Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συγνώμη αλλά δεν σε θυμάμε....:(:(:(:(!!πώς και δεν ήρθες στο τραπέζι;

Είχα οικογενειακές υποχρεωσεις. Γιορταζε το ένα ανιψακι του άντρα μου και γιορτάσαμε στην κουνιαδα μου που έχει εξοχικο στα Σεληνια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι πολύ κακιά...γι'αυτό!!!!!!!!

Καλημέρα!

Μαλεκον το παιχνίδι που μας έφερες το'χει σκίσει, όλο μ'αυτό παίζει και επίσης έχουν σπάσει τα νεύρα μου με την τσιγκολελέτα. Έλεος!

:P:p:p:p:p:p:p :P:p:p:p :P:p:p:p

Πολύ χαιρομαι ρεεεεε!!!!!

Το ζαχαρώνω και για την δικια μου

Φαιήτσα μην αγχώνεσαι. Τα παιδάκια δεν έχουν κλίκες μεταξύ τους και ειδικά σε αυτές τις ηλικίες. Να την στείλεις παιδικό, θα κοινωνικοποιηθεί το παιδί..

Καρδιές καλωσήρθες στην τρελοαλλοπροσαλλομαμαδοπαρέα μας!!!!

Harlow, κανόνισε χρυσό μου όντως να ΜΗΝ ξαναπάρεις άδεια.

Βασίλισσα με την πριγκίπισσα σου, την άλλη φορά που θα την πας παιδικό παίξτο και λίγο μητριά της Χιονάτης! Κάνε λίγο την σκληρή...

Ζούπυ μου, το ίδιο και ο Π. (εκρηκτικός, επιθετικός), τον έχεις δει άλλωστε. Αυτό αντιμετωπίζεται με ειδ. διαπαιδαγώγηση από ότι μου είπανε...Κι ο Θεός βοηθός!

Ζουζουνέλι, σε αναπτυξιολόγο πηγαίνεις μόνο αν βλέπεις κάτι περίεργο στο παιδί, σημάδια αυτισμού ή μαθησιακές δυσκολίες και αν σε παραπέμψουν από σχολείο ή νήπιο. Εγώ πήγα το γιό μου επειδή μας πρότειναν επαναφοίτηση οι νηπιαγωγοί του. Διαφορετικά θα έκανε μόνο το Α-τεστ (Τεστ Σχολικής Ετοιμότητας) απλά για να δούμε που μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολία το παιδί.

Love4four μη φοβάσαι! Θα πας στο ραντεβού κανονικά κι όλα καλά θα πάνε. Εγώ ηρέμησα όταν βρήκα το κέντρο που θα ξεκινήσει τις εργοθεραπείες ο Π. και τώρα όλα καλά. Σήμερα στις 18.00 έχει την 1η συνεδρία.

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Φαίη, χάρηκα πολύ με τα νέα σας. Άντε να ηρεμήσεις κοριτσάκι! Για τα ξεσπάσματα θυμού, νομίζω το καλύτερο είναι η αδιαφορία και η απομάκρυνση από το πεδίο...της δράσης. Για να τραβάει την προσοχή τα κάνει αυτά, οπότε μια-δυο-τρεις, αμα δει οτι δεν καταφέρνει τίποτα, θα τα παρατήσει. Μην τσιμπάς και πέφτεις στη λούμπα. Ένα άλλο που έκανα εγω και έπιανε (αλλά είναι δικής μου επινόησης και δεν ξέρω αν ενδεικνυται γενικά) ήταν να του λέω "έτσι όπως ουρλιάζεις με πιάνει πονοκέφαλος κι αν συνεχισεις πχ δεν θα δεις το απόγευμα μίκυ μάους. Ή σταμάτα ή πήγαινε να κλάψεις μεσα στο δωμάτιό σου με κλειστή την πόρτα". Για τον παιδικό συμφωνώ με Αερικό και Σοφία. Κι ο δικός μου πήγε πέρισυ τον Απρίλιο, δεν είχε τέτοια θέματα. Επιπλέον, καλό είναι να πάει σε μια εποχή που δεν έχει και τόσες ιώσεις, να μπορέσει να προσαρμοστεί, γιατί τον Σεπτέμβριο, λόγω απουσιών, είσαι συνέχεια στο σταμάτα-ξεκίνα κι είναι πολύ σπαστικο.

Σοφία, καλή είναι η διαφορά που θα έχουν τα παιδιά σου. Τα δικά μου έχουν 3 χρόνια και 8 μήνες, αλλά μιλάμε για αγόρια και ο μεγάλος πολύ μαμάκιας. Θα σου πω το εξής: εγω τα περισσότερα προβλήματα συμπεριφοράς τα ειδα όταν ήμουν έγκυος, κι όχι αφού γέννησα, άντε το πρώτο δίμηνο, μέχρι να συνηθίσει. Και μετά όταν άρχισε το μωρό να μπουσουλάει και να διεκδικεί το χώρο του. Γενικά, τίποτα δεν ήταν όπως το φοβόμουνα, δεν είχαμε παλλινδρόμηση σε πάνες πχ ή κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια που έχεις με την τάξη και την καθαριότητα μάλλον θα χρειαστεί να το ξεχάσεις για κάποιο διάστημα...πάντως, σε γενικές γραμμές όλα παλεύονται και όλα λύνονται. Στν τελική, αν δεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, θα στριμώξεις τον άντρα σου ή θα πάρεις μια κοπέλα να σε βοηθάει κάποιες ώρες.

Η μικρή διαφορά ανάμεσα στα παιδιά έχει πολλά καλά, αλλά έχει να κάνει και με το αν μπορούν οι γονείς να ανταπεξέλθουν σε μία τόσο μεγάλη πρόκληση. Εγώ προσωπικά με το χαρακτήρα που έχω και δεδομένου ότι ο μεγάλος ήταν δύσκολο παιδι και είχα κάνει και καισαρική, συνειδητά άφησα να περάσουν 3 χρόνια πριν ξαναμείνω έγκυος. Έχει και τα πλεονεκτήματά της αυτή η κατάσταση κι εγω προσωπικά δεν τη θεωρώ ιδιαιτερα μεγάλη σαν διαφορα ηλικίας.

Κίνκα, τι νέα? Χάρλοου?

Εμείς είμαστε κάπως οικογενειακώς...εγώ με συνάχι και πονόλαιμο, ο μικρός με μύξες, ο μεγάλος με αντιβίωση. Δεν τη γλυτώσαμε τελικά. :-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σου Γιώτα! Είσαι φίλη της Λευκούλας μας?

Εγώ είμαι η Αγγελίνα από Κατερίνη, 34 ετών, δικηγόρος (όποτε με αφήνουν τα παιδιά μου), παντρεμένη 7 χρόνια με δυο γιους (τσέκαρε τικεράκια!) :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Περάσαμε τέλεια!!!!!!!Άμα ξαναέρθετε σαλαμίνα να κανονίσουμε να πάμε με τα μικρά σε παιδότοπο να παίξουν και εμείς να γνωριστούμε καλύτερα!!!!Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα κορίτσια!!!!:D

Διαφημίσεις

Περάσαμε τέλεια!!!!!!!Άμα ξαναέρθετε σαλαμίνα να κανονίσουμε να πάμε με τα μικρά σε παιδότοπο να παίξουν και εμείς να γνωριστούμε καλύτερα!!!!Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα κορίτσια!!!!:D

Εγώ θα ξαναέρθω σίγουρα και λόγω κουνιάδας. Σίγουρα θα ξεκλέψω λίγο χρόνο για ένα καφεδάκι :P Το έχω υποσχεθει ήδη στην Λευκη

Σοφία, καλή είναι η διαφορά που θα έχουν τα παιδιά σου. Τα δικά μου έχουν 3 χρόνια και 8 μήνες, αλλά μιλάμε για αγόρια και ο μεγάλος πολύ μαμάκιας. Θα σου πω το εξής: εγω τα περισσότερα προβλήματα συμπεριφοράς τα ειδα όταν ήμουν έγκυος, κι όχι αφού γέννησα, άντε το πρώτο δίμηνο, μέχρι να συνηθίσει. Και μετά όταν άρχισε το μωρό να μπουσουλάει και να διεκδικεί το χώρο του. Γενικά, τίποτα δεν ήταν όπως το φοβόμουνα, δεν είχαμε παλλινδρόμηση σε πάνες πχ ή κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια που έχεις με την τάξη και την καθαριότητα μάλλον θα χρειαστεί να το ξεχάσεις για κάποιο διάστημα...πάντως, σε γενικές γραμμές όλα παλεύονται και όλα λύνονται. Στν τελική, αν δεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, θα στριμώξεις τον άντρα σου ή θα πάρεις μια κοπέλα να σε βοηθάει κάποιες ώρες.

Η μικρή διαφορά ανάμεσα στα παιδιά έχει πολλά καλά, αλλά έχει να κάνει και με το αν μπορούν οι γονείς να ανταπεξέλθουν σε μία τόσο μεγάλη πρόκληση. Εγώ προσωπικά με το χαρακτήρα που έχω και δεδομένου ότι ο μεγάλος ήταν δύσκολο παιδι και είχα κάνει και καισαρική, συνειδητά άφησα να περάσουν 3 χρόνια πριν ξαναμείνω έγκυος. Έχει και τα πλεονεκτήματά της αυτή η κατάσταση κι εγω προσωπικά δεν τη θεωρώ ιδιαιτερα μεγάλη σαν διαφορα ηλικίας.

Αγγελίνα παρηγορητικά όσα λες. Και η Εριέττα με μαμακίαση και δύσκολο παιδί γενικώς, σαν εμένα. Καισαρική είχα κάνει και γω και αν όλα καλά μέχρι το τέλος και τώρα καισαρική. Ο σύζυγος ότι μπορεί κάνει και μου τη σπάει κι'αυτός κάποτε με την τσαπατσουλιά του και με τη δική του μαμακίαση που όλα πρέπει να τα κάνουμε ριπορτ στη μαμά και τον μπαμπά και να μας βρίσκουν λύσεις από την άλλη άκρη του κόσμου που λέει ο λόγος. Αν πλύνει ένα πιάτο αμέσως θα τους το πει για να πάρει το μπράβο.

Τέλος πάντων. Όπως έρθουν τα πράγματα. Ψες τα έχωσα σε όλους από το άγχος που με έχει καταβάλει, στη μάνα μου, στην Εριέττα, στον άντρα μου, όλοι μου φταίνε.

THIS IS SKEK!!;)

Εγώ θα ξαναέρθω σίγουρα και λόγω κουνιάδας. Σίγουρα θα ξεκλέχω λίγο χρόνο για ένα καφεδάκι :P Το έχω υποσχεθει ήδη στην Λευκη

όταν έρθεις και κανονίστε για καφεδάκι να με πάρει τηλ η Λεύκη για να έρθω και εγώ μαζί σας άμα με θέλετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...