοντέλο '00) και μου είχε αλλάξει τα φώτα, κυριολεκτικά. Και το πήρα φαντάσου 3.700ε, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Βόιδι εντελώς! είχα πάει με τον πατέρα μου, το είδαμε μας άρεσε και το πήραμε επί τόπου. Είχα μόλις 2βδομάδες το δίπλωμα και καιγόμουν για τουτού. Και μετά....ιστορίες. Μία το δυναμό, μία τα ηλεκτρολογικά, μία μου τρύπησε η αντλία βενζίνης. Άσε που ήταν φτερό στον άνεμο. Το κορυφαίο βέβαια ήταν που τράκαρα 2μέρες πριν το γάμο μου (2μήνες το είχα). Πάμε ταξίδι με το Γ. και μας παίρνει από το συνεργείο και μας λέει "η ζημιά είναι 3.000ε, να το φτιάξω?"ναι απαντώ εγώ:shock:. Ο Γ. εκείνη την ωρα έκανε βουτιές στη θάλασσα. χαχαχαχαχα

και του λέω Γ. έλα λίγο να σου πω...

Αντίδραση Ιωάννη :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

το παλιο της Daewoo ήταν? το δικό μου είναι το νέο μοντελο όταν το πήρε η chevrolet..9000 περικαλώ!

Ωωωω!! Πολύ ωραία, τι θα πάρετε τελικά?

Το Αvensis 1600

τι θα το κάνετε το παλιο αερικάκι?

Απόσυρση δυστυχώς... Πολύ θα ήθελα να το πουλήσουμε γιατί δεν είναι για απόσυρση το αμάξι αλλά δεν αποφασίζω εγώ δυστυχώς. Εγώ είμαι μια απλή οδηγός του αυτοκινήτου! Συμμετείχα στην απόφαση και στο χρώμα... ε πολλά είναι χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...