Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες γράψατε κατεβατά κι έχασα ωραίες συζητήσεις... Αλλά δεν μπήκα διότι περάσαμε ένα δημιουργικό απόγευμα. Με βοήθησε ο Π. να μαγειρέψω και φτιάξαμε κέικ μαζί. Στο ενδιάμεσο επισκέφθηκα έναν γιατρό για μένα. Λεπτομέρειες αλλού. Μου έβγαλε, λέει, όλη την αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευθεί μέσα μου. Δεν ξέρω πως και τι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι σαν το κοτόπουλο. Πολύ ήρεμη και με το βλέμμα της αγελάδας, μπορώ να πω. Αυτές τις μέρες δεν θα αφήσω τίποτα να χαλάσει την ψυχική μου ηρεμία...

Φωτεινούλα δεν θα πάω στο κέντρο που μου σύστησε διότι βρήκα άλλο το οποίο εμπιστεύθηκα καλύτερα.

Ζούπυ, θα σου εξηγήσω τηλ. για να μην τα ξαναλέω από την αρχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες !

Τί διαβάζω ? Kinka/Mara-76 πάμε για 2ο ? Άντε με το καλό -κάτσε τώρα, σας "σταυρώνω" φτου φτου σκόρδα- !!!

Φαίη,

Πολύ καλά τα νέα σας ! Να την πας την μικρή στον παιδικό κι εγώ είμαι υπέρ. Παρόμοιες κρίσεις θυμού τις περάσαμε πολύ έντονα με τον Ν, προσπαθούσα σχεδόν πάντα να του αποσπάω την προσοχή ΟΚ δεν έβλεπα και αποτέλεσμα όλες τις φορές... Υπήρχαν μάλιστα πολλές φορές που εγώ καθόμουν δίπλα του στην απόλυτη νιρβάνα και του εξηγούσα πως είναι καλό όταν θυμώνουμε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας κλπ κλπ μπούρου μπούρου αλλά πως είναι λάθος να χτυπάμε κλπ κλπ.... δεν ξέρω εάν άκουγε εκείνες τις στιγμές ή τέλος πάντων τί σκ... άκουγε το παιδί μου, τον έπαιρνα αγκαλιά, και σε λίγο πάλι τα ίδια... ώσπου το έκοψε μαχαίρι -μην με ρωτήσεις πώς-. Πιστεύω πάντως πως ο παιδικός συμβάλει πολύ. Προς το θετικό εννοώ...

{ Αχ και με βλέπω στο δικό μας ραντεβού με την αναπτυξιολόγο να παίρνω τα ηρεμιστικά πέντε, πέντε (με την χούφτα) ουφ ! αγχώθηκα πάλι...}

Κατά τα άλλα,

θα κρατήσω αυτό που είπε η Kinka κάθε πόρτα και καρφί (πολύ μου άρεσε) όπως επίσης και το ρεφρέν Φαέ σπόρια, φάε σπόρια να σου φύγει η στεναχώρια :shock:

....δεν ξέρω εάν είδατε εχθές καθόλου Ράδιο-Αρβύλα !

Παρόμοιες κρίσεις θυμού τις περάσαμε πολύ έντονα με τον Ν, προσπαθούσα σχεδόν πάντα να του αποσπάω την προσοχή ΟΚ δεν έβλεπα και αποτέλεσμα όλες τις φορές... Υπήρχαν μάλιστα πολλές φορές που εγώ καθόμουν δίπλα του στην απόλυτη νιρβάνα και του εξηγούσα πως είναι καλό όταν θυμώνουμε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας κλπ κλπ μπούρου μπούρου αλλά πως είναι λάθος να χτυπάμε κλπ κλπ.... δεν ξέρω εάν άκουγε εκείνες τις στιγμές ή τέλος πάντων τί σκ... άκουγε το παιδί μου, τον έπαιρνα αγκαλιά, και σε λίγο πάλι τα ίδια... ώσπου το έκοψε μαχαίρι -μην με ρωτήσεις πώς-. Πιστεύω πάντως πως ο παιδικός συμβάλει πολύ. Προς το θετικό εννοώ...

{ Αχ και με βλέπω στο δικό μας ραντεβού με την αναπτυξιολόγο να παίρνω τα ηρεμιστικά πέντε, πέντε (με την χούφτα) ουφ ! αγχώθηκα πάλι...}

Κάποια στιγμή δούλεψαν και σε μας τα πιο πάνω αλλά τώρα τίποτα. Έχω χάσει τη μπάλα πια.

Ρε παιδιά γιατί όλοι σε αναπτυξιολόγο? Τι κάνει? Μήπως είναι απαραίτητο να πάνε όλα τα παιδάκια σε κάποια ηλικία?

THIS IS SKEK!!;)

Κάποια στιγμή δούλεψαν και σε μας τα πιο πάνω αλλά τώρα τίποτα. Έχω χάσει τη μπάλα πια.

Ρε παιδιά γιατί όλοι σε αναπτυξιολόγο? Τι κάνει? Μήπως είναι απαραίτητο να πάνε όλα τα παιδάκια σε κάποια ηλικία?

δεν το νομιζω...μάλλον για εφησυχασμό της μαμάς πιο πολυ!

Σκεκάκι,

Εγώ το έχω κλείσει το ραντεβού από Σεπτέμβρη να φανταστείς ! Δεν "παίζει" να μην τον πάω. Αλλά έχουμε θέμα με την ομιλία. Έκλεισε τα 3 ο Νικόλας τον Απρίλιο και .... δεν .... μιλάει. Μόνο λεξούλες όποτε και όταν θέλει και έτσι για αλλαγή (πάλι στο άσχετο) μπορεί να σου σχηματίσει και καμία προτασούλα με 2-3 λέξεις μην φανταστείς κάτι σπουδαίο.

Οπότε δεν την γλυτώνουμε μάλλον ούτε την εργασιοθεραπεία ούτε την λογοθεραπεία πιστεύω. Δεν ξέρω τί θα μας πουν. Ειλικρινά, φοβάμαι !

Διαφημίσεις

Σκεκάκι,

Εγώ το έχω κλείσει το ραντεβού από Σεπτέμβρη να φανταστείς ! Δεν "παίζει" να μην τον πάω. Αλλά έχουμε θέμα με την ομιλία. Έκλεισε τα 3 ο Νικόλας τον Απρίλιο και .... δεν .... μιλάει. Μόνο λεξούλες όποτε και όταν θέλει και έτσι για αλλαγή (πάλι στο άσχετο) μπορεί να σου σχηματίσει και καμία προτασούλα με 2-3 λέξεις μην φανταστείς κάτι σπουδαίο.

Οπότε δεν την γλυτώνουμε μάλλον ούτε την εργασιοθεραπεία ούτε την λογοθεραπεία πιστεύω. Δεν ξέρω τί θα μας πουν. Ειλικρινά, φοβάμαι !

εσυ εννοειται ότι επιβάλλεται να πας! μην ανησυχείς όμως..τα αγορια παιρνουν μπρος λιγο αργότερα..ε?

εσυ εννοειται ότι επιβάλλεται να πας! μην ανησυχείς όμως..τα αγορια παιρνουν μπρος λιγο αργότερα..ε?

:cool::cool: Ναι βρε Καλτάκι μου,

Λίγο σαν "παρηγοριά στον άρρωστο" μου ακούγεται αυτό.... από τον σταθμό μου λένε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα τόσο στην προσαρμογή του όσο και στην εν γένει συμπεριφορά του και πως αντιλαμβάνεται τα πάντα... κι αν έχει πάρει από εμένα το παιδί χ.... μέσα Πολυχρόνη... σχεδόν στα 4 μίλησα -αλλά εγώ ήμουν και 6μηνήτικο βάλε και πόοοοοσα χρόνια πίσω-... :-(

Θα δείξει ! Σηκώνω τα χέρια ψηλά !

Ναι και στον παιδικό που βλέπω τα παιδάκια, συνήθως στα αγοράκια πέρνει μπρος η γλώσσα πιο αργά οπότε μην ανησυχείς.

Ξαναρωτώ. Αν υπήρχαν πχ κάποιες ενδείξεις για να πάμε σε αναπτυξιολόγο θα ήταν εμφανής, σωστά? Εννοώ σαν μητέρα θα το καταλάμβαινα ΄πχ ή είναι δύσκολο και μόνο από ειδικό ΄γίνονται αντιληπτές οι ενδείξεις αυτές?

THIS IS SKEK!!;)

:cool::cool: Ναι βρε Καλτάκι μου,

Λίγο σαν "παρηγοριά στον άρρωστο" μου ακούγεται αυτό.... από τον σταθμό μου λένε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα τόσο στην προσαρμογή του όσο και στην εν γένει συμπεριφορά του και πως αντιλαμβάνεται τα πάντα... κι αν έχει πάρει από εμένα το παιδί χ.... μέσα Πολυχρόνη... σχεδόν στα 4 μίλησα -αλλά εγώ ήμουν και 6μηνήτικο βάλε και πόοοοοσα χρόνια πίσω-... :-(

Θα δείξει ! Σηκώνω τα χέρια ψηλά !

Καλά, της αδερφής μου η δεύτερη νομίζαμε ότι δεν θα μιλήσει ποτέ. Έφτασε 3 και μόνο μμμμμμ έλεγε. Σημείωσε ότι σήμερα δεν σταματάει να μιλάει, σε τρελλένει κυριολεκτικά και είναι από τα άριστα παιδιά της τάξης της. Είναι πολλοί οι παράγοντες που βοηθούν ή όχι την ομιλία.

THIS IS SKEK!!;)

Κάντυ, συμφωνώ με κιουλτ..κι εσύ έχεις αγόρι και κορίτσι...δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα αγοράκια είναι πιο...βραδυκίνητα?

Βλέπω τώρα την κόρη μου και θυμάμαι το Μάνο στην ίδια ηλικία...καμμία σχέση...η μικρή κάνει προσπάθειες να περπατήσει να μπουσουλήσει, από τη στιγμή που την πήραμε στο σπίτι σήκωνε το κεφάλι της, ενώ ο γιος μου όλα τα έκανε πιο αργά.

Έτσι είναι...προετοιμαζόμαστε οι γυναίκες. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατές γιατί έχουμε πιο σκληρά λούκια μπροστά μας!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναρωτώ. Αν υπήρχαν πχ κάποιες ενδείξεις για να πάμε σε αναπτυξιολόγο θα ήταν εμφανής, σωστά? Εννοώ σαν μητέρα θα το καταλάμβαινα ΄πχ ή είναι δύσκολο και μόνο από ειδικό ΄γίνονται αντιληπτές οι ενδείξεις αυτές?

Αυτό εγώ προσωπικά δεν έχω τις γνώσεις για να στο απαντήσω. Με τον Νικόλα πάντως Νευρολόγος που τον είχε δει μας είχε πει ότι όλα είναι ΟΚ.

Για την Αναπτυξιολόγο μου το πρότεινε η παιδίατρός μας κι αυτό μετά από δική μου "εμμονή" σχετικά με το θέμα της καθυστέρησης της ομιλίας...

Λίγο που διάβασα την περιγραφή της χθεσινής εξέτασης για το Μαράκι, όλα αυτά, τα κάνει ο Νικόλας με άνεση...

:confused:

Καλημέρα :( Είμαι να σκάσω! Πάλι με κλάμματα μπήκαμε στον παιδικό! Μαμώ το φελέκι μου! Και είχαμε ξυπνήσει με τρελό κέφι και παίζαμε την Βασίλισσα Μαμά και την Πριγκίπησα Κωνσταντίνα και καβαλήσαμε την άμαξά μας για να πάμε στο αγαπημένο μας βασίλειο... τσάμπα πήγε το παραμύθι!

Απλα με "κολλαει" το γεγονος πως τα υπολοιπα παιδακια θα εχουν ηδη σχηματισει τις παρεες τους, τις κλικες τους και η δικια μου θα ειναι σαν τη μυγα μες στο γαλα.

Δεν παίζει αυτό που λες... δεν κάνουν παρέες σε αυτές τις ηλικίες πόσο μάλλον δε κλίκες... Στον παιδικό μας ήρθαν 5 καινούργια παιδάκια τον προηγούμενο μήνα! Κι εμείς Μάιο ξεκινήσαμε. Και μάλιστα σε ένα μήνα αλλάξαμε και παιδικό! Γενικά ισχύει αυτό που λέει η Σοφία:

Μην το λες, η κόρη μου πάει βρεφικό και μετά παιδικό από 4μησι μηνών. Κάθε εξάμηνο έρχοναι 1-2 καινούργια παιδια στην τάξη και μπαίνουν μια χαρά στην παρέα.

Το παιχνίδι σ'αυτές τις ηλικίες είναι ατομικό (κάθονται πχ και κάνουν σχήματα με το ζυμαράκι, το καθένα ασχολείται με το δικό του ζυμάρι και όχι όλα μαζί να φτιάχνουν κάτι) ενώ οι ομαδικές εργασίες απαιτούν τη συμμετοχή της δασκάλας η οποία αυτή θα βοηθήσει το παιδάκι να νιώσει μέρος του συνόλου.

Στον δικό μας χαίρονται όταν γίνονται νέες είσοδοι εν μέσω χρονιάς... έχουν το χρόνο να προσαρμόσουν το παιδί καλύτερα αφού τα άλλα έχουν ήδη προσαρμοστεί.

Ξεκίνα να ψάχνεις... αν κάτι σου κάνει κλικ ή κάνει κλικ της Μαρίας (εννοείται ότι θα πηγαίνετε μαζί και θα κόβεις αντιδράσεις του παιδιού και με τους ανθρώπους και με το χώρο) τότε αποφασίζεις :)

Φαντάζομαι ότι από τον Νικόλα θα έχουν άλλες απαιτήσεις... εγώ να απαντήσω ότι και το κιουλτάκι... σε θέματα που είναι ντεμί όπως η ομιλία (δεν είναι κακό να αργήσει το παιδί να μιλήσει απαραίτητα!) ο λόγος για να πάει κανείς αναπτυξιολόγο είναι η ίδια η μαμα! Κανένας άλλος!

Κάντυ, συμφωνώ με κιουλτ..κι εσύ έχεις αγόρι και κορίτσι...δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα αγοράκια είναι πιο...βραδυκίνητα?

Βλέπω τώρα την κόρη μου και θυμάμαι το Μάνο στην ίδια ηλικία...καμμία σχέση...η μικρή κάνει προσπάθειες να περπατήσει να μπουσουλήσει, από τη στιγμή που την πήραμε στο σπίτι σήκωνε το κεφάλι της, ενώ ο γιος μου όλα τα έκανε πιο αργά.

Έτσι είναι...προετοιμαζόμαστε οι γυναίκες. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατές γιατί έχουμε πιο σκληρά λούκια μπροστά μας!

Άσχετο στην παρούσα κουβέντα αλλά ήθελα από μέρες να ρωτήσω. Βρε Κική πως τα καταφέρνεις με 2 μικρά. Από χθες με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία ότι δεν θα τα καταφλερω και με 2ο και θα καταλήξω σε κανένα τρελλάδικο όπου θα έρχονται να μου φέρνουν τα παιδιά να τγα δω πίσω από τα κάγκελα... Πραγματικά νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω έστω και αν έρθουν ολες οι γυναίκες της οικογένειας μου να βοηθούν με το σπίτι. Θα πάθω τραλαλα.

THIS IS SKEK!!;)

Καλά, της αδερφής μου η δεύτερη νομίζαμε ότι δεν θα μιλήσει ποτέ. Έφτασε 3 και μόνο μμμμμμ έλεγε. Σημείωσε ότι σήμερα δεν σταματάει να μιλάει, σε τρελλένει κυριολεκτικά και είναι από τα άριστα παιδιά της τάξης της. Είναι πολλοί οι παράγοντες που βοηθούν ή όχι την ομιλία.

Κι εμένα ο αδερφός μου μίλησε στα 3 1/2...μέχρι τότε μμμμμ το νερό γκλ γκλ το γάλα...αυτά. Μετά όντως δεν έβαζε γλώσσα μέσα..αλλά είναι τραυλός;) Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο και οι πυρετικοί σπασμοί.

Ναι και στον παιδικό που βλέπω τα παιδάκια, συνήθως στα αγοράκια πέρνει μπρος η γλώσσα πιο αργά οπότε μην ανησυχείς.

Νομίζω ότι έχει δίκιο το κιουλτάκι. Δική μας ανάγκη περισσότερο.

Αλλιώς να ακούμε κάτι να μας το λέει μια φίλη ή γνωστή, αλλιώς ο ειδικός.

Νιτσάκιιιιιιιιιιιιιιιι θέλω λεπτομέρειες για αυτό που είπες για την ενέργεια...αλλού!

Α, τι ώρα έχει σήμερα eurovision?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...