Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Είμαι και κομματάκι εγωίστρια Νίτσα μου. Θέλω έτσι κανένα μισαωράκι που και που για μένα για να μπορώ να την παλεύω και δεν το έχω τώρα, σκέψου αργότερα.:rolleyes:

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι:D:shock:

Αλλά με 2παιδιά όλα είναι θέμα προγράμματος.

Τους βάζω για ύπνο μέχρι τις 21.00 το αργότερο και μετά έχω άφθονο χρόνο να χαλαρώσω με φίλους, με σύζυγο ή οτιδήποτε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσάκι μέχρι τις 9 είμαι νεκρή. Δλδ άντε να αφήσω να πάει 10 και μετά νανάκια γιατί 5.45 ξυπνάω. Τώρα τελευταία το έκανα 6 γιατί δεν έχω το κουράγιο να βάφομαι κάθε πρωί με τις αναγούλες και τις ναυτίες και έρχομαι πολύ χύμα στη δουλειά. Ποιος? Εγώ που δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και είμουν κάθε μέρα με τα 12ποντα και τα κραγιον και τα ταγιεράκια. Μπουχουχουουου...

THIS IS SKEK!!;)

Δεν σε αντέχω πια :D:D:D Έχε χάρη που δεν το γνωρίζω το θέμα όπως τα διόδια :tongue:

Μωρό μου.....:D:D:D

Ούτε εγώ το γνωρίζω καλά το θέμα, ούτε στα διόδια το γνώριζα καλά.

Απλά την γνώμη μου λεω:tongue::tongue:

(πιο πολύ τα πήρα με την πολυσπουδαγμένη μαντάμ.....τι να πούνε και οι αστροναύτες δηλαδή).

Μωρό μου.....:D:D:D

σσσσσ....μην δινουμε δικαιώματα στην Κική :D

(πιο πολύ τα πήρα με την πολυσπουδαγμένη μαντάμ.....τι να πούνε και οι αστροναύτες δηλαδή).

εντάξει μωρέ, εμείς του πολυτεχνειου έχουμε φάει μια πετριά και μας έχει μεινει κουσουρι...τι να κάνουμε :P Όμως είμαστε καλά παιδιά κατά βάθος ;)

Καλό απόγευμα σε όλες, πάω στην μικρούλα μου :P

Διαφημίσεις

εντάξει μωρέ, εμείς του πολυτεχνειου έχουμε φάει μια πετριά και μας έχει μεινει κουσουρι...τι να κάνουμε :P Όμως είμαστε καλά παιδιά κατά βάθος ;)

aaaaaaa συγνώμη εγώ δεν έχω κανένα κουσούρι! χεχεχε

Είμαι και κομματάκι εγωίστρια Νίτσα μου. Θέλω έτσι κανένα μισαωράκι που και που για μένα για να μπορώ να την παλεύω και δεν το έχω τώρα, σκέψου αργότερα.:rolleyes:

Έλα μωρέ Σοφία...βλακείες. Κι εγώ θέλω ώρα για μένα. Και δεν αισθάνομαι όι είναι θέμα εγωισμού. Χρειάζομαι τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο.Απλά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι:D:shock:

Αλλά με 2παιδιά όλα είναι θέμα προγράμματος.

Τους βάζω για ύπνο μέχρι τις 21.00 το αργότερο και μετά έχω άφθονο χρόνο να χαλαρώσω με φίλους, με σύζυγο ή οτιδήποτε.

Κι εγώ το κάνω αυτό Νιτσάκι!

[quote name='zouzouneli;100024

1]Νιτσάκι μέχρι τις 9 είμαι νεκρή. Δλδ άντε να αφήσω να πάει 10 και μετά νανάκια γιατί 5.45 ξυπνάω. Τώρα τελευταία το έκανα 6 γιατί δεν έχω το κουράγιο να βάφομαι κάθε πρωί με τις αναγούλες και τις ναυτίες και έρχομαι πολύ χύμα στη δουλειά. Ποιος? Εγώ που δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και είμουν κάθε μέρα με τα 12ποντα και τα κραγιον και τα ταγιεράκια. Μπουχουχουουου...

Σοφία' date=' ακριβώς έτσι είμαι εγώ. 12ποντο και βαμμένη, πάντα, όχι μόνο στη δουλειά...τώρα όμως όλο και κάποια δικαιολογία βρίσκω για να αφεθώ...και μου τη δίνει...ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά να ξαναβρλω τον εαυτό μου!

Σας παρακολουθώ:cool:

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

το τελευταίο μου κρύωμα/ίωση ΔΕΝ μου έχει περάσει - βήχω σαν φυματικιά, έχω βράσιμο στο στήθος και απίστευτη κόπωση = συμπτώματα βρογχίτιδας (μαθημένα τα βουνά...:cool:) = πρέπει ν' αρχίσω αντιβίωση που τόσο ήθελα ν' αποφύγω...

πως να μου περάσει άλλωστε που λυσσάω από δω κι από κει (δουλειά, παιδί, υποχρεώσεις)...:confused:

να καλοσωρίσω τη νεοφερμένη μας:D

και να πω στη γλυκοφλεβαρίτσα καλή επιτυχία στην αναζήτηση σταθμού! και μια μικρή συμβουλή : θάχεις το μαράκι μαζί σου και θα αποκρυπτογραφείς τις εντυπώσεις της αλλά την απόφαση για το ποιόν σταθμό τελικά, θα την πάρετε εσείς! να είσαι ψύχραιμη φαιάκι και να βλέπεις πίσω από την "βιτρίνα" - είναι πολύ σοβαρή η απόφαση αυτή...

σας φιλώ! (ααααχ, έχω δέκατα, ρίγη κι αδυναμία):shock:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι μου κάνετε???

Πριν λίγο σας διάβασα απο εχτές.

Εχτες τρεχαμε με τον Δ. ολη μερα για δουλειες. Και ναι μετά απο 2,5 χρόνια γάμου ανοίξαμε και οικογενειακή μερίδα χαχαχα!!!!

Ανοιξαμε και λογαριασμο του παιδιου (αξιοθηκαμε δλδ) και πολλα αλλα.

Το βραδυ θηλαζα και κοιμόμουν με σκουντουσε ο Δ. να μην μου πεσει το παιδι απο τα χερια και μετα λιποθημισα που λέει και το Αερικο...

Λοιπόν η μικρή μου εχει γίνει κωλοπαιδάκι θα έλεγα...ΜΟΝΟ όταν θελει εκείνη κανει πράγματα...δλδ το μεσημερι στο γυμναστηριο γυριζε ολη την ωρα μπρος πισω...ανασκελα μπρουμητα και επαιζε. Τωρα γυρναει και κλαιει θελει να την γυριζω εγω. Το βραδυ δεν γυριζει μόνη της μπρούμιτα και ξυπναει και κλαιει ενω όλη την ημερα γυρναει μόνη της χωρις κανενα προβλημα...Να το εκλάβω ως σημάδι χαρακτήρος αυτο ή έτσι κάνουν όλα???

Σημερα είπε και "μαμα" αχ αχ αχ μεγαλες στιγμες

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημέρα από το σπίτι... αποχαιρετάμε το παλιό μας αυτοκίνητο σήμερα και θα πάμε οικογενειακώς την τελευταία μας βόλτα μέχρι τη δουλειά... μετά θα κινούμαστε με ένα...

yaris!!!!!!!!!!!!

μέχρι να έρθει το δικό μας :D

Καλημέρα!!

Δύσκολη μέρα χτες με τη μικρή...Άσχημες ναυτίες σήμερα από το πρωί και θέλω να κτυπήσω και ένα σαντουιτσάκι αλλά μπα...Δε βλέπω να κατεβαίνει. Η λιγούρα θα μου μείνει πάλι :evil:

Σοφία, ακριβώς έτσι είμαι εγώ. 12ποντο και βαμμένη, πάντα, όχι μόνο στη δουλειά...τώρα όμως όλο και κάποια δικαιολογία βρίσκω για να αφεθώ...και μου τη δίνει...ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά να ξαναβρλω τον εαυτό μου!

Ξέρεις τι? Με βλέπουν οι συνάδελφοι γένους θυληκού και άρχισαν τα ψου ψου. Κάνω πως δε βλέπω και είναι το μόνο διασκεδαστικό της όλης φάσης.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...