Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ζω......δεν πέθανα παρόλη την εφιαλτική μέρα που πέρασα χτες.

Είπα στο λογιστήριο ότι αν ξαναζητησω άδεια με αρχίσουν στα κλωτσίδια.

Και πουρνό πουρνό με την αυγούλα, με το μπαίνω στο γραφείο μου λέει ο προϊστάμενός μου "Έλειπες και δεν μπορώ να κάνω τίποτε χωρίς εσένα"

Μήπως να μου δώσεις καμιά αυξησούλα τότε καλέ μου άνθρωπε? (δεν είναι στο χέρι του,αλλά λεω).

Τα υπόλοιπα αργότερα.

αναμενουμε με ανυπομονησια τα νέα σου φιλενάδα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :P

Από χτες το βράδυ είμαι μια κουκουβάγια...είχαμε πάει επίσκεψη στον θειο μου και η μικρη ήθελε να φάει τις τηγανητές πατάτες με το πηρούνι...Μετά έφαγε και φέτα με το πηρούνι μόνη της (1-2 μπουκιές δηλαδή...)

Και εγώ από δίπλα την καμάρωνα και μάζευα τα κομματάκια που έπεφταν κάτω

Από χτες το βράδυ είμαι μια κουκουβάγια...είχαμε πάει επίσκεψη στον θειο μου και η μικρη ήθελε να φάει τις τηγανητές πατάτες με το πηρούνι...Μετά έφαγε και φέτα με το πηρούνι μόνη της (1-2 μπουκιές δηλαδή...)

Μπράβο!! Και εις ανώτερα το κορίτσι!!

THIS IS SKEK!!;)

έλα στην κουκουβαγιοπαρέα μας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Θα μου πείτε ποιές έχω γνωρίσει;εάν δεν ξέρω κάποια λοιπον να συστηθώ...

Είμαι η Γιώτα,παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια,έχω δύο κοριτσάκια,την Ρουμπίνη-Άννα 3 χρονων και την Δήμητρα 1.5 χρονων.Είμαι 30 χρονών και η δουλειά μου είναι κομμώτρια!!:o:o

Θα μου πείτε ποιές έχω γνωρίσει;εάν δεν ξέρω κάποια λοιπον να συστηθώ...

Είμαι η Γιώτα,παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια,έχω δύο κοριτσάκια,την Ρουμπίνη-Άννα 3 χρονων και την Δήμητρα 1.5 χρονων.Είμαι 30 χρονών και η δουλειά μου είναι κομμώτρια!!:o:o

εμένα! καθομουν δίπλα στην μαρκοπολο..ειρηνη και εγώ..έχω τη Ζωίτσα που έτρεχε συνεχώς με τις γρατζουνιές στην μουρη!

Διαφημίσεις

εμένα! καθομουν δίπλα στην μαρκοπολο..ειρηνη και εγώ..έχω τη Ζωίτσα που έτρεχε συνεχώς με τις γρατζουνιές στην μουρη!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!Σε θυμάμε.....οι όμορφες μαμά και κόρη!!!!:D:D:D

Ναί ήμουν στην βάφτιση!!!

Θύμησε μου ποιά είσαι!!!

Δεν ήρθα στο τραπέζι...ήμουν με ένα μπεζ-μπλε φορεμα με ενα κοριτσάκι με καρέ μαλλι που φορουσε ενα τζην φορεματακι...σου λέει κάτι?

Δεν ήρθα στο τραπέζι...ήμουν με ένα μπεζ-μπλε φορεμα με ενα κοριτσάκι με καρέ μαλλι που φορουσε ενα τζην φορεματακι...σου λέει κάτι?

Συγνώμη αλλά δεν σε θυμάμε....:(:(:(:(!!πώς και δεν ήρθες στο τραπέζι;

Είναι πολύ κακιά...γι'αυτό!!!!!!!!

Καλημέρα!

Μαλεκον το παιχνίδι που μας έφερες το'χει σκίσει, όλο μ'αυτό παίζει και επίσης έχουν σπάσει τα νεύρα μου με την τσιγκολελέτα. Έλεος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...