Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η γνώμη μου είναι σιγά σιγά...από τώρα δηλαδή να της λές για την εγκυμοσίνη σου σαν παραμυθάκη για να μην νιώθει ότι την διώχνεις από κοντά σου!!εάν θέλει αγκαλιά κάτσε κάπου και πάρτην μην της το στερείς και πές της πώς δεν μπορείς να την πάρεις αγκαλιά ψηλά γιατί σου πονάει η μέση,μόλις γίνεις καλά θα την πέρνεις ψιλά!!Αλλά γενικά βάλτην στο κλήμα της εγκυμοσίνης σου!!!Πόσο είσαι τώρα;

Στην 8η εβδομάδα. Της κάνω πολλές αγκαλιές και χάδια και φιλάκια αλλά επειδή είναι γάτα κατάλαβε ότι κόπηκαν οι αγκαλιές ψηλά και οι χοροί αγκαλιά.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερεεεεες.. :cool:

Καταρχην σας ευχαριστω πολυ ολες που μου απαντησατε. Καταδευτερον η αναζητηση παιδικου ξεκινησε. Κλεισαμε ραντεβου σε 6..

Αυριο στις 11:00 στο "Παραμυθενιο Σπιτακι" και το απογευμα στις 17:30 στο "Παρεουλα σ'αγαπω".

Μεθαυριο στις 11:00 στη "Φραουλινα" και το απογευμα στις 16:30 στα "Φυντανακια".

Την Παρασκευη στις 10:30 στο "Πολυχρωμο" και τη Δευτερα στις 11:00 στον "Πισιπουκ"

Αν δεν μας κανει χρωμα κανενας απο αυτους... Τοτε θα κλεισουμε νεα ραντεβου. Ειναι ολοι στον Αγιο Δημητριο και εννοειται πως θα εχω και τη Μαρια μαζι μου στα ραντεβου! Για να δουμε....

Kardies2 καλως ηρθες και εδω.. Εγω ειμαι η Φαιη, με εχεις φιλη σου και στο φατσοβιβλιο! ;)

Φαίη μου καλημέρα,σε κατάλαβα!!Θα πάς τελικά την μικρή παιδικό;μπράβο σας!!!Όλα να σας πάνε όπως θέλετε και η Μαρία να νιώσει όμορφα!!!!

Στην 8η εβδομάδα. Της κάνω πολλές αγκαλιές και χάδια και φιλάκια αλλά επειδή είναι γάτα κατάλαβε ότι κόπηκαν οι αγκαλιές ψηλά και οι χοροί αγκαλιά.

Είσαι ακόμη φρέσκια!!Πες της κάτι για να μην στεναχωριέτε...και εάν θέλει χωρό κάνε όπως έκανα και εγώ..την έβαζα στο κρεβάτι εγώ όρθια στο πάτωμα της κρατούσα τα χέρια και της έλεγα χώρεψε!!!Έλα μαζί....κάνε κάτι....!!!!

Είσαι ακόμη φρέσκια!!Πες της κάτι για να μην στεναχωριέτε...και εάν θέλει χωρό κάνε όπως έκανα και εγώ..την έβαζα στο κρεβάτι εγώ όρθια στο πάτωμα της κρατούσα τα χέρια και της έλεγα χώρεψε!!!Έλα μαζί....κάνε κάτι....!!!!

Ναι μάλλον θα κάνουμε πιο πολλά τέτοια.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Ρε Λευκη μην βαζεις με κεφαλαια το ΚΕΛΛΥ νομιζω οτι καποιος με φωναζει.......:P

Καλα εισαστε? Δεν προλαβα να σας διαβασω. Εν ολιγης καλα ειμαστε και ψαχνουμε να δουμε τι θα κανουμε το απογευμα.

Φαιη μην τρελλενεσαι κοπελα μου. Σου ειπαν οτι το παιδι ειναι μια χαρα και εσυ πηρες μπρος να αγχωθεις με τους σταθμους? Παρε και μια ανασα μικρακι.....

Εμενα σημερα το πρωι μου ειπε η μικρη 'καλημερα αγαπη μου εισαι καλα?'........ΓΝΤΟΥΠ!!!!!!!! Ειπαμε ηθελα να μου πει σε αγαπαω......το εχω αποθυμενο, αλλα οχι ετσιιιι ρε συυυυυυ.......ετσι πρεπει να με λεει ο Λ οχι το παιδι.......!!!!!!! ΓΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

Σοφη βρες δραστηριοτητες που να μην χρειαζονται σηκωμα. Εγω της λεω εχω μιμι (πονο) στην μεση και δεν με ζοριζει να την σηκωσω. Κανε το ιδιο......

Παω να διαβασω ........

ΥΓ: Κατι εχασα καλως ηρθες Καρδια........

ΥΓ2: Ησουν στην βαφτιση Καρδια? Εμεις παλεψαμε να παραστουμε, αλλα τελικα την περασαμε στην παραλια διπλα την δουλεια και στην παιδικη χαρα οποτε αμφιβαλλω αν σε ειδα και σε ξερω......xexe

Φιλακια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Σοφούλα... θα αλλάξετε χορούς :) Θα αρχίσετε το γύρω γύρω όλοι :)

Είναι που δεν γνώρισες την Εριέττα Αερικόπουλο... ακροβατικά θέλει και όχι χορούς. Ξαπλώνει με την κοιλιά στις πατούσες μου, ανάσκελα εγώ και τη σηκώνω πάνω κάτω αεροπλανάκι.

Ήθελα να στο πω εδώ και μέρες, στη Λευκωσία υπάρχει ένα μπαρ εστιατόριο που λέγεται Αερικό!!

THIS IS SKEK!!;)

Εμενα σημερα το πρωι μου ειπε η μικρη 'καλημερα αγαπη μου εισαι καλα?'........ΓΝΤΟΥΠ!!!!!!!! Ειπαμε ηθελα να μου πει σε αγαπαω......το εχω αποθυμενο, αλλα οχι ετσιιιι ρε συυυυυυ.......ετσι πρεπει να με λεει ο Λ οχι το παιδι.......!!!!!!! ΓΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

Χαχαχα πολύ ωραίο!!

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...