Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω ειμαι η Μαρκο πολο που ο γιος μου ερωτευτηκε την κορη σου και της εκανε τον τζεντλεμαν ακομα και χθες μου ελεγε το ονομα της Ουμπινη!!!!!! Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα παρηγορητικά όσα λες. Και η Εριέττα με μαμακίαση και δύσκολο παιδί γενικώς, σαν εμένα. Καισαρική είχα κάνει και γω και αν όλα καλά μέχρι το τέλος και τώρα καισαρική. Ο σύζυγος ότι μπορεί κάνει και μου τη σπάει κι'αυτός κάποτε με την τσαπατσουλιά του και με τη δική του μαμακίαση που όλα πρέπει να τα κάνουμε ριπορτ στη μαμά και τον μπαμπά και να μας βρίσκουν λύσεις από την άλλη άκρη του κόσμου που λέει ο λόγος. Αν πλύνει ένα πιάτο αμέσως θα τους το πει για να πάρει το μπράβο.

Τέλος πάντων. Όπως έρθουν τα πράγματα. Ψες τα έχωσα σε όλους από το άγχος που με έχει καταβάλει, στη μάνα μου, στην Εριέττα, στον άντρα μου, όλοι μου φταίνε.

Πώ!Πώ!!Κάτι μου θυμίζει αυτό!!!

Εγω ειμαι η Μαρκο πολο που ο γιος μου ερωτευτηκε την κορη σου και της εκανε τον τζεντλεμαν ακομα και χθες μου ελεγε το ονομα της Ουμπινη!!!!!! Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

Ναι, αλλά δεν της έδωσε μπισκότο...ε? ε? ε? :tongue:

Διαφημίσεις

Δέν χρειάζοταν να μου το πείς βλέπω την φωτό του και τόν γνώρισα αμέσως!!Η δικιά μου με το που ήρθαμε ξύπνησε τον άντρα μου και του έλεγε για τον Μάριο.......:P:p:p:pΤρελάθηκε ο άντρας μου!!!

Οχι μπισκοτο δεν κερασε αλλα πρωτη φορα τον ειδα να κολλαει τοσο με κοριτσακι και να το παιζει αντρας πολυ γελιο!!!!

Αλλα με εσας ανταλλαξαμε σαλια οποτε παιζει το κονε χαχα!!!!

Πώ!Πώ!!Κάτι μου θυμίζει αυτό!!!

Αλήθεια ε?

Πάντως και στην 1η εγκυμοσύνη τους πρώτους 2μιση μήνε2 είμουν σε βαθία κατάθλιψη, περισυλλογή, απομόνωση, συγκεντρωτισμό κτλ.

Θα περάσει γιατρέ μου?

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

ώχ ξύπνησαν οι λεγάμενες και σαν κάτι μου μυρίζει στον ποπό της μικρής...:confused::confused::shock::shock::shock: και η Ρουμπίνη να λέει: μαμά πούφφφφφ ο ποπός της Δημητρούλας...πάρε πάνα μωνομάντιλο και αληφή γιατί βρωμάει...πλιάξ....!!Αυτό μου είπε η ρουμπίνη!!!:eek::-o:-o

Να ναι καλα η γυναικα!!!!!!!!

Το οτι ο γιος μου δινει σημασια στα μεγαλυτερα κοριτσακια να με φοβιζει??? Του αρεσουν οι μεγαλυτερες παντα, μουσειο θα μου φερει στα 30 φοβαμαι χαχα!!!!!!!!!!

Αλήθεια ε?

Πάντως και στην 1η εγκυμοσύνη τους πρώτους 2μιση μήνε2 είμουν σε βαθία κατάθλιψη, περισυλλογή, απομόνωση, συγκεντρωτισμό κτλ.

Θα περάσει γιατρέ μου?

Λοιπόν ένα θα σου πώ...εάν δεν είχα τον άντρα μου να με συνεφέρει θα είχα βουτήξη στο κενό με την κατάθληψη που είχα στην πρώτη εγκυμοσίνη!!!

Η μάνα μου τον ξεμάτιασε Ειρήνη, φοβήθηκε, σου λέει θα το φάνε το παιδί.

Μα είναι δυνατόν να μης της φάνε το παιδί;αφού είναι παίδαρος...ακόμα και εγώ έχω τρελαθεί μαζί του!!!Και η δικιά μου κοιτάει τους μικρότερους......τι να πώ θα δείξει!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...