Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα από το σπίτι... αποχαιρετάμε το παλιό μας αυτοκίνητο σήμερα και θα πάμε οικογενειακώς την τελευταία μας βόλτα μέχρι τη δουλειά... μετά θα κινούμαστε με ένα...

yaris!!!!!!!!!!!!

μέχρι να έρθει το δικό μας :D

Ωωωω!! Πολύ ωραία, τι θα πάρετε τελικά?

Θα πάμε και μεις το Σάββατο αν όλα πάνε καλά να δούμε ένα.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα από το σπίτι... αποχαιρετάμε το παλιό μας αυτοκίνητο σήμερα και θα πάμε οικογενειακώς την τελευταία μας βόλτα μέχρι τη δουλειά... μετά θα κινούμαστε με ένα...

yaris!!!!!!!!!!!!

μέχρι να έρθει το δικό μας :D

τι θα το κάνετε το παλιο αερικάκι?

καλημέρα σκεκακι!!!!

Καλημερα κοριτσια....κομματια ειμαι....υποτιθεται θα παω πορεια, αλλα ψηνομαι και να την πεσω για υπνο να ξυπνησω στις 2 το μεσημερι....θα δουμε....

Σοφία, ακριβώς έτσι είμαι εγώ. 12ποντο και βαμμένη, πάντα, όχι μόνο στη δουλειά...τώρα όμως όλο και κάποια δικαιολογία βρίσκω για να αφεθώ...και μου τη δίνει...ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά να ξαναβρλω τον εαυτό μου!

ουτε γι' αστειο εγω! κα στο γαμο μου, με το που φτασαμε στο τραπεζι, εφυγε το τακουνι! οχι οχι...δεν ειχα μαζι μου 2ο ζευγαρι...Ξυπολυτη! Και σου λενε και οι αλλες, αμα τα χει βγαλει η νυφη, ας τα βγαλουμε κι εμεις! Αφου σε καποια φαση ειχαν μαζευτει καμια 20αρια ζευγαρια τακουνια! χαχαχα

Skek, θα σου ελεγα υπομονη με τις αναγουλες , αλλα εγω ειμαι καμενη απο το συγκεκριμενο θεμα. Μεχρι τη μερα που γεννησα...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....κομματια ειμαι....υποτιθεται θα παω πορεια, αλλα ψηνομαι και να την πεσω για υπνο να ξυπνησω στις 2 το μεσημερι....θα δουμε....

:

σήκω και πήγαινε...να εκπροσωπήσεις εμάς τις άχρηστες....

Skek, θα σου ελεγα υπομονη με τις αναγουλες , αλλα εγω ειμαι καμενη απο το συγκεκριμενο θεμα. Μεχρι τη μερα που γεννησα...:rolleyes:

Μη μου λες τέτοια!!

εμεις αυτοκινητο από του χρόνου..ακομη ξεχρεωνουμε το δικο μου ένα μικρό ματιζάκι που πήραμε πέρυσι.... 

Εμείς είναι καιρό που το σκεφτόμαστε να δώσουμε αυτό (ένα τζιπάκι honda crv) και να πάρουμε το καινούργιο. Να δούμε τώρα τι προσφορά θα μας δώσουν για να πάρουν το δικό μου και θα αποφασίσουμε αναλόγως.

THIS IS SKEK!!;)

Good morning ladies

Κι έλεγα κι γω που είναι η Αερικιά όλη μέρα χτες.

Σας έχω πει ότι βγάζει νερά το υπόγειο της πολυκατοικίας μου και έχω μαμηθεί να βγάζω κουβάδες έξω για να μην φέρω αντλίες και πληρώνουμε κάθε 3 και λίγο? (Ναι ξέρω, έχει σημαντικότερα προβλήματα ο κόσμος).

Βρήκα ένα μάστορα να έρθει να εγκαταστήσει την αντλία στον υπόγειο (επιτέλους)... έρχεται χτες , με ρωτάει που να σκάψει, παίρνω το μηχανικό της οικοδομής, μου λέει δεν θυμάμαι από το τηλέφωνο να σου πω, ας μη σκάψει τέρμα γωνία και πιάσει κά'να πέδιλο κάτω, ας σκάψει πιο κει.

Άρχιζει σκάβει ο μάστορας και στους 20 πόντους πέφτει πάνω στον οπλισμό της οικοδομής στα σίδερα που δεν κάνει να κοπούν.

Ξαναπαίρνω τον μηχανικό, μου λέει να μην κόψουν για κανένα λόγο τα σίδερα μέχρι να έρθει να δει τι είναι γιατί μάλλον είναι ο οπλισμός των θεμελίων (ή κάπως έτσι) και τώρα μένω μουκάλα μέχρι το ΣΚ που θα γυρίσει ο μηχανικός να δούμε που θα σκάψουμε:mad::mad::mad::mad::mad:.

Άντε πάλο κουβάδες με νερό..........μαμώ τον υδροφόρο μου ορίζοντα δηλαδή.

Το τι είπε το στόμα μου χτες βράδυ....................ούτε ο Σαρκοζί τόσο καλά "γαλλικά" δηλαδή.

Διαφημίσεις

Η άδεια είναι του 2004, και όλα τα σχέδια δεν τά έχω εγώ.

Σίγουρα ο μηχανικός που υπέγραψε τα έχει και ο δικός μου που ήταν ο επιβλέπων ξέρει τι γίνεται (αυτοί οι 2 συνεργάζονταν στην ανέγερση).

Αλλά ποιός περιμένει μέχρι το ΣΚ?:mad::mad::mad::mad::mad:

Ααααααααααααααααααααα (τραβάω τις κοτσίδες μου τώρα)

Καλημέρα κορίτσια!

Χτες έκανε ο Π. την 1η εργοθεραπεία και πήγε καλά για αρχή. Συμπαθηθήκαν με τον εροθεραπευτή. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και δεν θα κάνει για πολύ καιρό. Τις έχει τις δεξιότητες. Θα κανονίσουνε ομαδική για να δούμε πως λειτουργεί σε ομάδα.

Harlow είχα το ίδιο πρόβλημα με το υπόγειο μου (σπίτι 5ετίας). Τελικά βάλαμε αντλία και ως δια μαγείας λύθηκε το πρόβλημα. Το περίεργο σε εμάς είναι ότι πλημμύριζε από το χώμα..Με τις βροχές πότιζε το έδαφος κι έβρισκε πορους και έμπαζε νερά............. ποιός την έκανε, δεν ξέρω? ο μηχ/κος, ο εργολάβος?

Σκεκάκι είχα κι εγώ ματίζ. Σαράβαλο όμως εντελώς και κατάφερα το πούλησα πριν 3χρόνια και πήρα ένα mazda2. Φοβερό αυτοκίνητο.

Σκεκάκι είχα κι εγώ ματίζ. Σαράβαλο όμως εντελώς και κατάφερα το πούλησα πριν 3χρόνια και πήρα ένα mazda2. Φοβερό αυτοκίνητο.

Μπερδεύτικες Νιτσάκι. Η Culte έχει ματίζ.

THIS IS SKEK!!;)

σήκω και πήγαινε...να εκπροσωπήσεις εμάς τις άχρηστες....

α ναι....εγω η χρησιμη! :tongue:

Μη μου λες τέτοια!!

οχι μην αγχωνεσαι....ηταν σπανια η περιπτωση. Ο γιατρος μου ειπε οτι στις ποσες εγκυμοσυνες εχει αναλαβει (μιλαμε για χιλιαδες, ετσι?) δε του χει ξανατυχει. Εγω μονο τη μανα μου οταν ηταν εγκυος σε μενα ξερω, κι εμενα! Ωραια κληρονομια ρε μανα! :tongue:

νιτσα, αν ο υδροφορες οριζοντας ειναι πιο ψηλα απο τη θεμελιωση, μπαινει νερο. Το beton ειναι πορωδες υλικο και απορροφα το νερο. Δεν ειναι θεμα κακοτεχνιας

νιτσα, αν ο υδροφορες οριζοντας ειναι πιο ψηλα απο τη θεμελιωση, μπαινει νερο. Το beton ειναι πορωδες υλικο και απορροφα το νερο. Δεν ειναι θεμα κακοτεχνιας

Μετά από 5 χρόνια όμως?

5 χρόνια τώρα δεν έχει βγάλει ούτε σταγόνα?

Τώρα ξαφνικά πριν 2-3 μήνες άρχισε να γίνεται πισίνα το υπόγειο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...