Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη το να πάει παιδικό τώρα ιδιωτικό και δημοσιο το Σεπτέμβρη (αλλαγή περιβάλλοντος εντός τριμήνου πάνω δηλαδή που θα αρχίσει να συνηθίζει) δεν μου κάνει πολύ καλή ιδέα!

καλησπέρα!!!

φαιάκι τέλεια τα νέα σου!μπράβο μπράβο!

κινκάκι , όλα καλά να σου πάνε και θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες :πρέπει να σαι φοβερό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα!

μάρα , με το καλό το δεύτερο. έχω αρχίσει να το ψιλοσκέφτομαι κι εγώ τώρα τελευταία..

8ελω να δω λαμογιο σε ΑΥΤΗ την κατασταση λέμε! το παιδί ειδλωλο!

να δεις λαμόγιο, όταν δε γίνεται το δικό του......

φωνάζει κάτι ακαταλαβίστικα, κουνάει τα χέρια του και τρέχει μέσα στο σπίτι.... μολις του περάσει επιστρέφει.....

μιλάμε γίνεται έξαλλος........

Διαφημίσεις

να δεις λαμόγιο, όταν δε γίνεται το δικό του......

φωνάζει κάτι ακαταλαβίστικα, κουνάει τα χέρια του και τρέχει μέσα στο σπίτι.... μολις του περάσει επιστρέφει.....

μιλάμε γίνεται έξαλλος........

τον αγαπω! :) adhmonv na φερω πουκι αθηνα και να γνωρισει και λαμογιο

dZJip3.png

Φαίη το να πάει παιδικό τώρα ιδιωτικό και δημοσιο το Σεπτέμβρη (αλλαγή περιβάλλοντος εντός τριμήνου πάνω δηλαδή που θα αρχίσει να συνηθίζει) δεν μου κάνει πολύ καλή ιδέα!

θα συμφωνήσω.....

κάνε δουλειά με το παιδί από μόνη σου και από Σεπτέμβρη, μια και καλή ξεκινάτε παιδικό!!!!!!!

έτσι κι αλλιώς όλα πήγανε καλά με τον αναπτυξιολόγο!!!!!!!

τον αγαπω! :) adhmonv na φερω πουκι αθηνα και να γνωρισει και λαμογιο

μόνο μη τον νευριάσει.... τωρα τελευταία δαγκώνει κιόλας.....

μερικές φορές τον αφήνω, όταν τα άλλα παιδιά τον πειράζουν να το κάνει.... φυσικά του λέω ότι δεν είναι καλό αυτό και σωστό αλλά αφήνω να κάνει κίνηση ντου.....

κάνω μλκ;;;;;

αλλά ο καημένος δεν έχει αλλο τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.... κι οι άλλες της αυλήγς 6 κ 7 χρονών του κάνουν χοντρά πεσίματα.....

κορίτσια μου, έχω ένα γιο με πολύ έντονη και εκρηκτική προσωπικότητα...

θα μου επιτρέψετε να σας πω το εξής (όχι ως πιο έξυπνη φυσικά αλλά ως καμένη από την περιβόητη ηλικία των 2-3... όπου και θεωρώ ότι έκανα τα μεγαλύτερά μου λάθη με τον γιο μου...) : ακόμα κι αν είναι φυσιολογικά τα ξεσπάσματα θυμού, πρέπει να βρείτε τρόπους να τα αντιμετωπίσετε κι όχι να τα αποδεχτείτε ως κάτι δεδομένο ή/και δυσεπίλυτο ή/και χαριτωμένο...

γιατί τα παιδιά μας χτίζουν προσωπικότητα από μικρά και παίρνουν μαθήματα = όχι, δεν μπορούμε να έχουμε ότι θέλουμε - όταν θέλουμε - όπως θέλουμε κι επίσης ναι, δικαιούμαστε να είμαστε θυμωμένοι / κουρασμένοι / απογοητευμένοι αλλά αυτό πρέπει να μάθουμε να το διοχετεύουμε...

θέλει πολύ κουράγιο - ψυχραιμία - περίσκεψη εκ μέρους μας αλλά για το καλό των παιδιών μας πρέπει να διαχωρίσουμε το ταπεραμέντο από την "κακή" συμπεριφορά / νοοτροπία!

γλυκοφλεβαρίτσα, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μιλάω για σένα αλλά για όλες μας, με το θάρρος που παίρνω έχουσα ένα παιδί 3-4 χρόνια μεγαλύτερο από τα δικά σας (τα περισσότερα) κι έχοντας γράψει στο κοντέρ περισσότερα χιλιόμετρα (τρομάρα μου)!

όσο για το σταθμό, δεν θα ήταν άσχημα να πάει τώρα - αρκεί να συνεχίσει στον ίδιο τον Σεπτέμβρη!

Το ξερω Ζουπυ μου.. Κι εγω ψαχνω τροπο γιατι ξερω πως δεν ειναι σωστο αυτο που κανει αλλα νιωθω πως εχω δοκιμασει τα παντα και δεν πιανουν...

Φυσικα και αν τη γραψω σταθμο τωρα, θα τη στειλω στον ιδιο απο Σεπτεμβρη.. Απλα με "κολλαει" το γεγονος πως τα υπολοιπα παιδακια θα εχουν ηδη σχηματισει τις παρεες τους, τις κλικες τους και η δικια μου θα ειναι σαν τη μυγα μες στο γαλα. Δεν ξερω.. Θα το συζητησω και με το γιατρο μας οταν παμε για εμβολιο (σε μια εβδομαδα) και θα δω τι θα μου πει κι αυτος!

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες σας που με στηριξατε και με ακουσατε και κυριως δεν με σιχτιρισατε οσες φορες σας επρηξα! Ειλικρινα ευχαριστω κοριτσακια! Αν δεν υπηρχατε κι εσεις δεν ξερω τι θα εκανα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες σας που με στηριξατε και με ακουσατε και κυριως δεν με σιχτιρισατε οσες φορες σας επρηξα! Ειλικρινα ευχαριστω κοριτσακια! Αν δεν υπηρχατε κι εσεις δεν ξερω τι θα εκανα!

Δεν ξερω αν δεχονται παιδια τοσο αργα. Αυτος που θελω να παω την μικρη ουτε κατα διανοιαν στην μεση της χρονιας, ποσο μαλλον στο τελος. Ειδες που ολα καλα πηγαν?......αντε μπας και ησυχασεις λιγο. Αδικα παιδευεσαι αλλα αφου το κανεις για να ησυχασεις καντο. :D Οσο για τα ξεσπασματα σου ειπε πρεπει να τα πουμε απο κοντα. Να ξερεις οτι οσο κλαιει για τετοια και την καλοπιανεις τοσο χειροτερα τα κανεις.......

εγω ειμαι νεκρη.......

καληνυχτα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Για δημοσιο δεν μου περνα καν απο το μυαλο τετοια εποχη.. Ουτε κατα διαννοια! Για ιδιωτικο μιλαω. Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη..

Να τα πουμε οποτε θελεις μανουλα-Ελλ.. :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα όλη μέρα!

Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά ελπίζω η σημερινή να πάει καλύτερα.

Αν και το απόγευμα παίξαμε πάρα πολύ με το γιο μου και το καταευχαριστήθηκα!

Κίνκα, κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα...δε θα έχανα με την καμμία την ευκαιρία για αμερικάνικη υπηκοότητα.

Αν και έχω ακούσει ότι τα πράγματ εκεί στις εγκυμοσύνες είναι πολύ διαφορετικά από Ελλάδα. 2 3 υπέρηχοι πχ σε όλη την εγκυμοσύνη γιατί είναι πανάκριβοι.

Μάρα, δε μπορώ λέμε, έχω θέμα. Δε θέλω κανένα ζωντανό τέτοιου είδους στο σπίτι μου. Μέχρι σκύλο και γάτα αντέχω!

Ελλ, ήθελα να στο πω εδώ και καιρό...σε διαβάζω πολύ ανανεωμένη τελευταία και μου αρέσει:D

Κόρες του Παπαβέντση το βιβλίο για τη διατροφή είναι εξαιρετικά ευκολοδιάβαστο. Μας το δάνεισε η Παλ (θενκ γιου Παλ!:D). Ενώ κάτι άλλα που έχω για τα παιδιά με δυσκολεύουν κα ισκέφτομαι να τα παρατήσω και να πάρω κανένα πιο εύκολο.

Ζούπυ, εννοείται, ότι που και που πρέπει να λέμε και ένα ευχαριστώ. Υπάρχουν και χειρότερα!

Φαιάκο μου όλα τέλεια!:D Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ με τα κορίτσια θα συμφωνήσω. Θα έκανα τώρα δουλειά μόνη μου και παιδικό από Σεπτέμβρη.

Αυτά τα πρωινά!

Χάρλοου, τι έγινε με τη βυζοεξέταση?

Θα κάνω δουλειές το πρωί, μιας και εχθές δεν τις έκανα, ένεκα το γκρουπ θέραπυ;) και θα σας δω μεσημέρι μάλλον, και σε κανένα διάλλειμα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

bonjour!!!!!

εγώ στο έχω πει φαιη μου εδώ και καιρό..παιδικό χθες!!!!!

και μην ανησυχεις για την μέση της χρονιάς..μάιο ξεκινησαμε και μεις τον δεύτερο και δεν είχε κανένα προβλημα..μάλιστα το τριμηνο που πήγε μεχρι το σεπτέμβριο έφτασε ώστε το σεπτεμβριο να μπουμε στο τμήμα

με τα μεγαλύτερα παιδάκια και όχι στα δίχρονα

απλά να κρατησεις τον ιδιο και τον Σεπτέμβριο...

Καλημέρα σε όλες!! Ωραίο το θέμα που συζητούσατε ψες για συμπεριφορά παιδιών αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω λόγω του βοσνιακού που γινόταν στο σπίτι. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά της τις τελέυταίες μέρες. Ουρλιάζει, πέφτει κάτω κοιλιέται και θέλει να γίνει το δικό της. Το αποδίδω και στο γεγονός ότι δεν τη σηκώνω αγκαλιά πια με τα νέα δεδομένα και είμαι πολύ προσεκτική όταν παίζουμε μη φάω καμμιά αδέσπωτη και αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει. Επίσης 10 μέρες με τον παππού και τη γιαγιά από δίπλα και να την κακομαθαίνουν συνέχεια έχουμε φτάσει σήμερα σε αυτή την κατάσταση. Πχ χθες πήγα να την πάρω από παιδικό όπου μου είπε η δασκάλα τα καλύτερα. Φεύγοντας από εκεί, δεν ήθελε να μπει στο αυτοκίνητο και πήρε μόνη της τους δρόμους. Όταν επιτέλους την έφερα πίσω, χώθηκε κάτω από το αυτοκίνητο και φώναζε θέλω αγκαλιά. Πήγαμε μετά σε μια μικροδουλειά που είχα και υποσχέθηκε να είναι φρόνιμη για να πάρουμε ένα ρουχαλάκι μετά από το δίπλα κατάστημα. Ήταν φρόνιμη δε λέω αλλά μετά μας άκουσε όλο το κατάστημα "Θέλω πολλά ρούχα και δωράκια, θέλω πολλά, θέλω πολλά".

Γυρίσαμε σπίτι και ήθελε παιδική χαρά, άσχετα αν είμουν κομμάτια. Πήγε με τον πατέρα της και όταν γύρισαν έγινε πόλεμος πάλι για το μπάνιο, για το φαγητό, για τα ρούχα, για την αντιβίωση. Το βράδυ δεν έκλεισα μάτι και συνεχίσαμε σήμερα στο ίδιο τέμπο.

Πραγματικά σκέφτομαι ότι δεν θα τα καταφέρω με 2ο και αν είναι να χάσω επαφή με το πρώτο για να κάνουμε 2ο, ε έχω τις αμφιβολίες μου.

Φυσικα και αν τη γραψω σταθμο τωρα, θα τη στειλω στον ιδιο απο Σεπτεμβρη.. Απλα με "κολλαει" το γεγονος πως τα υπολοιπα παιδακια θα εχουν ηδη σχηματισει τις παρεες τους, τις κλικες τους και η δικια μου θα ειναι σαν τη μυγα μες στο γαλα.

Μην το λες, η κόρη μου πάει βρεφικό και μετά παιδικό από 4μησι μηνών. Κάθε εξάμηνο έρχοναι 1-2 καινούργια παιδια στην τάξη και μπαίνουν μια χαρά στην παρέα.

Το παιχνίδι σ'αυτές τις ηλικίες είναι ατομικό (κάθονται πχ και κάνουν σχήματα με το ζυμαράκι, το καθένα ασχολείται με το δικό του ζυμάρι και όχι όλα μαζί να φτιάχνουν κάτι) ενώ οι ομαδικές εργασίες απαιτούν τη συμμετοχή της δασκάλας η οποία αυτή θα βοηθήσει το παιδάκι να νιώσει μέρος του συνόλου. Από Σεπτέμβρη και όλα μια χαρά θα έρθουν.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...