Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρή Μάρα αλλούτερη, οφ σίζον θεωρείς τον Αύγουστο; Αν το λες από θέμα δουλειάς ΟΚ, αλλά για εγκυμοσύνη είναι ό,τι χειρότερο να είσαι ετοιμόγεννη τότε, εκτός του ότι θα φας όλο τον καύσωνα στη μάπα με την κοιλιά μαούνα, θα σε ξεπετάξει ο γιατρός ένα μήνα νωρίτερα, σιγά μην του χαλάσεις τις διακοπές! κοίτα εκεί πέρα να πέφτει σε κανονικές εργάσιμες και όχι κοντά σε μεγάλες διακοπές κι αργίες :tongue:

εγώ πάντως αν τα καταφέρουμε για το δεύτερο, θέλω να το γεννήσω εδώ για πολλούς λόγους.

άντε βρε Φαίη, θα ησυχάσεις τώρα λίγο ή θα αρχίσεις να αγχώνεσαι μήπως είναι πολύ μπουκλωτό το μαλλί της και έχει πρόβλημα αύριο-μεθαύριο με τη βαφή; :tongue::tongue: ηρέμησε κοριτσάκι, μια χαρά είναι το παιδάκι σου!

Κική... άει χάσου, μυρμηγκάκι! :tongue:

αερικιά, όλες είμαστε τυχερές, παρά τα ζόρια μας η κάθε μία είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Κι έχουμε γερά παιδιά, αυτό πάνω από όλα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

μαρκοπουλια εχεις δκιο μωρε...εγω απλά ιεμαι κακομαθημενο σκατοπαιδο και μου ηρ8αν τα ζορια λιγο αποτομα.. αλλά κατα τα άλλα.. υγεια στο πουκιδι και στην οικογενεια γενικά και ολα παλευονται

dZJip3.png

κινκα..απο αποψη δουλειας το λεω...ΑΝ μεχρι τοτε υφισταται η δουλεια μουαχχαχαχαχ

καλε αυριο που εχω βιζαβι ραντεβου με οτν καινουργιο μποσενο να φορεσω κατιτις βυζοαποκαλυπτικο λέτε για να θολώσω τα νερα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μπουνίτσα μου γιατί δε φωνάζεις αστυνομία?

πηγα σπίτι τους και τους ειπα ότι κάτι πρέπει να γίνει.... θέλω ρε γαμωτο να εξαντλήσω τα περιθώρια να μη φτασουμε στην αστυνομιά.... αλλά θα δείξει.... δε βλέπω και μεγάλη θέληση από μέρους τους να κάνουν κάτι....

τι να πω;;;;

Φαίη όλα μια χαρά ε;;;;

τζάμπα ανησυχείς ρε κορίτσι.... οσο για "πέφτω κάτω και χτυπιέμαι" δε νομίζω να υπάρχει παιδι να μη το κάνει.... ο δικος μου χτυπιέται τρέχοντας......

Κινκα εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!! κι όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν!!!

ο δικος μου χτυπιέται τρέχοντας......

Κινκα εύχομαι όλα να πάνβε καλά!!!! κι όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν!!!

8ελω να δω λαμογιο σε ΑΥΤΗ την κατασταση λέμε! το παιδί ειδλωλο!

dZJip3.png

κινκα..απο αποψη δουλειας το λεω...ΑΝ μεχρι τοτε υφισταται η δουλεια μουαχχαχαχαχ

καλε αυριο που εχω βιζαβι ραντεβου με οτν καινουργιο μποσενο να φορεσω κατιτις βυζοαποκαλυπτικο λέτε για να θολώσω τα νερα?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

κοίταξε, μην βάλεις κάτι πολύυυ αποκαλυπτικό, διότι περνάς το μήνυμα "πάτα με στο λαιμό, θα κάνω τα πάντα". να βάλεις κάτι ντεμί αποκαλυπτικό, έτσι να κρυφοκοιτάζει το βυζί κατά όξω, σαν να ντρέπεται ολίγον, για να δείξεις "πάρε με με το καλό κι έχω πολλά ατού να σου δείξω".... να έχει να ορέγεται ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

τι να ανακαλώ μαρι? δλδ τι 8α πω? σορυ χασατε το τρελο πανυγηρι? δεν γινονται αυτα....αχχχχ ΖΑχχχχχχχ λεμε καταρα στον λαδερμπορα.. τεταρτη εχω δικαστηριο με τον ΙΚΑ σας τα ειπα αυτα? ΑΜ ΔΕΝ σας τα ειπα....ημουνα διαχειριστρια εδώ στις εταιρεια για 6 μηνες ως εξυπηρετηση...ε...ουδεις πλερωσε ΙΚΑ απο το 06 εως το 09.. το μερτικο μου το πληρωσε η ταμιας εδώ επειδη με λυπηθηκε για να μην με τρεχουν. τωρα το 2011/..και τεταρτη 8α παω να δωσω τα εγγραφα οτι πλερώκαμε...αλλα πρεπει να σας δειξω το κλητηριο θεσμισμα.. η ταδε του ταδε απο τοτε ως τοτε ως διαχειριστρια ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ τοα σε εισφορες... καταχράσητκα... ποια εγώ οτ κερατό μου! για αυτο σας λέγω..βαλλομαι πανταχοθεν

dZJip3.png

Συγγνωμη που αργησα ρε κοριτσακια! Μετα την αναπτυξιολογο πηγαμε βολτα και μετα πηγαμε και πηραμε τη μαμα μου απο τη δουλεια! Μετα γυρισαμε, μεχρι να κανουμε μπανιο, ταϊσουμε και λοιπα, μας πηρε η ωρα!

Λοιποοον.. Η εξεταση ειχε ως εξης:

Την εβαλε να φτιαξει ενα πυργο με 6 κυβους (τον εναν πανω στον αλλο) χωρις ομως οι κυβοι αυτοι να ενωνονται οπως τα γνωστα σε ολες μας σφηνοτουβλακια. Ηταν 6 μικροι ξυλινοι κυβοι τους οποιους η μικρη επρεπε να στερεωσει τον εναν πανω στον αλλο χωρις να πεσουν. Το εκανε.

Της εδωσε 3 μικρα κουτακια (ενα κοκκινο, ενα κιτρινο, ενα μπλε) μεσα στα οποια υπηρχαν απο 2 κυβακια αναλογου χρωματος με το κουτι. Της ζητησε να ανοιξει και να τα βγαλει εξω και μετα να τα ξανατοποθετησει μεσα συμφωνα με το χρωμα τους και να τα κλεισει καλα. Το εκανε.

Της εδωσε διαφορες καρτελες με αποσπωμενα κομματια σε σχηματα (κυκλος, τριγωνο, τετραγωνο) και της ζητησε να τα βαλει στη σωστη θεση πανω στην καρτελα. Το εκανε.

Εβγαλε μια κουκλα και της ειπε να της χτενισει τα μαλλια. Το εκανε. Της ζητησε μετα να της δειξει που ειναι τα χερια της και που η μυτη, τα μαλλια της, τα ματια της. Αυτο δεν το εκανε. Γενικα δεν πολυγουσταρε να παιξει με την κουκλα και ηθελε να κατεβει κατω οση ωρα την ειχε εξω η γιατρος (εκει επαθε και την πρωτη κριση θυμου).

Μετα ηρθε η σειρα να ταϊσει και να δωσει νερο σε ενα λαγουδακι. Τα εκανε και τα δυο.

Υστερα της εδειξε εικονες σε ενα βιβλιο και της ζητουσε να δειχνει που ειναι το σκυλακι, που το παπακι, που η γατουλα κλπ. Εδειξε τα περισσοτερα αν και τα ψιλοεκανε αχταρμα εκει (π.χ. στο "δειξε μου την γατα" η Μαρια εδειξε τη γατα αλλα εκανε "γαβ - γαβ"). Ως επι το πλειστον η αναπτυξιολογος εμεινε ικανοποιημενη.

Επειτα ηρθε η ωρα της ζωγραφικης. Της ζητησε αφου της εδειξε εκεινη πρωτα να σχηματισει μια καθετη, μια οριζοντια και μια στριφογυριστη γραμμη καθως και ενα κυκλο. Τα εκανε ολα, ακομα και μισο κυκλο! Και φυσικα μολις μας πηραν τα συνεργα της ζωγραφικης μας επιασε η 2η κριση..

Υστερα της ζητησε να παιξουν με μια μπαλα. Της ειπε να της τη ριξει να παιξουν, να την πεταξει ψηλα, να την κλωτησει για να βαλει γκολ. Τα εκανε.

Τελος, της ζητησε να καθησει κατω και να σηκωθει μονη της πανω. Το εκανε κι αυτο (ηθελε να παρατηρησει αν στηριζεται ακομα στα χερια της για να σηκωθει).

Εκει τελειωσε η εξεταση. Μας ρωτησε αν κανει απο μονη της προτασουλες και αν λεει λεξουλες ή αν μονο επαναλαμβανει. Της ειπαμε πως λεει και απο μονη της και σχηματιζει προτασεις με 2 λεξεις. Ρωτησε αν πηδαει απο μικρο υψος και αν χοροπηδαει. Της απαντησαμε πως πηδαει απο μικρο σκαλοπατακι αλλα δεν χοροπηδαει ακομα. Ρωτησε αν λεει "ναι" και "οχι" και της ειπαμε πως δεν τα λεει.

Ειπε πως βασιζεται και στα δικα μας λεγομενα για την γνωματευση καθως ειδε λιγα πραγματα απο αποψη αυθορμητισμου. Συμφωνα λοιπον με οσα της ειπαμε αλλα και με οσα ειδε, ειπε πως το παιδι ειναι πολυ μπροστα απο την ηλικια του σε ο,τι αφορα τα χερια της (κατασκευες με σχηματα, ζωγραφικη). Πως δεν βλεπει να υπαρχει αναπτυξιολογικη διαταραχη παρα μονο αυτο το θεματακι με τη συμπεριφορα (κοπανιεμαι και τσιριζω και κλαιω οταν δεν μου αρεσει αυτο που μου ζητανε να κανω) και πως αυτο θα λυθει με τον παιδικο. Τη ρωτησα αν χρειαζεται να κανω λογοθεραπεια ή εργοθεραπεια στο παιδι και απαντησε χαρακτηριστικα "Οπαπα! Οχι!". Ειπε απλα πως αν ηταν στη θεση μου θα την εστελνε παιδικο απο τωρα, δεν θα περιμενε το Σεπτεμβρη. Και φυσικα να θεσω ορια. Τιποτα αλλο!

Ολα καλα λοιπον! Και ερχομαι εδω να σας ρωτησω: Στη θεση μου θα τη στελνατε παιδικο απο τωρα? Εγω το σκεφτομαι να σας πω την αληθεια. Ετσι κι αλλιως η καλη μου η μανουλα ειχε υπολογισει κοστος για λογοθεραπεια/εργοθεραπεια, τωρα που δεν χρειαζεται μπορει να τα δωσει στον παιδικο (γιατι σε δημοσιο δεν νομιζω να την παρουν τωρα). Εσεις τι θα κανατε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...