Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντυ, συμφωνώ με κιουλτ..κι εσύ έχεις αγόρι και κορίτσι...δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα αγοράκια είναι πιο...βραδυκίνητα?

Βλέπω τώρα την κόρη μου και θυμάμαι το Μάνο στην ίδια ηλικία...καμμία σχέση...η μικρή κάνει προσπάθειες να περπατήσει να μπουσουλήσει, από τη στιγμή που την πήραμε στο σπίτι σήκωνε το κεφάλι της, ενώ ο γιος μου όλα τα έκανε πιο αργά.

Έτσι είναι...προετοιμαζόμαστε οι γυναίκες. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατές γιατί έχουμε πιο σκληρά λούκια μπροστά μας!

Καλή η μικρή είναι η μέρα με την νύχτα, δεν το συζητώ ! 18 μηνών και λέει αρκετές λεξούλες -ήδη- και, γενικά, περπάτησε πιο γρήγορα κλπ κλπ... το κακό είναι πως ο Νικόλας την μιμείται επικίνδυνα όμως !

Μεταξύ μας, αυτό με κάνει να νιώθω τύψεις που τα έκανα τόσο κοντά. Νομίζω πως τον πήγε πίσω πολύ ο ερχομός της μπέμπας !:-(

Αυτό εγώ προσωπικά δεν έχω τις γνώσεις για να στο απαντήσω. Με τον Νικόλα πάντως Νευρολόγος που τον είχε δει μας είχε πει ότι όλα είναι ΟΚ.

Για την Αναπτυξιολόγο μου το πρότεινε η παιδίατρός μας κι αυτό μετά από δική μου "εμμονή" σχετικά με το θέμα της καθυστέρησης της ομιλίας...

Λίγο που διάβασα την περιγραφή της χθεσινής εξέτασης για το Μαράκι, όλα αυτά, τα κάνει ο Νικόλας με άνεση...

:confused:

Κατάλαβα. Να σκέφτεσαι θετικά όμως, μη θεωρείς ότι ντε και καλά κάτι πρέπει να έχει.

THIS IS SKEK!!;)

10! μαρί ο δικος σου θα περάσει στον τελικό ή μπα????????????

Μακάρι να περάσει, μην πάνε και τσάμπα τόσα έξοδα σε περίοδο περικοπών και κρίσης αν και φέτος νομίζω δεν ξόδεψαν και πολλά για προβολή.

THIS IS SKEK!!;)

Άσχετο στην παρούσα κουβέντα αλλά ήθελα από μέρες να ρωτήσω. Βρε Κική πως τα καταφέρνεις με 2 μικρά. Από χθες με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία ότι δεν θα τα καταφλερω και με 2ο και θα καταλήξω σε κανένα τρελλάδικο όπου θα έρχονται να μου φέρνουν τα παιδιά να τγα δω πίσω από τα κάγκελα... Πραγματικά νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω έστω και αν έρθουν ολες οι γυναίκες της οικογένειας μου να βοηθούν με το σπίτι. Θα πάθω τραλαλα.

Να πω εγώ κυρία ???? ΔΕΝ τα καταφέρνεις και το τρελλάδικο, εγώ προσωπικά, ΔΕΝ το γλυτώνεις !!!

Ελπίζω η Κική να είναι λίγο πιο αισιόδοξη.

Ναι μεν "μεγαλώνουν" μαζί και πάιζουν μαζί, αλλά ιδίως εάν δεν υπάρχει βοήθεια.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ η κατάσταση λέμε !

Σε προσκαλώ ένα απόγευμα να έρθεις σπίτι να δεις !:-)

Διαφημίσεις

Zουζουνελ μεχρι να γεννησεις με το καλο φανταζομαι οτι η μικρη σου θα εχει μεγαλωσει και θα εχει εξελιχθει κι αλλο και θα ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα ακομα ειναι σε δυσκολη φαση αλλα καθε μηνας που περναει εχουν μεγαλες διαφορες στην συμπεριφορα τους.

Εγω σκεφτομαι να του δωσω ακομα χρονο για την ομιλια γιατι ηδη εχει μεγαλη εξελιξη και να περιμμενω μεχρι τον Σεπτεμβρη για να δω πως θα εξελιχθει το παιδι και μετα αν ακομα προβληματιζομαι για πραγματα τοτε να ψαχτω για αναπρυξιολογο. Ο Μαριος καθε μηνας που περναει αλλαζει πολυ οποτε θα του δωσω ακομα χρονο για να μεγαλωσει λιγο. Σε πολλα πραγματα εχει στρωσει καπως παρολαυτα ειναι ζορικο παιδακι.

Αυτό εγώ προσωπικά δεν έχω τις γνώσεις για να στο απαντήσω. Με τον Νικόλα πάντως Νευρολόγος που τον είχε δει μας είχε πει ότι όλα είναι ΟΚ.

Για την Αναπτυξιολόγο μου το πρότεινε η παιδίατρός μας κι αυτό μετά από δική μου "εμμονή" σχετικά με το θέμα της καθυστέρησης της ομιλίας...

Λίγο που διάβασα την περιγραφή της χθεσινής εξέτασης για το Μαράκι, όλα αυτά, τα κάνει ο Νικόλας με άνεση...

:confused:

Κι εγώ τα διάβαζα με προβληματισμό...ο γιος μυ που είναι κοντά στο Μαράκι της Φαίης ηλικιακά δεν τα κάνει όλα...

Άσχετο στην παρούσα κουβέντα αλλά ήθελα από μέρες να ρωτήσω. Βρε Κική πως τα καταφέρνεις με 2 μικρά. Από χθες με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία ότι δεν θα τα καταφλερω και με 2ο και θα καταλήξω σε κανένα τρελλάδικο όπου θα έρχονται να μου φέρνουν τα παιδιά να τγα δω πίσω από τα κάγκελα... Πραγματικά νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω έστω και αν έρθουν ολες οι γυναίκες της οικογένειας μου να βοηθούν με το σπίτι. Θα πάθω τραλαλα.

Σοφία μου, πόσο χρονών είναι η κόρη σου?

Είναι δύσκολα. Υπάρχουν στιγμές που τινάζω τα πέταλα...όταν ταυτόχρονα κλαίνε γιατί πεινάνε πχ, ή γιατί η μικρή είναι χεσμένη κι ο μεγάλος θέλει να παίξει ή ότι. Όμως, είναι κάποιες στιγμές, ούτε λίγες ούτε πολλές, μερικές.

Έχω και βοήθεια. Δλδ αν θέλω να κάνω μια δουλειά τουλάχιστον το ένα από τα 2 θα βρω να το αφήσω.

Τέλος, επειδή δεν ήξερα τι θα γίνει με τη δουλειά, και επειδή ήμουν έγκυος πέρσι με άσχημη εγκυμοσύνη, έπρεπε να αποφορτιστώ από το μεγάλο, τον οποίο έστειλα παιδικό. Η μαμά μου εργάζεται. Οπότε κάποιες ώρες της ημέρας είμαι πιο ήρεμη.

Μανίκι άσχημο ήταν ο θηλασμός...την έχω πει πολλές φορές την εικόνα...εγώ με τη μικρή στο στήθος με τα 2 χέρια απασχολημένα και με το πόδι να πιάνω το Μάνο, ούτε 1 1/2 χρονών γιατί έπεφτε από τον καναπέ που είχε σκαρφαλώσει. Αν όμως ήμουν ενημερωμένη εγκαίρως και σωστά πιστεύω θα τα κατάφερνα. Προσφάτως δε, μου είπε το Κατινάκι ότι έρχεται σπίτι σου αν θες εθελοντικά μανούλα να σε βοηθήσει.

Γενικά θέλει ψυχραιμία, αλλά όλα γίνονται μην ανησυχείς. Εγώ έχω βρει τον τρόπο μου να ξεσπάω όταν τινάζω τα πέταλα...τσιγάρο (σε βλέπω Ελλ:cool: ), φαντάζομαι ότι η κάθεμια έχει το δικό της.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Να πω εγώ κυρία ???? ΔΕΝ τα καταφέρνεις και το τρελλάδικο, εγώ προσωπικά, ΔΕΝ το γλυτώνεις !!!

Ελπίζω η Κική να είναι λίγο πιο αισιόδοξη.

Ναι μεν "μεγαλώνουν" μαζί και πάιζουν μαζί, αλλά ιδίως εάν δεν υπάρχει βοήθεια.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ η κατάσταση λέμε !

Σε προσκαλώ ένα απόγευμα να έρθεις σπίτι να δεις !:-)

Αχ καλά την ψιλιάστηκα τη δουλειά. Μα τι μαζί να μεγαλώσουν. Ίσα που ξεμπερδέψαμε με πάνες και μωρουδίστικες υποθέσεις και φτου ξανά και από την αρχή. Η Εριέττα θα είναι 3.4 όταν με το καλό ξεπροβάλει το άλλο. Δεύτερη μάνα ένα πράγμα :rolleyes:. Κατάλαβες. Θα θέλει να ανακατεύεται παντού.

THIS IS SKEK!!;)

10! μαρί ο δικος σου θα περάσει στον τελικό ή μπα????????????

Μακάρι! Μου άρεσε πολύ το κομμάτι!

Καλή η μικρή είναι η μέρα με την νύχτα, δεν το συζητώ ! 18 μηνών και λέει αρκετές λεξούλες -ήδη- και, γενικά, περπάτησε πιο γρήγορα κλπ κλπ... το κακό είναι πως ο Νικόλας την μιμείται επικίνδυνα όμως !

Μεταξύ μας, αυτό με κάνει να νιώθω τύψεις που τα έκανα τόσο κοντά.

Νομίζω πως τον πήγε πίσω πολύ ο ερχομός της μπέμπας !:-(

Άντε ρε! Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Δε νομίζω ότι τον πήγε πίσω...μόνο στην αρχή λίγο με το γάλα...τον στέλνεις παιδικό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία μου, πόσο χρονών είναι η κόρη σου?

Είναι δύσκολα. Υπάρχουν στιγμές που τινάζω τα πέταλα...όταν ταυτόχρονα κλαίνε γιατί πεινάνε πχ, ή γιατί η μικρή είναι χεσμένη κι ο μεγάλος θέλει να παίξει ή ότι. Όμως, είναι κάποιες στιγμές, ούτε λίγες ούτε πολλές, μερικές.

Έχω και βοήθεια. Δλδ αν θέλω να κάνω μια δουλειά τουλάχιστον το ένα από τα 2 θα βρω να το αφήσω.

Τέλος, επειδή δεν ήξερα τι θα γίνει με τη δουλειά, και επειδή ήμουν έγκυος πέρσι με άσχημη εγκυμοσύνη, έπρεπε να αποφορτιστώ από το μεγάλο, τον οποίο έστειλα παιδικό. Η μαμά μου εργάζεται. Οπότε κάποιες ώρες της ημέρας είμαι πιο ήρεμη.

Μανίκι άσχημο ήταν ο θηλασμός...την έχω πει πολλές φορές την εικόνα...εγώ με τη μικρή στο στήθος με τα 2 χέρια απασχολημένα και με το πόδι να πιάνω το Μάνο, ούτε 1 1/2 χρονών γιατί έπεφτε από τον καναπέ που είχε σκαρφαλώσει. Αν όμως ήμουν ενημερωμένη εγκαίρως και σωστά πιστεύω θα τα κατάφερνα. Προσφάτως δε, μου είπε το Κατινάκι ότι έρχεται σπίτι σου αν θες εθελοντικά μανούλα να σε βοηθήσει.

Γενικά θέλει ψυχραιμία, αλλά όλα γίνονται μην ανησυχείς. Εγώ έχω βρει τον τρόπο μου να ξεσπάω όταν τινάζω τα πέταλα...τσιγάρο (σε βλέπω Ελλ:cool: ), φαντάζομαι ότι η κάθεμια έχει το δικό της.

Θα είναι 3.4 όταν θα γεννηθεί το 2ο. Είναι πάρα πάρα πολύ απαιτητική και διεκδικιτική. Αν δεν της δώσω αυτό που θέλει θα βάλει σκαμπω (σκαμνό κατα την ομιλία της) και θα πάρει ότι θέλει. Γενικώς αυτοεξυπηρετείται στα απαραίτητα (τσίσα, κακά, νερό, κανένα μικροσνακ να φάει πριν το φαγητό). Είμαι όμως άνθρωπος τελειομανής και πριν πάω για ύπνο θέλω να είναι τα πάντα σε τάξη και τα παιχνίδια σε παράταξη, ούτε πιάτο στον νεροχύτη και ούτε χνούδι στο πάτωμα. Όχι ότι είναι καλό αυτό αλλά το έχω από μικρή και δεν κατάφερα να βελτιωθώ σ'αυτό τον τομέα ποτέ. Βοήθεια δεν παίζει από πουθενά παρόλο που η μάνα μου υπόσχεται αλλά δεν βασίζομαι γιατί την ξαναπάτησα παλαιότερα και δουλεύω από 8 - 4.30 every single day σε μια δουλειά με χρυσό μισθό ασχέτως αν μου βγαίνει το λάδι τελευταία.

THIS IS SKEK!!;)

Τα έστειλα και τα 2 παιδικό από τον περασμένο Σεπτέμβριο δλδ περάσαμε σχεδόν΄τον 1ο χρόνο της μικρής σπίτι όλοι μαζί...

Και ναι... ο Νικόλας ζήλεψε πάρα πολύ στην αρχή... μπήκε στο πάρκο -που δεν είχε κάτσει ούτε ένα λεπτό όσο ήταν μωρό-, έμπαινε στο ρηλάξ.... έκανε διάφορα τέλος πάντων... και τώρα ακόμη "τα τα τα " λέει η μικρή "τα τα τα" αντίλαλος ο "μεγάλος" !

Ζουζουνελ,

αυτό με το χνούδι και τα παιχνίδια είναι ένα θέμα.... εάν σου έχει μείνει "ανάκαρο" που λέω εγώ μέχρι να κοιμηθούν, έχει καλώς....

Θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου !

Τα έστειλα και τα 2 παιδικό από τον περασμένο Σεπτέμβριο δλδ περάσαμε σχεδόν΄τον 1ο χρόνο της μικρής σπίτι όλοι μαζί...

Και ναι... ο Νικόλας ζήλεψε πάρα πολύ στην αρχή... μπήκε στο πάρκο -που δεν είχε κάτσει ούτε ένα λεπτό όσο ήταν μωρό-, έμπαινε στο ρηλάξ.... έκανε διάφορα τέλος πάντων... και τώρα ακόμη "τα τα τα " λέει η μικρή "τα τα τα" αντίλαλος ο "μεγάλος" !

Αυτά φοβάμαι...

THIS IS SKEK!!;)

Καλημέρα.

Ζω......δεν πέθανα παρόλη την εφιαλτική μέρα που πέρασα χτες.

Είπα στο λογιστήριο ότι αν ξαναζητησω άδεια με αρχίσουν στα κλωτσίδια.

Και πουρνό πουρνό με την αυγούλα, με το μπαίνω στο γραφείο μου λέει ο προϊστάμενός μου "Έλειπες και δεν μπορώ να κάνω τίποτε χωρίς εσένα"

Μήπως να μου δώσεις καμιά αυξησούλα τότε καλέ μου άνθρωπε? (δεν είναι στο χέρι του,αλλά λεω).

Τα υπόλοιπα αργότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...